Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  SDP

SDP: Ukidanje nadomjesnog prijevoza konačna presuda prugi Virovitica-Sirač

        27.07.2011.         11497 pogleda
SDP: Ukidanje nadomjesnog prijevoza konačna presuda prugi Virovitica-Sirač

SDP Virovitčko-podravske županije sazvala je konferenciju za novinare potaknuti pismom Virovitičke podružnice Sindikata željezničara Hrvatske. Novinarima se obratio predsjednik županijske organizacije Tomislav Žagar, komentirajući sadržaj tog pisma koje navodi kako se sustavno uništavao prijevoz putnika na pruzi Virovitica-Zagreb preko Banove jaruge. Kako kažu, zbog obnove pruge zatvorena je dionica Pčelić-Sirač, a u promet su pušteni autobusi da bi i taj nadomjesni prijevoz bio ukinut na dionici pruge Sirač-Virovitica  na štetu radnika i učenika.

Pitamo se je li to konačna presuda jednoj od najstarijih pruga u Hrvatskoj a s obzirom da nema ni nužne modernizacije pruge Varaždin-Koprivnica-Virovitica-Osijek-Dalj moglo bi se dogoditi s obzirom na ovakav odnos vlastodržaca da i ona ode u mirovinu istakao je Žagar. Modernizacija te pruge je nužna ali se moraju provesti studijsko-projektna pitanja o opravdanosti jer su i posljedice vrlo slične jer se radi o obustavi prometa a nisu ponuđena druga rješenja upozorava Žagar i navodi primjer da se zbog isključenja iz prometa pruge Banova Jaruga-Pčelić,prijevoz robe mora obavljati preko Dugog Sela i Koprivnice što je za 72 km dulji put za prijevoz umjetnog gnojiva iz Kutine u Viroviticu a sličan problem je i kod prijevoza šećerne repe iz pravca Novske te kamena tučenca iz Siraća za Koprivnicu.

Danas je nemoguće zamisliti planiranje ekonomskog razvoja bez postojanja odgovarajućeg prometnog sustava a bez razvoja prometne infrastrukture nema razvoja naše županije kao ni Slavonije. Podravsko-bilogorski ipsilon već kod otvaranja radova 2009.obilježio ja skandal na neotkupljenoj i na brzinu pošljunčanoj parceli u Gradcu koju su investitori iznajmili a ne otkupili. Radovi na Ipsilonu opet su počeli, naravno u izbornoj godini i s mnogo dubioze koju će na kraju platiti porezni obveznici. Modernizacija pruge Varaždin-Dalj s priključnim prugama te izgradnja brze ceste Sv. Helena-Vrbovec-Bjelovar-Virovitica i dalje prema Iloku su prioriteti SDP-a za Slavoniju i jedini način naša županija napusti začelje na kojem se nalazi zaključio je Tomislav Žagar.

Nada Čavlović Smiljanec osvrnula se na to da je SDP još 2007. upozoravalo o korupciji u režiji ministra Kalmete gdje se na jugu Hrvatske svaki zaseok pokrivao autocestom a kod nas se već osam godina nije ulagalo u infrastrukturu. HDZ stalno pred izbore gura projekt A13 pa odavde poručujemo da će autocesta biti završena u vrijeme naše vlade.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

siniša prpić
30.8.2011. 18:14
@Nado, pođi u miru....
Sonic
30.8.2011. 1:28
Ja ne znam što reći. Gospodine Prpić, na Vašem bi me mjestu bilo sram. Što živim i dišem i što sam muškarčina koja nije evoluirala pa ponižava i vrijeđa žene zato što su žene, i što ne znam pisati kako spada a u isto se vrijeme hvalim svojom titulom (neš ti titule kada te Kiro drži u šačici da ne ostaneš bez posla, veliki rolleyes!!), i što imate paranoje koje graniče s manijom misleći da raspravljate s nekom sasvim desetom osobom... ma, kad bolje razmislim, treba Vam čovjek zahvaliti.
Hvala Vam Siniša što jednim pogledom u Vas čovjek shvati koliko je bolji. Ni ne trebaju nam komplimenti.
Gdje sam pisao i prozivao Hspd za izborne rezultate, za Boga miloga!? Postaje zaista nevjerojatno koliko ne možete shvatiti moj post da ću tražiti urednika da nam instalira neku aplikaciju na kojoj se može doslovce nacrtati, ako se već ne može riječima objasniti.
Dakle po najnovijem niti ne vidite što ljudi pišu. Pa nije ni čudo onda da iznosite laži, Vi možda u njih zaista vjerujete jer ste nečije riječi potpuno krivo shvatili.
I još pokušate biti duhoviti preporučujući mi očni pregled, a niste se niti potrudili upamtiti točan naziv liječnika pa ga nazivate oftamologom umjesto oftalmologom. Želite li da Vas itko shvati ozbiljno? Radite ono što radi Vaš idol, Kirin, Vi govorite, a netko drugi neka piše. Ustvari, ako ćemo baš iskreno, ni tada Vas se ne bi moglo shvatiti ozbiljno pa možda najbolje da uopće ne govorite, najbolje da samo pričate onaj svoj politički program.
Znate, gdje govorite kako ćete pomoći štedišama.
Zaboravili ste na taj dio?
Možda od previše kofeina.
independente
29.8.2011. 23:01
smijem se.....a plakao bih!!
na izbore u pravilu izlazi relativno mali broj glasača.
na sreću, većina ih ne čita što se ovdje valja, po raznim temama, jer - odaziv bi bio još manji..
( usput, znate li onu pjesmicu: što ću nano, boluje mi dika-idi ćeri, vidi bolesnika.....)
pljuska
29.8.2011. 22:48
neću trčati pred rudi i sačekati ću da se anakondina vrati s pregleda, a čekati ću ako treba i dok se vrati s lječenja, pa neka nam on copypasta neki dokaz iz svoje arhive iz kojeg će biti jasno da je prvu kavu zakuhao HDZ.

Je da je vrag crn, ali naš kolega će uvijek "znalački" dokazati da je HDZ još crnji.
siniša prpić
29.8.2011. 21:20
@pljuska, čini se da je kavu sam vrag izmislio....
pljuska
29.8.2011. 21:03
Siniša Prpić sve bi bilo u redu da pacijentovo stanje nije tako zabrinjavajuće da ima svakojaka priviđanja. Sve razmišljam nije li neodgovorno što je Nada pustitla da anakonda ide sam na pregled, jer zamisli da vidi ljude kako piju kavu i napadne ih misleći da su tvoji pajdaši.

S druge strane razumjem problem koji je sada nastao u SDP-u. Imaju dopredsjednika koji je očigledno pao na tjeme pa ima priviđanja a nemaju nikoga tko bi s njim otišao kod doktora ili popio kavu.
siniša prpić
29.8.2011. 20:00
@pljuska, e ova je dobra...."važan pregled". Do suza se nasmijati.
siniša prpić
29.8.2011. 19:57
Bravo @pljuska !! @slavuj, pa taj zbilja misli da se poznajemo...., e vidite, to je "krema" Sdp-a.
pljuska
29.8.2011. 19:31
pametna odluka anakonda da se odmoriš, jer sutra te čeka važan pregled.
anakonda
29.8.2011. 19:26
slavuj 28.7.2011 11:21:48
Gospođo Nada i gospodin Tomislav bilo bi bolje da govorite o problemima našega grada,ako ih uopće vidite,jer vama je jako dobro ,kao i vladajućima i ne vidite masu mladih nezaposlenih......


s ovim je prpić pio kavu. pa valjda prpić nije tako bedast da nezna s kim pije kavu??????
pa, pa zbunjeni...
slavujj
29.8.2011. 19:17
anakonda,
poznato je SVIMA da tvoje gluposti nemaju granicu,
ali ti se sada svim silama trudiš, tako da ti MORAM reći da ni tvojim LAŽIMA nema granica.
Ti možeš gospodinu prpiću zamjerati, s kim on pije kavu , ali mu ne možeš spočitavati da ti kaže ime čovjeka kojega NE POZNAJE.
Isto kao što ja ne poznajem ni tebe ni gospodina prpića,ali prepoznajem tvoje GLUPOSTI,
što prepoznaje i g. prpić i to je jedina poveznica.
zato pinokio pripazi na nos!
anakonda
29.8.2011. 19:15
g. prpić vi nemate obraza i srama? Ili ste se cijepili protiv srama:

siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ( B.Car, M.Simonović ). Ti Cara i na ovom portalu hvališ....., mašala druže, jako bistro.

ja definitivno odustajem. više nema smisla slušati vaše laži.
siniša prpić
29.8.2011. 18:03
Svaka čast, Vlado ! U ovih posljednjih 20 godina , mnogo puta ste dokazali svoju monolitnost ( Bandić, Pančić, Vinković...., pa na nižim razinama : B.Car. M.Simonović, Gojmerac, Žarković, Hercigonja, Blažinčić...). Odlazili ljudi, jer je teklo "med i mleko". Jel` ti dosta za danas.... ? Nisi ti Vladek loš, kolko je loš onaj koji te vodi....
anakonda
29.8.2011. 17:54
sdp i hdz nikada, zapamti nije sdp kao hspd i prpić.
siniša prpić
29.8.2011. 17:53
Vlado, vjeruj mi prijatelju, ja bih bio najsretniji da Hdz i Sdp odu ( konačno ) zajedno u koaliciju. Pa da jednom zauvijek zatvorimo 20. stoljeće na ovim prostorima. I kažemo zbogom svim "partijama", jednoumlju i zabranama.
anakonda
29.8.2011. 17:33
sada mi objansi tvoj moral kada si sprena ići u kolaiciju s hdz-om nakon ovoga:

a ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.
_____________________________________

i sdp-om. tu je problem tvoga morala. CIJELO SI VRIJEME igrao na tu kartu, dobar JE i hdz ali I sdp!!! TKO PONUDI VIŠE PRPIĆU ZA KOALICIJU.

HSPD = trgovačko društvo!!!!!!!!!!
siniša prpić
29.8.2011. 17:29
Vlado, ako se malo bolje raspitaš o meni, svakako ćeš čuti da sanjam koaliciju s Hdz-om. Jedino što mi je veća opsesija ( moj nedosanjani san), to je koalicija sa Sdp-om. Pod uvjetom da ti ne sjediš za stolom kod potpisivanja tog sporazuma. Nada može, ipak je ona saborska zastupnica. Sadašnja.
anakonda
29.8.2011. 17:24
da li češ ići u koaliciju s kirinom???
siniša prpić
29.8.2011. 17:21
Vlado Hanžek, dopredsjedniče virovitičkog Sdp-a, s Kirinom sam popio kavu ( koliko ja pamtim ) jednom u životu. Tamo, iza našeg drugog prosvjeda u Zagrebu ( krajem 2006. ), kada me je upozorio ( I.Kirin ) da će me Sanader zgaziti ako ikada više spomenem njegovo ime. A spominjao sam ga. I prije, i poslije.
Pitaj svoju predsjednicu, koliko je ona s Kirinom popila kavica. Mene to ne smeta. A tebi ?!
anakonda
29.8.2011. 17:21
gladaj, iako je kratko pitanje ti ga nisi razumio. nisi ti bedast jer si naučio da moraš paziti što pišeš. išao bi josipoviću a pišeš gadosti protiv partije, drugova i drugaraica....

jesi li pio kavu i sa kirinom i da li češ ikada piti s njim kavu?
___________________________________________

Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.
__________________________________

znači i poslije svega ti si spreman ići u koaliciju s kirinom?????????????ako eskiviraš odgovor, to bumo protumačili kao tvoje DA za kolaiciju s kirinom.
siniša prpić
29.8.2011. 17:12
Vlado Hanžek, dopredsjedniče virovitičkog Sdp-a, još nisam popio kavu s "Nezavisnim", ali namjeravam. Kao što njegov "nick" govori, on sam procjenjuje s kim će piti kavu. Sumnjam da će tebe ili Nadu pitati za odobrenje. Drzak neki čovjek, taj "Neovisni".
Kaj se dotikavle sedam sekretara Skoj-a...., vidiš Vlado, i onda davno, netko je u partiji ipak malo mislio. Pa su stavili na zid sedam ljudi, pa su ti ljudi nekome bili uzor. I to je bilo dobro. To ti se moj Vlado zovu "moralne vertikale". Jesi li čuo za to ?! E, vidiš Vlado, danas u našem društvu nema moralnih vertikala..., ima budala. I lopova. Tudom Vlado ?!
anakonda
29.8.2011. 17:01
jesi li pio kavu i sa kirinom i da li češ ikada piti s njim kavu?
siniša prpić
29.8.2011. 16:57
Vlado Hanžek, dopredsjedniče Sdp-a, oprosti ali ne mogu ti reći s kim sve iz Sdp-a pijem kave. Ti Ljudi bi mogli imati problema. Ali sa mnogima sam ( na moju streću ), zaista u dobrim odnosima. I ne optužuj ih zato da su homoseksualci. Meni to ne smeta ( ako to neki i je ), a i ne provjeravam. Razgovaramo o politici.
anakonda
29.8.2011. 16:57
31.7.2011 13:58:01
pozdravi i prenosi mu ove tvoje poruke. vidiš i po tome je tvoj karakter užasan. sam si sada dokazao da nemaš niti malo morala niti obraza baš kao i u slučaju jin1. spreman si nakona svega ići u kolaicuju s kirinom. sama da dođeš do vlasti.


siniša prpić
Slavuj", ćini se da je u svu tu zavjeru protiv naše NAJAČE OPRBENE stranke umješan i sam David Copperfield.....

siniša prpić 11.6.2011 23:41:49
Gafovi MILANOVIĆA, više- manje postaju praksa, pa i u ovim slučajevima......(isto razmišljanje kao jin1 I roks?)

siniša prpić 31.7.2011 11:15:33
"Slavuj", spominjali ste uzrok i posljedicu...., bolesni komentari VISOKOPOZICIONIRANIH oporbenih političara u Virovitici ( pa i šire )

siniša prpić 31.7.2011 11:41:55
Slavuj", postoje neki ljudi u "PARTIJAMA.... gdje će nas to sada odvesti, MOJ"Slavuj" ?!(

siniša prpić 31.7.2011 17:38:16
E, moj "Nezavisni", što reći... ??!!....(ZAR SE G. PRIĆ POZNA I SA NEZAVISNIM`) Vezano uz tribine Sdp-a, i rezultata tih tribina, bilo je sedam sekretara skoj-a...
siniša prpić
29.8.2011. 16:49
Vlado Hanžek, dopredsjedniče Sdp-a, a što kad popijem kavu s Ivom Josipovićem ? A znaš da imam valjanog razloga za to...., podržao sam čovjeka za predsjednika R.H.. Hočeš li i tada tvrditi da se družim s homoseksualcima ?! E vidiš, baš mi se sviđa taj naš predsjednik. I pazi sad što češ laprdati, jer bi se mogao "zdriblati" i kod "gay populacije", a i kod Josipovića. Ipak pitaj Nadu.
anakonda
29.8.2011. 16:46
g. prpić, zar se sramite objaviti imena i prezimena ljudi sa kojima pijete kavu?????? zašto onda objavljujete tuđa???????

u pravilima piše:
- Ne dozvoljavamo učestali napad više sudionika na jednog od sudionika

-Ne dozvoljavamo kršenje privatnosti, kao što je npr. objavljivanje tuđe e-mail adrese, brojeva telefona, objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka diskutanata

zašto kršite "pravila` onda objavite sva imena.
anakonda
29.8.2011. 16:42
siniša prpić
E, moj "Nezavisni", što reći.... KAVA i dalje čeka ?!

siniša prpić
slavuj, ... Kava čeka ?!.....

siniša prpić
Vidite, zbog toga se isplati otiči na kavu.


Izgleda da je VAŽNO u virovitici tko sa prpićem pije „kavicu“ i trača, jer da nije ne bi prpić ponosno ispijao kave s istomišljenicima ?? eto tko se „igra“ i broji kave u kafićima poput kakve curice, ali NITI to nije bilo DOSTA prpiću pa je prešao u još BEDASTIJU akciju:

_________________________________________________
siniša prpić
@MMMM, primljeno na znanje. Kao i @stoleta123. @stole123, svakako ću Vam se javiti. O Vama i Vašoj obitelji sam čuo sve najbolje. Poznato Vam je i od koga....
___________________________________
"stole123
siniša za poštene ljude sam 24 sata dnevno slobodan,... slobodno se javi i DOĐI na ČAŠICU razgovora .... ljudima se ima uvjek što popričati Već mi je JAVLJENO da si se RASPITIVAO poštovanje "
____________________________________________

- gdje je kraj ljudske gluposti?????????DA LI PRPIĆ TAKVIM AKCIJAMA MISLI RUŠITI VLAST U VPŽ, ODNOSNO KIRINA???MORAM PRIZNATI DA JE MALO ČUDNA AKCIJA. NAJGORE JE ŠTO prpić KIRINA (ĐAKIĆA, TOLETA) NE SMIJE NITI KOMETIRATI A KAMOLI SRUŠITI ali ZATO „ŽESTOKO“ NAPADA SDP I NADU??????????? Da li je normalno da hspd i prpić NAPADAJU oporbU a ŠUTE O KRIMINALU JEDNOG KIRINA, ĐAKIĆA TOLETA.....A ŠTO JE ONDA HSPD????????

PRPIĆ BI UPRAVO SVOJIM POLITIČKIM DJELOVANJEM RUŠIO VLAST NA ČELU S SDP-OM, DA POMOGNE HDZ-U!!!!!!!zna li prpić uopće tko je oporba u virovitici ili ga je „zbunila“ izjava kirina?????
siniša prpić
29.8.2011. 16:35
@SuperSonic, bijedno je da Hspd prozivate za izborne rezultate, jer ste na posljednjim izborima u Gradu osvojili nešto više od 23 %. I to s Hns-om i Hsu.om. Dakle tri parlamentarne Stranke. Hspd-ov rezultat je 13,61 %. Sam. Pametnom previše. Što se tiče vašeg imputiranja da branim Đakića na ovom portalu, preporučam oftamologa. S tim čovjeko ja kavu ne pijem, za razliku od Nade Čavlović koja to čini. Naravno kada je on pozove. Pije Nadica kavu, s veseljem. Provjereno.
Vlado Hanžek, to što me vrijeđaš ( govoreći mi da sam "mutav", te mi imputiraš da sam homoseksualac ), i to mnogo govori. Govori da si potpuno izgubio kompas. No, ja te naravno neču tužiti ( za sada ). Kao što te ne tuže ni Hdz-ovci. Njihova je procjena kao i obično ispravna. Naime, ti tako i dalje činiš nepopravljivu štetu Sdp-u. Ali pazi, i svojoj predsjednici. I ne prozivaj me na portalu od 7-15 h. Na poslu sam. Jedino mi nije jasno, gdje si ti ?! Ako si na godišnjem, ok. ....
anakonda
29.8.2011. 16:31
g. prpić, zar se sramite objaviti imena i prezimena ljudi sa kojima pijete kavu?????? zašto onda objavljujete tuđa???????
anakonda
29.8.2011. 16:18
da li su muškarci već počeli „žaliti“ prpića pa mu nude rame za plakanje????? A u stvari što muškarci vide u prpiću da ih tako privlači?????ZAMISLITE SITUACIJU, PRPIĆA MUŠKARCI BRANE OD ŽENE I PRPIĆ SE JAVNO RASPITUJE PREKO INTERNETA O MUŠKARCIMA SA OVOGA PORTALA ZA PODRŠKU U BORBI PROTIV ŽENE. ČAK SE I HVALE JAVNO O TOME?????
zato je prpić odbacio ljepuškastog kirina kada ima muškaraca na biranje. Da li je „normalno“ praviti „UROTU“ protiv onih koji NE MISLE kao g. prpić odn. misle svojom glavom?

znači li to da prpić obožava koščate i brkate muškarce? zašto se prpić "IZGUBI" kada je u pitanju SEKS?????? a gdje su u toj priči žene?????? ZAŠTO PRPIĆ UVIJEK NESTANE KADA SE SAMO SPOMENE SEKS SA MUŠKARCIMA A CIJELO VRIJEME SE DRUŽI S NJIMA?

tko je gledao onaj film:

što je muškarac bez brkova.....

tko postaje opasan za mušku sredinu u vpž?????????.AKO JE PRPIĆ NAVODNO OTKRIO TKO SE KRIJE POD NEKIM NICKOM, ZAŠTO ONDA NE OBJAVI IMENA I PREZIMENA: DUPLA LJUTA, SLAVUJ, PLJUSKA, „NEZAVISNOG“ S KOJIMA PIJE KAVU. ZAR JE TO PRAVEDNO OD STRANE PRPIĆA?????????? ZATO JE BITNO s kime prpić ispija kavu jer neće objaviti imena i prezimena svojih simpatija. U stvari prpić se ponaša poput đakića koji tvrdi da svi nismo isti i da svi nemamo ista prava.

anakonda
29.8.2011. 16:15
siniša prpić
E, moj "Nezavisni", što reći.... KAVA i dalje čeka ?!

siniša prpić
slavuj, ... Kava čeka ?!.....

siniša prpić
Vidite, zbog toga se isplati otiči na kavu.


Izgleda da je VAŽNO u virovitici tko sa prpićem pije „kavicu“ i trača, jer da nije ne bi prpić ponosno ispijao kave s istomišljenicima ?? eto tko se „igra“ i broji kave u kafićima poput kakve curice, ali NITI to nije bilo DOSTA prpiću pa je prešao u još BEDASTIJU akciju:

_________________________________________________________________________
siniša prpić
@MMMM, primljeno na znanje. Kao i @stoleta123. @stole123, svakako ću Vam se javiti. O Vama i Vašoj obitelji sam čuo sve najbolje. Poznato Vam je i od koga....
_________________________________________________________________________
"stole123
siniša za poštene ljude sam 24 sata dnevno slobodan,... slobodno se javi i DOĐI na ČAŠICU razgovora .... ljudima se ima uvjek što popričati Već mi je JAVLJENO da si se RASPITIVAO poštovanje "
__________________________________________________________________________


- gdje je kraj ljudske gluposti?????????DA LI PRPIĆ TAKVIM AKCIJAMA MISLI RUŠITI VLAST U VPŽ, ODNOSNO KIRINA???MORAM PRIZNATI DA JE MALO ČUDNA AKCIJA. NAJGORE JE ŠTO prpić KIRINA (ĐAKIĆA, TOLETA) NE SMIJE NITI KOMETIRATI A KAMOLI SRUŠITI ali ZATO „ŽESTOKO“ NAPADA SDP I NADU??????????? Da li je normalno da hspd i prpić NAPADAJU oporbU a ŠUTE O KRIMINALU JEDNOG KIRINA, ĐAKIĆA TOLETA.....A ŠTO JE ONDA HSPD????????
PRPIĆ BI UPRAVO SVOJIM POLITIČKIM DJELOVANJEM RUŠIO VLAST NA ČELU S SDP-OM, DA POMOGNE HDZ-U!!!!!!!zna li prpić uopće tko je oporba u virovitici ili ga je „zbunila“ izjava kirina?????
siniša prpić
29.8.2011. 16:13
@pljuska,@slavuj,@independente, potpuno se slažem s vašim komentarima. Ponavljam, stvarno mi je žao da se komunikacija s dopredsjednikom virovitičkog Sdp-a odvija na ovakav način. Osim ovog dvojca ( @Anakonda, @Sonic ), jedine komentare koje nisam mogao "variti" su komentari dvojca @Roks i @jin1 ( i @istinito ). Postoji podudarnost. Oba dvojca predstavljaju sam vrh virovitičkog Sdp-a i Hdz-a. Iz tog razloga mnogo puta rabim izraz "partija" i "drugari". Dakle posprdno, jer se ni jedni ni drugi u svom načinu djelovanja i političkog promišljanja nisu pomaknuli ni za pedalj od sredine prošlog stolječa. S tim da je Hdz puuuuno opasniji. @neovisni, vezano uz kave i razne "diktate", zabrane, kontrole i nadziranja, i tu ste u pravu. Pozivam sve ljude dobre volje da s mojim dopredsjednicima ( ali i ostalim članstvom ) piju kave gde, kada i koliko žele....
independente
29.8.2011. 11:17
jadno. još od 10-15.08. se tema iz naslova u komentarima uopće ne spominje. naprotiv, sudara se nekoliko razmišljanja koja ( a većina se deklarira kao umjerena ili lijeva opcija ) najblaže rečeno, kao da su naručena sa Trga K.Tomislava 5/2 - HDZ.
a svi vi bi htjeli predstaviti se kao zagovornici promjena, kako u državi tako i u našem gradu i županiji.
vjerujte, definitivno, ovo nije najbolji način za tako nešto ( ne mislim da je ovo naše piskaranje po portalu jedino što se treba činiti-ali na drugim poljima i mjestima na kojima bi se trebalo osmisliti kako promijeniti vlast - to se ne radi ). dakle ovo ne da nije najbolji način - kada pročitate što se sve piše pod ovom temom onda je jasno da je ovo najgori mogući način!! na radost onih koje sam već spomenuo sa vrha virovitičke kockice.

na kraju, što se tiče toga tko s kim, kada i gdje pije kavu - ne mogu vjerovati onome što se ovdje sve piše!! iz provjerenih izvora znam da neki vladajući u ovom gradu brane ( kontroliraju ih )svojim pulenima sastajanje i ispijanje kava sa neistomišljenicima!! sto posto!
e sad, ne mogu vjerovati da bi to isto od svojih tražili čelnici ( ili neki koji misle da to jesu ) sdp-a, hns-a, hspd-a i drugi. ponavljam, prosto nevjerojatno da bi netko otrebao biti zadužen za statističku obradu tko s kim pije kavu u ovom gradiću!?!
a ako to netko zbilja i čini - ....... .. .. ..... !!!!!!!!

( a što se tiče prostora za ova politička TUMARANJA, predlažem g. Gazdeku da otvori temu TKO; S KIM; KADA; GDJE; ZAŠTO I ZA KOGA !! )
pljuska
29.8.2011. 9:42
Anakonda upravo sam ti napisao komentar kojim odgovaram kolegi: SIDRO čini mi se da je napokon Nada Čavlović prepoznala opasnost od anakondine boleštine pa su u stranačkom vrhu odlučili da će SDP iz stranačke blagajne platiti trošak njegovog specijalističkog pregleda. Tko zna možda je na Iblerov trg stigao email s popisom anakondinih "mudrih" komentara kojima je "digao" reiting SDP-a.

Navodno se ispituje opravdana sumnja da za surfanje internetom anakonda zlorabi radno mjesto. Firma mu u govnima i dubiozama, država srlja u bankrot jer sufinancira i podmiruje gubitaše čiji djelatnici za radnog vremena surfaju po internetu i prozivaju druge za lopovluk i nepoštenje.

Sačekajmo razvoj događaja, kao i kod Jopine tužbe s kojom si je zabio autogol. Nije ni čudo kada znamo da što gluplji i zatucaniji stranački vojnik, pa bio on i saborski zastupnik to mu je sigurnija pozicija pod skutima hijena koje vladaju stranačkim stadima.

Naravno sve to dok se ne pretjera.

Kao što vidimo stanje ti se ozbiljno pogoršala, jer iz tvojih odgovora sve jasnije proizlazi opasna paranoja. Mislim da bi pod hitno trebalo dijagnosticirati dali si opasan po okolinu. Čak mi se čini da su tvoji u SDP-u zato i odlučili preuzeti troškove postavljanja dijagnoze.
anakonda
29.8.2011. 8:47
povedi prvo prpića jer je mutav, čak nezna odgovriti na pitnja da li više mrzi nadu ili više obožava kirina, pljusku, dupla ljuta, nazavisniog, slavuj...!!!!!!! moraš ga ti braniti?????????

zašto "zna" tko je anakonda a "nezna" tko je slavuj, pljuska....s kim pije kave????stvarno, da li je prpić mutav?
zar se srami svoih ljubavnika?
pljuska
29.8.2011. 8:39
anakonda javi se sutra u 10:30 doktorici Kojić. Osigurao sam da troškove pregleda pruzme tvoja šefica Nada Čavlović.
anakonda
29.8.2011. 8:29
pljuska, jesi li ti prpić, žena, ljubavnik prpića...kada odogovaraš umjesto njega???prpiću, to se krije ispod nicka pljuska? s njim/njom piješ kavu. zašto ga skrivaš od javnosti????
pljuska
29.8.2011. 7:44
Siniša, Slavuj, pa pitajmo se kakva je to stranka koja dozvoljava da njen dopredsjednik pljuje po njenom preminulom saborskom zastupniku!?

Ili je upravo zbog takvog neciviliziranog i divljačkog ponašanja anakonda došao na položaj dopredsjednika virovitičkog SDP-a. Po onoj što gore to bolje!?
anakonda
29.8.2011. 5:26
Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009."

nakon ovog komentara pa i sada g. prpić nije mrzio HDZ niti prijetio kirinu, ZAŠTO??????NIJE NA VT NETU ČAK SPOMENUO VEPAR, FIMIMEDIJU......ĐAKIĆA, ROKSA... DA LI IMA NEŠTO G. PRPIĆU ŠTO MI NE ZNAMO????OČITO U HDZ-U MU SVE SVIĐA PA SE NEBI ŽELIO ZAMJERITI.

A ovdje prijeti sdp-u:

siniša prpić
Potpredsjedniče virovitičkog Sdp-a, sve navode potpisujem. Uvijek. pazi,NEPRIJATELJ nikada ne spava. .....Gledao si valjda "Dugu mračnu NOĆ". Svako ima svoga "Joku". E, ovo je i za Nadu PRETEŠKO. Pitaj Milanovića, on će znati, garant !!...... Vidimo se na slijedečim lokalnim izborima gđo. Čavlović. Doći će vrlo brzo, vjerujte mi....

g. prpić, DA LI VIŠE MRZITE NADU ILI VIŠE OBOŽAVATE KIRINA???????PA I NA KAVU IDETE SAMO SA PROBRANIM MUŠKARCIMA?????
slavujj
28.8.2011. 23:58
pa ne možete reći da je neozbiljna stvar ako netko nekoga proglasi glupim, pa za takve se stvari mora odgovarati.
Sonic
28.8.2011. 23:10
Gospodine Prpić, ja uvijek volim otići na kavu, ali nikako otiči. Kad uz ovu vrlo, vrlo lošu gramatiku nabacimo i Vaše postove koji izgledaju kao romani toka svijesti, zaista je jako teško pratiti što uopće želite reći.
Pitao bih članove Hspd-a kako su protekli izbori, ali ih se naprosto mora svijećom tražiti, za što nemam vremena. Uostalom, lakše je otiĆi na kavu i pitati neku treću osobu kako su protekli izbori, zar ne?
@slavujj- Možda ste stekli pogrešan dojam o mojim upisima ovdje, s obzirom da nemam nikakvu namjeru braniti osobe koje se mogu braniti same. To što se one ne pojavljuju ovdje, a gospodinu Prpiću to jako smeta, pa ih vidi u svakom drugom komentatoru, njihova je volja i valjda ne smatraju važnim baviti se neozbiljnim stvarima. A kako izgleda kada netko nekoga istinski, iz srca i duše brani, najbolje možete vidjeti po komentarima gospodina Prpića, upućenima jadnome gospodinu Đakiću kojeg su proglasili ženom. :(
siniša prpić
28.8.2011. 22:52
@slavuj, na žalost za Sdp, ali i čitavu oporbu u Virovitici, to su činjenice. Radi se o dopredsjedniku virovitičkog Sdp-a. Slažem se s Vama u Vašoj posljednjoj konstataciji.
slavujj
28.8.2011. 22:46
gospodine prpiću,
griješite, grdno griješite,
kako možete tvrditi da će TA OSOBA nešto shvatiti, to je NEMOGUĆE1
Iako ja mislim da ste to izjavili da se s njime našalite,on ni to ne može shvatiti.
Sonic brani osobu koju NITKO ne može natjerati da misli samo da bi joj se narugao.
On će tu osobu ustvari nagovoriti da opet vodstvo stranke proglasi GLUPIM.
Ja ne mogu vjerovati da se iz tog nicka zaista krije osoba koju ste Vi naveli,jer ako je to istina onda je anakonda u pravu što je to izjavio za vodstvo stranke.
siniša prpić
28.8.2011. 22:40
@SuperSonic, rekoh već da se o "štedišama" brine jedino Hspd. Besramno je po tom pitanju biti zajedljiv, jer se taj "zločin" dogodio za vrijeme Mate Crkvenca. Toliko valjda znamo. A među štedišama ima i puuuno Sdp-ovaca. Znate vi to dobro. Slobodno pitajte članove Hspd-a kako su protekli unutarstranački izbori. Nije bilo potrebno lažirati broj članova..., kao što su to neki činili. Vidite, zbog toga se isplati otiči na kavu.
siniša prpić
28.8.2011. 22:10
Vlado Hanžek, dopredsjedniče virovitičkog Sdp-a, pod hitno pođi kod Kirina po citate Majke Tereze. Trebat će ti. Ne za dugo. Može ih i Nadica po malo učiti. Kirin je shvatio. S vremenom češ i ti. Kao i Zdravko Tomac.....
anakonda
28.8.2011. 21:57
‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009."

pljuska, zar ti smatraš da su jin1, roks, đakić .... izvor pameti i kulture na virovitica net-u?????
anakonda
28.8.2011. 21:54
zašto bi kiro to namjerno najavio? sigurno je imao debeli razlog tj. da ponizi g. prpića ako slučajno hdz ide u koalaiciju s hspd-om. kirin se obraćao "guru" i ničim izazvan je spomenuo vlast s prpićem. iz samo njemu poznatog razloga je spomenuo g. prpića i ponizio ga.
pljuska
28.8.2011. 21:45
anakonda koja si ti budalesina da ne vidiš da si ti izvorište svih fekaliteta na virovitic.net.
anakonda
28.8.2011. 21:43
zašto je g. prpić sa svima u svađi:

15.12.2010.

‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

što mislite zašto je kirin ovo izjavio?? da vas izbjegne kao koalaicijskog partnera. zar ne????? pokazali ste svu raskoš svoga karaktera na ovom portalu.
siniša prpić
28.8.2011. 21:34
Vlado Hanžek, dopredsjedniče Sdp-a, dokle god ćeš štetiti interesima oporbe u Virovitici, a Nada Čavlović tvoje gluposti tolerirati, ja ću reagirati. Pod oporbom mislim na sve Stranke u Virovitici, koje su protiv Hdz-a. Mislim tu i na Sdp. Dakle, dokle god ćeš svojim komentarima nanositi štetu i Sdp-u ( kao dijelu oporbe ), ja ću reagirati. Imaš Županijsku skupštinu, pa se tamo keri. Kao i Nada Sabor. Međutim tamo gdje vas se treba čuti, tamo vas se ne čuje. Vezano uz Josipovića, znaj da je čovjek dobio i glasove Hspd-a u našoj županiji. I ne pljuj na tu činjenicu. A što se tiče istine koja boli ( izbor za predsjednicu županijske organizacije Sdp-a, 2005. ), pa to vas neću ja prijavljivati. Ni suditi. To će odraditi vaši stranački kolege. Kad, tad. Vjeruj mi.
Sonic
28.8.2011. 21:19
Gospodine Prpić, nakon svega što ste pokazali, sad još niti brojati ne znate. Pa od kada je "prestanite prostački lagati" jedna riječ? Pa tko je spomenuo Silvija Berlusconia? Da preformuliram- tko ga je PRVI spomenuo i u kojem kontekstu? Pa imam li pravo na svoje mišljenje? Ili Vam se malo previše svidio Đakić pa se povodite za njegovom "nismo svi jednaki" dakle Vi imate pravo pisati i davati zaključke kakve želite, a drugi nemaju?
Znam da je Vama desničarima sloboda u bilo kojem smislu nepoznanica, no lagali ste i do sada, pa možete još malo.
Recite Vi nama, da se malo smijemo, kako su prošli Vaši unutarstranački izbori? Kako su štediše, vjerujem da im je super što su im novci vraćeni? A još im je vjerojatno draže gledati kako se borite za njihova prava, što ste na kraju krajeva i obećali, tračajući na kavama.
anakonda
28.8.2011. 20:49
zašto g. siniša prpić uvijek prijeti? nije li on još u 2 sv. ratu????

siniša prpić
Potpredsjedniče virovitičkog Sdp-a, sve navode potpisujem. Uvijek. pazi,NEPRIJATELJ nikada ne spava. .....Gledao si valjda "Dugu mračnu NOĆ". Svako ima svoga "Joku". E, ovo je i za Nadu PRETEŠKO. Pitaj Milanovića, on će znati, garant !!...... Vidimo se na slijedečim lokalnim izborima gđo. Čavlović. Doći će vrlo brzo, vjerujte mi....
anakonda
28.8.2011. 20:44
odrekao se g. prpić i svog idola don grubišića????
gospodine prpić nemojte se praviti mutavi. pa zašto predsjednik Hrvatske stranke prava ne ode prijaviti slučaj u mup???????
zar je to pravna država za koju se bori hspd????

samo da g. prpić znate kome ste se još zamjerili osim rukovodstvu sdp-a:

`Drugarice i drugovi`Josipović: Zacrvenit ćemo Hrvatsku


`Poslije prvog kruga gledao sam na TV-u mapu Hrvatske s prikazanim rezultatima i ta je mapa bila skoro cijela crvena označavajući SDP. Ovi izbori samo su uvod u jedne nove izbore poslije kojih će se mapa Hrvatske potpuno `zacrveniti` i socijaldemokracija će biti vladajuća opcija u Hrvatskoj`, rekao je u Rijeci predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović...


Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je, kao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, okupljene, između ostalog, pozdravio i s `drugarice i drugovi` naglasivši kako se u Rijeci takvog pozdrava nikada nisu sramili
siniša prpić
28.8.2011. 18:16
Vlado Hanžek, ( još uvijek ) dopredsjedniče virovitičkog Sdp-a, Hvala ti na reklami. Da ja sam se odrekao svojih naknada u G.vijeću, a tvoja predsjednica je bila protiv toga. To joj svakako služi na čast. Sirota Nada, saborska plača joj je mala.
@SuperSonic, što se tiče Berlusconija, nemojte mi stavljati tog lika "u usta", a pogotovu me s njm uspoređivati. Jednom rječju, prestanite prostački lagati.
I recite konačno pred virovitičkom javnosti, ali i pred svojim stranačkim prijateljima - jesu li se koristila nedozvoljena sredstva prilikom izbora županijske predsjednice Sdp-a 2005. godine ?!. Na to pitanje odgovorite. Ti se Hanžek ne petljaj, jer u toj "bljuvotini" nisi sudjelovao. Tudom !? Još si bio "mali", kad je tvoja šefica operirala....
Sonic
28.8.2011. 18:02
@ siniša prpić, za početak, ako je Silvio Berlusconi osoba s kojom se poistovjećujete, dakle čovjek koji ne krije da voli općiti s maloljetnicama, to je vrlo zanimljiv podatak i ja se iskreno nadam da će biti zapamćen.
Kao drugo, opet niste shvatili moj post.
anakonda
28.8.2011. 17:54
Gubernatorica Jaca nas je slagala i kada je rekla: "Kud Ivo tu i ja" No, do lipnja još ima vremena!
anakonda25.5.2011 16:54:18

________________________________________
siniša prpić
"Nisam siguran da će vam se svidjeti prijedlog don Ivana Grubišića, o volontiranju u Saboru...., ja sam se svojih naknada odrekao ( dvije godine - 12000 kn)"

ZNATE LI gdje spadaju ovi POLITIČARI koji furaju ovu REORIJU?
u nesposobne i kriminalne političare. ja vas pitam koji će vrhunski prosvjetni radnik, poduzetnik, liječnik, gospodarstvenik, manager...raditi za primanja oko 5 000 kuna?
NITI jedan!
jedan vrhunski stručnjak kod tedeschija, plive, konzuma...ima primanja oko 80 000 kuna. Simens, t-com.... neću niti spominjati.
Zašto bi pojedini političari radili za 0 kuna? ZATO JER BI KRALI! ŠTO BI DOBILI TIME U SABOR I VLADU? KURVE, LOPOVE I PIJANCE! (nešto slično desnoj strani sabora – čast izuzecima)
U HRVATSKOJ DANAS IMA GENARALA U HV VIŠE OD USA ARMIJE. Da li igdje imamo generale koji posjeduju dvorce?
Neka mi šuica objasni kako je stekla imovinu kao gradonačelnica i saborska zastupnica „TEŠKU“ 7 MIL. EURA sa primanjima oko 14 000 kuna ZA 20 GODINA = 3 360 000 KUNA BEZ TROŠKOVA ŽIVOTA? 1990 IMALA JE RENAULT 4 I STANČIĆ.
DA NE NABRAJAM DALJE?
TREBA PLATITI ali i tražiti sposobnost, odgovornost i poštenje političara. Tako je barem na zapadu. ZAŠTO PRODAVATI JEFTINU DEMAGOGIJU? građani nisu ovce a političari čobani da ih vozaju po bespućima.
Što je danas besplatno??????


S. PRPIĆ VEĆ POSTAO MUŠTERIJA SDP-A????????
siniša prpić
28.8.2011. 17:39
"Sonic", zaboravih nešto. Pa i veliki "desničar", Berlusconi voli žene. Kako stvari stoje, i one ( neke ) njega. Dakle, kao i obično, samo prodajete demagogiju. "Mislim, dakle jesam...", hoče li to ikada u tu vašu "partijsku" tintaru ?!
siniša prpić
28.8.2011. 17:30
"Duo pegla", čuvajte se unutarnjeg neprijatelja". Jer kad taj samo jednom posumnja ( a posumnjao je više puta), pitanje je vremena kada kraj će doći.... Vlado, pa ti još sanjaš ( pokoj mu duši ) D.Vukušića.
Sonic
28.8.2011. 17:05
Gospodine Prpić, jednom za sva vremena- da li Vi nemate hrabrosti reći što imate toj gospođi u lice, ili jednostavno nemate pametnijeg posla pa ste od 0-24 na portalu, prateći tko će spomenuti ove osobe koje su Vam trn u oku, da ih možete napasti? Pa imate svoju stranku, svoj posao, zar zaista nemate drugih zanimacija u životu od ove? Jer ako je tako, možda nije u pitanju kriza srednjih godina nego određeni poremećaji koji Vas naprosto tjeraju da ovo radite.
Što uopće imate toga? Osobno zadovoljstvo? Što dobivate od toga da mi objašnjavate nekakve kave, liste i sastanke?
Ja zaista ne znam odkuda Vam misao da sam u svom postu u nekom trenutku pomislio na "pedere" ili homoseksualce. Ili da sam pod upitnik stavljao Vašu orijentaciju.
Znate, i heteroseksualac do srži može biti mrzitelj žena.
Pogotovo ako je desno orijentiran (ovdje mislim na ideološku orijentaciju, jer vidim da moram dodatno naglašavati neke pojmove).
Nadalje, objašnjavate mi pamet dotične gospođe, što me ne zanima. Kao što me ne zanimaju niti unutarstranački izbori i problemi s istima. A ja Vas opet moram pitati, zašto to objašnjavate meni, i zašto ovdje? Kad bi me zanimalo što se događa s tim ljudima i njihovim životima otišao bih kod njih i pitao ih, ne bih pitao Vas niti bih pitao kojekakve prebjege, što Vi nažalost radite.
Nakon ove sage ostaje samo činjenica da moj post apsolutno niste shvatili pa Vas molim, ako već želite raspravu, da ga pročitate koliko je puta potrebno i tek onda odgovarate, jer drugačije nema smisla. Ovo ipak nije već dobro uhodani politički program koji ste zapamtili iz prve, jer ste ga ponavljali pred raznim ljudima barem 3 (tri) puta.
anakonda
28.8.2011. 16:28
zaguglajte ovaj naslov, ima zanimljivh komentara g. prpića:

Gubernatorica Jaca nas je slagala i kada je rekla: "Kud Ivo tu i ja" No, do lipnja još ima vremena!
anakonda
28.8.2011. 16:19
konačno će se g. prpiću ostvariti ŽELJA da ne sudjeluje u pregovorima sdp-a i hspd-a koju je napisao prije par mjeseci:

siniša prpić
"Anakondica", ako ikada budem razgovarao nešto s SDP-om, ti za tim stolom nečeš sjediti, vjeruj mi. ..

ili
A, valaj ti i N.Čavlović. Ako ne možete ( ne znate ili ne želite ) ujedinjavati oporbu, tada to javno i recite. Prepustite onda taj posao boljima od vas u vašoj Stranci. A ima ih.........


sada je sigurno g. prpić, vi sigurno nećete sijediti za stolom kada budu pregovarali sdp i hspd o koaliciji. niste uspjeli "ujediniti" oporbu na "VAŠ" kulturan i dostojanstven način. vama nije bila bitna oporba, već vlast.
anakonda
28.8.2011. 16:09
Tko bi normalan sjeo za stol sa osobom koja izjavi nešto poput ovoga:

siniša prpić
Potpredsjedniče virovitičkog Sdp-a, sve navode potpisujem. Uvijek. pazi,NEPRIJATELJ nikada ne spava. .....Gledao si valjda "Dugu mračnu NOĆ". Svako ima svoga "Joku". E, ovo je i za Nadu PRETEŠKO. Pitaj Milanovića, on će znati, garant !!...... Vidimo se na slijedečim lokalnim izborima gđo. Čavlović. Doći će vrlo brzo, vjerujte mi....
____________________________________________________________________________

ZAR SE SA TAKVOM OSOBOM MOŽE RAZGOVARATI NORMALNO????? zamislite, imati takvu osobu u svojoj blizini i vjerovati joj a poziva se na 1941 godinu????? Zar je još uvijek opterećen zločinima USTAŠA i PARTIZANA U 2011???? Iz njega isijava mržnja i to je govor mržnje prema sdp-u, napadajući sve U sdp on u stvari brani hdz!!!! Sjetite se kako je reagirao đakić kada je hsls izašao iz koalicije, kako je nazvao građane virovitice, stepenice, tužbe, kaznene prijave, fimimedija, vepar....i onda:
_________________________________________________________________________
siniša prpić
Pričate o Hdz-ovim lažima, a istima se koristite.
__________________________________________________________________________

PRPIĆ mora paziti što izjavljuje jer osim što je predsjednik hspd-a, odgovoran je za posljedice svojih izjava. Zar bi nakon svega prpić imao morala i obraza doći u sdp i moliti za koaliciju? u sdp-u poznaju dosta članica i članova hspd-a koji su obrazovani, moralni, obrazovani i odgovorni i sa kojima sdp je surađivao i surađuje. Sada je na njima da odluče kako dalje, SA prpićem ili BEZ njega.

Kakav je on gospodin kada saborsku zastupnicu nadu zove ženom „zmajem“ i uspoređuje istu sa đakićem, kirom, toletom. kakva smo mi županija gdje đakić tvrdi da nije žena, prpić podcjenjuje ženu a kiro najavljuje seks prpiću....zar SU ŽENE U VPŽ GRAĐANI DRUGOGA REDA, PA I JACA JE ŽENA. G. prpić MORA ZNATI DA SDP NE VODI POLITIKU U KAFIĆIMA UZ KAVU I TRAČEVE?????


siniša prpić
28.8.2011. 15:30
@Anakonda ( dopredsjedniče Sdp-a ), pažljivo čitaj ( slovkaj ) niže navedeni tekst koji posvečujem osobi pod nickom @Sonic. Možda ti ipak nešto bude jasnije. Naravno, jednim okom stalno pazi na "unutrašnjeg neprijatelja", jer njih nikada dovoljno.
@Sonic, o preplanuli SuperSoniče !! Zahvaljujem na lirskom kometaru što posveti meni, običnom, nepismenom smrtniku. Kao što je nesretni Rojs svojevremeno u Saboru zavapio spram najvećeg lopova novije hrvatske povijesti: "Pa što ne budete muško, pa javno ne kažete, peder sam....", tako i ja sada vapim do neba i kažem : "O Soniče, što ne kažete javno, Nada sam, Nadica....". Već sam Vam rekao da ljudi na ovim prostorima "pedere" smatraju moralnom kategorijom. Homosecualce pak, onima koji imaju sklonosti ka istom spolu. Tako i ja ne volim "pedere", dok s potonjima ( homo ) nemam nikakvih nesporazuma. Jer ja imam sklonost ka ženskom spolu. Amen. No podsječam na jednu pjesmu s ovih "terena", koja vam je svakako poznata. Osobito njen refren : "Draga, ne budi peder !" Jer koliko god Vi pokušavali zatomiti činjenice, ja ću ih nabrojati. Dakle, nisam ja plasirao priču o "nepravilnostima" prilikom unutarstranačkih izbora za predsjednicu županijske organizacije Sdp-a ( 2005. ), već to pričaju ( i znaju ) vaši članovi. I to ne samo jedan.
Stoga, ne upirite prst krivnje prema meni.
Pogledajte svoje članstvo u oči, osobito ono na istoku županije.
Vezano uz moju pismenost, obrazovanje, ispijanje kava...., pa reči ću samo par rijeći. Unatoč nepismenosti i obrazovanju kojeg se trebam posramiti, meni ne treba lijepiti podsjetnike A3 formata prilikom predizbornih govora ( 2009. ). Isto tako sam nekako "uspio iz prve" izreči svoj predizborni govor u osječkom studiju Htv-a, dok je "super-turbo" političarki trebalo i 7 ( sedam ) puta za taj preteški uradak. Što češ, kad sam poznata teška "štreberčina", još od srednjoškolskih dana. Onih istih, kad zamzih ženski spol. Baš.
Osobito zamrzih onu koja je javno u Gradskom vijeću odbila moj "besramni" prijedlog da se svi vijećnici odreknu svoji naknada ( 500 kn mjesečno). I nešto mi ne spominjete moje molbe i preklinjanja Milanoviću ( 2007. ) da me svakako stavi na neko visoko mjesto. Barem peto (5. ). Jer tada bih bio siguran. Kao i sada, o Soniče ?! Pa ne mogu svi svjedoci tog sastanka pomrijeti. Tako da možete pričati svoje "istine".
Želim Vam da magistrirate i doktorirate, no kao i u mom slučaju, to ne znači da će te biti bolja osoba. Naravno, i puno sreće na izborima. Kako na državnim, tako i na onima što dolaze ( lokalnim ). Trebat će Vam.
Sonic
28.8.2011. 11:54
@siniša prpić, moram priznati da sam neugodno iznenađen količinom krivih procjena koje pokazujete. Možda je i u meni problem jer iz mojih postova ne isijava muškost kakva je svojedobno isijavala iz postova Roksa, jina1, pa i Vaših, kada bismo se dotakli tema o ženama u politici.
Možda je recept da kao potpis koristim, ne znam, poznate citate starih mudraca, npr. "Bitange, bitange, sve ću vas pobiti!" ili jednostavno: "Pljas, pljas :zamislite da stojim na stepenicama i svađam se s drugim pripadnikom muškog spola:". Istinski mi je žao što sam Vas naveo na pogrešno mišljenje da sam žena, zbog čega ćete opet morati mozgati o nepravednosti lažnih optužbi o promjeni spola, kako ste to činili i u slučaju gospodina Đakića. Mislio sam da će to što ne pišem o kuhanju i peglanju biti dovoljan znak da nisam žena, jer to je vjerojatno način na koji Vi razlikujete žene od muškaraca, no eto, i najbolji griješe- siguran sam da Vi to jako dobro znate.
No, ostavimo se mi priče o muškosti jer nekako osjećam da Vam je to bolna točka.
Vratimo se na problem Vas i predsjednice Sdp-a s kojom, kako sam shvatio nikako ne možete pronaći zajednički jezik. U tom Vašem neprestanom spominjanju dotične, sjećam se svojih srednjoškolskih dana kada sam često znao ispoljavati negativnu energiju ako bi mi bio povrijeđen ego, iz bilo kojeg razloga.
S druge strane, mora da Vam je teško kada dotičnoj preko jednog portala, i to u komentarima, morate dati do znanja da postojite, i da postoji Vaša stranka, i da ste magistar, i da ste muškarac. To bi svaka žena trebala vidjeti na prvi pogled. No ona neće, pa neće, i onda Vi morate okolo-naokolo pisati, razgovarati, piti kave... ne biste li nekako privukli pozornost. Pa onda počnete gubiti kompas, pa pišete kako "partijaši" lažu, pa se i Vi malo izgubite pa i sami počnete lagati. Pa pišete kako ste Vi poštenjačina koja se odriče naknade, a drugi su protiv toga. I to jedna žena. Žena koja ne treba niti primati naknade nego kuhati i peglati.
I onda se odjednom dotaknete, po ne znam koji put, teme o Vašem ispijanju kave s uplakanim licima koji se tužakaju o strašnoj diktaturi te žene. A Vi nikako da počnete pisati o strašnoj diktaturi muškaraca u drugim strankama, npr. Hdz-u. Kad Vam netko to spomene, odmah se vratite na Vaš govor u vijeću, iako bih ja to na Vašem mjestu prešutio jer zaista nije hvale vrijedno.
I nakon svega toga, opet se vratite na istu temu, i opet počinjete s istom retorikom. Temu o strašnoj, ma nemogućoj ženi, koja tlači pošten narod.
Pa nije li potpuno opravdanja sumnja u Vaše namjere, s obzirom na sve ovo što Vam je gore nabrojano? Ne, reći ćete, nije, jer Vi ste vjerojatno opet s nekim bili na kavi i netko Vam je nešto rekao. A zaboravljate (ili pak ne možete shvatiti, a u to ne želim ulaziti), da je vrlo važno znati tko nešto kaže, puno važnije od sadržaja koji je ispričan.
Hvala Vam od srca za dobre želje u pogledu mojeg obrazovanja. Ne samo da se nadam da ću uskoro magistrirati, već se nadam da ću u Vašim godinama moći pisati po portalu da sam doktor znanosti, jer vidim da je to jako popularno. Čisto da dokažem da sam pismen.
Do tipkanja.
guru
28.8.2011. 11:38
Anakonda zaista pretjeruješ u svakom pogledu.
Ovaj svjet nije crno bjeli . Večina ga vidi šarenim osim tebe i daltonista.
Po običaju se zakačiš na nekoga sa portala i onda ponavljanja sto puta istih priča kao da će sada postati istina .
Odobravam ti da braniš Sdp što je normalno njihov si član, ali svaka priča ima početak i kraj.
Kao član kolektiva HŽ mogao si nama neupučenima objasniti program osposobljavanja naših pruga za nešto komforniju vožnju i najbitnije poštivanje voznog reda. To je ono što zanima ljude oko teme koja je iznešena na konferenciji za tisak.
Umjesto toga ti ponovo tražiš vanjske neprijatelje SDP-a.
Prijedlog SDP-u potražite unutarnje neprijatelje a vani tražite prijatelje jer to od vas traže građani Virovitice. S kime ćete sutra rušiti ovu HDZ-ovsku kliku ako u svakom dobronamjernom komentaru vidite neprijatelja. Nije li vam dovoljan dokaz to što HDZ gotovo da ne komentira. Dok se oporba svađa oni otvaraju šampanjac. Loši potezi oporbe ma s koje stranke dolazili znak su samo nemoči što ide u korist HDZ-u. Mislim da je jedino riješenje SDP-a, HSPD-a, pa i ostalih stranaka da sjednu za zajednički stol i pretresu zajedničke probleme pa će tada sigurno sa manje gorčine a više trezveosti raspravljati na ovom portalu.
Nemojte da se poslije obistini ona čuvena " TKO NAS BRE ZAVADI" a građani da snose posljedice!
Pamet u glavu.
anakonda
28.8.2011. 11:34
i predsjednika nekih stranaka:

siniša prpić 10.8.2011 8:57:03
@pljuska, potpuno ste u pravu...
ili
siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno,....

iz tebe progavara duh s. prpića.
pljuska
28.8.2011. 10:50
Najveći problem Hrvata su kreteni pomoću kojih promućurniji debili i luzeri grade svoju karijeru u politici. Kao što praksa pokazuje, nerijetko se takvi nađu i na mjestima dopredsjednika stranačkih prćija..
anakonda
28.8.2011. 10:17
siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno,....
-------------------------------------------------------------

PLjUSKA, zar ideš po mišljenje kod mentora prpića????
anakonda
28.8.2011. 10:05
što je problem hrvata:

Bez dlake na jeziku
Don Ivan Grubišić: Glasači HDZ-a hrvatski su talibani

`Svojevremeno je Crkva dala znak i opredijelila se za Tuđmana i za HDZ. I sada nakon svega što se kroz HDZ dogodilo, Crkva je i sada za HDZ. To je problem, a narod, taj postotak koji vjeruje u HDZ, to su naši talibani, nažalost i školovani ljudi koji to podržavaju`, kaže don Ivan Grubišić.

Crkva će doživjeti sudbinu HDZ-a

"Svojevremeno je Crkva dala znak i opredijelila se za Tuđmana i za HDZ. I sada nakon svega što se kroz HDZ dogodilo i kad mu je rejting na šest posto, bez obzira koliko je postotak točan, Crkva je i sada – kako to iščitavam po izjavama Bozanića i Kaptola – za HDZ. To je problem, a narod – taj postotak koji vjeruje u HDZ – to su naši talibani, nažalost i školovani ljudi koji to podržavaju", kazao je Grubišić.

Naveo je i kako bi ljudi koji su sada na političkoj sceni trebali otići, te da Hrvatskoj treba nova paradigma: "biblijski rečeno: novo vino u nove mjehove".

"Inače, stari će mjehovi puknuti. Stanje je više nego kritično. Ova vlast, što je najgore, ne zna dokle je narod dovela. A za narod je bolje da ne zna dokle smo sve došli da bi mogli donekle ostati mentalno pri sebi, da nastavimo živjeti", kazao je Grubišić, dodavši da bi Crkva mogla doživjeti sudbinu HDZ-a jer "nije stala uz narod, a ona mora biti uz narod".

Crkva gura papirnato kršćanstvo

"Još sam prije deset godina rekao da će Crkva doživjeti sudbinu HDZ-a – kad se HDZ RASPADNE NEĆE JOJ OSTATI NIŠTA. I sada vidimo da je VJERONAUK u školama PROMAŠEN, a DJECA ne idu u CRKVU, da smo IZGUBILI s njima VEZU, da ih poslije KRIZME u crkvi velikom većinom NEMA.

Sakramentalizam koji se GURA u Crkvi, kao i potvrde za primanje sakramenata – to je PAPIRNATO kršćanstvo. Od toga nema NIŠTA, jer kršćanstvo je sustav vrijednosti koji se prihvaća ili ne prihvaća, koji se ŽIVI ili NE ŽIVI. Po tom ćete znati da ste moji, kaže Isus, ako ljudi vide vaša dobra djela", zaključio je Grubišić.

pljuska
28.8.2011. 9:56
"Tajna" SDP-ovog neuspjeha da unatoč veličini biračkoga tijela koje ga podupire postane vodeća hrvatska stranka leži upravo u luzerima koji se nikako ne mogu prilagoditi demokratskom ponašanju. Zato je SDP bio i ostao partija.

Čistke kojima sve hrvatske stranke, a pogotovo HDZ, SDP, i HNS spriječavaju razvoj demokratizacije unutar samih stranaka su samo jedan od načina da se sve podredi monarhistički nastrojenim vođama stranke.

Zato ni virovitički ogranak Partije nije drugačiji od bilo kojeg drugog ogranka u kojem je šupkanje i lizanja stražnjice stranačkom vođi s ovlastima vlasnika stada. Dok je to tako ogranci će biti talci kojekakvih luzerica tipa Nada Čavlović, Biljana Borzan, kojima će opet kojekakve anakonde viriti iz stražnjice, i tako u tom nizu i poretku hijerarhije nastaju i donose se odluke, koje s stvarnom demokracijom nemaju nikakve veze.

Lijep primjer kako funkcionira SDP (naravno i druge hrvatske političke stranke) može se pročitati pod pollitika.com/revolucija-iliti-20-godisnje-cekanje-samog-sebe

Za one koji žele znati više o načinu na koji je nesposobnjaković i politički debil Zoki luzer izgradio čopor svojih podrepaša mogu zaguglati pod:
pollitika.com/quot-cistke-quot-u-sdpu
alter.org/vijesti/politika/dragi-druze-zoki
www.nacional.hr/clanak/44520/bandic-i-milanovic-u-ratu-za-zagreb
www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/104521/Default.aspx
dalje.com/foto.php?id=2&rbr=18095&idrf=792297
anakonda
28.8.2011. 9:38
o jaci se piše sve najbolje:

Washington Times: Jadranka Kosor je prazni i potkupljivi aparatčik gladan moći

zatim "zaguglajte" đakić, jin1, roks......
anakonda
28.8.2011. 9:23
što je bio vaš cilj od samoga početka? ucjenama i diskreditiranjem vodećih sdp-ovaca VLADATI OPORBOM:

- tko iz sdp smije dozvoliti omalovažavanje od g. prpića samoga predsjednika milanovića, saborske zastupnice, predsjednice go..
- pričate o kriminalu u sdp-u i ucjenjujete sdp s istim, sa kojim ciljem?????
- pišete pogrdno o partiji i "drugovima i drugaricima" a sa istima bi išli u koaliciju??????
- što je bio cilj? iskoristiti sdp da se dođe do sabora. .......

G. PRPIĆ TKO JE IZ SDP-A VODIO POLITIKU HSPD-A I PRIČAO O IZBORIMA, KRIMINALU I NESPOSOBNOSTI POJEDINACA U ISTOJ STRANCI?????
i na kraju svoga komentara opet ponižavate sdp-ovce pišući da se služimo lažima kao i hdz. PA ONDA IDITE U KOALICUJU S HDZ-OM (JACA,ĐAKIĆ, ROKS, JIN1...). Pa eto sam vrh virovitičkog hdz-a obiluje obrazovanim ljudima, sve sami magistri i doktori, jaca je po vama najpametnija žena ovih prostora, sa đakićem će te vrlo brzo naći zajedničke teme, sa vojnikom partije jin1..... SAMO PAZITE NA STEPENICE i JIN1.
siniša prpić
28.8.2011. 0:49
"Sonik", pa konačno neko iz Sdp-a s više razine. Odmah se to osjeti. Po stilu, držanju i preplanulosti. Nadasve političkoj mudrosti. Što se tiče obrazovanja, samo izvolite, magistrirajte i Vi. Pa eto sam vrh virovitičkog Sdp-a obiluje obrazovanim ljudima, sve sami magistri i doktori ( prometa ), no primarno političari visoka kalibra. Izborni rezultati najbolje govore o tome. Hspd i ja smo sitne ribe, lokalna karaktera. Sabor je za nas "Premiership". No Mikeš-varoš zaboravite. Možete slobodno staviti ključ u bravu na prvom katu "kockice". Pričate o Hdz-ovim lažima, a istima se koristite. Dobro znate da ste "zabrljali" na unutarstranačkim izborima, a lažete da nemate pojma o čemu se radi. Dobro znate da nikada nisam ni spomenuo tu vašu listu, a kamoli izrazio želju da budem na njoj. Svjedoci tog sastanka su Tomo Kurečić, Marinko Kukić, Mato Vukušić, pa i sam Milanović. Sve članovi Sdp-a. Naravno da je gđa. Čavlović to malo zaboravila. Zaboravila je i kako je došla na mjesto predsjednice županijske organizacije Sdp-a..., pa onda i na sam pijedestal. No, sve dođe na svoje, pa će tako doći kraj i ovoj priči. Ne vidim zašto se ljutite kada vas nazivam partijom. Pa zar to nije socijal-demokratska partija ? I nisam spominjao nikakva koketiranja. Bilo koga, s bilo kim. Ili sam nešto previdio. Vidimo se na slijedečim lokalnim izborima gđo. Čavlović. Doći će vrlo brzo, vjerujte mi....
A i ti si "Anakondice" u pravu. Niste vi "dvojac bez kormilara". U političkom smislu, to je samo "duo pegla". Gdje ćeš ti u konačnici ( ni kriv, ni dužan ), odnijeti "gače na štapu". Kao i večina s kojima se predsjednica poigrala.
anakonda
27.8.2011. 22:20
"Dajmo mu da ide u Sabor" ovo je za pet Sonic.
_________________________________________
siniša prpić
... Gospođa N. Čavlović je napravila niz pogrešaka na zadnjim lokalnim izborima ( 2009. )...Odbila je našu ponudu ( Hspd-a ....
A, valaj ti i N.Čavlović. Ako ne možete ( ne znate ili ne želite ) ujedinjavati oporbu, tada to javno i recite. Prepustite onda taj posao boljima od vas u vašoj Stranci. A ima ih.....

Da, dobro kažeš, politika je za moralne ljude. Nešto važno za kraj. Kao što si ja ne umišljam da sam Hspd, još manje si ti utvaraj da ste ti i Nada Čavlović - Sdp. ..

Jedino s kim "zapinje" je poznati "dvojac bez kormilara" ( Hanžek, Čavlović ).....


gospodine prpiću i zapelo je hvala bogu. očito ste neke uspjeli preveslati ali da nije bilo ovog "dvojac bez kormilara" vi biste uspjeli. DODUŠE, NIJE BILO TEŠKO JER STE UPALI U ZAMKU I OTKRILI SE. INAČE, STVARNO JE POLITIKA ZA MORALNE LJUDE A NE POLITIČARE KOJI UCJENAMA ŽELE POSTIĆI SVE U ŽIVOTU. PA TO JE POLITKA HDZ-A.
A TAKO STE BILI BLIZU, ŠTETA MOŽDA ČETVRTI PUT USPIJETE. STVARNO STE SVE VRIJEME DOBRO "GLUMILI", TOLIKO DOBRO DA STE MI NA KRAJU IŠLI NA ŽIVCE.
Sonic
27.8.2011. 21:28
Gospodine Prpić, pa Vi ne odustajete? Je li zaista bilo potrebno spuštanje na tu razinu da morate tražiti prijatelje po portalu? Zar nemate prijatelja s kojima biste pili kavu, ili imate ali ih je sram pojaviti se s Vama na kavi? Jasno da to neće napraviti razočarani štediše, ali ipak ste Vi magistar (što nikada ne zaboravite napomenuti), pa bi čovjek pomislio da poznajete puno ljudi kojima bi bila čast sjediti u Vašem društvu.
Jednom ste dobili preporuku za lektora i jako mi je žao što to niste shvatili ozbiljno. Na kraju krajeva, nakon jednog nepismenog gradonačelnika, ne treba nam i drugi nepismeni gradonačelnik.
Nadam se da ćete nam reći koji su Vaši planovi u pogledu političke karijere? Izbori se bliže, a fotelje nema na vidiku. I što ćemo sada? Predlažem Virovitičanima dobre volje da osnujemo humanitarnu organizaciju "Dajmo mu da ide u Sabor". Ne trebaju nam novčane donacije nego ljudi ispranog mozga kojima nije teško dati glas još jednoj političkoj opciji bez programa i vodstva. Vjerujem da će se smilovati upornosti čovjeka koji niti nakon trećeg neuspjeha ne odustaje. Prvo se je vidio na listi Sdp-a. Istog Sdp-a kojeg sada bez srama naziva partijom, opcijom bez budućnosti koja koketira s Hdz-om. Zanimljivo kako mu to, dok je htio na listu, nije smetalo. Onda je napravio nagli zaokret i primio se skuta Đurđe Adlešič. Zamislite samo, stranke na čijem čelu je žena! Ne znam kako su kolege desničari prihvatili taj performans, no možda je upravo to razlog što je na kraju svega zaključio da mu je najbolje da svoj put (i samo svoj) potraži na nezavisnim listama, koje na njegovu žalost neće ugledati svjetlost dana.
Držite se Vi kavica, gospodine Siniša.
pljuska
27.8.2011. 20:48
zmijice, a tko je taj Milanović? Misliš li na onoga kojeg zovu Zoki luzer?
anakonda
27.8.2011. 19:43
a za milanovića je prpić napisao ovo:

siniša prpić 11.6.2011 23:41:49
Gafovi MILANOVIĆA, više- manje postaju praksa, pa i u ovim slučajevima......(

i tome dodamo još ovo:

siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških. U koliko se nastavis provokacijama DOPREDSJEDNIKA Sdp-a na ovom portalu, biti ću prisiljen iznesti neke stvari koje za neke ( koji ne paze na svoje članstvo ) neće biti dobre. Te stvarčice odavno zna Hdz, a i ja sam ih saznao ovih dana. I to od članova Sdp-a.???????
siniša prpić
27.8.2011. 19:41
Potpredsjedniče virovitičkog Sdp-a, sve navode potpisujem. Uvijek. Odhranjen sam na "kuruzi", koja nije podnosila ljudsku glupost. I dalje tvrdim da je to kod ljudskog roda - najopasnije. Kome ćeš me tužiti za moje izjave ?! Vladi Bakariću ili Mao Tse - Tungu ?! Ili Milanoviću ?! Nadi već jesi. Poruči joj da ju je pozdravio B.J.Štulić, koji isto tako nije volio idiote i ljudsku glupost. Kao ni prisile, bilo kakve vrste. Samo ti provjeri kod koga hočeš dopredsjedniče. Ako hočeš, možeš i do Mrduše Donje. Svaki pametan Sdp-ovac će ti to isto reči. Javi mi obavezno kako si prošao na partijskom sastanku. I pazi, neprijatelj nikada ne spava. Gledao si valjda "Dugu mračnu noć". Svako ima svoga "Joku". E, ovo je i za Nadu preteško. Pitaj Milanovića, on će znati, garant !!
anakonda
27.8.2011. 19:08
31.7.2011 13:58:01
siniša prpić
Slavuj", ćini se da je u svu tu zavjeru protiv naše NAJAČE OPRBENE stranke umješan i sam David Copperfield.....

siniša prpić 31.7.2011 17:38:16
E, moj "Nezavisni", što reći... ??!!....Vezano uz tribine Sdp-a, i rezultata tih tribina..... Nisam siguran da li je bilo baš sedam sekretara Skoj-a, ali je nama tako rečeno....

siniša prpić 31.7.2011 11:15:33
"Slavuj", spominjali ste uzrok i posljedicu...., bolesni komentari VISOKOPOZICIONIRANIH oporbenih političara u Virovitici ( pa i šire......

siniša prpić 31.7.2011 11:41:55
Slavuj", postoje neki ljudi u "PARTIJAMA.... gdje će nas to sada odvesti, MOJ"Slavuj" ?!(

siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ... Za razliku od nekih..., koji odlaze po mišljenje u "partije".

Siniša prpić
Stalna samo mijena jest. Ajd sad hitno zovi Nadicu, a ona Zokija, pa me tužakajte..., jaka "šarža"... To što sam ja izjavio za Milanovića, izjavljuje svaki normalan čovjek koji stvarno želi da Hdz ode s vlasti...


znači g. PRPIĆ da svi NAVEDENI sdp-ovci PODRŽAVAJU vas u ovim kometarima?????? BUDEMO TO PROVJERILI.
slavujj
27.8.2011. 18:57
anakonda,
kada bi BUDALE znale što govore,
tada bi znale što su NAPISALE!
siniša prpić
27.8.2011. 17:47
Dopredsjedniče Sdp-a, ja sam bliži s ljudima koji razmišljaju svojim mozgom. Da, dobar sam s mnogim ljudima iz raznih političkih opcija, pa tako i s Vesnom Hercigonjom, koja je sada član Hspd-a. Dobar sam i s Nadom Bartolić iz Hns-a, pa i Borom Hlavatijem iz Hsp-a. Nisam u lošim odnosima s nekim članovima Hss-a. Naprotiv. No dobar sam i s predsjednikom kluba Sdp-Hsu, Draženom Kurečićem, kao i gospođom Carevski, s kojima u zadnje vrijeme solidno surađujem. Poštujem i Igora Hrgovića, koji za razliku od tebe, priča puno manje, ali i puno pametnije. Dobar sam i s Marinkom Kukićem, kojega poznajem iz mladosti. Ne okrečem glavu od M. Vukušića, ili pak Ivice Blažinčića. Pa i s Božom Milivojević sam imao jedan dobar razgovor. S Ksenijom Plantak. Ali i s Ivom Horvatom iz Hdz-a ( oprosti Ive, ako ćeš imati neugodnosti ). Dakle, sve normalan svijet. Lakše mi je nabrojati s kime nisam dobar. Na moju sreću. Nisam dobar s ljudima kojima je "ljudska glupost" bliska. No to čak i ne znači da su takvi ljudi loši. Prije bih rekao da su dobro "oružje" u rukama onih koji se boje. Iza straha, gotovo uvijek stoji neznanje ( u našem slučaju - političko neznanje i nesnalaženje ).
anakonda
27.8.2011. 17:34
siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ...
______________________________________________________

JESMO LI SADA ZAVRŠILI????
SDP NEĆE IĆI U KOLAICIJU S HSPD-OM. A IMALI U HSPD-U DRUGOVA I DRUGARICA. HERCIGONJA JE PRVA.......ZAR ĆE TE ISTJERATI DRUGOVE I DRUGARICE IZ HSPD-A?????

IPAK JE HSPD-OVAC BIO U PRAVU. PRPIĆ JE POLITIČAR KOJI JE BLIŽI HSP-U, NEGO SDP-U!!!!

DA SE NE ZABORAVI PITANJE!!!!!!!!!!!!
slavujj
27.8.2011. 17:24
anakonda ,
daj mi objasni zašto bi ja morao kod psihologa ,a ne ti,
koji u jednim komentaru napadaš hdz a već u drugom SRAMOTNIM LAŽIMA pokušavaš obraniti taj isti hdz, tvrdeći da novinari pišu loše o njima jer ih mrze ,imali to svoju CIJENU?
koji u jednom komentaru braniš gospođu čavlović i predsjednika sdp-a žagara,
a u drugom BESRAMNO LAŽEŠ da su glupi i mene prisiljavaš da to ponovim za tobom ,
kad u jednom komentaru " navodno "braniš hrvatske generale,
a u drugom prozivaš zašto se pozdravljaju (po tvoj izjavi) ratni zločinci
kad u jednom komentaru napadaš đakića , a u drugom tvrdiš da novinar stanković piše gluposti,
kad u jednom komentaru pljuješ i blatiš crkvu,
au drugom si "veći katolik od svetog oca "
tako bi se dalo nabrajati,nabrajati ,nabrajati ,
sve dok se ne utvrdi o kojoj budali se priča po gradu pa ju odvedu nekuda ,ali ne psihologu ,
niti jedan lječnik to ne može riješiti!

kad bi TO netko riješio, TO JE NEPROCJENJIVO!
anakonda
27.8.2011. 17:11
siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ...
______________________________________________________

JESMO LI SADA ZAVRŠILI????
SDP NEĆE IĆI U KOLAICIJU S HSPD-OM. A IMALI U HSPD-U DRUGOVA I DRUGARICA. HERCIGONJA JE PRVA.......ZAR ĆE TE ISTJERATI DRUGOVE I DRUGARICE IZ HSPD-A?????

IPAK JE HSPD-OVAC BIO U PRAVU. PRPIĆ JE POLITIČAR KOJI JE BLIŽI HSP-U, NEGO SDP-U!!!!

DA SE NE ZABORAVI PITANJE!!!!!!!!!!!!
anakonda
27.8.2011. 17:08
The Washington Times: Jadranka Kosor je prazni i potkupljivi aparatčik gladan moći

"Vodeći HDZ-ov kadar je stvorio mafijašku državu"

"Bivši premijer Sanader je optužen za krađu milijuna dolara. Vodeći HDZ-ov kadar je stvorio mafijašku državu. Režimska ruka dolazi do svakog dijela hrvatskog društva", donosi The Washington Times. Rezultat toga je, nastavljaju, da je Hrvatska postala država balkanske kleptokracije. Kuhner procjenjuje da su HDZ-ovci pljačkom javne imovine učinili štetu od najmanje milijardu dolara!

"Škole, ceste i bolnice slabo se financiraju, visoki porezi i komplicirani zakoni priječe ekonomski rast, nezaposlenost je oko 18 posto i još uvijek raste. Ukratko, HDZ je doveo zemlju na rub kolapsa", konstatira Kuhner.

"Kosor je prazna i podmitljiva političarka"

Za KOSOR se tvrdi da je osobno UMIJEŠANA u vodeću HDZ-ovu kliku koju se sumnjiči za KORUPCIJU i PLJAČKU države!!!!!!!???. Kuhner zaključuje da premijerka nije reformatorica, nego aparatčik gladan moći koji samo želi održati HDZ-ov PARAZITKSI REŽIM !!!????, jer SE NADA NOVIM milijardama kad Hrvatska uđe u Uniju. Američki novinar se dotakao i teme hrvatske RASPRODAJE nacionalnog bogatstva.

"Revolucija u Hrvatskoj prijeti rušenjem stare garde"

"Zagrebačke političke elite rasprodale su svoju zemlju u ludoj želji da se pridruže EU. Stranci drže veliki dio hrvatske ekonomije, poljoprivreda i ribarstvo su žrtvovani zbog pristupa Uniji", stoji u žestokom Kuhnerovom komentaru. Kao veliki euroskeptik, ovaj Amerikanac Hrvatsku upozorava na Bugarsku i Rumunjsku koje su vjerovale da će Unija riješiti sve njihove probleme, ali to se očito nije dogodilo. Ipak, najoštriji je u zadnjoj rečenici svoje kolumne koju je u potpunosti posvetio Hrvatskoj. Kazuje zašto ljudi u Hrvatskoj prosvjeduju.

"REVOLUCIJA u Hrvatskoj prijeti rušenjem umorne stare garde. Do temelja je protresla vladajuću klasu. Narodu je dosta laži, prijevara i korupcije. OVAJ REŽI MORA PASTI", zaključuje kolumnist Kuhner


JA SAM POSTAVIO PITANJE DA LI NOVINARI MRZE HDZ??? SLAVUJ, KAO ŠTO VIDIŠ, NE MRZE, SVE JE ISTINA.


anakonda
27.8.2011. 17:00
slavuj, trebaš ići kod psihologa i optičara:

`LADOVINA LADISLAVA TOMIČIĆA
KOLUMNA Red PLJAČKE, red DOMOLJUBLJA

Val uhićenja u kojem su pali politički MRTVACI i ČELNICI nekih javnih poduzeća ipak nije imao snagu priželjkivanog antikorupcijskog tsunamija. Na slobodi je ostala VEĆINA idejnih začetnika drugog poluvremena velike PLJAČKE Hrvatske

Na SLOBODI je ostala VEĆINA idejnih začetnika drugog poluvremena VELIKE PLJAČKE Hrvatske. Društvo se, pak, preko noći okrenulo DRUGIM temama, a najvažnija je opet Domovinski RAT. Ponovo je u modi vitlanje zastavama, proklinjanje neprijatelja i podrška našim dečkima.
Nitko ne pita što je s Hrvatskom poštom i KAZNENIM prijavama protiv njezinih ČELNIH
ljudi ili s Hrvatskom lutrijom i poslovima ovog državnog poduzeća s ozloglašenom Fimi medijom. ...

Nitko ne pita gdje je ZAPELO s istragom Hypo banke, nikog ne zanima kakvu su ulogu u velikoj PLJAČKI imali mediji, prije svega izdanja hrvatskog građanina Kanea - Ninoslava Pavića.
Nitko više ne spominje našeg dečka Zdravka Livakovića ili našeg dečka Božidara KALMETU. Nitko ne spominje Hrvatske autoceste i STOTINE milijuna koji su otamo ISPARILI u vidu MAGLE. Kao i prije deset godina, mi opet stojimo nasred OPLJAČKANE kuće, ljubimo grb na zastavi i urlamo Juru i Bobana. ..

Na kraju FARSE među ljude koji vedre i oblače i dalje ćemo računati GUTAČA AMOGLASNIKA kakav je, primjerice, saborski zastupnik JOSIP ĐAKIĆ..........

slavujj
27.8.2011. 16:38
anakonda ,
pa tvoje izjave imaju "puno veću težinu"
23.8.2011 .
"slavuj
ajde sad ponovi da su zastupnica čavlović ,predsjednik žo žagar ..............glupi,
ponovi ako smiješ"
ne samo da si ih proglašavao glupim ,već si pod prijetnjom pokušavao nagovarati i druge da šire,
te laži

27.8.2011 u 7:29
"morali bi znati da je milanović predsjednik sdp-a i odgovoran za ovo stanje u stranci"
namjerno stvarate probleme i prozivate milanovića za stanje u stranci i još k tome

"... strani i domaći novinari MRZE hdz"

sve je to slučajno sada pred izbore ,tako braniš svoju stranku ili hdz ,tko to plaća?

ako ljudi iz sdp-a na OVO ne reagiraju,dosita ćeš ih svojim pitanjem i tvrdnjom dovesti u sumnju,

Vjerujem da je svima pa i milanoviću jasno da si ti krivac ovakvog stanja u partiji,i da neće dozvoliti da njega okrivljuješ,
još čekamo što će se dogoditi u kini?
anakonda
27.8.2011. 16:36
siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ...

JESMO LI SADA ZAVRŠILI????
SDP NEĆE IĆI U KOLAICIJU S HSPD-OM. A IMALI U HSPD-U DRUGOVA I DRUGARICA. HERCIGONJA JE PRVA.......ZAR ĆE TE ISTJERATI DRUGOVE I DRUGARICE IZ HSPD-A?????

IPAK JE HSPD-OVAC BIO U PRAVU. PRPIĆ JE POLITIČAR KOJI JE BLIŽI HSP-U, NEGO SDP-U!!!!
siniša prpić
27.8.2011. 16:24
Vrli dopredsjedniče virovitičkog Sdp-a, konzultacuje sa tvojom "vrhovnicom" su dosta dugo trajale. Samo pazi da nemaš "paralelne linije informiranja" u Sdp-u.... Pa da ti i neke druge stvari nisu "procurile" do Zokija. Hspd ( i ja ) traži suradnju sa svim oprbenim Stankama, jer je to jedini put prema ujedinjavanju oporbe. To nipošto ne znači da će Hspd ići ikome "pod suknju", što i ne traži od nikoga. To što sam ja izjavio za Milanovića, izjavljuje svaki normalan čovjek koji stvarno želi da Hdz ode s vlasti. Rezultati anketa, koji govore o stalnom padu popularnosti Sdp-a, govore u prilog moje tvrdnje. Josipović je u Virovitici dobio 68 % glasova (protiv Bandića) . Pametni dopredsjedniče, pitaš li se kako je to Josipoviću uspjelo, a Milanoviću ne uspjeva ?! Možda i stoga što su neki pametni ljudi Sdp-a uspjeli uspostaviti komunikaciju i s Hspd-om. Pa se i to odrazilo na konačni rezultat. Ta pametna osoba nisi bio ti, ali ni N.Čavlović. Kontinuitet takve vaše "pametne suradnje" se nastavlja. No, kao što rekoh, Sdp nisi samo ti i Nada. Pa ni Z.Milanović. Stalna samo mijena jest. Ajd sad hitno zovi Nadicu, a ona Zokija, pa me tužakajte..., jaka "šarža". Što će te mi napraviti ?! Smijeniti na mjesto lugara ( čuvara šume ) ?!
Vesna Hercigonja je član Hspd-a. Iznosiš još jednu laž. Ako su stvari "legle na svoje mjesto u Sdp-u", pa zašto je onda niste stavili na svoju listu 2009., već je pristala biti na listi Hspd-a ?! Dakle, stalna samo mijena jest. Živ ti meni bio "rođo" ! I znaj da nisi ti kriv....
anakonda
27.8.2011. 15:47
siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ( B.Car, M.Simonović ). Ti Cara i na ovom portalu hvališ....., mašala druže, jako bistro.
Prepustite onda taj posao boljima od vas u vašoj Stranci. A ima ih.

- prpiću, zar i v. hercigonja spada u te drugove i drugarice????????šteta što je hercigonja otjerana iz sdp-a. određene stvari u sdp-u su sjele na svoje mjesto, kako je izjavila hercigonja.
_________________________________________________________

g. prpić, vi imate problema sa samim sobom. VI nećete hdz a SDP neće VAS. zašto se nudite SDP-U kad vas NEĆE???a TKO BI NORMALAN UZEO ZA KAOLICIJSKOG PARTENRA OSOBU KOJA JE IZAVILA OVO O PREDSJEDNIKU STRANKE:

SINIŠA prpić 11.6.2011 23:41:49
Gafovi MILANOVIĆA, više- manje postaju praksa, pa i u ovim slučajevima......

POSLIJE OVE IZJAVE VI STE SEBI SAMI PRESUDILI. NEMOJTE VIŠE BITI DOSADNI JER OVO VIŠE NEMOŽETE POREĆI. SDP I MILANOVIĆ JE SAZNAO ZA OVU VAŠU IZJAVU. PUNO SREĆE.
siniša prpić
27.8.2011. 14:37
Dopredsjedniče Sdp-a ( Vlado Hanžek ), da sam želio ići s njima u koaliciju, već bih tamo i bio. U jednom si u pravu, Hdz je zaista predvidiv. Jer tamo ima netko tko misli. Činjenica je da misle prvo, i jedino na sebe. No ti i tvoja predsjednica ne činite ni to. Jer ti inače ne bi na ovom portalu brukao i sebe i nju, ali i čitavi Sdp, već nekoliko godina. Sa večinom članova Sdp-a u Virovitici, ja nemam problema. Jedino s kim "zapinje" je poznati "dvojac bez kormilara" ( Hanžek, Čavlović ). Meni M.Vukušić nije protivnik, a o njegovoj snazi, ne bih. Tek znam, da je od tebe ama baš svaki član Sdp-a, puno bolji. Čak i onaj koji šuti.... Vezano uz Vesnu Hercigonju, izuzetno mi je zadovoljstvo izvjestiti te, da je ona član Hspd-a. A ne Sdp-a. Imaš li još kakvih nedomica, o dopredsjedniče vrli ?! Ajd` mobitel u šake, pa zovi Nadicu.... Lakše bi bilo da se njezina visost uključi u raspru. Možda sam nešto neistinito izrekao u "odnošaju" s tobom, vrli dopredsjedniče ( tako vidiš, mi "desničari" i "muški šovinistI" volimo opčiiti) ?! Pa nek to Nada ispravi. Čitaju nas građani Virovitice....
anakonda
27.8.2011. 13:46
odgovor sa prpića i slavuja. ZAR BI VAMA ODGOVARALA OVA SITUACIJA U SDP-U??ALI BUDITE ISKRENI.

RAZGOVOR: VESNA HERCIGONJA, SDP-ova NESUĐENA GRADONAČELNICA VIROVITICE
Smatrala sam da u SDP-u osobni interesi nikada neće biti iznad stranačkih

Ni kriv ni dužan, na mjesto gradonačelnika došao je "trećeplasirani" na listi?

- To mogu objasniti samo tako da postizborni dogovor i sporazum nisu ispoštovale ni druge stranke. Zašto? Jer su svi vjerovali da neće doći do ovakve situacije, tim prije što je i SAM Mate Vukušić IZJAVIO da se ne namjerava kandidirati. I onda dolazite i čujete da je ipak kandidat . Možete zamisliti kako sam se nakon toga osjećala. Osjećala sam se stvarno jako ružno (NIJE JEDINA). Prijetila je opasnost da zbog svega SDP i sve izgubi? - Da. Bilo je vrlo, vrlo blizu toga. No moram kazati, u ovom trenutku kao izvanstranački čovjek, da mi se u svemu tome ne sviđa što se prije svega, gledalo tko je ta osoba, bez obzira na STRUKU, kvalifikaciju što je u svim razgovorima bio prioritet. Mnogi smatraju da ste postupili moralno vraćajući mandat stranci, ali vam istovremeno ne odobravaju izlazak iz stranke, dakle, odustali ste od borbe?

- Ne. U duši sam to što jesam, i dalje sam SDP-ovka i to nitko ne može promijeniti. Nisam kukavica, samo smatram da čovjek u određenom trenutku ne može više raditi na takav način koji vraća unazad. To ne vodi ničemu. Vjerujem da će se SDP PROČISTI i da će određene STVARI DOĆI na SVOJE MJESTO.


LUKAVO G. PRPIĆ. OVA SITAACIJA BI VAMA PASALA. LUKAVO JE SAMO DA LI JE MORALNO. BIRATI SLABIJEG OD SEBE (VUKUŠIĆ) ZA PROTIVNIKA.


anakonda
27.8.2011. 13:40
gospdine prpić, zašto niste odmah izrekli svoje namjere nego okolišate:

- išli BI U KOALICIJU S HDZ-OM ALI ONI SU OPASNI. ĐAKIĆ BACA KROZ STEPENICE A KIRO VAM..... JE NEPREDVIDIV.

- OSTAJE VAM SDP. ALI VAM NE ODGOVARA OVO RUKOVOSTVO PA BI VI NEŠTO MIJENJALI U SVOJU KORIST. EVO I DOKAZA:

siniša prpić
Za razliku od tvojih drugova i drugarica ( B.Car, M.Simonović ). Ti Cara i na ovom portalu hvališ....., mašala druže, jako bistro.
Prepustite onda taj posao boljima od vas u vašoj Stranci. A ima ih.

G. PRPIĆ, A KOJI SU TO SPOSOBNI ČLANOVI KOJI BI VAMA ODGOVARALI???ZAR NISU ČLANOVI SDP-A IZABRALI SVOJE RUKOVODSTVO BEZ DA SU VAS PITALI??????

NIJE LI OVAJ VAŠ KOMENTAR NA POČETKU KOMENTARA ISPOD SVAKE RAZINE POLITIČKE KULTURE?????? ZAR VI VODITE HSPD ILI SDP??????
slavujj
27.8.2011. 13:26
anakonda,
išao sam provjeriti onu tvoju tvrdnju o pričama po gradu.U pravu si,ljudi pričaju o nekoj BUDALI koja sramoti sebe,sramoti sdp, jer vodstvo sdp-a proglašava glupim,brani hdz tvrdeći da novinari o njima pišu loš jer ih mrze ,ali nitko nije rekao da poznaje tog čovjeka ,vjerojatno ga se srame i oni koji ga poznaju pa prešućujuu da ga poznaju,poznaješ li ga ti?
zašto si sada odlučio napasti izravno Milanovića?
plača li to netko i koliko, kad ga prozivaš jer je on predsjednik i odgovoran za ovakvo stanje u sdp-u,nikoga nećeš uvjeriti da ti to radiš slučajno,
predsjednika žo sdp i saborsku zastupnicu prozivati glupim i onda napsti predsjednika stranke za loše stanje u sdp pa to ne može biti slučajno,i uz ti braniti hdz.
Ako saznaš za onu budalu slobodno napiši ime.
siniša prpić
27.8.2011. 12:48
Dopredsjedniče Sdp-a, na svaku tvoju laž ću reagirati, pa i na ove novoizrečene. Redom. Ne dociraj nikome o pravilima ovog portala, jer si ih ti najviše kršio, prozivajuči sve moguće ljude i skrečući s tema. Ti si zadni koji može govoriti o pojmovim "lijevo" i "desno", iz vrlo jednostavnog razloga. Ti to ne razumiješ. U protivnom, tvoji "komentari" ne bi vrvjeli kontradiktornostima, koje više nitko ne može pratiti. Za nedopuštene radnje prilikom vaših unutarstranačkih izbora sam doznao prije mjesec dana. Dakle u onom trenutku ( 2009. ), kada sam pregovarao s tvojom predsjednicom, nisam imao pojma o takvim "rabotama" u vrhu Sdp-a. Ali je to Nada Čavlović, i te kako znala. Ali i Hdz !! Ja se zbog toga ne trebam sramiti, već ti i ona. Moja "glad za novcem " i vlašću ( kako to navodiš ), očituje se u tome da sam se svih svojih naknada za rad u Gradskom vijeću do sada odrekao ( cca.13.000 kn ). Moj prijedlog da i drugi to učine, odbila je ni manje, ni više, upravo Nada Čavlović, javno za govornicom Gradskog vijeća. Da, dobro kažeš, politika je za moralne ljude. Nešto važno za kraj. Kao što si ja ne umišljam da sam Hspd, još manje si ti utvaraj da ste ti i Nada Čavlović - Sdp. Imaš li još nekih pitanja, ili će već konačno netko shvatiti da je vrijeme da prekineš ovakvu komunikaciju na ovom portalu. Jer drugdje i nisi sposoban.
anakonda
27.8.2011. 10:32
govoriti sve naJGORE o vrhu stranke sdp-a počevši od milanovića,, čavlović....a onda tražiti koalicuju sa tim istim ljudima??????

PA TKO JE TU NEMORALAN?????????? CILJ JE BIO SAMO DOĆI NA VLAST, ZAR NE PRPIĆU.
anakonda
27.8.2011. 10:26
g. prpić, hspd vam nije prva stranka, što ako nju izgubite??????.
anakonda
27.8.2011. 10:23
PRAVILA PONAŠANJA:

-Sadržaji postova trebaju biti u skladu s temom u kojoj se objavljuju - VI PIŠETE čak o gafovima milanovića???????

- Nemojte ostavljati poruke osobne prirode - POZIVATE javno ljude na kavu????

- objavljivanje imena i prezimena ili drugih privatnih podataka diskutanata i trećih lica.......- VI objavljujete?????

- Nije dozvoljeno bezrazložno poticanje svađe -- VI sE svaađate A NE RASPRAVLJATE O PRUZI???

- Odgovarate li na neki određeni post, citirajte dio poruke na koji odgovarate, u svom tekstu, kako bi rasprave bile što jasnije i preglednije. - NE CITIRATE PORUKE I NE ODGOVARATE NA PITANJA.ITD....

ZAŠTO NERVOZA? ZAR VAM JE ŽAO ŠTO NISTE DANAS GRADONAČELNIK? MA NIJE U ŠOLDIMA SVE. KAŽETE DA JE NADA KRIVA ZA RAZBIJANJE KOLACIJE S VAMA. A GDJE JE VAŠA KRIVNJA JER STE "UCJENOM" UVJETOVALI BITI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA. ČAK I OVDJE "UCJENJUJETE" JAVNO


ZAR STE VI DOBILI IZBORE?????
SJEDIO SAM SA NEKOLIKO VAŠIH ČLANOVA, NEKI ČAK I ČLANOVI MJ. ODBORA I RAZGOVARALI:
PITAM JA NJIH, ZNATE MENI G. PRPIĆ VEČE NA "DESNO ODN. HDZ.

ODGOVARA VAŠ ČLAN. NIJE ISTINA DA G. PRPIĆ VUČE DESNO PREMA HDZ-U, ON VUČE KRAJNJE DESNO.
UCJENAMA SE NIŠTA NE DOBIVA, SAMO GUBI.

siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških. U koliko se nastavis provokacijama DOPREDSJEDNIKA Sdp-a na ovom portalu, biti ću PRISILJEN iznesti neke stvari koje za neke ( koji ne paze na svoje članstvo ) neće biti dobre. Te stvarčice odavno zna Hdz, a i ja sam ih saznao ovih dana. I to od članova Sdp-a.???????


PRPIĆU, ZAR STE CIJELO VRIJEME ZNALI ZA KRIMINAL U SDP-U (JOŠ IZ DAVNIH DANA) I USPRKOS SVEMU STE ŽELJELI IĆI U KOLACIJU S SDP-OM?????
NIJE LI U PITANJU VAŠA GLAD ZA VLAŠĆU I POHLEPA ZA NOVCEM?????
PA ČLANOVI HSPD-A SU POTPUNO IZGUBLJENI I BIJESNI ZBOG VAŠIH POSTUPAKA!!!!!!

POLITIKA JE ZA MORALNE LJUDE.


siniša prpić
27.8.2011. 9:01
Vlado Hanžek, hrabri dopredsjedniče virovitičkog Sdp-a, što se konačno ne potpišeš na ovom portalu. Sramotiš svoju Stranku i ono malo odgovornog članstva svojim upisima. Članovi Hdz-a se javno, pred večim brojem ljudi sprdaju s tobom i tvojom predsjednicom gradske organizacije. Želja im je da ovakvo vodstvo Sdp-a u Virovitici ostane još barem 20 godina. Gdje češ većeg poniženja ?! Svjesni su da osobe koje u svakome vide neprijatelja, ne mogu ujediniti oporbu protiv njih ( Hdz-a ). Prvi puta kada se to ujedinjavanje dogodi, oni odlaze s vlasti u Virovitici. Gospođa N. Čavlović je napravila niz pogrešaka na zadnjim lokalnim izborima ( 2009. ), što je omogučilo Hdz-u ostanak na vlasti, kako u Virovitici, tako i u Vir.-podravskoj županiji. Odbila je našu ponudu ( Hspd-a ) o koaliranju na županijskoj razini. Odbila je ponudu o zajedničkom kandidatru za gradonačelnika Virovitice ( Prpić - Hspd ), kao što je odbila i ponudu o zajedničkom kandidatu za župana ( N.Čavlović - Sdp ). Ona je predlagala upravo suprotno ( Čavlović - Grad, Prpić - županija ), što nije imalo nikakvog političkog smisla. Koalicija Sdp-a s Hdssb om, te Sdss-om na županijskoj razini je bila vrhunac političke prostitucije i gluposti. A takvi su vam bili i rezultati. Besramno je da nakon takvih rezultata ( u Virovitici ( Sdp-Hns-Hsu : 23,32 % ) bilo što spočitavate Stranci ( Hspd : 13,53 % ), za koju ste tvrdili da neće proći izborni prag od 5 %. Hspd je taj rezultat osvojio sam, a vaš "velebni" rezultat je plod velikog Sdp-a, Hns-a i Hsu-a. Za razliku od N. Čavlović, koja se više, manje bavi obračunima u Sdp-u, ja i ovom prilikom pozivam jake ljude u našu Stranku da nam se pridruže. Ne vidim u svakome neprijatelja, bez obzira koje je "političke boje". Moj odnos spram Hdz-a je poznat svima u Virovitici, a o tome svjedoče mnogobrojne javne prozivke vladajućih, kroz konferencije za tisak ili pak kroz rad u gradskom vijeću. Upiši Hspd ( Prpić ) na Google-u, pa će ti biti jasnije. Možeš upisati i Vlado Hanžek, pa će ti biti još jasnije. A, valaj i N.Čavlović. Ako ne možete ( ne znate ili ne želite ) ujedinjavati oporbu, tada to javno i recite. Prepustite onda taj posao boljima od vas u vašoj Stranci. A ima ih.
anakonda
27.8.2011. 7:48
Đakić je tužio stankovića, vlasnika ovoga portala, građane nazvao bitangama, stazića kretenom, bacio svoga člana niz stepenice...za kiro vam neću ništa spomenuti......

znači, HDZ je stranka po vama za uzor drugima??????normalno jaca je najpametnija u rh, zar ne gosp. prpiću?? imate "prave" uzore. u stvari niste vi bedasti. pa u toj konkurenciji STE VI IPAK NAJBOLJI.
anakonda
27.8.2011. 7:29
"siniša prpić
Milanovića nisam spominjao u kontekstu namještanja unutarstranačkih izbornih rezultata u tvojoj partiji."

ja vas neću po tko zna koji put javno poniziti ali pazite što pišete jer ste ipak presjednik "neke" stranke. morali bi znati da je milanović presjednik sdp-a i onda je valja odogovoran za stanje u sdp-u. zamislite sdp-ovaca koji se žali hdz-ovcu i hspd-ovcu????? taj nije NORMALAN sdp-ovac.

i sada opet negirate sami sebe?:
"No o njegovim gafovima samo pitaj svoje članstvo. Onaj iskreniji dio"

MISLITE ONE KOJI SE ŽALE VAMA I ĐAKIĆU? KOJI JE VAMA CILJ? OKLEVETATI SDP NA ČELU SA MILANOVIĆEM. I ONDA TVRDITE DA IMA BOLJIH U SDP-U OD MILANIVIĆA? A ZAŠTO TO VAS BRINE? PA IMA BOLJIH I OD VAS U HSPD-U, ZATO NIKOGA NE VOLITE U SVOJOJ BLIZINI. ZNATE LI ŠTO RADITE?????? NEMOJTE JAVNO "TRAČATI" JER TO NIJE PRIMJERENO PREDSJEDNIKU JEDNE STRANKE KOJA SE MORA BAVITI PROBLEMIMA PREVARENIH ŠTEDIŠA. LOŠE VAS SAVJETUJU!

HDZ, KIRU, ĐAKIĆA, TOLETA, EUROMARKET...NE SPOMINJETE. ZNAČI SA HDZ-OM IDETE NA LISTU ZA PARLAMENTARNE IZBORE?
siniša prpić
27.8.2011. 0:19
,,,,Na kraju krajeva i Linić ga uskoro ne želi vidjeti na čelu Sdp-a. Anakonda s obzirom da te ni nakon mnogih pokušaja nitko na ovom portalu nije uspio uvjeriti da nanosiš štetu svojoj partiji, a samim time omogučuješ Hdz-u daljnji ostanak na vlasti, upustit ću se u raspravu s tobom. I to samo iz jednog razloga : građani Virovitice konačno trebaju uvidjeti kolika je politička vrijednost dopredsjednika virovitičkog Sdp-a. Dakle otvaramo raspravu po pitanju bilo koje teme. Isto to vrijedi za gospođu Nadu Čavlović. Izvolite drugovi..., i drugarice. Možda vas ovo ujedini. Jer vi i ne znate bez vanjskog i unutrašnjeg neprijatelja. Pitaš o ŠKZ Virovitica...., e pa vidiš vrli dopredsjedniče, Sdp i vaš ministar Crkvenac je bio na vlasti u vrijeme kada institucije ( Minist. financija ) nisu radile svoj posao. Samo reci o kojoj temi želiš...., jer dosta je bilo slušanja bedastoća.
siniša prpić
27.8.2011. 0:05
Milanovića nisam spominjao u kontekstu namještanja unutarstranačkih izbornih rezultata u tvojoj partiji. No o njegovim gafovima samo pitaj svoje članstvo. Onaj iskreniji dio. Može se sakriti iza Josipovića ili pak Miranda M. Na kraju krajeva i
pljuska
26.8.2011. 23:05
Ma daj Siniša nemoj pretjerivati. Na mogu vjerovati da je SDP pao tako nisko da mu dopredsjednik može postati politički neandertalaci i pacijenti kao što je anakonda.
anakonda
26.8.2011. 20:14
SINIŠA prpić 11.6.2011 23:41:49
Gafovi MILANOVIĆA, više- manje postaju praksa, pa i u ovim slučajevima......

g. prpić, sada bumo još i lagali???????? pa to nije primjereno za presjednika hrvatske stranke pravne države, zar ne????? tako nisko pasti.
siniša prpić
26.8.2011. 20:07
Tko je spominjao Milanovića ?! Zna se tko je na čelu virovitičkog Sdp-a ? Pitaj svoje vječnike u gradskom vijeću, dopredsjedniče Sdp-a....Pitaj si Nadu zna li ona za "akciju David" ?! Pitajte Gojmerca.....Ili pogledaj sebe u ogledalo, pametnjakoviću. I lijepo molim, ne spominji mi više ime. Igraj se s Nadicom.
pljuska
26.8.2011. 19:58
Da anakondi nemože pomoći niti jedna doktorska struka nije nikakva novost, već dokazana stvar. Da je virovitički SDP internetski zakretenizirao također nije nikakva novost, no piptnje na koje nikako ne mogu naći odgovor je zašto vodstvo virovitičkog SDP-a dozvoljava osobi poput anakonde da na ovaj način urušava ugled stranke. Radi li se možebitno o nekoj od čelnih osoba virovitičkog SDP-a koja ima skrivenog asa u rukavu. Asa kojim ucjenjuje Čavlovićku. Krtice u ovo predizborno vrijeme nisu nikakva iznenađanja, pogotovo ako u svojim prljavim igricama mogu ucjenjivati prljavim rubljem iz SDP-ove košare. Zoki bi se trebao ozbiljno zamisliti o šteti koju mu anakonda nanosi u jednoj izbornoj jedinici gdjeće bez koalicijskih partnera teško osvojiti više od 2 mandata.
anakonda
26.8.2011. 17:38
ZAR SE TAKO G. PRPIĆ postupa u pravnoj državi za koju se vi i vaša stranka borite – prijetnjama i ucjenama (javno) za šutnju? U biznisu se takvi postupci nazivaju reketarenjem. Zar se nije trebala rasprava voditi oko ukidanja pruge virovitica – banova jaruga (ARGUMENTIMA)????? Nije li pametnije pisati programe za poljoprivredu, poduzetništvo, zdravstvo, prosvjetu, prometnu infrastrukturu.....nego komentirati stanje u sdp-u a ne spomenuti stanje u hdz-u, pa čak i „dilati“ informacije hdz-u?????? svakako, pisanje Programa je daleko teže nego se baviti tračanjem dugih stranaka.

postavlja se pitanje s kojim ciljem i namjerom se „dilaju“ informacije jer ispada da je g. prpić saznao informacije nakon hdz-a od članova sdp-a????jesu li to SPAVAČI HDZ-A? tko to iz sdp-a „dobronamjerno dila“ informacije hdz-u i hspd-u i zamislite, žale se đakiću na nasilje u sdp-u????

Zar isti žele da se u sdp uvedu „ĐAKIĆEVE IZBORNE STEPENICE“, PA TKO PREŽIVI TAJ JE PREDSJENIK. U HDZ SU NEKI NEZADOVOLJNI LETILI NIZ STEPENICE, BILI SU PRETUĆENI... A SDP JE DAVNO IMAO JAVNI ISTUP VISOKOBRAZOVANIH NEZADOVOLJNIH ČLANOVA NA ČELU S V. HERCIGONJOM, BIČANIĆEM, CAR...na sreću, sada se provode demokratski izbori u sdp-u.
Da li je hspd ostvario svoj izborni cilj a to je povrat sredstava prevarenih štediša i zašto g. prpić uvijek nastupa sam na presicama?????

anakonda
26.8.2011. 17:34
g. prpiću, uporno se ponavljate. Postavio bi nekoliko pitanja s obzirom da je bila tema pruga virovitica – banova jaruga:

1. kakve veze imaju navodno „gafovi“ z. milanovića s istom prugom?

2. kakve veze ima „bolesni komentari VISOKOPOZICIONIRANIH oporbenih političara u Virovitici ( pa i šire )...“ s istom prugom?

3. u jednom svom komentaru (siniša prpić 9.8.2011 19:17:48, I PLJUSKA) izrekli ste javno PRIJETNJU i UCJENU koja NEMA veze s istom prugom.

4. kakve veze ima hspd i hdz sa „kriminalom“ u sdp-u, ZAR TO NIJE POSAO DRŽAVNIH INSTITUCIJA?

5. kome se g. prpiću prijavljuje kriminal? HDZ-u? zar se HDZ bavi kriminalom ili ste svoja saznanja morali PRIJAVITI djelatnicima mup-a?

6. ...i onda opet ucjenjujete članove sdp-a s nekom osobom s kodnim imenom „david“ i „presicom“, zašto?

7. kakve veze ima dokazivanje tko je oporba u ovome gradu s prugom????

8. „Ponavljam, najviši ljudi najjače oporbene Stranke u Virovitici su u "šah-mat" poziciji.“ – kakve veze ima ova situacija s prugom I HSPD-OM a odmah dajete odgovor na pitanje br. 7.

9. „E, pa i to će se klupko u Virovitici razmotati.“ – tko, kako i zašto će razmotati to klupko?
........

siniša prpić
26.8.2011. 16:24
Utorak, MMF, 20.30 sati. Možete ostaviti poruku kod djevojaka na šanku, u koliko ste na nekoj drugoj lokaciji. L.p.
independente
25.8.2011. 23:06
bliže se izbori, o da...eto, može i kava-recite mjesto i vrijeme idući tjedan.
siniša prpić
25.8.2011. 22:43
Poštovani "neovisni", na žalost Stranke koju taj čovjek predstavlja, ključna i (nadređene mu ) ga osoba ne zaustavlja. Postavlja se pitanje kome to odgovara ?! E, pa i to će se klupko u Virovitici razmotati. I tko to radi za aktualnu vlast...., a i zašto. Ponavljam, najviši ljudi najjače oporbene Stranke u Virovitici su u "šah-mat" poziciji. I za to su si sami krivi. Pričaju o "demokratskim unutarstr. izborima", a oni su bili sve, samo to ne. To znaju neki ljudi te Stranke, ali to ZNA ( se ) i Hdz. Jeli Vam sad nešto jasnije, o moj "neovisni"....
independente
25.8.2011. 22:15
g. prpić, "sram" Vas bilo!! pa kud Vam pamet da, kao i ja ovom prilikom, dajete na važnosti na kraju nevažnom tekstu kojeg čovjek kreira i onda dvjesto puta sam komentira uz pomoć još par komentatora?? vidite što se desi kada netko sa IQ-om 24 misli da je 154!! nije za zamjeriti već za žaliti, što ćete....
siniša prpić
25.8.2011. 20:22
Tko to moje ime doziva..... ? Ako nekome neke stvari na ovom portalu nisu jasne, neka malo priupita svoje nadređene, ili još bolje svoje stranačke prijatelje. Kodno ime je "David"..... Ili pak netko misli da tu nije bilo nikakvih "problema". Da li je ovo dosta. Ili je potrebno sazivati konferenciju za tisak. Može i to, pa da jednom za uvijek vidimo tko je to oporba u ovom Gradu, a tko ima problema da oprba stvarno i bude. Osim toga, ako smo tako sigurni u sebe, zašto se konačno ne identificiramo vlastitim imenom i prezimenom. Osobito ako se radi o dopredsjedniku jedne važne oprbene Stranke. Moram na kraju naglasiti da već danima nisam bio na ovom "tekstu", i da nisam želio dodavati ulje na vatru.
slavuj
25.8.2011. 20:01
pljuska,Vi ste u pravu ,
slažem se da se ne bi smjelo tolerirati da anakonda ljude proglašava glupim,a sve ostale poziva da se drže pravila koje on NEMILICE krši,
i to sa izjavama koje bi morale biti utužive!
anakonda
25.8.2011. 18:50
siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških. U koliko se nastavis provokacijama DOPREDSJEDNIKA Sdp-a na ovom portalu, biti ću prisiljen iznesti neke stvari koje za neke ( koji ne paze na svoje članstvo ) neće biti dobre. Te stvarčice odavno zna Hdz, a i ja sam ih saznao ovih dana. I to od članova Sdp-a.???????
i

Pljuska
9.8.2011 20:29:15
siniša prpić:
"@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških.... Te STVARČICE ODAVNO zna HDZ, a i ja sam ih SAZNAO OVIH dana. I to od članova Sdp-a. SAMO NAPRIJED SINIŠA PRPIĆ, ČEMU šutjeti o TVOJIM saznanjima.do sada je mup reagirao na "ANONIMNE PRIJAVE" A OVDJE JE JAVNO OD STRANE GOS. T. PRPIĆA I OSOBE KOJA SE PREDSTAVLJA POD NICKOM "PLJUSKA " JAVNO IZREČENA OPTUŽBA ZA JEDNOG ČLANA SDP-A.
GOSPODIN PRPIĆ POZNA OSOBU KOJA SE PRESTAVLJA POD NISKOM "PLJUSKA" PA JE ZA PRETPOSTAVITI DA ISTI ZNA KOJA JE TO OSOBA U SUPROTNOM ĆE MUP TREBARI UTVRDITI IDENTITET TE OSOBE.
PRETPOSTAVLJAM DA SU U PITANJE OPTUŽBE A NE TRAČEVI, JER SI PREDSJEDNIK JEDNE POLITIČKE STRANKE TO NEBI DOZVOLIO???????

AKO DJELATNICI MUP-A ODRADE SVOJ POSAO MOGLA BI USKORO ISTINA IZAĆI NA DJELO.
slavuj
25.8.2011. 17:32
anakonda , lažove!
kasno si se sjetio ,nekoga napadaš i proglasiš glupim, pa ga sad braniš,
hdz napadaš i pljuješ, pa ga braniš tako što tvrdiš
da novinari pišu loše o njima jer ih mrze.
Tvoja je namjera pročitana!
Mislim da ti tako i LAŽNO napadaš kirina,đakića,tolušića jer ti njih ustvari VOLIŠ.
Naravno da ne mogu dokazati da njihove slike nosiš, kao curice u novčaniku, ali mislim da ti njihove slike nosiš duboko u svom srcu.
Vjerujem da svako jutro čekaš koga od njih ćeš prvoga sresti pa da se zaljube u tebe, ti bi ustvari htio biti djevojke nekome od njih, (možda i sve trojici) pa da dođeš do njihove love.
Ja ne poznam ljude i ne znam jesu li oženjeni ,ali ako je koji slobodan ,možda se ipak uspiješ prošetati , držeći se za rukice ,s nekim od njih, te ti se ostvari životni san.
Ali i to je upitno pošto ne znamo njihov izbor,niti tvoj izgled(još ako si lijep, kao što si pametan)
morat ćeš ipak nastaviti samo sanjati o njima.
anakonda
25.8.2011. 16:50
slavuj
Što misliš hoće li gospođa Nada sljedeću plaću:..........
Ako ne odgovoriš jasno je da razmišljaš kao i ona i bez IMALO POŠTOVANJA PREMA prema svim građanima NEMORALNO ŽIVITE.

Netko će valjda morati dati odgovore na ove optužbe????? Poziv je g. prpiću upućen javno, samo ne znam da li su neki prijavili kriminal u sdp-u????A POSTAVLJA SE SADA PITANJE KAKO ĆE G. PRPIĆ POGLEDATI U OČI HDZ-OVCE (KIRIN) ALI I SDP-OVCE JER JE OKLEVETAO I OPTUŽIO SVE VISOKOPOZICIONIRANE SDP-OVCE POČEVŠI OD Z. MILANOVIĆA???? MISLI LI ON UOPĆE ŠTO RADI??????
S KIME ĆE HSPD U VIROVITICI IĆI U KOLACIJU????
anakonda
25.8.2011. 16:43
Tko krši pravila????

Pljuska
9.8.2011 20:29:15
siniša prpić:
"@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških.... Te STVARČICE ODAVNO zna HDZ, a i ja sam ih SAZNAO OVIH dana. I to od članova Sdp-a. SAMO NAPRIJED SINIŠA PRPIĆ, ČEMU šutjeti o TVOJIM saznanjima.

siniša prpić9.8.2011 19:17:48
@pljuska, više vrijedi takvo jedno iskreno zrno, no sto budalaških. U koliko se nastavis provokacijama DOPREDSJEDNIKA Sdp-a na ovom portalu, biti ću prisiljen iznesti neke stvari koje za neke ( koji ne paze na svoje članstvo ) neće biti dobre. Te stvarčice odavno zna Hdz, a i ja sam ih saznao ovih dana. I to od članova Sdp-a.???????

slavuj
Gospođo Nada i gospodin Tomislav bilo bi bolje da govorite o problemima našega grada,ako ih uopće vidite,jer vama je jako dobro..... nije kako oni kažu, nego je ovako",i slične besmislice ,ne sjećam se kad sam zadnji put čuo nešto pametno i vrijedno pažnje običnih ljudi.

ŠTO JE FRKA?????

pljuska
25.8.2011. 9:23
kolega slavuj kod anakonde pomaže samo ona "bolje je spriječiti nego liječiti" i zato smatram da zbog medicinske nemoći u slučaju anakonde, jedino gospodim Gazdek može "izliječiti" pacijenta anakondu.
slavuj
24.8.2011. 23:30
anakonda,
trebali bi te TUŽITI I zastupnica čavlović i predsjednik sdp-a žagar i župan tolušić jer ne samo da si pitao jesu li glupi ?već si mene pokušao prisiliti da ponovim za tobom AKO SMIJEM:"da su zastupnica čavlović predsjednik sdp-a žagar i župan tolušić glupi."takva bedastoća nikada nije pala da pamet nit bi me to ITKO mogao prisiliti, pa ni ti tvojom PRIJETNJOM,jer se ja ne BOJIM tvojih prijetnji.
Tko tu krši pravila ?
anakonda
24.8.2011. 16:52
OSTALI MOJI ODGOVORI:

Dvije godine živim bez kune. Prodao bih konje, ali nemam kome
anakonda
24.8.2011. 16:31
slavuj, nemoj mi se više obraćati jer si lažov.
U PRAVU STE GOSPODINE FAJŠ, razlog siromaštva hrvata leži u realizaciji programa hdz-a o stvaranje nekoliko stotina bogatih hdz-ovaca – ZNA SE. ALI pojedinci bi najradije na ovaj portal poslali jedan f-16 da ga sravni kao ameri rezidenciju gadafija ili meni zabranili pisanje na ovom portalu. Oni se ne drže teme nego mene.

Zar su pravila napisano na engleskom pa roks, jin1, slavuj, pljuska....ne razumiju?????

Slavuj 21.8.2011 22:40:55
. anakonda,
sad je jasno zašto tvoje pitanje jesi li GLUP?,jer onaj tko nije glup ne bi tvrdio da strani i domaći novinari MRZE hdz...... Pa ti svojim BUDALAŠTINAMA........ Ispadaš glup i kod sljedeće tvrdnje.. ti svejedno ispadneš GLUP a da ti to nitko ne naređuje

a U PRAVILIMA PIŠE:
Pravila: Odgovarate li na neki određeni post, citirajte dio poruke na koji odgovarate......

A JA SAM NAPISAO:
ANAKONDA
.....zar ti misliŠ da smo mi na čelu s županom TOLUŠIĆEM GLUPI??????....

PREMA TOME MORAO SI SPOMENUTI DA JE ŽUPAN TOLUŠIĆ PREDVODNIK GLUPIH POJEDINACA I STRANAKA!!!!!!!

Ne čudi me što HDZ sada koristi bolesne umove za svoju kapanju ali me čudi što i predsjednik hspd-a g. prpić podržava pa čak i potiče iste bolesne umove DA krše pravila foruma?????
slavuj
23.8.2011. 22:28
ANAKONDA ,
ponovit ću sto puta ono što sam ti već odgovorio
-to je tvoja tvrdanja ,a ja za nikoga ,pa čak ni za tebe nisam rekao da si glup,
ali kao vrlo tolerantna osoba dozvoljavam tebi da misliš sa si glup i nikome neću dozvoliti da ti brani pravo na tvoje mišljenje.
anakonda
23.8.2011. 22:14
zamislite što hdz-ovci "rade" tek slavuju kada sam u mom komenatru spomenu "MI" na čelu s županom tolušićem a TOLETA NIJE SMIO SPOMENUTI???????????????????????????????????????????????
anakonda
23.8.2011. 22:03
stvarno, gdje je nestao nick "siniša prpić"

tu sam te čekao!!!!!
anakonda 30.7.2011 23:38:13

slavuj
ti smatraš da je prometna izoliranost nebitna tema? ja, dvoje političara sdp-a, sitni, crvenkapa, vezni100.. smatramo da je to preusdna tema za viroviticu i vpž.
podržava nas čak i župan tolušić:

To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama.

zar ti misliŠ da smo mi na čelu s županom TOLUŠIĆEM GLUPI??????

ajde sada ponovi da su saborska zastupnica čavlović, predsjednik žo sdp-a žagar, župan tolušić, vezni100, sitni ...anakonda GLUPI A TI PAMETAN

BUDI DOSLJEDAN I FRAJER AKO SMIJEŠ
ajde sada ponovi da su saborska zastupnica čavlović, predsjednik žo sdp-a žagar, župan tolušić, vezni100, sitni ...anakonda GLUPI A TI PAMETAN. to češ učiniti samo jednom i nikada više.
slavuj
23.8.2011. 20:49
anakonda,
kako li se majka priroda poigrala s tobom,
pa zar se ti ne sjećaš da si me svaki put prozivao,želeći ispravljati moje mišljenje o vašem NEMORALU.
Počeo si se služiti LAŽIMA a ovdje već dugo pokušavaš izigravati nekakvog poštenjaka,moralnu vertikalu?
"jesi li glup?" ponovi to pitanje sam sebi sve dok ne dođeš do odgovora ,ali pazi nemoj opet LAGATI.
pljuska
23.8.2011. 20:44
zmijice, zmijice kada već citiraš tuđe komentare trebaš citirati one koji opisuju "snagu" i intelektualni domet tvojih komentara.

pljuska 11.7.2011 21:35:35 www.virovitica.net/roks-i-jin1-samo-vrh-sante-leda-na-kojoj-u-virovitici-plovi-lopovska-garnitura-hdz/16212/

taj tvoj komentar si trebao objaviti 1. travnja.

Ista kolumna: pljuska 8.8.2011 20:17:54

Neznam zašto stalno drviš o nepravdama i greškama u drugim strankama. Fer pleja radi pometi malo pred vlastitim vratima i pojasni zašto se i Zokijeve ulizice i podguzi nalaze uvijek na prvim mjestima izbornih lista.

Pojasni malo zašto nositelji lista i prvih par mjesta ne zauzimaju osobe koje cijeni lokalna sredina, a ne pušači ovna predvodnika.

Pojasni ti u čemu je razlika između HDZ-a SDP-a i drugih političkih profitera, osim što ovi na vlasti mogu bolje i uspiješnije krasti. Upravo u tome da je vlast idealna prilika za krasti leži natjecateljstvo političke oligarhije koja minutu poslije izbora zaboravlja da vlast nije da radi u korist vlastitog bogaćenja, već za dobrobit naroda koji ju je izabrao.
9.8.2011 11:40:05siniša prpić


siniša prpić 9.8.2011 11:40:05
@pljuska, vrlo britko, jasno i glasno.

anakonda
23.8.2011. 19:17
naslov: Roks i jin1 samo vrh sante leda na kojoj u Virovitici plovi lopovska garnitura HDZ
1.pljuska
________________________________________
čudan neki svat ovaj naš anakonda koji se ovdje na virovitica.net pojavljuje kao glasnogovornik SDP-a.

2.pljuska
________________________________________
Tebi je anakonda uzaludno govoriti da između tebe

3.pljuska
________________________________________
U zmijice kratko pamćenje


naslov: SDP: Ukidanje nadomjesnog prijevoza konačna presuda prugi Virovitica-Sirač
1.slavuj
________________________________________
anakonda,
nakon inspirativnog objašnjenja

2.slavuj
________________________________________
anakonda
nisi izneo podatk

3.slavuj
________________________________________
Molim sve koji su u mogućnosti da priskoče u pomoć ANAKONDI


4.slavuj
________________________________________
"bolesniče"
već sam jednom rekao da ne komentiram gluposti,

5.slavuj
________________________________________
"bolesniče"
taj jadnik nije bio ekstremni

6.slavuj
________________________________________
"bolesniče"


7. slavuj
________________________________________
"bolesniče"
sve je navedeno,zamoli Svevišnjeg

8.slavuj
________________________________________
gospodine prpiću,
što mislite dali bi koalicija sdp-hdz bIla


9.siniša prpić
________________________________________
"Slavuj", postoje neki ljud

10siniša prpić
________________________________________
"Slavuj", ćini se da je u svu tu zavjer


11slavuj
________________________________________
gos.prpićul
teško je ko

12siniša prpić
________________________________________
"Slavuj", sreća je što se na ovom portal

13independente
________________________________________
G. Prpiću, Josip Kregar


14independente
________________________________________
tako je uvaženi anakonda

15siniša prpić
________________________________________
"Slavuj" i "Neovisni",
..........

mislim da je ovdje sve jesno tko je tema članka?????
slavuj
22.8.2011. 17:30
anakonda,
pa zašto me opet prozivaš?
i gdje ti ja PAMET kad kažeš da cijenjeni novinar Stanković iznosi GLUPOST ,a Đakić reagira na te gluposti .Nije ti dosta što tvrdiš da svi domaći i strani novinari mrze hdz ,sad još tvrditi da tako cijenjeni novinar piše gluposti,to je stvarno PREVIŠE.
Bilo bi dobro da TI prestaneš širiti mržnju i,netoleranciju prema bilo kome.
Gospodin Stanković je napisao jedan tekst u kome sa malo "našalio" sa Đakićem i ovaj ako se osjeća uvrijeđeno ima pravo odgovoriti,tužiti i sl.,
na ovom portalu su se mnogi s tobom "našalili"
kad si ovdje rekao da se osjećaš glupo ali Ti zbog svoje "pametne" izjave ne možeš nikoga tužakati, jer je to TVOJE mišljenje.
Molim te da me više ne prozivaš i pusti ljudima da iznose svoja mišljenja i stavove bez tvojih nasilnih navođenja tuđih mišljenja o svakoj temi.
Razmisli da prestaneš MRZITI bilo koga, pa ako se i ne slažeš s nečijim mišljenjem ili postupkom jer ne treba mrziti NIKADA NIKOGA!
anakonda
18.8.2011. 21:38
Odvjetnici: Brodarac je UBIJEN, a država je krivac!

`GENERAL Brodarac je UBIJEN, a svu odgovornost za njegovu smrt ima država. Žalosno je da nisu uvaženi naši zahtjevi da ga se stavi u kućni pritvor, za što smo predložili svu medicinsku dokumentaciju. Imao je VISOK tlak, ŠEĆERAŠ je i pio je 12 lijekova DNEVNO. Sve vrijeme u pritvoru je u prostoriji od 6 METARA s još pet ljudi na +45 STUPNJEVA``, rekao je Šale za Jutarnji list.

slavuj, hočeš reći da đakić ne reagira na gluposti????a zašto onda tuži STANKOVIĆA, ZATO ŠTO JE ISTI IZJAVIO DA ĐAKIĆ NIJE ŽENA??????

BIO ĐAKIĆ ŽENA ILI MUŠKKARAC, TREBAO JE ONDA TUŽITI ODVJETNIKA GENERALA BRODARCA DA IZNOSI NEISTINU o uzroku smrti generala, ZAR NE???????

ali ovo je istina:

NAPLATNE KUĆICE VRGORAC

Zbog nezapošljavanja branitelja HAC-u novčana kazna, a Bobanu SMJENA


zašto tu nije reagIrao đakić KADA SU UGROŽENA PRAVA BRANITELJA OD STRANE HAC-A???? ili možda i među braniteljima imamo "vaše" i "naše"????
slavuj
18.8.2011. 21:12
poštovani pljuska,
Vi ste apsolutno u pravu u svakoj vašoj tvrdnji u svezi anakonde,
vidite kako je začuđujuća TOLERANCIJA NA GLUPOST u partiji koja "misli" da može doći na vlast.Kakva je to stranka u kojoj je "glasnogovornik" takva osoba?
Što Vi mislite ima li u toj partiji ITKO pametniji od njega ili je ON najpametniji? poz.
slavuj
18.8.2011. 21:02
anakonda,
reci nešto o MORALU i POŠTENO zarađenoj plaći,AKO ti znaš što to ZNAČI?,ili su to za tebe i tvoju partiju NEPOZNATI POJMOVI?,
reci molim te nešto na sljedeće:kad bi sad taj isti odvjetnik rekao "pa ANAKONDA je ubio generala"
bili mu ti povjerovao ili bi išao provjeriti u svoju partijsku organizaciju, i još zadnje pitanje -kad već stalno nekoga citiraš(većinom hdz) dali to znači da te partija NE MOŽE kontrolirati ili je jednostavno DIGLA RUKE od tebe?
anakonda
18.8.2011. 16:57
to dokazuje i ova činjenica:

NAPLATNE KUĆICE VRGORAC

Zbog nezapošljavanja branitelja HAC-u novčana kazna, a Bobanu smjena

zašto se šikaniraju branitelji?? hvidra šuti?
anakonda
18.8.2011. 16:33
Dečki, a jeste li STVARNO ikada slušali predizborni PROGRAM HDZ-A VPŽ ILI GRADA VIROVITICE????? Građani pričaju da se predizborni program HDZ-A SASTOJI OD ISPIJANJA GEMIŠTA, PIVA, VINA.....U OGROMNIM KOLIČINAMA I UNIŠTAVANJU KOBASICA????
ZAŠTO HDZ TRAŽI OD OPORBE DA IM IZRADI PREDIZBORNI PROGRAM I PROJEKTE ZA VPŽ????

Predlažem da se dodjeli nagrada U IZNOSU OD 100 000 KUNA onome tko je vidio ili čuo predizborni program hdz-a VPŽ.
Zato i jesu NERVOZNI hdz-ovci kada im se nešto prigovori:

Đakić i Kirin prosvjednicima: Sramite se bitange
Sljedeće odredište bila je zgrada Virovitičko-podravske županije ispred koje su uzvikivali poruke županu Tomislavu Tolušiću - "TOLE, PODOBNIK!".

Do prosvjednika su nakon njihova povratka pred Gradsku upravu došli virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i saborski zastupnik Josip Đakić koji se s prosvjednicima verbalno sukobio prijeteći sudskim tužbama. "SRAMITE SE, BITANGE JEDNE! Pred mojim stanom nemate što raditi i vrijeđati me. Recite zašto sam LOPOV?", ljutito je vikao.

Novinarima izjave nitko od prosvjednika nije želio dati jer se, kažu, ne žele isticati već samo ukazati na LOŠE PONAŠANJE Vlade i HDZ-a.

KAKO POMOĆI HDZ-OVCIMA VPŽ KOJI GRAĐANE NAZIVAJU BITANGAMA, OPORBU CRVENOM BANDOM, BRANITELJE PEDERIMA, SEKSAJU SVOJE KOALACIJSKE PARTNERE, TUŽE I NAPADAJU NOVINARE, BACAJU SVOJE ČLANOVE NIZ STEPENICE, SABORSKE ZASTUPNIKE NAZIVAJU KRETENIMA...........?????????

anakonda
18.8.2011. 16:25
Možda je najbolje moral sposobnost i poštenje hdz-ovaca objasnio hdz-ovac:

Polančec: Vlastita guzica HDZ-ovcima važnija je od bilo čega drugoga

"Najviše sam razočaran i iznenađen kolektivnom AMNEZIJOM HDZ-a. Duboko sam razočaran što su moje KOLEGE iznenada sve zaboravile pa ispada da sam ja bio u nekoj privatnoj vladi u kojoj oni nisu sudjelovali i donosili odluke. Očito im je njihova politička karijera i VLASTITA GUZICA važnija od bilo čega drugoga, iako mislim da bi čovjeku njegov OBRAZ trebao biti VAŽNIJI...“

UOSTALOM to potvrđuje i Ova činjenica:

Odvjetnici: Brodarac je UBIJEN, a država je krivac!
`GENERAL Brodarac je UBIJEN, a svu odgovornost za njegovu smrt ima država. Žalosno je da nisu uvaženi naši zahtjevi da ga se stavi u kućni pritvor, za što smo predložili svu medicinsku dokumentaciju. Imao je VISOK tlak, ŠEĆERAŠ je i pio je 12 lijekova DNEVNO. Sve vrijeme u pritvoru je u prostoriji od 6 METARA s još pet ljudi na +45 STUPNJEVA``, rekao je Šale za Jutarnji list.

STRAŠNO, ubila ga država za koju se BORIO??????????? da li je i vpž hdz-ovcima vlastita guzica BITNIJA OD BILO ČEGA DRUGOGA???????
pljuska
18.8.2011. 10:22
Kolega slavuj, nisi jedini koji zamjećuje da je anakonda dežurni, nažalost patološki degenerirani, zagađivač virovitica.neta. Partijske vodonoše kao što je anakonda nemaju sposobnosti misliti svojom glavom, a da je to tako anakonda svakodnevno dokazuje svojim "komentarima". Ostavimo ga, držimo se one narodne "svaka luda ima svoje veselje", jer dok SDP dozvoljava da mu anakonde ruše ugled ostale stranke mogu mirno spavati.
slavuj
17.8.2011. 23:49
anakonda,
ja Vam se ispričavam ako ste osoba u godinama,
pa zbog senilnosti zaboravljate SVOJE MISLI I RIJEČI,podsjećam Vas da ste tvrdili da ja vaš (sdp) zadatak POMAGATI vladajućima(ako se ne sjećate ili mi na vjerujete,pročitajte svoje komentare pa ćete bit SIGURNI) pa ste i njih vjerojatno uvjerili u tu tvrdnju,stoga kad imate naviku da im pomažete ,zašto se "čuditi"ako vas oni podsjete na vaš zadatak.
Vidim da ste ČVRSTO ODLUČILI i dalje biti NEMORALNI i ne željeti napisati ni slova o POŠTENO zarađenoj plaći,mora da ste i Vi onih vaših 100 kuna stekli isto NERADOM dok ste tako zanijemili o poštenom radu .Pitam se samo na čijoj grbači Vi živite kad vas ne zanima POŠTENI RAD i zaslužena plaća?
Začuđujuća ja tvoja upornost DOKAZIVANJA da nisi u stanju napisati BAŠ NIŠTA iz svoje glave,jer je očito da tebi i kad partijski šefovi kažu što da napišeš ti moraš nekoga kopirati.
Znači NISI SE SJETIO niti jednog svog pametnog komentara ili je i to NEMOGUĆE ,jer ga nije niti bilo.
Molim te da odgovoriš prema kome je netrpeljivost veća ,prema hdz-ovcima ili prema Nadi,ukliko se MOŽEŠ odlučiti,ako i to prešutiš znači JEDNAKO.
anakonda
17.8.2011. 21:20
ROKS23.10.2008 8:52:45

Eto me braćo crvena! Znam da sam vam falio al sve ćemo to nadoknaditi, ne brigajte brigu. ŽIVIO DRUG TITO!!!!!!!!!! Jeste išli na bežaniju na Drvau sa starim partizanima? Već sam se pobojao da će se utopiti netko od vas, teži ste od olova zbog para koje ste nakrali zadnjih 50 godina al nek ste vi meni živi i zdravi.
Ajmo Crveni, molim da mi se nabroji 10 projekata SDP-a naše županije a koji se po vama trebaju provesti u iduće 4 godine? Samo bez floskula da ćete smanjiti nezaposlenost jer je to zajednički cilj svih stranaka bilo koje boje i stavova. Ajmo bando, konkretno!!!!


što ti misliš DA LI SU OVA GOSPODA SPOSOBNA ZA VLAST???? JESI LI IKADA VIDIO PREDIZORNI PROGRAM HDZ-A VPŽ?????
DA LI JE NORMALNO DA ŽUPAN I GRADONAČELNIK "MOLE" OPORBU ZA PROJEKTE?????
slavuj
17.8.2011. 18:07
anakonda,
čitaš li ti ičiji komentar osim svoga,pa ti čovječe pitaš sam sebe ,zatim odgovaraš sam sebi, daješ odgovor na svoja pitanja i zaključak na svoje komentare i što je žalosno pitaš ovdje jesi li
GLUP? Ja ti na to ne želim odgovoriti.
Ali da si NEMORALAN kao i gospođa Nada, u to sam uvjeren,jer niti jednim slovom ne želiš čak niti demantirati mišljenja iz gornjih komentara o MORALU I poštenom odnosu prema RADU i onima
KOJI JE PLAĆAJU.
Ti samo znaš ponavljati " pa i oni ne rade ,pa i oni ne rade.
Što je tiče kloniranja ,ja niti želim, niti hoću,niti
trebam odgovarati na to,svatko tko( kako ti navodiš )"ima mali IQ" će vidjeti i shvatiti tko koga želi oponašati,pa čak i više od toga.
Ti bi želio biti NETKO, ali ti nikako ne uspijeva, da shvatiš sam sebe.
Da svog mišljenja nemaš to shvaćamo čak i mi "koji imamo mali IQ",još samo da i ti shvatiš i moći ćeš normalno komunicirati sa ljudima.
Kako ti sve kopiraš i citiraš ,daj molim te, navedi ovdje SAMO JEDAN svoj PAMETAN komentar,a da nije tuđe mišljenje, NO COPY!
Možda vlast ne zna rješavati probleme jer im ti i tvoja partija POMAŽETE(i to si ti rekao,ako se sječaš?).
Iz tvojih komentara je očita netrpeljivost (da ne kažem težu riječ) prema Kirinu i Tolušiću ,valjda jer su iz protivničke stranke,ali je vidljiva još VEĆA netrpeljivost prema gosp.Nadi- samo ako TI to SHVAČAŠ.
Ja mogu komentirati svakoga bez ikakvih stranačkih utega ,a TEBI ti utezi i tvoje "emocije"
isključe organ koji ti se nalazi na mjestu gdje se kod običnih ljudi nalazi mozak.
anakonda
17.8.2011. 16:36
Nebuš dobil 100 kuna jer nisi odgovorio na pitanje. SAMO, ZNAŠ LI TI ŠTO RADI VLAST KOJA NEZNA RJEŠAVATI PROBLEME GRAĐANA????? DAJE OSTAVKU. NEZNAM ZAŠTO ALI TI ME PODSJEČAŠ NA JIN1:
jin1 20.10.2008 7:58:35

Ta gospođa (Čavlović)j e u stvarnosti nedosljedna osoba i čudi me kako stalno napada nečiji posao a da pri tom ne nudi adekvatna riješenja, mislim da je taktika loša jer nama građanima je bitno da se stvari ipak riješavaju a da ne stoje godinama kao što je dosada. Slučajno sam od prijatelja koji radi na poslovima u grdau čuo da Palaču Pejačević gradonačelnik forsira i da je već dogovorio niz sastanaka u min kulture i osigurao određene potpore od ostalih ministarstava. Mislim da treba malo sačekati pa ćemo onda vidjeti što će se dogoditi a tada će se otvoriti i prostor za kritiku jer ovo bi bilo u ovom trenutku čisto politiziranje.

NISI LI TI SLAVUJ KLON JIN1????????????? A DA KIRIN I TOLUŠIČ POTRAŽE POMOĆ kOD JACE ILI ĐAKIĆA??????
slavuj
16.8.2011. 21:41
anakonda,
ja mogu shvatiti tvoje razmišljanje, da ovi ne zarade plaću ,
ali ne mogi shvatiti da ti govoriš o moralu a NEMAŠ morala odgovoriti dali gospođa Nada
ima MORALA uzimati svoju NEZARAĐENU plaću.
Ja mislim da bi bilo bolje za vašu stranku da rasčistite kod sebe tko zaslužuje plaću i što znači POŠTENI RAD.
NE MOŽEŠ ti njezin NERAD opravdati tuđim neradom.Nitko tko IMA MORALA tako ne komunicira niti uzima nezarađeni novac.
Znači li to kad bi vi "u nekom ludilu "došli na vlast da, bi vi na prigovore samo odgovarali "pa ne rade ni drugi zašto bi mi radili".
Što misliš hoće li gospođa Nada sljedeću plaću:
a)dati u humanitatne svrhe
b) dati svojoj stranci
c)podjeliti zastupnicima koji ipak nešto rade
Ako ne odgovoriš jasno je da razmišljaš kao i ona i bez imalo POŠTOVANJA PREMA prema svim građanima NEMORALNO ŽIVITE.
Ali vi baš to i hoćete jer tako šaljete poruku mladima "pogledajte nas, Vi nas plaćate mi ne radimo ništa i živimo ODLIČNO na Vašoj grbači, birajte nas jer mi drugačije ne znamo,
zalagat ćemo se da Vi imate posao ,da bi NAS mogli plaćati,a ako nas izaberete NEĆEMO RADITI
jer ne rade ni drugi."
Ili se vi zalažete za društvo jednakih tj.da NITKO NIŠTA NERADI.
anakonda
16.8.2011. 20:57
SINDIKAT ŽELJEZNIČARA HRVATSKE

DANA: 19.07.2011.

Virovitičko podravska županija
g. Tomoslav Tolušić
Župan

Grad Virovitica
g. Ivica Kirin
gradonačelnik

Grad Lipik
g. Antun Haramija
gradonačelnik


Predmet: Organizacija prijevoza putnika na dionici pruge: Virovitica – Sirač


Ovim putem vas obavještavamo o namjerama Uprave HŽ Putničkog prijevoza d.o.o. i Uprave HŽ Infrastrukture d.o.o. da u potpunosti prekinu prijevoz putnika u organizaciji HŽ-a, na navedenoj dionici.

Prema nacrtu Voznog reda za 2011/2012 u točci 2.3 HŽ Infrastrukture d.o.o. navodi se da ne postoje zahtjevi organizacije nadomjesnog prijevoza putnika na dionici Virovitica – Sirač. Svoje negodovanje na ovakvo postupanje smo već uputili upravama navedenih društava, a ovim putem pozivamo i vas da reagirate kako bi stanovnici tog kraja mogli i dalje koristiti usluge Hrvatskih željeznica koje su za njih povoljnije i prihvatljivije.


S poštovanjem,

B. Kreš
Predsjednik

slavuj, ptičice malena ovi sigurno zarade plaću (tolušić i kirin) dok hvale sebe na internetu a grad i vpž im propada. što misliš kakvi su ovo ljenčine kada ih građani, oporba i sindikati upozoravaju da nešto moraju poduzeti a oni ne znaju što?????????

evo, ja ti javno poklanjam 100 kuna ako pogodiš što će kirin i tolušić poduzeti:

1. neće ništa
2. založiti će se za spas pruge virovitica banova - jaruga
3. praviti će se kao da nisu dobili dopis sindikata i oporbe

pazi, imaš pravo samo na jedan pokušaj i jedan odgovor!slavuj
13.8.2011. 21:39
anakonda,
iz tvojih komentara se daje zaključiti, da NE TREBA RADITI a uredno primati plaća se TREBA svaki mjesec za NERAD.
Jedino opravdanje koje ti navodiš je PA NE RADE NI DRUGI? i još ha,ha,ha.
Da takvi zastupnici imaju MORALA I OBRAZA (kako si ti negdje naveo)sama bi rekla NE TREBA nam plaća ,NIJE ZASLUŽENA-nije ZARAĐENA .
Ne mogu je uzeti iz MORALNIH RAZLOGA,da ne kvarim sistem vrijednosti mladim ljudima,jer vide da se najbolje živi od NERADA!
anakonda
7.8.2011. 11:34
Žalosno, ali cijela ta priča neodoljivo podsjeća na jedan stari vic:

• Kad je Bog stvarao svijet, odlučio je svakom narodu dati dvije osobine. Tako je Japancima dao radišnost i suzdržanost, Francuzima romantičnost i buntovnost, itd.
Na kraju je došao red i na Hrvate, a kako su oni (naravno) Bogu posebno dragi, Bog im odluči dati tri osobine - svi će Hrvati biti sposobni, pošteni i HDZ-ovci.
Nato se ostali narodi pobuniše - zašto bi Hrvati dobili tri osobine kad su svi ostali dobili po dvije. Bog tada odluči - Hrvati kao narod će imati te tri osobine, ali će svaki Hrvat kao osoba imati samo dvije od te tri osobine.
Onaj tko je HDZ-ovac i pošten taj neće biti sposoban. Onaj tko je HDZ-ovac i sposoban, taj neće biti pošten. A onaj tko je sposoban i pošten, taj neće biti HDZ-ovac.
anakonda
7.8.2011. 9:16
A ZA ŠTO GRAĐANI PLAČAJU ONDA HDZ-OVCE????? ZA RAD? ZA USPJEHE? HA, HA....
slavuj
5.8.2011. 22:30
anakonda ,
kako TI misliš da bi ona svojim RADOM nekoga PONIZILA.Pa čovječe ona svojim NERADOM PONIZUJE SEBE ,što bi joj se i moglo OPROSTITI,
I VAS koji ju BIRATE,što bi joj se isto moglo OPROSTITI,ali i SVE GRAĐANE koji ju PLAĆAJU što se NE MOŽE OPROSTITI.
slavuj
5.8.2011. 22:06
anakonda,
Vidiš,VEĆINA svih zastupnika iz svih svih stranaka se bavila sa problemima PRIVATIZACIJE,RJEŠAVANJA NEZAPOSLENOSTI onda se teško nađe VREMENA ZA GRAĐEVINSKE DOZVOLE.
Ne znam zašto spominješ MUP,to nije u njihovoj nadležnosti,oni bi se trebali baviti DRUGIM problemima.Vidiš da imaju PUNE RUKE posla.
anakonda
5.8.2011. 17:13
točno, gdje je granica ljudske gluposti?

"slavuj
bolje da je gospođa nada rekla da će riješit problem GRAĐEVINSKE DOZVOLE! "

a što bi tada radio hž i lokalna zajednica?
ili još bolje što bi radio ili što je radio đakić kao saborski zatupnik i svi saborski zatupvnici hdz-a, kirin kao ministar mup-a......

zar to nije ponižavanje istih ako bi to morala raditi oporbena saborska zatupnica, isto kao što mora spašavati prugu???????
slavuj
4.8.2011. 23:53
poštovani,
teško je, TEŠKO stati pred ogledalo i priznati- ISTINU
independente
4.8.2011. 22:29
da je rakla ovo...da je rekao ono- da bi nešto rekao onda nešto trebaš i znati!!! a ako ne znaš onda bolje kuš....
međutim, poštovani kolege, definitivno po ovoj temi ( već nekoliko dana ) nemate što pametno reći ( ispričavam se ako sam nekog uvrijedio ).
ne razumijem potrebu da članak u kojem sudjeluješ, na neki način, potom komentiraš 86 puta što će reći - komentiraš sam sa sobom!!
smatram onda da je bolje stati pred ogledalo i razračunati se a ne daviti sve nas - ma oprostite na izrazu - sada već sranjem.
slavuj
4.8.2011. 22:15
bolje da je gospođa nada rekla da će riješit problem GRAĐEVINSKE DOZVOLE!
slavuj
4.8.2011. 22:12
dok ne stupi na snagu novi zakon ,
po sada važećem mOže se doneti odluka da se pruga SRUŠI!
anakonda
4.8.2011. 21:42
misliš da su ukinuli prugu jer nije imala građevinsku dozvolu?
mnogi infrastrukturni objekti nemaju građevnske dozvole jer su neke"uništene" u ratovima, neke zagubljene...
ali sada kada stupi novi zakon o legalizaciji objekata..????
slavuj
3.8.2011. 22:23
anakonda,
ti si jasno napisa tko ju je gradio, ali nisi naveo
dali je taj imao GRAĐEVINSKU DOZVOLU?
anakonda
3.8.2011. 21:39
pokušaj saznati
slavuj
3.8.2011. 21:20
anakonda ,
kako to misliš da SABOR donosi odluke koje nisu u skladu sa zakon?
anakonda
3.8.2011. 16:18
Ipak neka ovo bude ZAKLJUČAK za kraj. Slavuj, stvarno si apolitična osoba , JA SAM MISLO na tvoje gluposti,. ODLUKE O ZATVARANJU pruga može donositi samo sabor i zato hdz izbjegava taj PROBLEM JE jer bi se vidjelo tko je GLASAO ZA a tko PROTIV ZATVARANJA PRUGE. I oporba i vlast moraju braniti interese građana a u ovome slučaju građane virovitice i vpž. ZATO SAM I PISAO O POVIJESTI PRUGA DA SE VIDI TKO JU JE SAGRADIO A TKO JU JE ZATVORIO.
IMAMO DVA PROBLEMA kod zatvarnja pruge:
1. NE BRANE SE INTERESI GRAĐANA VPŽ......
2. NE RADI SE SUKLADNO ZAKONIMA RH......

ZAŠTO SAM upozorip predsjednika hspd-a prpića, jer ova situacija sigurno nije pravna država ZA KOJU SE BORI HSPD ALI I SVE OSTALE POLITIČKE STRANKE. Neke oporbene stranke i hdz nisu poduzele niti poduzimaju ništa u vezi pruge IAKO IM JE TO BILA i OSTAJE DUŽNOST nakon dobivanja ove informacije. JEDINO je SDP postupio MORALNO i po ZAKONIMA rh.
Zato su političari u daruvaru, požeško slavonskoj županiji..... protestirali jer zatvaranje pruga je i politički problem.
DA LI ĆE PREDSTAVNICI MEDIJA TO PITANJE POSTAVITI HDZ-U ODNOSNO ĐAKIĆU, TOLUŠIĆU ILI KIRINU.... KADA BUDE OTVORENJE ROTORA.??????
Očito su političari u drugim krajevima bolje informirani i moralniji nego političari VPŽ, pročitajte ovaj članak:

index
Raspad sistema u HŽ-u: Nemaju za plaće pa ukidaju prometovanje na određenim dionicama!

slavuj
2.8.2011. 21:31
anakonda,
ĆESTITKE NA ZAKLJUČKU!
anakonda
2.8.2011. 21:30
slavuj, pažljivo čitaj tekst i razmišljaj. ja sam napisao

".....OVOM PRESICOM JE SPRIJEČILA...." na gluposti se gubi enrgija.
anakonda
2.8.2011. 21:24
od čega da me brani vezni100 nakon 155 kometara i svega izrečenoga? tema je potrošena i sada se možemo ponavljati.
slavuj
2.8.2011. 21:24
anakonda,
kako misliš ne bi saznali da ona nije to rekla,
pa nisu svi na TVOM NIVOU da moraju nju slušat.
anakonda
2.8.2011. 21:09
slavuj,a tko bi kome trebao pomagati?????
sada da obasnim kako oporba pomaže vlasti. u bjelovaru se vlast izborila za gradnju nove pruge žabno - gradec i niti jednim slovom nije spomenuta oporba JER NIJE MOGLA NITI IMALA POTREBE SUDJELOVATI. znači DA JE VLAST ZASLUŽNA ZA SVE DOBRO ALI I ODGOVRNA ZA SVE LOŠE. KAKO JE NADA KAO OPORBENA POLITIČARKA POMOGLA:
OVOM PRESICOM JE SPRIJEČILA DA SE UKINE PROMET NA PRUZI VIROVITICA - BANOVA JARUGA A DA JAVNOST TO NE SAZNA. GODINE 2006 JE SUDJELOVALA U RASPRAVI ZA PETOGODIŠNJI PLAN ULAGANJA U HŽ.
GDJE je hdz virovitice i vpž? odbio je apel sindikata SŽH za spas preostale dvije pruge na području VPŽ.
kada se pušta u promet kružni tok ili neka dvorana slikaju se gradonačelnik KIRIN I ŽUPAN TOLUŠIĆ.

kada se zatvara PRUGA VIROVITICA BANOVA JARUGA zašto se ne slikaju gradonačelnik kirin i župan tolušić da uđu u povijest.
nažalost, niti ostatak OPORBE ne želi sudjelovati u spašavanju pruge od odlaska u povijest????????
TO NIJE SHVATIO NITI OVDJE PRISUTNI PREDSJEDNIK HSPD-A SINIŠA PRPIĆ?? ALI TO JE NJEGOVO PRAVO DA NEKOGA PODRŽI ILI NE.
siniša prpić
2.8.2011. 20:40
"Slavuj", lako je čovjeku odmoći, no puno je teže pomoći. I.P. adrese su ovih dana u modi...., iz njih se da saznati tko stoji iza nekog "nick"-a. Neki će ovih dana spoznati razliku između "neprijatelja" i pravog neprijatelja. Možda nešto nauče iz svega toga. Ima onaj "vic" o promrzloj ptičici koju je pojela lisica....nije ti baš uvijek neprijatelj onaj koji te i "pokaka". A nije ti ni prijatelj, onaj koji te ohrabruje u glupostima. Ja sam sklon oprostiti, no neki nisu....
slavuj
2.8.2011. 18:39
anakonda
Vidiš i tvoj istomišljenik vezni100 više ti ne pomaže ,
jeste li se posvađali,ili je i on shvati da je TO NEMOGUĆE?
anakonda
2.8.2011. 5:32
ne razmišljam baš kao niti guru, slavuj.... a pogotovo siniša prpić.
anakonda nikada ne može sjediti s prpićem isto tako
anakonda nije član niti jedne stranke. siniša prpić je predsjednik hspd-a i prpić mora paziti kako i što piše. upravo mi je čudno kako razmišlja g. siniša prpić (pročitajte njegove komentare).
s kim može sdp, pa valjda će odlučiti članovi sdp-a o tome?????
guru
1.8.2011. 23:06
Anakonda razmišljaš li ti kako ćeš sutra sjesti za stol sa tim Prpićem jer je to neminovno. I pak si ti sitna riba u Sdp iako galamiš više od svih SDP -ovaca županije. Sutra kad padne HDZ na državnoj razini isto se očekuje i na lokalu. Reci mi sa kojom koalicijom SDP to može u Virovitici.
slavuj
1.8.2011. 23:06
anakonda
građani nemaju suprotne političke stranke,iako im nije stalo do građana.
daj molim te objasni ono što si naveo u 16:26
vlast se bori oporba pomaže ,vi ne morate dogovarat koaliciju
i odgovori zestirate li članove
anakonda
1.8.2011. 22:32
građane zanimaju vodeći ljudi suprotnih političkih stranaka, zar ne. tko je onda po tebi bolji: đakić ili kirin?
ili usporedba prva 2 političara hspd-a......

kuda bi to otišlo i koga bi to zanimalo? u nogometu je logično uspoređivati dva igrača iz dva kluba, koji igraju na istim mjestima.

slavuj
1.8.2011. 22:22
anakonda,
uzeo sam kriterij sa ste u istoj stranci,
mislio sam da ti uvreda da te uspoređujem sa nekima po kojima pljuješ.Oprosti ako sam pogriješio.
anakonda
1.8.2011. 22:11
slavuj, nije ti dobra komparacija??? pa koji si kriterij uzeo?
ako saborsku zastupnicu uspoređuješ, onda je usporedi sa đakićem.
ako kometiraš presjednike političkih stranaka onda uzmi u obzir predsjednike hdz-a, sdp-a, hspd-a, hsp-a, hss-a.....

slavuj
1.8.2011. 21:57
anakonda.
nije li to NEPRAVDA ,kad ti u jednom komentaru kažeš više nego saborska zastupnica za cijeli mandat.Da je poštenja ti bi bio u saboru a ne ona.Pokušaj se izborit u stranci za sljedeći mandat.
slavuj
1.8.2011. 21:49
anakonda,
naravno da ima ,treba da se utvrdi tko je sposoban za raspravu,ali kod vas je to NEBITNO!
siniša prpić
1.8.2011. 21:22
Dobar je dragi Bog.
anakonda
1.8.2011. 21:09
NAŠE PRUGE SU „IZGUBLJENE 2006 GODINE KADA SU VPŽ HDZ-OVCI digli ruku za kategorizaciju pruga na hž-u na osnovu LAŽIRANIH podataka! Najveća glupost osim lažiranih podataka o pokazateljima rada neke pruge je podatak ZA PRUGU VARAŽDIN – DALJ. IZNESEN JE PODATAK DA ISTA NIJE PROMETNI KORIDOR I DA NE SPAJA MEĐUNARODNE KORIDORE IAKO SE ISTA SPAJA U KOPRIVNICI NA Vb. Koridor i u osijeku na Vc. Koridor...........
SITNI, ZATO nema naših pruga u prometnim prstenovima gradova zagreba, splita, knina i rijeke??
Razlog lošega poslovanja hž-a je da su pruge u katastrofalnom stanju kao i vozni park, da hž vode ljudi koju su došli iz hdz-a, ali koji nisu željezničke struke i koje nemaju niti dana staža u biznisu a uz to imaju i kriminalnu prošlost.
SLAVUJ, znaš li da je i DALMATINA NERENTABILNA (60 dana u godini U GODINI pokriva SVOJE troškove) KAO I SVE AUTOCESTE U HRVASKOJ a jaca gradi DALMATINU do dubrovnika. ZAŠTO??????????????? ODGOVOR, ZBOG FARBANJA TUNELA I „PRANJA“ NOVCA ALI I HRVATSKOGA NARODA!!!!! ISTO TAKO ZNAMO DA JE U HRVATSKOJ NERENTABILNA BRODOGRADNJA, POLJOPRIVREDA, TEKSTILNA I DRVNA INDUSTRIJA, TEŠKA INDUSTRIJA......
A ŠTO JE U HRVATSKOJ USPJELO OSIM KRIMINALA I KORUPCIJE?????
anakonda
1.8.2011. 21:05
NO HDZ SE ODLUČIO ZA UKIDANJE SLAVONSKIH PRUGA JER SU SLAVONSKI HDZ-OVCI OPTEREČENI AFERAMA I MORAJU SPAŠAVATI SVOJU GLAVU.
DALJE ĆE SE ZATVARATI PRUGE U SLAVONIJI OVIM REDOM:
1. pruga BIZOVAC - BELIŠĆE je već zatvorena (PRIJE 2- 3 GODINE) iako je imala dobre pokazatelje zbog TRANSPORTA DRVNE MASE I IZVOZA GOTOVIH PROIZVODA TVORNICE PAPIRA BELIŠĆE.......

2. VIROVICA – BANOVA JARUGA, DO KRAJA
3. NAŠICE - PLETERNICA – N. KAPELA, DO KRAJA
4. KLOŠTAR - BJELOVAR
5. dio pruge varaždin – dalj NA RELACIJI KOPRIVNICA – VIROVITICA - DALJ ......I ONDA REDOM DALJE REGIONALNE I LOKALNE PRUGE DO KRAJA.
anakonda
1.8.2011. 21:01
1. SPLIT – OGuLIN, ne smije hdz jer su u splitu marasović i kerum iako je split jako dobro prometno povezan s ostatkom hrvatske
2. KNIN – ZADAR , ne smije zbog kalmete iako je zadar jako dobro prometno povezan s ostatkom hrvatske
3. ISTARSKE PRUGE, NE SMIJE ZBOG IDS-A i unatoč činjenici da imaju IZGRAĐENI cestovni istarski ipsilon i da je istra 7 puta!!!! RAZVIJENIJA OD SLAVONIJE I VPŽ?????
4. KLOŠTAR – BJELOVAR – KRIŽEVCI, NE SMIJU ZBOG JANDROKOVIĆA, POPIJAČA, BAJSA, ADLEŠIĆKE KOALICIJSKIH PARTNERA KOJI SU IZLOBIRALI GRADNJU NOVE PRUGE NA RELACIJI GRADEC – ŽABNO (NEMAJU DOBRE POKAZATELJE ZA POSTOJEĆU PRUGU????)
5. ZAGORSKE PRUGE, NE SMIJU ZBOG ZAGORACA I JARNJAKA KOJI JE POSTAVIO JERNEIĆA ZA DIREKORA HŽ INFRASTRUKTURE..........

I KOJE ONDA PRUGE OSTAJU ZA ZATVARANJE??? Realno bi prvo prema RAZVIJENOSTI prometnE infrastrukturE i rentabilnosti trebalo ukinuti pruge u ISTRI i DALMACIJI.
anakonda
1.8.2011. 20:58
VEZNI100 sada si slavuju stručno objasnio neke stvari ali ja ću nastaviti dalje zbog drugih čitatelja i željezničara. TEMA JE PRUGA VIROVITICA –BANOVA JARUGA A O VAŽNIJIM TEMAMA DRUGI PUT.
U pravu si crvenkapa, znači autobusi za banovu jarugu su popunjeni SA 50 putnika!! Sada da objasnim NEKE STVARI, JER HDZ-OVCI KRIVO INFORMIRAJU vpž javnost!
- PRUGA OGULIN – SPLIT (međunarodna pruga) ima godišnji prosjek 15 putnika
- PRUGA KNIN – ZADAR (međunarodna pruga) ima godišnji prosjek 10 putnika
- ISTARSKE PRUGE (REGIONALNE I LOKALNE) IMAJU GODIŠNJI PROSJEK 8 PUTNIKA – moram napomenuti da ove pruge nisu fizički spojene s HŽ-OM VEĆ SA SŽ
- PRUGA KLOŠTAR – BJELOVAR – KRIŽEVCI imaju GODIŠNJI PROSJEK 25 PUTNIKA
- PRUGA VARAŽDIN – DALJ (REGIONALNA) ima godišnji prosjek 60 putnika
- PRUGA NAŠICE - PLETERNICA – N. KAPELA) ima godišnji prosjek 20 putnika........
Isto tako moram napomenuti da su sve pruge u hrvatskoj kao i u većini država NERENTABILNE i HDZ SE DRŽI IZJAVE ŠKEGRE DA HRVATSKOJ NISU POTREBNE ŽELJEZNICE!!! OVA VLADA ĆE SUSTAVNO UNIŠTITI ŽELJEZNICU IAKO CIJELI SVIJET ULAŽU OGROMNA SREDSTVA U MODERNIZACIJU SVOJIH ŽELJEZNICA. E SADA SE POSTAVLJA PITANJE GDJE PRVO UKUNITI PRUGE???????
anakonda
1.8.2011. 20:47
slavuj, tvoje pitanje ima veze s temom?
anakonda
1.8.2011. 20:44
ja mislim da bi tebe trebalo poslati na ispitivanje kao i pojednce koji javno najavljuju seks drugome muškarcu. problem politike je što bi te osobe trebale voditi ovaj prekrasan grad viroviticu. koliko se sjećam mnogi su "pukli" zbog gay parade u splitu. sada šute, zašto?

stvarno, da li su to katolici i da li se ponašaju kao katolici??

slavuj
1.8.2011. 20:30
anakonda
opet miješaš UZROK I POSLJEDICU.
nisi odgovorio treba li testiranje ili ne?
anakonda
1.8.2011. 20:26
"guru
Nažalost naši zastupnici dižu ruke kad treba nešto uništiti a ne sagraditi.
Da se malo osvrnem na ova piskaranja anakonde.
Od kada te to HDZ kupio ili te nečime drže za J--a.?
Netko je napisao da bi trebali napraviti koaliciju SDP _HDZ pa da barem ovom narodu bude jasno tko je tko? "

ja i hdz, smješno i žalosno???????? i tu me guru pokušao isprovocirati??????????
anakonda
1.8.2011. 19:56
slavuj
"bolesniče"
imaš li ti mozak,boli li te jako to tvoje stanje?
ili
slavuj
"bolesniče"
ili
sINIŠA PRPIĆ
"bolesni komentari visokopozicioniranih oporbenih političara u.."
ili
slavuj
"bolesniče"
ti ne da si samo bolestan ti si NEIZLJEČIVO BOLESTAN
ili
guru
ili
slavuj
gospodine prpiću,
mislite li vi da gospoda nada griješi kad ne vidi da je anakonda VEĆI PROBLEM čak i od navedene pruge
ili
slavuj
anakonda, jesi li za pčelić provjeravao na zemljopisnoj karti ili si pitao partiske kolege?.........

kako se neki brinu za mene???? dečki i sami znate da ja nikada prvi nisam počeo s vrijeđanjem, zar ne??? ali ako netko izaziva i vrijeđa...onda nemam milosti.

već dva dana držim tekst s kompletnim podatcima o zatvaranju pruga na hž-u ali nisam mogao jednostavno doći na red. ako ja iznesem aferu o hdz-u, pa tko brani nekome da nabraja afere oporbenih politčkih stranaka. a to što ih nema, nije moj problem.
previše se bavimo oporbom a ne vladom koja nezna ništa raditi osim krasti. Gospodin prpić napada sdp a ne želi govoriti o svom skandalu s hdz-om. nemoguće, čak nezna niti da li će ići u koaliciju s tom strankom.

slavuj
1.8.2011. 19:19
independente,
u pravu ste,prihvaćam prijedlog ,ali teško je ne odgovorit ako vas netko skroz napad,vrijeđa,na svaki komentar udara pisanjem referata,daje lekcije iz svega i svačega nebi li vas uvjerio da mislite kao on(tl. nemislite).svako dobro!
independente
1.8.2011. 18:44
g. slavuj, pa i stanoviti roks je neke nazivao budalom, lopovom, kriminalcem, čovjekom za vrapče......pa eto kako je prošao.
nego, pobrojte komentare pod ovom temom!!! samo 10 % ih je vezano uz dionicu vtc-b.jaruga !! (rekoh, nisam u struci pa neću komentirati) ali-ovo nema veze sa zdravom pameću te apeliram većini sudionika pod ovom temom da jednostavno ignoriraju ove bljuvotine i pišu pod drugim temama.
eto, dajem si za pravo i to predložit, u interesu integriteta onog što bi većina htjeli, dobronamjerno, sugerirati na ovom mediju.
slavuj
1.8.2011. 17:55
anakonda,
još bi te nešta pitao,
-pošto si me već nazvao BUDALOM, ČOVJEKOM IZ VRAPČA i sl. kad i se odlučio učlanit u tvoju stranku bi li mora proči kakvo testiranje ili i TAKVI
ulaze kod vas bez testiranja?
slavuj
1.8.2011. 17:30
anakonda,
zašto uvijek želiš uvrijediti kad se netko ne slaže s tobom?
zašto stalno spominješ jaja,pušenje,lizanje,onu stvar ,pa to nije Vaš nivo .
Ne vjerujem da Zoki i Nada daju takve naputke.
Budite različiti od onih koji se time služe,
AKO JE TO MOGUĆE?
anakonda
1.8.2011. 17:09
a gospodina prpića nisi spomenuo????

Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

slavuj, hočeš reći da ovi nemaju jaja?????
slavuj
1.8.2011. 16:50
anakonda,
vjerujem ti da tebe nitko ne drža za jaja jer ih NEMAŠ pa je TO NEMOGUĆE.
Ja tebi postavljam pitanja jer znam da tebi nitko ne može ispirati mozak jer je i TO NEMOGUĆE.
anakonda
1.8.2011. 16:36
PORUČI MU DA BI SE MOGAO PRERAČUNATI????? ISTO KAO ŠTO ČEKA I SA PREVARENIM ŠTEDIŠAMA (JER TO JAVNO ŠTEDIŠE PRIČAJU PO GRADU) DA SVI UMRU. GOSPODIN PRPIĆ RAČUNA DA ĆE GRADONAČELNIK KIRIN U ZATVOR KADA PROGOVORI SANADER I TADA SE MOŽE „IZGOVORITI“ DA ON NIJE IMAO „SKANDAL“ SA HDZ-OM VEĆ SA GRADONAČELNIKOM KIRINOM.
Cilj hspd-a i prpića JE OSVOJITI DOVOLJAN BROJ GLASOVA GRAĐANA DA MOŽE UCJENJIVATI HDZ I SDP KOJI NEBI MOGLI FORMIRATI VLAST U GRADU BEZ HSPD-A. SAMO, NEKE SE STVARI NE MOGU KUPITI NOCEM. MOŽEMO SAMO SLUTITI ZAŠTO G. PRPIĆ NEĆE JAVNO IZJAVITI DA NEĆE IĆI U KOALICU S HDZ-OM??????? Da li će ga bog kazniti za djela koja radi odnosno nedjela tim sirotim ljudima?
DA LI JE HDZ NEKOME IZ HSPD-A OBEĆAO POVRAT NOVCA IZ ŠKZ A ZAUZVRAT TRAŽI KOALICIJU S HDZ-OM????
SAMO, NEMOJMO ZABORAVITI DA JE OVO HRVATSKA???!!!!!!!!


anakonda
1.8.2011. 16:33
5. JOŠ NITKO IZ HDZ-A NIJE JAVNO PONUDIO KOALICIJU S SDP-OM, BAREM NE NA OVAKAV NAČIN KAO PRPIĆU I HSPD-U:
‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

NIKADA NEĆE DOĆI DO KOALICIJE SDP-A S HDZ-OM!!!!!!!!!!! Sdp može ne pobijediti na izborima, može izgubiti vlast...ali dostojanstvo i obraz nikada.

GURU, NISAM NITI PRIMJETIO, PA TI SE SPOMINJEŠ U KIRINOVOM KOMENTARU??????????????
I samo da znaš da tvoj miljenik goSpodin PRPIĆ čeka da se njegov problem riješi sam od sebe.
anakonda
1.8.2011. 16:30
3. OD KADA GURU, PRPIĆ, SLAVUJ SE BRINU ZA SDP???? ZAR IM NIJE INTERES SLAB HDZ????????? DA LI JE G. PRPIĆ I HSPD OPORBA ILI VLAST. HALO, DA LI MU I TO TREBA OBJASNITI?????
Guru, nije mi jasno zašto g. prpić mrzi nadu a obožava kirina i riječi neće reći protiv kirina što bi istoga razljutilo. Guru, da li je sve „u redu“ s g. prpićem. Mrzi žene a obožava muškarce, malo čudno. Pa muškarci mu se javno „upucavaju umjesto žena? A kiro mu je na ......vlasti?????? Ili jednostavno g. prpić obožava samo vlast????????

4. Vi ste Deskara smjenjivali zbog 600 kn. a danas gotovo šutite......
OPET KRIVA ADRESA. ZA DESKARA PITAJTE VUKUŠIĆA a kako guru misliš prodali????? Zar pred zakonom nisu svi isti????ti si hdz-ovac????
SDP I NADA SU JEDINI TRAŽILI OSTAVKU KIRINA?????

Nada Čavlović Smiljanec: Kirin mora dati ostavku!
ILI
SDP - Zašto se Ivica Kirin nije obratio građanima o svojoj umiješanosti u aferu Fimi-media?.........
anakonda
1.8.2011. 16:26
Guru, idemo redom odgovarati:
1. NaDA se mora boriti za opstanak pruge prva??????najveća glupost koju sam čuo. VALJDA SE VLAST BORI A OPORBA POMAŽE???Samo da znaš da je HDZ VPŽ dao suglasnot za ukidanje pruge VIROVITICA – B. JARUGA. Poslije ćeš saznati koje je su još SLAVONSKE pruge IZDANE OD STRANE HDZ-A!!!!!!!!!!!!! SVE!!!!!!!!!!!!
USPUT, BJELOVARSKI POLITIČARI (BEZ OPORBE????) SU POŠLI U POMOĆ ZA SPAS ISTE PRUGE U DARUVARU A HDZ VPŽ ŠUTI. ISTO TAKO SU SE ADLEŠIĆ, JANDROKOVIĆ, POPIJAĆ, BAJS IZBORILI ZA GRADNJU NOVE PRUGE!!!!! MISLIM DA TI NE TREBAM NASLIKATI SITUACIJU?

2. Tko koga drži za jajA, MENE NE DRŽI NITKO, ALI ZNAM KOGA DRŽE:
‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

OBRATI SE OVIM DEČKIMA a uostalom i kirin ti je objasnio tko koga drži za jaja!!!!!!!!!!!!!
anakonda
1.8.2011. 16:23
BOLESNIK jedan napušeni, građevinski pruga započinje u pčeliću a polazni kolodvor u redu vožnje ZA PUTNIKE je kolodvor virovitica a ne pčelić (KOMERCIJALNI NAZIV PRUGE).
KOJA TE TO BUDALA SAVJETUJE???? PITAJ SLAVUJ, NIJE SRAMOTA PITATI PAMETNIJEG OD SEBE!!!!!
slavuj
1.8.2011. 12:45
anakonda ,
daj objasni kako može pruga Virovitica -Banova
započinjat u Pčeliću?
slavuj
1.8.2011. 11:26
anakonda, jesi li za pčelić provjeravao na zemljopisnoj karti ili si pitao partiske kolege?
guru
1.8.2011. 9:08
Anakonda zaista laprdaš! Ako se netko treba boriti za opstanak pruga onda je to Saborska zastupnica gđa. Nada i svi ostali zastupnici ovoga kraja.
Nažalost naši zastupnici dižu ruke kad treba nešto uništiti a ne sagraditi.
Jopa protiv brze ceste a Nada bi pričala o prugama na tiskovnim konferencijama tek kad joj istječe mandat u Saboru.Za nešto dobiti iz proračuna morate puno lobirati ili biti političar od formata pa da vas svi ostali respektiraju.
Navest ću vam primjer pruga KLOŠTAR- BJELOVAR prozvana Sulimančevom prugom.
Anakonda nadam se da si čuo za tog saborskog zastupnika.
Da se malo osvrnem na ova piskaranja anakonde.
Od kada te to HDZ kupio ili te nečime drže za J--a.?
Dokaz svakim tvojim pojavljivanjem na portalu SDP gubi po nekog simpatizera jer ti uvjek nađeš priliku za nečije etiketiranje.
Prozivaš Prpiča a svjesni su svi članovi SDP (osim tebe i Nade), da bez HSPD-a nemate šansu rušiti lokalnu vladu. Dakle radiš samo štetu SDP i meni je zaista žao što uz takovu oporbu Virovitički HDZ može mirno spavati.
Vi ste Deskara smjenjivali zbog 600 kn. a danas gotovo šutite na 17000000 koji se stavljaju na teret gos. Kirinu.
Netko je napisao da bi trebali napraviti koaliciju SDP _HDZ pa da barem ovom narodu bude jasno tko je tko?
anakonda
1.8.2011. 5:37
slavuj, pruga za banovu jarugu započinje već u pčeliću a đulovac je veće mjesto na pruzi koje gravitira virovitici.
pčelić je naša županija zar, ne?????

drugo, gospodine prpić nitko Vas ne pita za odnose s kirinom već za mogućnost kolaicije hdz-a s hspd-om u gradu virovitici nakon kirinove skandalozne izjave??????
razumijete pitanje po stoti put??????
mastermind
1.8.2011. 3:12
Koliko su rentabilni trajekti na Jadranu u zimskim mjesecima, posebno oni koji voze prema najudaljenijim otocima?
siniša prpić
31.7.2011. 23:55
Da "slavuj", u pravu ste. Dopredsjednik virovitičkog Sdp-a se skriva iza nick-a i postavlja smiješna pitanja. Ono što sam imao reći Kirinu, rekao sam vrlo jasno, kako na tiskovnoj konferenciji, tako i na aktualnom satu Gradskog vijeća. Nisam to činio zaplotnjački, pod nick-om. Pozz
slavuj
31.7.2011. 23:06
anakonda
navedi ovdje od kada je đulovac naša županija,
NE ZNAŠ RAČUNAT,ne zaključuješ dobro,NE ZNAŠ NI USTROJ SVOJE ŽUPANIJE , a pišeš o nekoj visokoj politici i svima dijeliš savjete
anakonda
31.7.2011. 22:58
opet lutkarska predstava. gospodine prpić s kime idete u koaliciju. s hdz-om? vidim da se s nadom ne slažete a kirina ne špotate zbog ovoga:

‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

nije Vam valjda ovo postalo simpatično??????
slavuj
31.7.2011. 22:50
gospodine prpiću,
mislite li vi da gospoda nada griješi kad ne vidi da je anakonda VEĆI PROBLEM čak i od navedene pruge
siniša prpić
31.7.2011. 22:35
"Slavuj" i "Neovisni", čovjek kojemu nažalost bezuspješno pokušavate pomoći, je ni manje ni više, dopredsjednik gradske organizacije virovitičkog Sdp-a. Da je nekome u toj stranci stalo ( predsjednici i saborskoj zastupnici ) do ugleda ove Stranke, vjerojatno bi upozorila dotičnog da razmisli što piše. Ja kod sebe ( Hspd ), nemam tih problema. Tu je i uzrok i posljedica, koju spominje "slavuj". Nažalost za politički život Virovitice ( ali i V.P.Ž. ), to je loše. A politika o mnogo ćemu odlučuje.
slavuj
31.7.2011. 22:31
navodno se pruga ukida jer su neke saborske zastupnice putovale zaobilazno pa nisu uspjele stići do sabora
anakonda
31.7.2011. 22:19
valjda bi se već izjasnio da je sposoban a ne bi ga mjesec dana molili da se izjasni???? da li će ići u koaliciju sa hdz-om?
slavuj
31.7.2011. 21:50
g.prpić je o tome sposoban sam odlučiti,
ZA RAZLIKU OD TEBE
anakonda
31.7.2011. 21:40
slavuj, možda ti je bolje savjetovati gospodina prpića da se odluči s kim će ići u koaliciju.
slavuj
31.7.2011. 21:37
Sljedeća tema za konferenciju gospođe Nade
-ako NE ŽELI govorit o svom radu(bolje reći NERADU) u saboru,onda utvrdit u stranci tko je GLUP , a ne ovdje postavljati takva pitanja.
anakonda
31.7.2011. 21:24
kako nema veze lizanje i pušenje sa ovom temom?????
netko je popušio ...... a građani (djeca) iz pasivnih krajeva naše županije (đulovac...) popušili jeftini prijevoz željeznicom i svoju budućnost!!!!!!

posljedice ovih radnji na naplatu dolaze kasnije.
independente
31.7.2011. 21:19
tako je uvaženi anakonda. tema se zaboravila - a ona sigurno nije tko bi koga lizao ili što li već!! ako ćemo se već držati teme, željeznica - da, ali ovo drugo je već degutantno. iskreno, a vi kako hoćete..
anakonda
31.7.2011. 20:56
čim mene nema odmah se skrene s teme!!!
dečki da li vi znate temu ovog članka???????

slavuj je u prvom članku izjavio:
"bilo bi bolje da govorite o problemima našega grada,ako ih uopće vidite,jer vama je jako dobro"

svi ostali (vezni100, crvenkapa, sitni..)su pričali i problemima ove županije pa čak i župan tolušić:

"To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama."

a VI KAO RJEŠAVATE PROBLEME OVE ŽUPANIJE?????

- DA LI STE ZA PRIJEDLOG SDP DA VLAK/AUTOBUS VOZI ZA BANOVU JARUGU ILI ZA PRIJEDLOG HDZ-A DA VLAK/AUTOBUS NE VOZI??????

- ŠTO VI MISLITE O OVOJ SKANDALAZNOJ IZJAVI GRADONAČELNIKA KIRINA O SVOJIM SADAŠNJIM I BUDUĆIM KOALICIJSKIM PARTNERIMA:

‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.
siniša prpić
31.7.2011. 17:38
E, moj "Nezavisni", što reći... ??!! Puno toga je upravo tako, kao što ste rekli ( napisali ). Ima još toga što bi ja Vama mogao reći, a što bi Vas još više učvrstilo u Vašim, vrlo ispravnim zaključcima ( "treći put" ). Vezano uz tribine Sdp-a, i rezultata tih tribina, i opet ste sve rekli. Bruno Bušić ??!! Pa i ako i nije istinito, sve što se govori, meni se sviđa..., osobito ono o lopovluku u Hrvata. Nisam siguran da li je bilo baš sedam sekretara Skoj-a, ali je nama tako rečeno...., danas Vam moj "Nezavisni", u našoj Hrvatskoj nema ama baš nikakvih moralnih vertikala. Počev od mog šumarstva, pa sve na dalje....Kava i dalje čeka ?!
independente
31.7.2011. 17:19
G. Prpiću, Josip Kregar, po mome skromnom mišljenju, nije idealna osoba za predavat o korupciji obzirom i na njegove vratolonije u tom loncu!! G. Grubišić mi je prilično ok, ali malo me je razočarao jer dopisivao sam se snjim nekoliko puta, razmišljanja nam se dosta poklapaju no nakon što me pozvao da se priključim "njegovom" savezu te poslije mog odgovora da nisam za takav angažman, više nije odgovarao. Ne vjerujem da je namjera, ali eto..
Definitivno, podržavam i Vaše, kao što bi i bilo koga drugog, nastojanje za organiziranjem okruglih stolova na ove, za Hrvatsku, bolne teme jer se tu zaista ima što čuti i reći.
Na kraju, moram primijetiti da je u više navrata lokalni SDP imao uspješne tribine i okrugle stolove s eminentnim političarima, već spomenutim Jurčićem, Vidovićem, Grčićem, dr. Ostojićem ali mišljenja sam da su propustili to medijski "komercijalizirati" jer u razgovoru sa nekim virovitičkim gospodarstvenicima sam primijetio da nisu pojma imali da netko gostuje u našem gradu a bit političkog djelovanja, valjda, trebala bi biti i promidžba stranke, partije ili što već. Kroz programe i rješenja, naravno...
( ono u čemu se ne slažemo, g. Prpić, je B.Bušić, mislim da je, prema dostupnim podacima, izjave o lopovluku, koje Vi navodite, blago rečeno falsificirao-odnosno neki samozvani povjesničari su mu to prišili, ukrali od nekih pisaca-Matić ili tako nekako )
pozdrav..
siniša prpić
31.7.2011. 16:37
"Slavuj", sreća je što se na ovom portalu već okupilo, jedno lijepo slobodnomisleće jato pametnih ptićica....
slavuj
31.7.2011. 16:25
gos.prpićul
teško je komentirati tko je sve umiješam u zavjeru protiv oporbene stranke čiji članovi sami za sebe pitaju JESU LI GLUPI?
Siguran sam da za njih nema većeg protivnika OD NJIH SAMIH.
Samo im omogučiti da govore i pišu!
Vidite da je to najbolje.
siniša prpić
31.7.2011. 15:58
Pozdrav "SIDRO" !! Pitajte i predlažite...., to je Vaše pravo.
SIDRO
31.7.2011. 15:55
Pozdrav gosp. Prpiću!
siniša prpić
31.7.2011. 15:33
Poštovani "SIDRO", Hspd je Kregara doveo u Viroviticu zbog njegovog zalaganja u borbi protiv korupcije ( promocija knjige : "Korupcija i povjerenje" , protuteža Bandiću u Zagrebu), ali i zbog razgovora o stvaranju "trećeg puta". Nije tajna da sam sastanke na tu temu organizirao i s don I.Grubišićem i Lj. Jurčićem. Dakle to su razgovori, a ne potpisani koalicijski sporazumi. U politici je nužno razgovarati. Vezano uz zakup poljoprivrednog zemljišta, na kojoj se nalazi i drvna masa, tu sam bio potpuno jasan..., radi se o drvnoj masi u vlasništvu R.H.. Osim mene, nitko od šumara V.P.Ž., nije se o ovoj temi referirao na ovom portalu... Pozdravljam Brunu Bušića, i pozdravljat ću ga jer je davno prije progovarao o hrvatskom lopovluku. Spor štediša ide prema pravednom rješenju. Gradonačelnik ću biti onda kada ( i ako ) to virovitičani ( ali i Hspd i ja ) odluče. Pozz
SIDRO
31.7.2011. 14:46
Gospodine Prpiću pratim vaš angažman u politici i u zadnje vrijeme mi baš nije jasan?
Prvo ulazite sa Kregarom u politiku pa počinjete hvaliti "brunu",pa ne znate čija su drva u Voćinu,pa ne znate sa kim u koaliciju a počeli ste kao "pravedan političar" brigom za male štediše?????
Smatram da se ponekad sa pravom pitam kakav bi Vi to bili gradonačelnik?
siniša prpić
31.7.2011. 13:58
"Slavuj", ćini se da je u svu tu zavjeru protiv naše najjače oporbene stranke umješan i sam David Copperfield.....
anakonda
31.7.2011. 13:33
čudna neka konicidencija? prvo nestane prpić pa odmah nestane i slavuj, zatim se vrati prpić pa se odmah vrati i slavuj.

i nakon toga međusobno kOmuniciraju? nije ovo valjda lutkarska predstava? a ŠTO JE NAJGORE NITI JEDAN NEZNA DA LI ĆE HSPD IĆI U KOALICIJU SA HDZ-OM NAKON SKANDALOZNE IZJAVE KIRINA?????
anakonda
31.7.2011. 11:55
gospodine prpić, zar stvarno ne želite izjaviti da nikada nećete ići u kolaiciju s hdz-om zbog za Vas skandalozne izjave gradonalnika kirina?????

ne mogu vjerovati???????
siniša prpić
31.7.2011. 11:41
"Slavuj", postoje neki ljudi u "partijama" koji misle svojom glavom. Šteta je generalizirati. Valja proći još nešto vremena. No sada smo otvorili pitanje "unutrašnjeg i vanjskog neprijatelja"....., gdje će nas to sada odvesti, moj "Slavuj" ?!
anakonda
31.7.2011. 11:36
sINIŠA PRPIĆ
"bolesni komentari visokopozicioniranih oporbenih političara u.."

GOSPODINE SINIŠA PRPIĆ, DIVIM VAM SE!!!! BOLESNI KOMENTARI OPORBENIH POLITIČARA???SAMO???

A OVO ZA VAS NIJE BOLESNI KOMENTAR POLITČARA NA VLASTI????????????

Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

ZAR JE VAMA TO KULTURAN I AKADEMSKI KOMENTAR GRADONAČELNIKA KIRINA????????????? POČINJEM SUMNJATI U VAŠE SEKSULANO ............
ROKSA NEĆU SPOMINJATI.
slavuj
31.7.2011. 11:32
gospodine prpiću,
što mislite dali bi koalicija sdp-hdz bIla DOBITNA KOMBINACIJA za obične građane.
Mislim da bi to bio BINGO za građane ,lakše bi odlučili kakva im vlast NE TREBA.
Važnije bi bilo da je gospođa Nada održala konferenciju o svom radu u sabornici, kao saborska zastupnica birana od građana to joj je dužnost i obaveza.
siniša prpić
31.7.2011. 11:15
"Slavuj", spominjali ste uzrok i posljedicu...., bolesni komentari visokopozicioniranih oporbenih političara u Virovitici ( pa i šire ) su uzrok, a posljedica je Hdz na vlasti.
anakonda
31.7.2011. 11:09
nestane istovremeno i gospodin prpić i slavuj a nisu odgovorili na postavljeno pitanje???????
eto, i danas bi se svi bavili politikom a neće NITI JEDAN odgovoriti na postAvljanjo PITANJE???

GOSPODINE PRPIĆ, TO PITANJE VAS ČEKA U KAMPANJI, GRAĐANI IPAK NISU OVCE DA ZABORAVE!!!!!
GRAĐANI ĆE NA IZBORIMA VRATITI KIRINU I ĐAKIĆI ZATO ŠTO SU IH NAZVALI BITANGAMA A VI BI IŠLI U KOALICIJU S KIRINOM I NAKON ŠTO VAM JE NAJAVIO SEKS???????

DA LI JE TO PROSTITUCIJA POLITIKE U VPŽ???????
siniša prpić
31.7.2011. 10:58
"Slavuj", svaka Vam čast !! Dugo ste i izdržali. Ne trošite energiju uzalud..... Pozz
anakonda
31.7.2011. 10:44
gospodine siniša prpić, možda niste razumjeli pitanje iako nije napisano na engeskom, da ponovim??????

I OVO JE JEDAN VAŽAN PROBLEM ZA VIROVITICU! ponovo te pitam, da li misliš da bi u viorvitici moglo DOĆI DO KOALICIJE između hdz-a i hspd-a nakon skandalozne izjave kirina.
TO BI BIO PORAZ POLITIKE, ZAMISLI KAKO BI GRAĐANI REAGIRALI KADA BI SE PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA LJUBILI GOSPODIN KIRIN I PRPIĆ? ŠTO BI TADA IZJAVILI I KOGA BI ONDA KIRIN CITIRAO???

MENI BI TO VIŠE SLIČILO NA ELITNU PROSTITUCIJU NEGO NA POLITIČKU KOALICIJU.

ako ponovo ne odgovrite na pitanje, građani će smatrati da će hspd ići u koaliciju sa hdz-om i nakon svega što Vam je kirin napisao:

Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

da li se ovdje spominje sdp ili siniša prpić?????????
siniša prpić
31.7.2011. 10:01
"Neovisni", ja ne sumnjam da su Vama stvari odavno jasne, no za ilustraciju jedna istinita priča od prije nekoliko tjedana...., ljudi iz samog vrha virovitičkog Hdz pred više su ljudi izrazili želju da ovakvo vodstvo Sdp-a ostane u Virovitici slijedećih nekoliko desetljeća.... Za pametne, sasvim dosta.
anakonda
31.7.2011. 8:26
ako je prisutan na portalu gospodin siniša prpić, zar se neće izjasniti? za gospodina kirina neću niti pitati.
anakonda
31.7.2011. 8:17
slavuj
znači i župan tolušić je po tebi glup kao i svi navedeni glupi. nemoj samo reći da nisi rekao da ima važnij problema od prometne izoliranosti????
SLAVUJ
zar ti nemaš stav oko ničega??
I OVO JE JEDAN VAŽAN PROBLEM ZA VIROVITICU! ponovo te pitam, da li misliš da bi u viorvitici moglo DOĆI DO KOALICIJE između hdz-a i hspd-a nakon skandalozne izjave kirina.
TO BI BIO PORAZ POLITIKE, ZAMISLI KAKO BI GRAĐANI REAGIRALI KADA BI SE PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA LJUBILI GOSPODIN KIRIN I PRPIĆ? ŠTO BI TADA IZJAVILI I KOGA BI ONDA KIRIN CITIRAO???

MENI BI TO VIŠE SLIČILO NA ELITNU PROSTITUCIJU NEGO NA POLITIČKU KOALICIJU.
slavuj
31.7.2011. 0:31
"akademik" je vezni 100
independente
31.7.2011. 0:29
ne kužim tko je tu akademik, ne znam ili mi je nešto promaklo? i koja svrha ako od sedamdesetak komentara njih možda 15 ima veze s temom? i 45 komentara potpiše autor članka? možda ne u ovom slučaju, ali...?
slavuj
31.7.2011. 0:25
"bolesniče"
ja neću za nikoga reći da je GLUP,ALI AKO SE TI TAKO OSJEČAŠ I MISLIŠ,NARAVNO DA IMAŠ PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE I NITKO TI NE SMIJE NAMETATI SVOJE MIŠLJENJE.
Pravo na mišljenje je Ustavom zajamčeno, a ti si nam već citirao Ustav .
anakonda
30.7.2011. 23:38
slavuj
ti smatraš da je prometna izoliranost nebitna tema? ja, dvoje političara sdp-a, sitni, crvenkapa, vezni100.. smatramo da je to preusdna tema za viroviticu i vpž.
podržava nas čak i župan tolušić:

To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama.

zar ti misliŠ da smo mi na čelu s županom TOLUŠIĆEM GLUPI??????
slavuj
30.7.2011. 22:38
"akademiče",
morali bi bolje zaključivati Vaša naobrazba bi se ovdje morala vidjeti,ali to nije slučaj.Ako ste dobro čitali od početka (vjerujem daj jeste) onda vrlo loše zaključujete.Od kuda Vam pravo da mi držite predavanje o prometnoj izolaciji,
negativnim trendovima ,gledanju iz više perspektive, tko Vam daje pravo da me svrstavate uz aktualnu vlast a sve to zbog mog mišljenja da ima važnijih tema i jednog pitanja za argumentiranu raspravu.
Akademik bi morao znat što je UZROK a što POSLJEDICA,ja sma samo želi da se više pažnje posveti UZROKU ,a sad vidim da ni Vi NISTE SHVATILI(nažalost).
To što jedno niste shvatili se može oprostiti,ali ponoviti to i drugi put , to je već upitno za Vašu akademsku titulu,naravno da se moram branit od bolesnih napadaja,stavljanja riječi koje nisam napisao,tvrdnji koje nisam navodio,svrstavanja i usporedbi sa monstrumina.Akademiče ponovo ne prepoznajete UZROK i POSLJEDICU.
Niste pokazali manire akademika ,pa trebali ste mene zaštititi od bezrazložnih napada mkad Vi to niste učinili morao sam sam.Svako dobro.
vezni100
30.7.2011. 21:28
slavuj
kad smo kod akademske obrazovanosti, vidim da ti "sigurnost" kak ti veliš, nije jača strana. U krivu si, što se tiče mog akademskog statusa. Tvoj stil pisanja odnosno vrijeđanje ljudi koji ovdje komentiraju nije uopće vrijedan komentara. Ti si sam o sebi na taj način već dosta rekao. A što se tiče teme, pruge o kojoj smo se raspisali, ti osim što si rekao da ima važnijih stvari za građane, to svakako, no iz konteksta se da zaključiti da si ti kritički nastrojen prema istoj. Stalno tražiš od anakonde da ti izbaci statističke podatke o ekonomskoj isplativosti. Pa sad si ti otkrio Ameriku??? Vaauu, pazi da te Kiro ne pozove za savjketnika u resoru prometa. Znaš li da niti jedna pruga nije rentabilna, samo je neka manje nerentabilna a neka više. Pa neka se odrede granice do kojih neka pruga može biti nerentabilna pa ako ne zadovoljava nek se gasi. Ja sam za to. No anakonda ti uporno objašnjava da u ostalim krajevim lijepe naše otvaraju pruge, dok kod nas kontra, zatvaraju se. Pa kako komentiraš to da će pruga Sv.Ivan Žabno-Gradec biti u dogledno vrijeme sagrađena, a unaprijed se zna da nije rentabilna? Adlešićka i ostala lokalna politička svita tog kraja su za istu. Pa treba i njima reći da će ta pruga proizvoditi financijski minus. Kad su stari rimljani gradili ceste jesu li računali hoće li se financijski isplatiti? Vidi se da ne poznaš dovoljno ovo područje, umjesto toga vrijeđaš ljude, nije u redu. Oprosti što sam krivo procijenio tvoju "akademsku" titulu. Vjeruj da sam onaj komentar pisao danas sigurno se nebi prešao u procijeni. Pozdrav svima!!!!
anakonda
30.7.2011. 20:18
to si odmah mogao reći da si za to da se NE UKINE PRUGA virovitica - banova jaruga. zašto si onda upornO tražio broj putnika za banovu jarugu?
VIDIŠ DA SE U NEČEMU SLAŽEMO!

a što misliš da li mogu hspd i hdz ući u kolaliciju u virovitici nakon ove skandalozne izjave kirina?

‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

JA MISLIM DA HSPD NIKADA NEĆE IĆI U KOLACIJU SA HDZ-OM NAKON OVE IZJAVE.
slavuj
30.7.2011. 20:11
"bolesniče"
sve je navedeno,zamoli Svevišnjeg za ono što ti je uskratio i sve će ti bit jasno.
anakonda
30.7.2011. 20:10
imaš li ti uopće svoj stav o bilo čemu???? ti cijelo vrijeme samo komentiraš druge.
anakonda
30.7.2011. 19:57
"slavuj
Ne morate navoditi tko i kada je gradio prugu,niti što govore političari iz Daruvara,koliko se putnika preveze?"

postavio si meni pitanje i ja sam ti odgovorio, ZAR SADA NE ŽELIŠ REĆI ŠTO MISLIŠ???????
ZAR TI JE MISAO TAKO STRAŠNA DA NIJE ZA JAVNOST?
NIJE MOGUĆE DA SU TE HDZ-OVCI SLAGALI?
anakonda
30.7.2011. 19:53
mene zanimaju sudbine ljudi a tebe brojke!!!!! opet nisi odgvorio na pitanje?
ajde da ti PREFORMULIRAM PITANJE:
JESI ZA TO DA VLAK ZA BANOVU JARUGU I DALJE VOZI?

ODGOVoRI, PA NITKO NEZNA TKO SI TI, ŠTO SE BOJIŠ??????
slavuj
30.7.2011. 19:37
"bolesniče"
dokazao si da ti s brojkama ne ide najbolje,ali tebi ne ide ni sa slovima,gdje si to pročitao,
znači tebi ipak treba nekoliko specijalista
anakonda
30.7.2011. 19:12
da li još uvijek stojiš iza toga da treba ukunitu prugu virovitica - banova jaruga????
imaš li srce i dušu da to tražiš i uništiš budućnost 100-ne djece iz pasivnih krajeva vpž?????
anakonda
30.7.2011. 19:06
nisi odgovorio niti na jedno pitanje. zašto? zar se bojiš reći što misliš ili neznaš?????
slavuj
30.7.2011. 19:04
"bolesniče"
taj jadnik nije bio ekstremni desničar nego-ekstremno bolestan-nešto slični tebi
anakonda
30.7.2011. 18:59
"Tko je Anders Behring Breivik? Ubojica s Utoye je bio ljubitelj klasične glazbe, bodybuildinga i lova. I ekstremni desničar"

SLAVUJ, kako bi ti rješio problem pasivnih krajeva vpž? nada se da i ti nisi ekstremni desničar?
anakonda
30.7.2011. 18:44
SLAVUJ, NISAM JA BOLESTAN VEĆ SI TI BOLESNO –BOLESTAN?????
Da se mi vratimo pruzi virovitica – banova jaruga.
Stara poslovica: nemoj siromahu davati ribu, već ga nauči pecati.
I ja se držim te poslovice. SLAVUJA BUNI podatak da su vlakovi za banovu jarugu puni. SLAVUJ, ako samo u đulovcu imamo 40 obitelji iz kosova sa prosječno 8- ero djece, to ispada 320 učenika. Zamislite koji je to kapacitet za našu državu i vpž, koliko su tu krije nikola tesla.....????
ako se NE OMOGUĆI toj silnoj djeci koja su doselila sa kosova školovanje i završetaka barem srednje škole, možemo zamisliti što će se desiti za 20 godina u našoj županiji? Koliko je to novih socijalnih slučajeva?
Ako svaka obitelj sada ima u prosjeku 8-ero djece i svi ostanu u đulovcu, koliko je to djece za 20 godina i što im preostaje bez škole? Okrenut će se švercu i kriminali jer za to ne treba škola. E, TO JE VEĆ PROBLEM VPŽ!
ZNAM, PITATE SE TKO JE KRIV ZA TO? PA NISU ONI SAMI DOŠLI, doveo ih je hdz i tuđman. Ne možemo sada napraviti za taj narod gore rezervat kao za indijance.

I SADA BI HŽ UKINUO NAJPERPEKTIVNIJU PRUGU NA HŽ????????????
slavuj
30.7.2011. 18:29
"bolesniče"
ti ne da si samo bolestan ti si NEIZLJEČIVO BOLESTAN
anakonda
30.7.2011. 15:03
a što je to sindikat???????????da su radnci u gaj fm..... poptpisali sa poslodavcem i sindikatom ugovore o radu, kolektivne ugovore...gdje su prava i obaveze radnika i poslodavca definirani, danas nebi imali ovu sitaciju.
crvenkapa
30.7.2011. 13:29
Gledajte imamo ZOR koji jasno propisuje odnos poslodavca prema radiku, a i radnika prema poslodavcu on je jasan, samo ga se treba pridržavati.
Ako ga neko krši tu su institucije ove države da to riješe, onda nam se neče dešavati da netko ne da radniku plaču, da radi do iznemoglosti, pa netko mora štititi radnika. Upravo zato nam trebaju i jaki sindikati koji če se boriti za prava radnika, odnosno ukazivati institucijama na stalno kršenje radničkih prava.
anakonda
30.7.2011. 13:15
nadovezujem se na crvenkapu:
1. zar to nije diskrimanacija onemogućiti djeci iz đulovca... školovanje jer nemaju za prijevoz do škole???????

2. zašto županija je otvrila nekoliko dvorana, škola, fakulteta, kupila informatičku opremu u vrijednosti stotinjak milijuna kuna ako djeca neće imati gdje raditi??????

3. slavuj, ti me podsječeš na novinara koji je izjavio neki dan da bosanci nisu dobro došli na hrvatski jadran kao turisti??

4. neću te uspoderiti s skandaloznim slučajem u norveškoj jer jer se nadam da i ti ne gajiš iste osječaje prema građanima toga kraja.........
anakonda
30.7.2011. 13:07
slavuj
.."nekakve "poduzetnike" koji ih neće plačat,kao ni porez,doprinose i ostalo."

na prvi dio pitanja neka ti odgovri crvenkapa a ja ću na ovo.
što ti misliš tko bi trebao kontrolirati da li neka firma ili "nekakvi poduzetnik" podmiruje svoje obaveze prema državi i radniku??

oporba ili vlast????
niti jedni niti drugi! a što misliš zašto postoje institucije poput porezne uprave, dorha, mup- a, uskoka, pravosuđa, državna revizije... koje bi morale biti neovisne o politici i kažnjavati neodgovorne bili oni u oporbi ili vlasti ili apolitični poput tebe.
problem je u tome što je te ljude postavio hdz i sada oni ne mogu profesionalno raditi svoj posao za koji su dobro plačeni jer bi zatvarali ljude koji su ih postavili!!!!
crvenkapa
30.7.2011. 13:04
Gledajte što se tiče prijevoza ljudima zbog same matrijalne situacije neizvedivo je plačati standardni autobusni prijevoz koji je višestruko skuplji od HŽ prijevoza u bilo kojem obliku.

Ovo što se tiće rada za tzv "poduzetnike" nisu krivi oni ni njihove obitelji koje jedva sklapaju kraj sa krajem ne svojm krivnjom, ni oni ne žele živjeti od socijale nego od svog rada.

Ipak u konačnici problema mi želimo biti zemlja znanja,sa visokim postotkom školovanih ljudi, pa možda među tim "klincima" ima neki koji če uspjeti nešto napravit za razvoj tog kraja.

Imamo li mu pravo to zabranit !!!!!!!!!!!
slavuj
30.7.2011. 11:33
crvenkapa
slažem se s Vama toj djeci se MORA omogućiti školovanje,pa ako treba i taxi prevozom,samo se bojim zvršetku školovanja neće imati gdje raditi,ili će bit prisiljeni radit za nekakve "poduzetnike" koji ih neće plačat,kao ni porez,doprinose i ostalo.To ova vlast nije u stanju riješit ,a oporba ni NE VIDI te probleme.
crvenkapa
30.7.2011. 10:13
ljudi pa ode tema u krivom smjeru !!!!!!!!!

Ajmo stat na loptu pa bez vrijeđanja pokušat raspravit o ovoj temi.
Stalno se provlači pitanje koliko tereta, koliko putnika se prevozilo tom "privremeno" zatvorenom prugom...........
HŽ-autobusi za vrijeme trajanja školske godine dolaze i odlaze potpuno popunjeni.
Trenutno o prijevozu tereta isuviše je degutantno raspravljati kad pruga kao pruga ne koristi se.
No evo nekidan je potpisan sporazum o izgradnji dijela pruge Gradec -Žabno u vrijednosti 350mil kuna, dok za ostale pruge "nema" novca !!!!!!!!!!

Nije li to svaranje zagrebačkog prstena, a početak kraja nekih lokalnih i regionalnih pruga ???
anakonda
30.7.2011. 9:56
slavuj, imaš li ti možda rješenje za naše probleme a da mi to neznam? kako će poduzetnici transportirati sirovinu za masovnu proivodnju i prevoziti natrag gotove proizvode ako je na cestama zabranjen prometovanje teških kamiona a i pruge su uništene??????
anakonda
30.7.2011. 9:41
uzmi u obzir i ovu izjavu tolušića:

To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama.

i on je imao veći IQ samo mu je je partija srezala na "NULU". kako će tek biti ako izgubimo pruge????????????
anakonda
30.7.2011. 9:13
i ja ne komentiram tvoje gluposti ali ću sada ipak to učiniti iako nisi odgovorio da li SU igdje u hrvatskoj saborski zastupnik i gradonačelnik prijetili svojim građanima i nazivali ih BITANGAMA???????

UPIŠI NEKU VEČERNJU ŠKOLU JER NA OVOJ RAZINI NE MOŽEMO KOMUNICIRATI. JA SAM NAPISAO POKAZATELJE ZA PRUGU IZ 1987 I 2010 GODINE SAMO TI IMAŠ MALI IQ PA NE MOŽEŠ TO SHVATITI KAO I RAZLOG TE NEGATIVNE STATISTIKE.

razlog tih negativnih pokazatelja je taj što zadnjih 20-tak godina nije bilo održavanje pruge od strane rh što je imalo za posljedicu smanjenje osovinskog pritiska i smanjenje brzine na skoro cijeloj dionici PRUGE na 20 km/h. znači da su putnici putovali 100 km pet (5) sati??????

George Stephenson je izumio PARNU LOKOMOTIVU I 1825 GODINE NA RELACIJI IMEĐU GRADOVA Stocktona i Darlingtona JE SA PARNOM LOKOMOTIVOM POSTIGUTA VEĆA BRZINU OD 20 KM/H. GODINE 1970 SE JE U JŽ POSTIZALO SA PARNOM VUČUM DALEKO VEĆA BRZINA NEGO DANAS NA HŽ-U.

upiši pojam na google "željeznica u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti" pa češ uočiti da danas u svijetu vlakovi postižu brzine preko 500 km/h što je već brzina transportnih zrakoplova.

NEDAVNO JE I NA PRUZI VARAŽDIN - DALJ NA DIONICI PRUGE IZMEĐU VIROVITICE I Š. BUKOVICE VLAK TAKOĐER PROMETOVAO S "NEVJEROVATNOM" BRZINOM OD 20 KM/H ZBOG LOŠEG ODRŽAVANJA PRUGE. TO ZNAČI DA JE I TO POČETAK KRAJA ZA OVU PRUGU.

KUŽIŠ? DA LI HDZ-OVCI MOGU TO SHVATITI KAO I TI?????????
ZNAČI, U HŽ-U SE VRAČAJU U VRIJEME KONJSKE VUČE KADA JE BRZINA TRANSPORTA BILA 20 KM/H.
slavuj
29.7.2011. 23:25
"bolesniče"
već sam jednom rekao da ne komentiram gluposti,iz istih razloga ne mogu polemizirat s tobom jer je to glupost.
Nisi odgovorio na pitanje o broju putnika i tonama tereta,nisi odgovorio o podacima za IQ, nisi odgovorio znaš li u čemu te svevišnji uskratio,da onda bar reci boli li te jako kad si u takvim stanju.
anakonda
29.7.2011. 23:11
sada slavuj navedi još jedan takav slučaj postupanja političara u rh poput virovitice??????????? zar hdz-ovci ne sramote sebe, sve političare vpž i sve građane vpž??????
anakonda
29.7.2011. 23:06
čemu dokazivati, pa ti si najbolji primjer, NEVIDŠ ONO ŠTO SVI VIDE U VPŽ??????OČITO TI JE MALI IQ. TVRDIŠ DA SE MLADI DROGIRAJU I OKREĆU GLAVU ZBOG POLITIČARA, PA KAKO I NEBI POKRAJ TEBE I OVAKVIH POLITIČARA:

Đakić i Kirin prosvjednicima: Vi ste probisvijeti i bitange

Protuvladin prosvjed u Virovitici počeo je u 14 sati ispred zgrade Gradske uprave gdje se okupilo 50-ak prosvjednika koji su uzvikivali "Kiro - lopove!". Nakon toga su se uputili prema stanu saborskog zastupnika Josipa Đakića uz povike "Mafija - HDZ", "Državu ste prodali" i slično, a Đakiću su ispred zgrade u kojoj živi skandirali "Jopa, lopove" i "Jopa, izdajnik", "Tole - podobnik"...

ILI

Kirin i Đakić izašli na ulicu
Predsjednik HVIDRA-e Đakić prijetio prosvjednicima

"Sramite se, bitange jedne! Pred mojim stanom nemate što raditi i vrijeđati me. Recite zašto sam lopov?", ljutito je vikao čelnik Hvidre..
Događaj je osiguravalo dvadesetak policajaca. Jedan je prosvjednik odveden u policijsku postaju radi utvrđivanja identiteta jer nije imao osobnu iskaznicu

slavuj
29.7.2011. 22:49
"bolesniče"
gdje si pročitao da se IQ povečava upisivanjem fakulteta,kako skroz vadi neke podatke daj i to potvrdi nekim medicinskim.
Tvoja upornost se bogom dana vrlina.ali i svevišnji negdje da negdje uzme,ti sigurno znaš šta ti je uzeo,ako ne pitaj doktore.
anakonda
29.7.2011. 22:36
dok kiro seksa, ids izlobirao prokejte kod jace sa kojima će zaposliti 2 000 radnika??????
anakonda
29.7.2011. 22:31
slavuj, pa tko je kriv za stanje u vpž, pa hdz. kako se nebi mladi drogirali kada čitaju ovakve gluposti o političarima vpž:

‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

slavuj, da li ti odobravaš ove izjave i postupke kirina?????
slavuj
29.7.2011. 22:02
sitni
nisi naveo gdje sam ja to govorio protiv pruge,a i jasna je stvar da i ti i ovaj" bolesnik"-anakonda ,ne samo da želite,nego i branite"nekoga" tko ne vidi da je veći problem što taj vlak nema koga niti što prevozit i o tome ne govori,o katastrofalnom gospodarstvu Virovitice ,Slatine,Orahovice,ljudima u Gaju.KIO-u,Trgocentru,ljudi u Tvinu dobiva pola plače,mladi ne rade , koliko se droge prodaje po noćnim klubovima svih navedenih gradova.Kakva im se budućnost nudi, ti mladi okreću glavu od politike vjerovatno zbog takvih političara.

Vidio sam večeras da je hitna pokupila jednog čovjeka svega rastrojenog i psihotičnog bio sam pomislio da je to ovaj "bolesnik" ,vjerovatno nisu još stigli do njega.
Ako već toliko voli svoju stranku ili partiju najviše će joj pomoći da se više nikad ne javi.Želim mu dobro zdravlje.
anakonda
29.7.2011. 21:09
To je PROMETNA infrastruktura. PROMETNICE su RAK RANA naše županije i to je jedina stvar zbog koje ova županija još uvijek nije DOSTIGLA toliko željeni gospodarski RAST i razvoj. Bez BRZE CESTE prema BJELOVARU kao i BRZE CESTE prema ILOKU odnosno OSIJEKU teško ćemo držati TEMPO s RAZVIJENIM hrvatskim županijama.

Taj projekt bez POTPORE Vlade (IMATE STRAŠNU POTPORU???) i svih DRUGIH institucija ne možemo napraviti i tu očekujemo vašu punu podršku za koju sam uvjeren da neće IZOSTATI. Još jednom vam se svima zahvaljujem na dolasku i lijepim željama upućenim stanovnicima naše županije. Svim stanovnicima želim sve najbolje za naš rođendan i poručujem im samo jedno: dame i gospodo sa ovom EKIPOM IDETE DALJE, IDETE U BOLJE!

ROKS, PARDON TOLE JESI LI SIGURAN DA VPŽ IDE DALJE I U BOLJE S TVOJOM EKIPOM??????????????


NIKADA VIŠE TO TOLE NIJE PONOVIO, BRZE CESTE NISU IZGRAĐENE A IZGUBILI SMO I JEDNU PRUGU ZA POČETAK????
GRAĐANI VPŽ, DA LI JE TO NAPREDAK ZA VPŽ?????????
anakonda
29.7.2011. 21:02
da sam ja na mjestu virovitičkih hdz-ovaca dao bih neopozivu ostavku zbog te sramote što kosorica ulaže u istru a ne u vpž!!!!!!!!!!!!

ukucajte na googlu ovaj naslov:

Virovitica info 04.09.2008.

Tolušić: Naprijed je jedini smjer koji ja poznajem i koji mora poznavati ova županija

Na svečanoj sjednici Virovitičko – podravske, povodom Dana županije, 3. rujna, nazočnima se obratio župan Virovitičko – podravske županije, Tomislav Tolušić koji je u svom nadahnutom govoru između ostalog kazao:....

Nema tvrdoglavijih u zastupanju interesa svog kraja dame i gospodo. Nema! Ako treba molit ćemo, ako treba grist ćemo, ako treba borit ćemo se. I molimo i grizemo i borimo se, za ovu županiju. 93.000 ljudi to traži od nas i mi nismo ti koji će ih odbiti. A vjerujem da niste ni vi.

Svečana sjednica je u pravilu vrijeme kada govorimo o projektima odrađenim u zadnjih godinu dana i često se malo pohvalimo napravljenim. Ovaj put neće biti tako. Ne zbog manjka završenih projekata, toga ima dugačak popis, nego zbog jedne druge stvari.

U zadnjih pet godina je u našoj županiji napravljeno stvarno jako puno toga, i onaj tko to ne vidi ili je slijep ili je vrlo zlonamjeran. I sve je to lijepo i krasno gospodo ali nažalost, nije dovoljno. U prijašnjim vremenima uvijek smo bili negdje na kraju reda, što svojom što tuđom krivicom tako da je i ovo puno što dobivamo još uvijek malo. Odmakli smo od začelja kolone ali nam treba još dosta goriva za daljnje pretjecanje....

Ja sam se prije 5 mjeseci obvezao da ću na svom putu kročiti samo NAPRIJED i NAPRIJED je jedini smjer koji ja poznajem......
anakonda
29.7.2011. 19:58
što o ovome misli hspd i prpić kao predsjenik kluba vijećnika u gv virovitice te hsp, hss, hsls...??????
anakonda
29.7.2011. 19:46
ALI ŠTO OČEKIVATI OD DOMAČICE JACE KOJA ZNA SAMO SPREMITI SALATU ALI I OD LOKALNIH HDZ-OVACA KOJI JOJ NEZNAJU OBJASNITI SITUACIJU U VPŽ NA ENGLESKOM JEZIKU????????
anakonda
29.7.2011. 19:43
3. TREBA UZETI U OBZIR I OVE ČINJENICE. ZAŠTO ULAGATI U ISTRU KOJA JE SEDAM PUTA!!!! RAZVIJENIJA OD VIROVITICE KOJA JE GOSPODARSKI NAJRAZVIJEIJI GRAD VPŽ????

-Najsiromašnija županija je Virovitičko-podravska županija
Nerazvijenima 35 milijardi kuna

Istra i Zagreb su najrazvijeniji, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravska najzaostaliji, a Osijek najnerazvijeniji od svih većih gradova. Iz državnog proračuna prema jedinicama lokalne samouprave samo u ovoj štedljivoj i siromašnoj godini kroz razne vrste potpora, pomoći i subvencije otići će više od dvije milijarde kuna. Prema riječima ministra regionalnog razvoja Božidara Pankretića, država je do sada u nerazvijena područja uložila oko 35 milijardi kuna, uglavnom bez učinka.

- Uvodi se indeks razvijenosti, a gase se područja od posebne državne skrbi?

Novim se indeksom, kaže Božidar Pankretić, potpredsjednik Vlade, postavljaju temelji pomoći onim županijama, gradovima i općinama čiji je indeks razvijenosti manji od 75 posto prosjeka razvijenosti Hrvatske.
U tu kategoriju spadaju, primjerice, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravka županija, čiji indeks doseže 21 posto hrvatskoga prosjeka, što je čak SEDAM PUTA manje od Istarske županije, čiji je INDEKS više od 140 posto.

ZAR TO NIJE PONIŽENJE ZA ĐAKIĆA, TOLUŠIĆA, KIRINA........I HDZ VPŽ OD STRANE JADRANKE KOSOR?????????

sitni
29.7.2011. 19:39
Slavuj nije li dovoljno važna tema zapostavljanje jednog kraja a i samim tim i djela naše županije, ne želim nikoga branit ali to je vrlo bitna tema za razvoj ovog kraja.

Zašto onda skretati ovu vrlo bitnu temu što si ti sam i pokušao u svom prvom komentaru.
anakonda
29.7.2011. 19:38
"slavuj
Pogledajte šta 3 zastupnika mogu napraviti za Istru,koliko i što govore u Sabor.."

slavuj, onda upiši neki fakultet da ti se IQ poveća. zar stvarno misliš da su za ulaganje u turizam zasluge tri političara????? BILO BI TO ČUDO JER MORAMO UZETI U OBZIR SLIJEDEĆE ČINJENICE:

1. U istri hdz nije na vlasti a u vpž je i ne vidim razlog ulaganja hdz-a u istru
NEDJELJNI EKSKLUZIVNO Brijuni rivijera: Najveći projekt hrvatskog turizma svih vremena

2. jadna zemlja koje je već uložila milijsrde u turizam (izgradnja autocesta, morskih luka, zračnih luka, modernizacija željezničkih pruga..) a rh zaradi manje od turizma od gradova poput budimpešte, venezia, beča, praga, istanbula....

- Borba protiv sive ekonomije
U turizmu je potrebno suzbiti sivu ekonomiju

- Turizam utaji svaki drugi euro
Mimoišlo banke
Od 1999. do kraja 2007. poreznim je vlastima, ali i evidentiranim novčanim tijekovima, ostao nevidljiv cijeli godišnji devizni utržak od turizma; čak 7,2 milijarde eura. Kad bi te novce sada Vlada imala, ne bismo razbijali glavu krizom i troškovima financiranja države. Institut za javne financije i analitičar Goran Vukšić otkrili su da 47,8 posto deviza koje u Hrvatskoj potroše strani turisti u ljetnim mjesecima nije pohranjeno u bankama te je izgledno da na taj prihod nije plaćen porez.

slavuj
29.7.2011. 18:14
vezni100
Ja nisam akademski obrazovan,a siguran sam da nisi ni ti, kako si uspio zaključit da ja pišem protiv te pruge?,pokušaj pronaći to, pa navedi ovdje ,gdje si po pročitao ili iz čega zaključio.
Ja sam samo u prvom javljanju napisao da mislim da ima važnijih tema za Viroviticu ,kad gospođa saborska zastupnica drži konferenciju za novinare što je anakondu navelo na držanje predavanja o svemu i svačemu a na učestalo pitanje o broju putnika i prevezenom teretu nije dao odgovor. Slažen se s vama da naši saborski zastupnici ne rade ništa ili ono što rade rade loše,zato je u Virovitici i županiji takvo stanje .
Pogledajte šta 3 zastupnika mogu napraviti za Istru,koliko i što govore u Saboru,naši ili se ne vide ili govore gluposti.Ideju o pruzi Virovitica -Barc ne želim komentirati jer ne komentiram GLUPOSTI.

sitni, po čemu si zaključio da ne želim dobro našem kraju, gdje si ti pročitao da sam govorio protiv pruge i zašto misliš da se brzo isprovociram,po čemu to zaključuješ?
anakonda
29.7.2011. 16:25
Zašto je važna pruga virovitica - banova i varaždin – osijek za građane vpž??????
Ukucajte na google naslov:

Vt net 10.04.2011.
Željeznica - jučer, danas, sutra: Da nije bilo željeznice, još bismo bili u srednjem vijeku

- treči link po redu govori o strategiji eu:

VLAKOM UMJESTO AUTOMOBILOM
EU će zabraniti benzince i dizelaše već 2050!

Političari drugih županija razumiju važnost željeznice za razvoj svoga kraja!!!!!
anakonda
29.7.2011. 12:19

Vezni100 A što bi ti, u vpž hž ulaže prema kvaliteti hdz-ovih političara!!!!!!!!
BUSINES HR
Darinko Bago iz Končara ljuti se na HŽ

INDUSTRIJALCI NA NOGAMA
„HŽ uvozi tehnologiju koja se koristi još samo u Africi¨“

A mi (vpž) je zadnja po svim gospodarskim pokazateljima u rh i pripada joj ovo:
Otvara se željezničko – cestovni prijelaz u Vukosavljevici vrijedan 1.250.000,00 kuna
U ponedjeljak 28. travnja s početkom od 13 sati, uz nazočnost saborskog zastupnika Josipa Đakića župana Virovitičko – podravske županije, Tomislava Tolušića, načelnika općine Špišić Bukovica, Ivice Lulića, svečano će se otvoriti željezničko – cestovni prijelaz u mjestu Vukosavljevica na dionici željezničke pruge Dalj - Varaždin.

A za budućnost Virovitice slijedi ovo:
Otvara se pružni prijala u Virovitici u ulici Ljudevita Gaja za Rokovo
vezni100
29.7.2011. 11:29
Kad će doći dan da naši lokalni političari isto tako sa gospodom iz HŽ-a ili ministarstva obiđu kolodvore i prugu pa da nešto renoviraju ili otvore???? Oni samo obečavaju, sjetite se obečane pruge Virovitica Barcs. Di je ta pruga??? Umjesto te pruge zatvorili su Dionicu Sirač-Pčelić.
anakonda
29.7.2011. 11:24
Do Zagreba za 50 minuta

Zanimljivo je da je to prva nova pruga koja će se u Hrvatskoj graditi nakon 40 godina. U konačnici, kada će svi radovi biti dovršeni, Bjelovarčanima će prometovanje modernom željeznicom omogućiti skraćenje putovanja do Zagreba sa sadašnjih oko 1.45 sati na oko 50 minuta. Bilo kako bilo, kada se sve zbroji, nakon desetogodišnjeg čekanja, do tog će se trenutka trebati strpjeti barem još dvije godine. Za utjehu iz HŽ-a poručuju da ishod idućih izbora neće utjecati na zacrtanu dinamiku izgradnje pruge.

anakonda
29.7.2011. 11:21
ZAŠTO SAM NAMJERNO PISAO O OSTALIM GRADOVIMA U RH I REKCIJAMA NA UKIDANJE PRUGA???? ZATO DA POKAŽEM HDZ-OVCIMA I OSTALIM POLITIČARIMA (OSIM SDP-A) VPŽ KOLIKO SU JADNI, NEKA SE UGLEDAJU NA POLITIČARE U BJELOVARU:
VEČERNJI.HR

• OBJAVA: 28.07.2011 / 12:00
• PRIKAZA: 8122

Čelnici HŽ-a u Bjelovaru
Pruga zvana čežnja nakon 40 godina prva novogradnja u zemlji
HŽ Holding: Za prugu Gradec – Žabno osigurano 350 milijuna kuna, a Bjelovarčani će tu prugu ugledati za dvije godine

Predsjednik Uprave HŽ Holdinga Zlatko Rogožar i predsjednik HŽ Infrastrukture Branimir Jerneić u pratnji ministra turizma Damira Bajsa i bjelovarsko-bilogorskog župana Miroslava Čačije obišli su bjelovarski željeznički kolodvor i najavili njegovu skorašnju rekonstrukciju.
– Za desetak dana sklopit ćemo ugovor s izvođačem radova, rekonstrukcija kolodvora i perona počinje 22. kolovoza – kaže Rogožar.
Obećanja i rokovi
Iako su uzvanici pažnju željeli zadržati na rekonstrukciji kolodvora, novinare su mnogo više zanimali novi detalji oko dugonajavljivane pruge Gradec – Žabno, a koju Bjelovarčani, s obzirom na to da već deset godina slušaju obećanja o njezinoj izgradnji, u nevjerici od milja zovu pruga zvana čežnja.
– Raspisan je natječaj za gradnju nove dionice Gradec – Sveti Ivan Žabno, a otvaranje kuverti s ciljem izbora najboljeg ponuđača predviđeno je za rujan. Nakon toga će uslijediti zakonski žalbeni rok, pa se još ne može sa sigurnošću odrediti datum početka radova – napominje Rogožar. No, dodaje da je predviđeni rok za izvođenje radova određen na 18 mjeseci. Nestrpljive Bjelovarčane i ostale vezane uz spomenutu prugu umiruje podatkom da je za tu namjenu osigurano 350 milijuna kuna, iz kojih će se, izuzev gradnje 12-kilometarske dionice, financirati i modernizacija kompletne pruge Bjelovar – Zagreb.

anakonda
29.7.2011. 10:57
dobro pitanje vezni100, ŠTO O OVOME SLUČAJU MISLE U VPŽ: HSPD I PRPIĆ, HSS, HSLS, HSP...........?????
NEMOGUĆE DA NJIH OVA GOSPODARSKA TEMA NE ZANIMA????????
ŠTO MISLE načelnici i gradonačelnici pitomače, špišić bukovice, virovitice, suhopolja, slatine, orahovice..........zar su i oni dobili zabranu javnih nastupa bez suglasnosti hdz-a kao i pleternički gradonačelnik i HDZ-ov SABORSKI zastupnik Franjo Lucić koji je samo konstatirao da je pruga izgubljena???????????

KIRO JE JAVNO IZJAVIO DA JE VOJNIK PARTIJE HDZ-A, što je sa ostalim hdz-ovcima??????da li su i oni KIRO, ODNOSNO VOJNICI PARTIJE HDZ-A????????
vezni100
29.7.2011. 9:35
Svaka čast lokalnim političarima u Požeško-slavonskoj županiji koji su se oglasili (pogledajte dokument koji je postavio anakonda) i zauzeli stav, odnosno protive se onome što ih u skoroj budućnosti očekuje, gašenje željezničkog prometa. A pitam se gdje su naši, zašto šute? Pa ljudi moji, zar ćemo bez ispaljenog metka tek tako sve prepustiti slučaju?? Gdje ste gospodo iz drugih stranaka?? Pa sutra će se netko dosjetit i zatvoriti prugu Osijek -Virovitica-Koprivnica. Oni gore će reći da nije rentabilna, mi ćemo ovdje kimnuti sa glavom da odobravamo i tako u nedogled, sve dotle dok nam ne reduciraju i dnevnu prehranu. Dokle tako?? Slavuj ti si barem obrazovan čovjek, od tebe nisam očekivao da pišeš u kontra smjeru, u prenesenom uklapaš se u klimu aktualne vlasti. Pa moraš stvari sagledavati iz više perspektive, znaj da prometna izolacija vodi ka negativnim trendovima gledajući i ekonomski, i gospodarski, i demografski, i gledajući u svakom smislu. Ti kao akademski obrazovana osoba trebao bi znati te stvari. Kada se govori o prometnoj izoliranosti, to ne znači da se zanemaruje standard i kvaliteta življenja ljudi ovog kraja, dapače. I za kraj još jednom gdje su lideri drugih stranaka i iz opozicije i iz pozicije. Dečki nemojte čekati predizborno vrijeme, odnosno predizborne kampanje pa da učite govore napamet, odnosno ono što vam netko naloži da govorite. Budite lokal patrioti, govorite prema vlastitom nahođenju, odnosno u interesu stanovnika našega kraja. Pozdrav ljudima dobre volje!!
anakonda
28.7.2011. 22:54
ali se zato može reći da su svi hdz-ovci isti, zašto??????????

Ode vlak...

Miroslav Filipović/Glas Slavonije 19.05.2010.
...............
Ni pogreba ni prosvjeda
U nedjelju su Daruvarčani na ironičan način ispratili zadnji vlak sa svoje stanice, uz limenu GLAZBU i zastave na POLA koplja kao na POGREBU. U Pleternici, koliko znam, nije bilo sličnog protesta, iako je ukinuta linija koja je taj gradić spajala preko Našica s Osijekom. Ista je i ranije "preživljavala" iz POLITIČKIH razloga i zbog DOMOLJUBNIH sentimenata jer je usred Domovinskog rata bila JEDINA željeznička veza s Vinkovcima.
Pleternički gradonačelnik i HDZ-ov SABORSKI zastupnik Franjo Lucić NIJE GALAMIO protiv ZATVARANJA pruge. Tek je ravnodušno ZAKLJUČIO kako će se sada "pogoršati veza prema Našicama i Osijeku" i poručio da se "u vrijeme krize MORA štedjeti". Nema, dakle, ni LOGIČNOG PROSVJEDA ni LOKAPATRIOTSKOG INATA.
Još se jednom pokazuje da je danas sve istočno od Zagreba metastaza koju namjesnički konzilij predvođen ŠEKSOM ili ČOBANKOVIĆEM pogleda tek u predizbornoj viziti TJEŠEĆI pacijenta da će sigurno OZDRAVITI ako prije toga NE UMRE.
anakonda
28.7.2011. 22:42
ne treba napadati slavuja, pa on je poput hdz-ovaca koji isto tako ne razumiju BIT POLITIKE I POLITIČARA???? MOŽDA BOLJE DA SMO U BJELOVARSKOJ ŽUPANIJI:

SOLIDARNOST: BJELOVARČANI IZ VLADE U AKCIJI ZA DARUVAR

Nakon brojnih tekstova objavljenih na tportalu na ovu temu, na problem koji je zadesio 15.000 stanovnika grada Daruvara prva je reagirala potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešič. Ona je inače iz Bjelovara pa zna kolik se potencijal krije u drugom po veličini gradu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.
Adlešič je odmah rekla kako se ne bi smjelo dopustiti da se još više prometno izolira grad Daruvar koji je potencijalno središte kontinentalnog turizma. Ubrzo joj se pridružio još jedan Bjelovarčanin u Banskim dvorima, ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković, te su jučer zajedno pozvali na izvanredan sastanak ministra prometa Božidara Kalmetu koji je, zna se, već puno učinio za SVOJ GRAD Zadar.

U kabinetu Đurđe Adlešič jučer su osim Jandrokovića i Kalmete bili i predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Branimir Jerneić, gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik, zastupnici Antun Korošec, gradonačelnik Bjelovara, zastupnica za češku manjinu, inače Daruvarčanka Zdenka Čuhnil i saborska zastupnica Karmela Caparin.


TO JE SMISAO POLITIKE I POLITIČARA, ZAR NE????????????? I ONDA NEKI IZJAVE DA SU SVI POLITIČARI ISTI??????????
JESU LI??????????????
sitni
28.7.2011. 22:22
Slavuj izgleda da ovo nije tvoja tema. Bolje ti je mirovat brzo se isprovociraš.
Izgleda da si usamljen u svojim komentarima i ne kužim što ti smeta ova pruga.

Želiš li dobrobit i prosperitet našega kraja???????????
slavuj
28.7.2011. 22:12
Molim sve koji su u mogućnosti da priskoče u pomoć ANAKONDI ,da pronađe svoje mišljenje.
Laku noć.
Sonic
28.7.2011. 21:43
Mislim da bi se trebali ukljuciti svi zastupnici iz nase zupanije, samo sto ne treba ocekivati pomoc onih na vlasti. Naime, gospodin Dakic i dalje neumorno lovi bitange po nasem gradu te nema vremena za druge obaveze. Na srecu tih bitangi, u gradu ima vise kruznih tokova nego stepenica.
Gradonacelnik Kirin bi se zasigurno i sam ukljucio u rjesavanje ovih problema, no mislim da mu izgradnja kruznih tokova, koji rastu kao gljive poslije kise, oduzima previse vremena. Na kraju krajeva, treba se poslije radnog dana transformirati iz Ivice u jin1, a ako su mu informaticke sposobnosti kao na pocetku ministarske karijere, mozemo samo zamisliti koliko vremena potrosi na to.
Slican problem ima i aktualni zupan koji se vjerojatno jos nije rjesio navike gledanja u ogledalo i tepanja:" Bravo Tole! Bravo HDZ!" i sl. te mu ne treba zamjeriti ako se malo zatjerao i zaboravio na probleme nase zupanije.
Mozda su zeljeznicu drzali kao asa u rukavu kad se kampanja zaostri, sad ce jadni opet morat otvarat fontanu mjesec dana prije izbora :(
independente
28.7.2011. 21:40
eto, konačno živa tema, nema šta. neću komentirat jer nisam u struci, samo mogu reći da se od ove dionice željezničkog, teretno-putničkog prometa "prelako" odustaje!
anakonda
28.7.2011. 21:13
REPUBLIKA HRVATSKA
POŽEŠKO- SLAVONSKA ŽUUPANIJA
Župan

Klasa: 022-01/11-01/45
Urbroj: 2177/1-01-01-11-1
Požega, 20.07.2011

HŽ – Infrastruktura d.o.o.
gosp. Branimir Jerneić, dipl. ing. predsjednik Uprave
HŽ putnički prijevoz d.o.o.
mr. Renato Humić, dipl. ing. Predsjednik Uprave

Antuna Mihanovića 13
10 000 Z A G R E B

Poštovani,

Skupština Požeško- slavonske županije svojim zaključkom od 21. prosinca 2010. godine zatražila je da se u što kraćem roku krene u rekonstrukciju dionice pruge Pleternica – Čaglin – Našice, jer je područje općine Čaglin čijim najvećim dijelom prolazi navedena pruga jedno od najnerazvijenijih područja Slavonije.
Skupština je utvrdila da pruga nije UGAŠENA zbog NERENTABILNOSTI (ISTO KAO I PRUGE VPŽ!), već je na njoj promet PRIVREMENO obustavljen zbog sigurnosnih razloga, a prijevoz putnicima koji su koristili vlak osiguran je autobusima, po istoj cijeni voznih karata, i isti će funkcionirati do završetka rekonstrukcije pruge.
Požeško- slavonska županija ima saznjana o namjerama Uprave HŽ Putničkog prijevoza d.o.o. i Uprave HŽ Infrastruktura d.o.o., da u potpunosti prekinu prijevoz putnika u organizaciji HŽ-a na navedenoj dionici.
Smatramo da bi ovakvo postupanje ako je istinito, protivno Vašemu odgovoru koji ste dali vijećnicima Županijske skupštine od 30. lipnja 2011. godine. kao i ranijim dogovorima.
Smatramo da bi potpuno ukidanje prijevoza izazvalo prosvjede stanovništva ovog područja (već je potpisana peticija protiv ukidanja pruge) s nepredvidivim posljedicama.
Požeško- slavonska županija traži da prijevoz putnicima koji su koristili vlak i dalje osiguravaju Hrvatske željeznice autobusima, po istoj cijeni voznih karata, te da isti funkcionira do završetka rekonstrukcije pruge.
Isto tako Požeško- slavonska županija od Ministarstva prometa i infrastrukture traži da pomogne da se dionica pruge od Pleternice do Našica obnovi u što kraćem roku čime bi se pomoglo Požeško- slavonskoj županiji i čitavoj Slavoniji.

S poštovanjem.


ZAMJENIK ŽUPANA ŽUPAN
Željko Jakopović. dipl. ing. Marijana Aladrović. dipl. ing.


sada javno molim da i saborska zatupnica sdp-a NADA ČAVLOVIĆ UPUTI SLIČAN DOPIS U IME I ZA DOBROBIT GRAĐANA VPŽ UPRAVI HŽ-A.

anakonda
28.7.2011. 21:05
stvarno, gdje je nestao predsjednik hspd siniša prpić? zar njega ova problematika ne zanima? nevjerovatno, a bio bi gradonačelnik??????

1. na sjednici žs postavljeno je pitanje županu o zatvorenoj pruzi virovitica - banova jaruga i sudbini pruge varaždin - dalj i isti je javno odbio sudjelovati u apelu za spas istih pruga!!!!!!

2. u sjednici gv virovitice isto pitanje, isti odgovor gradonačelnika virovitice!!!!!

3. saborskog zastupnika hdz-a koji svoje građane naziva bitangama neću spominjati!!!!!!!!
zašto ne učimo od grugih???????
slavuj
28.7.2011. 20:57
anakonda
nisi izneo podatke o broju putnika ?ni tonama tereta ?koji su prevezeni između Virovitice i Banove
ali tebe to ni ne zanima,tebe zanima vlast, koji si ti JADNIK.
Ja nemam želju biti ni u vladajućima ni oporbi,a i jedni i drugi su jadni s takvima kao što si TI.
Znam da ti smo prenosiš iz nečega ili od nekoga
tražiš svoje mišljenje i glumiš pametnjakovića.
anakonda
28.7.2011. 20:51
slavuj, nadam se da ti nisam pokvario večeru????????????
sitni
28.7.2011. 20:24
Počelo je šamaranje !!!!!!!!!!!!
anakonda
28.7.2011. 20:23
koju si ti školu pohađao u virovitici?
statistika je iznesena u stručnom časopisu a ja sam ju samo prepisao i prilagodio komentaru u skračenom obliku.

imam još jednu repliku na tvoj komentar o zapostavljanju građana virovitice od strane novinara šantošija.

hdz-ovci zapostavljaju ali i sramote građane VIROVITICE NA NAČIN DA NITI BBC, CCN...NAM NE MOGU POMOĆI?????KAKO?
ŠTO REĆI ZA GRAĐANE VIROVITICE KOJE ĐAKIĆ I KIRIN NAZIVAJU BITANGAMA:

Đakić i Kirin prosvjednicima: Sramite se bitange
ILI
TOLUŠIĆ - GRAĐANE NAZIVA CRVENOM BANDOM
ILI
GDJE KIRIN RADI SVOJIM KOALICIJSKIM PARTNERIMA OVO:


‘Ja ću biti na vlasti i lizat će mi onu stvar’

Guru, ti si glup ili nepismen pa ja ću sutra s Prpićem biti u vlasti i lizat će meni onu stvar... 3. 3. 2009.

slavuj, da li bi ti poželio biti koalicijski partner hdz-a ILI OPORBA????????????
crvenkapa
28.7.2011. 20:22
Nešto meni nije jasno, pa nije tema podravska magistrala ne kažem ja da i ona nije problem treba Viroviticu i cestovno povezati sa ostatkom Hrvatske, ali treba spašavat i postoječe pruge.
Pa zar učenici sa daruvarske pruge nemaju pravo na školovanje, odnosno na prijevoz trenutno HŽ-busevima koji su višestruko jeftinij od klasičnog autobusnog prijevoza !!!!!!!
slavuj
28.7.2011. 20:10
znači ne znaš podatke o broju putnika i broju
prevezenih tona tereta?, a glumiš pametnjakovića ,tko i kada je gradio prugu,to su nebitni podaci.
To što nemaš te podatke ne treba te činit nervoznim, tebi su tvoji stranački ili partijski podaci i zadaci najvažniji samo se ti toga drži,

pusti nas obične slavuje da pjevamo sa svih grana svoju slobodnu pjesmu bez stranačkih nota.
anakonda
28.7.2011. 19:55
slavuj, a da ti ipak odeš negdje na drvo odnosno na granu i da pjevaš poput slavuja??????

u pitanju je stručni časopis ŽELJZNICE 21 broj 1/2011 godine a STATISTIČKI podatci u vezi iste pruge su izneseni u vremenu od 1987 do 2011 godine.
U PITANJU JE BILA STATISTIKA PRUGE PRIKAZANA U TABLICAMA, ALI ZA OVAJ KOMENTAR PRESTRUČNA!!!!!!

VIDIM JA DA IMAS JOŠ PROBLEMA U VPŽ OSIM HDZ-OVACA.
slavuj
28.7.2011. 19:36
Znači li to da ću ja kao svakodnevni kupac Večernjaka biti primoran prestati kupovati Večernji, ako dopisnik ne zna nači temu da napiše tekst(ne zanimaju me ni jin1, ni roks, ni nada ni žagar).
Niste naveli koliko putnika niti koliko tona tereta se preveze između Virovitice i Banove sada a ne 1987.g. To je smiješno da govorite o podacima iz 1987.,mogli ste naći nešto mlađe podatke.

Virovitica nisu Kirin ,Tolušić,Đakić ni ostali iz njihove stranke,ali novinar ne bi smio zapostavljat cijeli grad ako ne voli njegove političare,iz bilo koje stranke bili.

Stručni časopis iz 1987.g.! SVAKA VAM ČAST!
To se zove STRUČNO novinarstvo!
sitni
28.7.2011. 19:27
Slavuj ja vas ne kužim šta ima Orahovica, Čaćinci s ovom temom, dali itko ima ikakve koristi od zatvaranja bilo koje pruge na HŽ-u osim smanjenja prometne povezanosti jednog dijela Hrvatske sa drugim.
Odnosno nije li odvijanje prometa bilo koje vrste krvotok svake normalne države pa zašto onda ukidati postoječe pruge kad u njih vjerojatno ne trebaju velika ulaganja !!!!!!!!
anakonda
28.7.2011. 19:03
valjda zato što mora pisati samo o glupostima jin1, roksa, đakića.....u virovitici??????????
anakonda
28.7.2011. 18:59
Ja ne pričam o važnosti iste pruge jer ja mogu biti neobjektivan pa sam prenio samo manji dio reakcija PAMETNIH političara na zatvaranje pruga u njihovim krajevima. TKO SI UZIMA ZA PRAVO DA U NEKIM KRAJEVIMA RH UKIDA PRUGE A DA U DRUGIM GRADI ?????

Koliko se putnika i robe prevozilo na istoj pruzi, spomenut ću podatke prije dolaska HDZ na vlast i na VRIJEME prije zatvaranja:

…. To posebice dolazi do izražaja u usporedbi s 1987. godinom, kada je opseg putničkog prijevoza na cijeloj pruzi bio veći 5,6 PUTA, a na isključenoj dionici čak 11,6 PUTA. PAD opsega teretnog prijevoza na cijeloj pruzi nešto je manji, tako da je 1987. opseg utovara bio veći 4,5 PUTA, A ISTOVARA TRI PUTA…………..

IZVOR: Stručni časopis Hrvatskog društva željezničkih inženjera


slavuj
28.7.2011. 18:39
kad smo kod Večernjeg lista zašto gospodin Šantoši preskače Viroviticu u svojim doposima? Slatina ,Orahovica ,Čačinci ,Voćin (protiv kojih namam ništa) svakodnevno se spominju u Večernjaku a središte Županije se namjerno zapostavlja,koji je razlog tome?
slavuj
28.7.2011. 18:30
Ne morate navoditi tko i kada je gradio prugu,niti što govore političari iz Daruvara,koliko se putnika preveze? ,koliko tona tereta? između Virovitice i Banove ,koliko novca se zaradi.To može biti problem za Daruvar,Slažem se da je za nas veći problem podravska magistrala i još mnogo,mnogo toga.
Ne morate držati predavanja ako netko misli da ima večih problema ,ja nisam kriv ako ih ni Vi ne prepoznajete.
anakonda
28.7.2011. 18:15
malo više o važnosti pruge:

ADLEŠIČ I ČUHNIL:
`Daruvar ne smije ostati bez pruge!`

Gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik i dalje traži da se uvede direktna linija od Daruvara do Zagreba te najavljuje da će se ovoga vikenda sastati sa svim čelnim ljudima, pa i s potpredsjednicom Vlade Adlešič i zastupnicom Čuhnil, da bi se ta odluka promijenila i da bi se željeznički promet u Daruvaru što prije uspostavio.

S obzirom na turističku važnost Daruvara, Rohlik je rekao da i ministar turizma Damir Bajs zna da se u tom gradu pokušava ozbiljnije razviti kontinentalni turizam te dodaje da je `isključivanje bilo kakvih prometnih mogućnosti za Daruvar veliki minus`.

HŽ izbjegava odgovor na pitanje o Daruvaru

Na službeni upit Hrvatskim željeznicama zašto je odluka da se promet zaustavlja 11 kilometara od grada Daruvara, Ured za odnose s javnošću odgovorilo je već poslanim dijelom priopćenja iako smo glasnogovornicu unaprijed obavijestili da već imamo priopćenje i da nam treba konkretan odgovor.

Kako se odgovor na to ključno pitanje za drugi po veličini grad u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji izbjegava, nadamo se da će odgovor na to isto pitanje dati resorni ministar Božidar Kalmeta.

KAKO JE REAGIRAO HDZ VIROVITICE I VPŽ?????????
anakonda
28.7.2011. 18:05
VAŽNOST PRUGE VIROVITICA - BANOVA?
povijest pruge

Željezničku prugu od Barča do Pakraca je gradilo društvo Vicinalna željeznica Barč – Pakrac. Koncesiju je 3. ožujka 1884. dobio Heinrich Benies, koju je kasnije ugovorom od 10. svibnja 1884. preuzelo Carsko kraljevsko povlašteno društvo Južnih željeznica.....


SLIJEDEĆA PRUGA ZA UKIDANJE JE PREDVIĐENA PRUGA VARAŽDIN - OSIJEK!!!!!!!!!!!

KAKO OBJASNITI MODERNIZACIJU PRUGE OGILIN - SPLIT, KNIN - ZADAR......I UKIDANJE PRUGA U SLAVONIJI I BARANJI??????

A DA SU HDZ-OVCI PROĆITALI USTAV, ONDA BI VIDJELI DA PIŠE OVO:

Prometna INFRASTRUKTURA

Što Ustav i struka kažu o gospodarskom razvitku i o prostoru?

1. Članak 49. Ustava RH navodi: Država potiče gospodarski napredak i socijalno blagostanje građana i brine se za gospodarski razvitak svojih krajeva……

2. Članak 112. alineja 7 Ustava navodi: Vlada Republike Hrvatske …..brine o gospodarskom razvitku zemlje.

3. Osnovna uloga prometa je povezivanje prostora. Svaki daljni komentar je suvišan.


Naprosto zapanjuje lakoća kojom neodgovornih neznalica obmanjuje struku i javnost (HDZ) i igra se sa sudbinama ljudi.

U društvu u kojem su rad i nerad izjednačeni kao i znanje i neznanje, lopovluk i poštenje, laž i obmana su tek jedan od alata svakodnevnice. Dok se ne počne odgovarati za djela kao i za izjave kojima se kroje sudbine drugih čeka nas još gora sudbina.


NADAM SE DA SAM BIO JASAN I TEMELJIT.
anakonda
28.7.2011. 17:50
slažem se da SU pojedinim političarama amputirani pojedini djelovi tijela jer kako SE MOŽE zamisliti opstanak nekoga kraja ako se izgubi prometna infrAstruktura. EVO I ČINJENICE:


Podravsku magistralu treba zatvoriti za sav tranzitni promet!

Na testiranju u sklopu projekta EuroRAP od pet mogućih zvjezdica za sigurnost Podravska je magistrala dobila jednu jedinu zvjezdicu.

Strategijom prometnog razvitka Hrvatske državna cesta D2, poznata kao Podravska magistrala, koja povezuje zapadni s istočnim dijelom zemlje, a veže se i na mrežu glavnih europskih prometnica, još se prije deset godina nalazila na sedmom mjestu hrvatskih cestovnih prioriteta. I dok su dalmatinski političari suvremenim prometnicama uspjeli povezati gotovo svako veće selo u svome kraju, za Podravce i Slavonce Strategija je ostala samo slovo na papiru..........

Političari šute

Ljudi ginu
- Na jednom dijelu je cesta u redu, a onda je kamion, na mokroj cesti, ušao u duboke kolotrage, zaljuljao se i više ga ništa nije moglo zadržati na prometnici. Sreća je što nisam vozio brzo - izjavio je poljski vozač N.R. (40), koji je pri slijetanju tegljača lakše ozlijeđen.
Na prošlogodišnjem testiranju, u sklopu projekta EuroRAP, Podravska magistrala je od pet mogućih zvjezdica sigurnosti dobila tek jednu. Gotovo polovica nesreća u Virovitičko-podravskoj županiji događa se na njoj, a i trećina poginulih u prometu županije stradala je na dionici prometnice od Kladara do Orahovice.
Umjesto za gradnju nove prometnice, država milijune troši samo na održavanje ceste D2, koju bi vjerojatno trebalo zatvoriti za sav tranzitni promet, a ne da se novac troši na neučinkovito "krpanje".

Dragutin Šantoši
Večernji list

ja imam DOJAM DA SU JACA I SANADER AMPUTIRALI MOZGOVE VIROVITIČKIM HDZ-OVCIMA??????????
slavuj
28.7.2011. 17:20
anakonda,
nakon inspirativnog objašnjenja OSNOVNE ULOGE PROMETA,zaboravili ste navesti svu ekomonsku,stratešku ili možda političku? važnost banove jaruge.
A što se tiče amputacije nogu,ruku nekima su izgleda amputirani oni najvažniji dijelovi tijela,MOZAK.To mislim na veliki dio političara,ne Vas osobno.
vezni100
28.7.2011. 17:18
Pitam se samo zašto lokalni političari šute o toj nepravdi koja se nanosi ovome kraju sa gašenjem željezničkog prometa?! Zar ne shvaćaju da su ti nepopularni potezi koji se vuku pod krinkom sigurnosti prometa odnosno sigurnosti zdravlja i života ljudi koji se prevoze tom prugom, i drugim prugama na području Slavonije, ustvari potezi koji obilježavaju početak kraja gotovo potpune prometne izoliranosti, a što će imati za posljedicu raseljavanje stanovništva sa tog područja, gospodarski i ekonomski negativne trendove,a ako se uzme u obzir da se to događa na području koje je jedno od naj nerazvijenijih u lijepoj našoj, može se doći do zaključka da će to u konačnici se odraziti na sve nas koji ovdje obitavamo, normalno u negativnom smislu. Ionako smo već postali jeftina radna snaga koja preko sezone odlazi u razvijenije krajeve trbuhom za kruhom, nažalost, istinito i žalosno. Zašto se radi u tom smjeru da ćemo u dogledno vrijeme morati odlaziti sve više i više. Zar smo toliko nesposobni da gradimo bolju budućnost ovdje, u Slavoniji,u našim županijama, u mjestima gdje smo se rodili i gdje živimo. Zar ne trebamo težiti tome??? Dokle više ovako?? Pa ljudi moji danas mladi i obrazovani ljudi govore tipa:"...ma jedva čekam da mogu otići odavde". Ma pitam ja sve one koji su stvorili takvu klimu ovdje odakle Vama gospodo to pravo da se poigravate sa našim sudbinama?? Odakle Vam pravo da u ime stranačke stege i zadržavanja vaših pozicija sve nijemo prihvaćate, sve što vam se naredi izvršavate. Odakle vam to pravo?? Nadam se samo da ćete jednog dana morati položiti račune za stvari i nepravdu koja se radi ovome kraju. Ništa što se događa nije slučajno. Pozdrav svim ljudima dobre volje!!
anakonda
28.7.2011. 16:45
kod nas se pruge ukidaju a u lici moderniziraju?????
da li ovo ima veze s kalmetom, đakićem, kirinom, tolušićem....??????


OBNOVA PRUGE
I Likom će vlakovi juriti 100 na sat

Na dionicama željezničke pruge kroz Liku između Perušića i Gospića te Gospića i Gračaca izvode se radovi ukupne predviđene vrijednosti 80,6 milijuna kuna koji bi trebale omogućiti brzine vlakova od 100 do 160 kilometara na sat, priopćeno je iz HŽ-a.

Na tim se dionicama uređuje odvodnja, saniraju pokosi usjeka te reguliraju kolosijeci za bržu vožnju vlakova.

Izvođači radova su tvrtka Pružne građevine i kooperanti POSIT i Remont i održavanje pruga. Završetak građevinskih radova planiran je za kraj godine nakon čega slijedi osposobljavanje novog signalno-sigurnosnog sustava, s očekivanim završetkom radova do konca 2012. GODINE.

Što se tiče sigurnosti prometa, uređeno je osiguranje na dvadesetak željezničko-cestovnih prijelaza te se za njih uskoro očekuje uporabna dozvola.

U sklopu projekta saniraju se uređene površine na željezničkim stajalištima, osuvremenjuju peroni u kolodvorima Perušić i Gračac, a sagrađene su i nove kolodvorske zgrade u Gospiću i Lovincu jer su stare srušene tijekom Domovinskoga rata, navode iz HŽ-a.

DA LI JE MOGUĆE DA HDZ MISLI SKINUTI PRUGU KOD NAS I PREBACITI JE U LIKU????????
sitni
28.7.2011. 15:57
Promet je djelatnost prijevoza ljudi i prijenosa stvari od jednog do drugog mjesta. za prijevoz i prijenos služe prometna sredstva.
Promet djelimo na kopneni, zračni i vodeni.
Kopneni djelimo na Željeznički i cestovni.

Pruga je ukinuta, autobuse će ukinut, a pošto je to siromašan kraj ostaju bicikli, a i to je dio cestovnog prijevoza!!!!!!!!!!
anakonda
28.7.2011. 15:25
Vijest o gradnji pruge Virovitica-Barcs na forumu portala Zeljeznica.net

VT NET - Grad | 03.11.2008.

VIROVITICA - Na sastanku virovitičke gradske uprave i uprave Virovitičko-podrvaske županije gradonačelnik Ivica Kirin iznio je je ideju ponovne uspostave željezničkog prometa između Virovitice I mađarskog grada Barcsa. Kirin je potvrdio da je o toj ideji već razgovrao s predstavnicima Hrvatskih željeznica koji su pokazali interes za projekt, a o potrebi željezničkog povezivanja dvaju susjednih i prijateljskih gradova više su puta govorili i predstavnici mađarske vlasti. Uz 16 kilometara pruge trebat će izgraditi i željeznički most preko Drave. .....

TKO JE TU LUD?????????
anakonda
28.7.2011. 15:21
slavuj, zar problem grada nije ukidanje željezničke pruge virovitica - banova jaruga???????
zašto se onda grade rotori u virovitici (sa sada 6) ako je nebitna pruga virovitica - banova jaruga za viroviticu i vpž????????

koja je uloga prometnoga sustava?

OSNOVNA ULOGA PROMETA JE POVEZIVANJE PROSTORA. Hrvatska ima oblik „kifle“ kopnene površine 56.594 km2, dužina morske obale 5.835,3 km, dužina kopnene granice 2028 km... Na tom prostoru živi 4,6 milijuna stanovnika u 122 grada i 416 općina...
Prometne mreže i promet koji se na njima odvija: kopneni, vodeni, zračni objedinjuje taj prostor i njegove stanovnike. Promet je krvotok nacije. Odumiranjem prometa odumiru i djelovi prostora. Kao kod čovjeka. I što se dešava? Amputiramo nogu, ruku… dio koji je ostao bez krvotoka - bez prometa.
Da se podsjetimo malo povijesti: PROMETNA IZOLIRANOST JE ZNAČILA I CIVILIZACIJSKU IZOLIRANOST.
Mi svjesno amputiramo dijelove tijela ili im onemogućavamo „dotok krvi“. Površina od 56 594 km2 baš i nije veličina da je se možemo tako bahato i olako odricati.
Luka Rijeka nikada neće biti Roterdam, ni ti će aerodrom Zagreb biti Frankfurt . Toliko nas je koliko nas ima, živimo tu gdje jesmo i nemojmo nepotrebno glumiti „ekonomske eksperte“. U mnoštvu tona, grafikona, brojki… zaboravljamo na čovjeka.
Kad u školi nismo naučili lekciju često bi nam učiteljica dala domaću zadaću da sto puta napišemo ono o čemu smo griješili. Možda će izgledati malo neozbiljno ali bi neki očito morali uzeti olovke, krede, kompjutere... i sto puta napisati:
OSNOVNA ULOGA PROMETA JE POVEZIVANJE PROSTORA i naravno LJUDI.

MISLIM DA JE SADA SVIMA JASNA ULOGA PROMETNOG SUSTAVA, A POSEBNO KIRI:
anakonda
28.7.2011. 15:11
jel me netko tražio?
tomislav
28.7.2011. 14:47
Ljudi pitaju za vrijednog arhivara i kompilatora anakodndu što znači da si je on ipak pribavio određeni status i poštovanje. To nije loše.
sitni
28.7.2011. 13:07
Anakonda javiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slavuj
28.7.2011. 11:21
Gospođo Nada i gospodin Tomislav bilo bi bolje da govorite o problemima našega grada,ako ih uopće vidite,jer vama je jako dobro ,kao i vladajućima i ne vidite masu mladih nezaposlenih
ljudi.Vama je kao i JADRANKI i ZORANU jedino važno da se pojavljujete i govorite:" nije kako oni kažu, nego je ovako",i slične besmislice ,ne sjećam se kad sam zadnji put čuo nešto pametno i vrijedno pažnje običnih ljudi.


Još iz kategorije SDP