Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Virovitica

SDP: Svi u Virki znaju koliko je sati

  Gradska organizacija SDP-a Grada Virovitice           17.06.2009.         2409 pogleda
SDP: Svi u Virki znaju koliko je sati

Znalo se desiti u vrijeme katastrofalnih potresa, ili nekih drugih strašnih pojava, da gradski sat, sat na crkvama ili nekim drugim objektima jednostavno stane. Vjerojatno kao svojevrsna opomena, upozorenje na tešku situaciju, prirodnu ili neprirodnu nepogodu. 

U našoj Virovitici, netom nakon izbora novog/starog gradonačelnika, stao je Cvjetni sat. Sat koji je dan prije lokalnih izbora u Virovitici pokrenut, pušten u promet. Novi sat. I ne samo da je stao, nego je već desetak dana ostao i bez kazaljki. Teško je procijeniti  što je autor ovog sata htio poručiti: da je nakon izbora vrijeme stalo ( po raskopanim gradskim ulicama reklo bi se da je tako ) ili da u  Virki svi već dobro znaju koliko je sati? No, čudno je da investicija koja je građane stajala nekoliko stotina tisuća kuna, zbog koje su posječena stoljetna stabla ( za egzekutore samo bolesni i samonikli drvored ) nije u funkciji i da nikoga zato nije niti najmanje briga. A najmanje, reklo bi se, našeg gradonačelnika koji se tako rado s tim satom uslikao.  Na kraju, možda nije ni bitno:  izbori su i tako prošli.

 Gradski sat - cvjetni - drugi dio:

Gornji tekst bi bio original da je sat stao samo tada, netom nakon izbora. Međutim, sat i dalje stoji ( dva-tri dana je bio „pokrenut" ). Da li je razlog tomu najava  gradonačelnika da je već u kampanji za  2013. godinu? I da sat do tada može stajati, to jest biti bez kazaljki? Ili možda ne može izdržati ove vrućine, a stoljetna stabla su posječena, pa nema hlada? Kako god, ponoviti ćemo?  Svi u Virki znaju koliko je sati, a znati će još bolje nakon predstojećeg rebalansa gradskog proračuna.  A jesen je blizu....

Gradska organizacija SDP-a Grada Virovitice

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

cuccurin
13.7.2009. 15:39
a sati je?? citat:Pritisak Bruxellesa i Karamarkova ucjena: Zašto je Sanader morao dati
ostavku?

Jul 02, 2009 at 04:50 AM
Nakon što je jučer podnio ostavku na mjesto premijera i predsjednika
stranke, te izjavio kako se „neće kandidirati za Predsjednika Republike“,
Ivo Sanader točno i kada bi se predomislio, jer neki nagađaju da je upravo
to njegova navodna predizborna strategija, ne bi mogao više biti ozbiljan
predsjednički kandidat. Gotovo preko noći Sanader je od političkog
pobjednika postao gubitnik...."
marshall
29.6.2009. 23:42
a na satu ( od cvijeća ) sati je ...?
tomislav
22.6.2009. 19:18
U UN je bio ovaj što ima samo dva imena i sad ide kući. Šta je taj bio nekad TKO TO ZNA.
zzzz
22.6.2009. 17:54
"Nado ti možeš biti mirna dok je Zoran ali ako ode .....Ma ustvari i nisi ništa izgubila ako se zna da si do jučer bila anonimka i kao takva ušla u Sabor. "
ZANIMLJIVO PITANJE????? A ŠTO SU PRIJE POLITIKE BILI ĐAKIĆ. KIRIN, TOLUŠIĆ, KOŽNJAK....... ZAR SU ONI RADILI U UN-U
zzzz
22.6.2009. 17:50
18.6.2009 17:22 | Naslov: Faber smijenjen: Govno je i dalje u celofanu Prikaži/Sakrij | Citiraj

Toliko o trodiobi vlasti. Zakonodavna, izvršna i sudska vlast u demokraciji su nezavisni. Kod nas ih postavlja jedan čovjek ili isti krug ljudi. Da si ti mafijaš, što bi napravio? Prvo bi se uvukao u neku stranku, najbolje u u jednu od vodećih stranaka. Onda bi postavio svoje ljude na odgovarajuće pozicije najprije u sudstvu i policiji. Onda bih se nakrao masno. Niti jedna masna krađa iz proračuna ne bi bila istražena, jer imam ljude u policiji. Ako je i istražena, niti jedna optužnica ne bi završila osudom, jer imam ključne ljude u sudstvu. A, na kraju krajeva, i zakone krojim tako da mogu lakše krasti, jer su moji ljudi i u politici. To je ideal mafije. "Make money" je najkraći opis mafije. A novac oni ne stvaraju, nego ga uzimaju od malih ljudi. Uzrok siromaštva države je upravo to - krađa našeg novca koji odvajamo u državni i gradski proračun.

OVAJ SLIKOVITI KOMENTAR NA TEMU SMJENE FABERA, NAJBOLJE GOVORI O STANJU U HRVATSKOJ. A I ČUDNA GLAD ZA VLAŠĆU, KAKO JE MOGUĆE DA SANADER DVA PUTA IZIGRA FABERA, NEĆE VALJDA I TREĆI PUT NASJESTI NA SANADEROVE FORE????
zzzz
20.6.2009. 11:33
EVO JOŠ MALO PODATAKA O TREĆEM KANDIDATU ZA PREDSJEDNIKA
Sanaderov bijeg u pobjedu

PREMIJER Ivo Sanader bježao je od nedavnih pregovora sa sindikatima javnih službi. Sada je pobjegao od seljaka koji su traktorima došli u Zagreb. Pobjegao je i od Udruge poslodavaca čiji predstavnici su došli na razgovor u Banske dvore. Kao što je mjesecima bježao od Ekonomskog vijeća, da bi ga prije koji dan opet sazvao kako bi se prikazao kao "željezni kancelar", pozivajući na red sva ona javna poduzeća koja nisu po njegovoj zapovjedi "stegnula remen". Bježao je mjesecima (pa i godinama) i od novinara, da bi ih nedavno na prevaru priveo na svoju rođendansku zabavu i pritom - a što drugo? - iskoristio za vlastitu promociju...

Drvena Marijo, pomozi!
Sjetimo se, primjerice, pregovora sa sindikatima javnih službi. Sanader je malo posjedio na sastanku, ali čim je krenulo s teškim pitanjima, digao se i "zapalio" na predizborni skup u Kninu, provalivši usput pred novinarima kako je "dogovor postignut". Kad su Jadranka "drvena Marija" Kosor i drugi ministri dvadesetak sati kasnije ipak sklopili (lažni) sporazum i dali (lažna) obećanja, Sanader je bio prvi da proglasi (lažnu?) pobjedu.

Izbezumio je i poslodavce koji su nedavno došli u Banske dvore na konkretne pregovore o antirecesijskim mjerama, ali čim su ih posjeli pred - pogodite koga! - "drvenu Mariju" i Šukera, shvatili su da su prevareni i da će kratiti vrijeme neobaveznim čavrljanjem o vremenu.
Sanader je, naime, svaki puta imao "neodgodive obveze". Čim zagusti, on je upravo u tom trenutku prisiljen raditi nešto drugo. Kupovati žlice. Mijesiti rođendansku tortu. Proglašavati najveće zaduženje najvećim uspjehom. Bilo što. Samo ne ono za što je plaćen.

Kupi prnje i bježi
Navikli smo već da tamo gdje nema Sanadera, nema ni dobrih vijesti. I da tamo gdje nema dobrih vijesti, nema ni Sanadera. Godinama se ponaša kao u predizbornoj kampanji. Bježi od problema, vrućih i konfliktnih situacija, ali ovoga puta čini se da je odlučio zauvijek pobjeći. Iz Banskih dvora.
Tajming nije mogao biti bolji. Oko premijera se sve ruši. Ekonomija je u kolapsu, prosvjednici poput zombija naviru iz svakog ćoška, Vlada dijeli obećanja koja neće moći ispuniti, ne pale više čak ni akcijski planovi, a na kraju krajeva, nema čak ni onog ultimativnog probitka - ulaska u Europsku uniju. Dakle, vrijeme je za bijeg. U pobjedu. Jer Sanadera samo trijumf na predsjedničkim izborima može izvući iz gova..., pardon, iz blata.

Upozorenje iz EU: Nema šanse da zabranite uvoz mlijeka i mliječnih proizvoda

"RESORNA ministarstva morat će pretresti sve stavke i naći novac za jučer postignuti dogovor", rekao je danas ljutito novinarima premijer Sanader.

Ministar Pankretić preživio je seljačku bunu kada je na vrijeme pobjegao iz Zagreba, a isto se može reći i za čelnika HSS-a Josipa Friščića. Najmanje razloga za zadovoljstvo, naravno imaju sami - seljaci.

Polančec obećao pregovore
Mljekari su dogovorili minimalnu ciljanu cijenu za mlijeko od 2,20 kuna što je daleko ispod 3.80 kuna. Polančec im je obećao bez datuma ispunjenja tek pregovore o moratoriju za kredite koji su išli za kapitalna ulaganja za farme te za kredite za nabavu osnovnih sredstava. Naime, Vlada se tek treba pokušati dogovoriti s HBOR-om i komercijalnim bankama da se seljacima odredi moratorij od šest mjeseci na otplatu kredita.

Gdje je nestao Pankretić?
Posebice je zanimljivo kako se ministar Pankretić, od kojeg je, kako neslužbeno saznajemo, premijer Ivo Sanader, tražio da riješi problem kao od njegova HSS-a, izgubio iz Zagreba za vrijeme opsade. Čak i do jučer vrlo glasni čelnik HSS-a Josip Friščić izašao je iz glavnog grada upravo u vrijeme kada su nadirali prvi traktori. ...
ZAR TO LOIČI NA OZBILJU I SPOSOBNU VLADU????
"DRVENA MARIJA" PRIĆA GLUPOSTI, PANKRETIĆ I FRIŠČIĆ POBJEGLI, POLANČEC PRODAJE MAGLU SELJACIMA, JUČER SMIJENJEN FABER VEĆ DRUGI PUT, PRIMORAC JE U OSTAVCI, PROTIV RONČEVIĆA SE VODI ISTRAGA... SANADER PRIPREMA BIJEG UZ VLADE......??????
zzzz
20.6.2009. 8:50
Zastrašujući govor novinara koji je previše znao
Hrvoje Appelt, bivši novinar Jutarnjeg lista i Globusa, zaslužan je za otkrivanje nekih od najvećih korupcijskih afera u povijesti neovisne Hrvatske. Njegov govor na jučerašnjoj sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupciji posvećenoj korupciji u medijima, u kojem je imenom i prezimenom prozvao najveće hrvatske novinske izdavače, glavne urednike Jutarnjeg lista i Globusa, ali i ministre te premijera Ivu Sanadera, u ogromnoj većini medija prošao je gotovo nezabilježen----
Nažalost, za ono što se događa u hrvatskim medijima drugih ozbiljnih razloga osim korupcije, nema. Podsjećam Vas da se prema definiciji u najširem smislu, korupcijom smatra svaki oblik zlouporabe ovlasti radi osobne ili skupne koristi, bilo da se radi o javnom ili privatnom sektoru. Jeste li korupciju prepoznali u ovom izlaganju, odgovorite sami.

I za kraj, ukoliko se pitate zašto o svemu ovome nisam izvjestio prije, moram Vas objasniti kako svojim ugovorima EPH zabranjuje novinarima da o najvećoj izdavačkoj kući u Hrvatskoj govore negativno pod prijetnjom otkaza.
ETO ZAŠTO SVI AMERIČKI I EU MEDIJI PIŠU NEGATIVNO O STANJU U HRVATSKOJ?????
OVO ZADNJE JE ZASTRŠUJUĆE.
ladno pivo
19.6.2009. 18:41
Al je poučno!
zzzz
19.6.2009. 18:01
IZVINJAM SE ZA PONAVLJANJE, NIJE NAMJERNO.
zzzz
19.6.2009. 17:57
"ladno pivo
Već slijedeći tjedan počinje "bitka" u SDP-u oko kandidata za predsjednika Države. Kandidata su dva i ne mogu se dogovoriti..."

LADNO PIVO - da li si ti čuo da postojI pojam "demokracija", a to ti znači da za bilo koje mjesto u politici poželjno imati barem 2 kandidata. U suprotnom imamo i druge slučajeve izbora, ali to se odnosi na zemlje poput S. Koreje, Kube, Pakistana....
ALI NEMOJ BRINUTI, POGLEDAJ KAKO SE PIŠE O TREĆEM KANDIDATU ZA PREDSJEDNIKA:

`ZBOG SANADERA HRVATSKA NE MOŽE U EU`

NATAŠA SRDOČ, ekonomistica i suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak, govori zašto je u novinskom tekstu optužila Hrvatsku za korupciju i kriminal a premijera za ilegalno bogaćenje. UGLED JE NARUŠEN - Nataša Srdoč kaže da je napisala članak jer hrvatska vlada blati Hrvatsku i uništava budućnost njenih građana te da je ugled zemlje u svijetu već dugo narušen. Prošlog tjedna veliku pažnju hrvatske, ali i svjetske javnosti izazvao je iznimno kritičan članak o Hrvatskoj objavljen u uglednom američkom dnevniku WALL STREET JOURNAL (AMERI SVE ČEŠĆE PROZIVAJU SANADERA I VLADU). Autorica članka, u kojem je hrvatska vlada optužena za korupciju, kriminal i pritiske na slobodu medija, a premijer Ivo Sanader za ilegalno bogaćenje, je Nataša Srdoč, suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak. Ta 40-godišnja hrvatska ekonomistica se nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu 2004. vratila u Rijeku i zajedno sa suprugom Amerikancem Joelom Anandom Samyjem osnovala Adriatic institut.
.
Drug Ivo se vratio `bogat` iz inozmestva, to `svi` znaju. Zpravo svi su u Vladi odavna `bogati`, i tko može u njih uopće `sumnjati`. Boli qurac Ivu i ostale šta tko o njima piše, kao i svakog diktatora na ovom svijetu. Kad zagusti, on ima drugu domovinu i putovnicu, kao i ostali kriminalci.

A ŠTO SE TIČE VT NETA, ZNAM DA BI BILO NAJBOLJE ZABRANITI ISTOME RAD KAO I GRAĐANIMA VPŽ ZABRANITI ČITATI NOVINE, GLEDATI SATELITSKU..
ALI TO ME PODSJEĆA NA SITUACIJU TRENUTNO U IRANU, AFGANISTANU, ... GDJE JE TO SVE ZABRANJENO
zzzz
19.6.2009. 17:56
"ladno pivo
Već slijedeći tjedan počinje "bitka" u SDP-u oko kandidata za predsjednika Države. Kandidata su dva i ne mogu se dogovoriti..."

LADNO PIVO - da li si ti čuo da postojI pojam "demokracija", a to ti znači da za bilo koje mjesto u politici poželjno imati barem 2 kandidata. U suprotnom imamo i druge slučajeve izbora, ali to se odnosi na zemlje poput S. Koreje, Kube, Pakistana....
ALI NEMOJ BRINUTI, POGLEDAJ KAKO SE PIŠE O TREĆEM KANDIDATU ZA PREDSJEDNIKA:

`ZBOG SANADERA HRVATSKA NE MOŽE U EU`

NATAŠA SRDOČ, ekonomistica i suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak, govori zašto je u novinskom tekstu optužila Hrvatsku za korupciju i kriminal a premijera za ilegalno bogaćenje. UGLED JE NARUŠEN - Nataša Srdoč kaže da je napisala članak jer hrvatska vlada blati Hrvatsku i uništava budućnost njenih građana te da je ugled zemlje u svijetu već dugo narušen. Prošlog tjedna veliku pažnju hrvatske, ali i svjetske javnosti izazvao je iznimno kritičan članak o Hrvatskoj objavljen u uglednom američkom dnevniku WALL STREET JOURNAL (AMERI SVE ČEŠĆE PROZIVAJU SANADERA I VLADU). Autorica članka, u kojem je hrvatska vlada optužena za korupciju, kriminal i pritiske na slobodu medija, a premijer Ivo Sanader za ilegalno bogaćenje, je Nataša Srdoč, suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak. Ta 40-godišnja hrvatska ekonomistica se nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu 2004. vratila u Rijeku i zajedno sa suprugom Amerikancem Joelom Anandom Samyjem osnovala Adriatic institut.
.
Drug Ivo se vratio `bogat` iz inozmestva, to `svi` znaju. Zpravo svi su u Vladi odavna `bogati`, i tko može u njih uopće `sumnjati`. Boli qurac Ivu i ostale šta tko o njima piše, kao i svakog diktatora na ovom svijetu. Kad zagusti, on ima drugu domovinu i putovnicu, kao i ostali kriminalci.

A ŠTO SE TIČE VT NETA, ZNAM DA BI BILO NAJBOLJE ZABRANITI ISTOME RAD KAO I GRAĐANIMA VPŽ ZABRANITI ČITATI NOVINE, GLEDATI SATELITSKU..
ALI TO ME PODSJEĆA NA SITUACIJU TRENUTNO U IRANU, AFGANISTANU, ... GDJE JE TO SVE ZABRANJENO
zzzz
19.6.2009. 17:56
"ladno pivo
Već slijedeći tjedan počinje "bitka" u SDP-u oko kandidata za predsjednika Države. Kandidata su dva i ne mogu se dogovoriti..."

LADNO PIVO - da li si ti čuo da postojI pojam "demokracija", a to ti znači da za bilo koje mjesto u politici poželjno imati barem 2 kandidata. U suprotnom imamo i druge slučajeve izbora, ali to se odnosi na zemlje poput S. Koreje, Kube, Pakistana....
ALI NEMOJ BRINUTI, POGLEDAJ KAKO SE PIŠE O TREĆEM KANDIDATU ZA PREDSJEDNIKA:

`ZBOG SANADERA HRVATSKA NE MOŽE U EU`

NATAŠA SRDOČ, ekonomistica i suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak, govori zašto je u novinskom tekstu optužila Hrvatsku za korupciju i kriminal a premijera za ilegalno bogaćenje. UGLED JE NARUŠEN - Nataša Srdoč kaže da je napisala članak jer hrvatska vlada blati Hrvatsku i uništava budućnost njenih građana te da je ugled zemlje u svijetu već dugo narušen. Prošlog tjedna veliku pažnju hrvatske, ali i svjetske javnosti izazvao je iznimno kritičan članak o Hrvatskoj objavljen u uglednom američkom dnevniku WALL STREET JOURNAL (AMERI SVE ČEŠĆE PROZIVAJU SANADERA I VLADU). Autorica članka, u kojem je hrvatska vlada optužena za korupciju, kriminal i pritiske na slobodu medija, a premijer Ivo Sanader za ilegalno bogaćenje, je Nataša Srdoč, suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak. Ta 40-godišnja hrvatska ekonomistica se nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu 2004. vratila u Rijeku i zajedno sa suprugom Amerikancem Joelom Anandom Samyjem osnovala Adriatic institut.
.
Drug Ivo se vratio `bogat` iz inozmestva, to `svi` znaju. Zpravo svi su u Vladi odavna `bogati`, i tko može u njih uopće `sumnjati`. Boli qurac Ivu i ostale šta tko o njima piše, kao i svakog diktatora na ovom svijetu. Kad zagusti, on ima drugu domovinu i putovnicu, kao i ostali kriminalci.

A ŠTO SE TIČE VT NETA, ZNAM DA BI BILO NAJBOLJE ZABRANITI ISTOME RAD KAO I GRAĐANIMA VPŽ ZABRANITI ČITATI NOVINE, GLEDATI SATELITSKU..
ALI TO ME PODSJEĆA NA SITUACIJU TRENUTNO U IRANU, AFGANISTANU, ... GDJE JE TO SVE ZABRANJENO
zzzz
19.6.2009. 17:56
"ladno pivo
Već slijedeći tjedan počinje "bitka" u SDP-u oko kandidata za predsjednika Države. Kandidata su dva i ne mogu se dogovoriti..."

LADNO PIVO - da li si ti čuo da postojI pojam "demokracija", a to ti znači da za bilo koje mjesto u politici poželjno imati barem 2 kandidata. U suprotnom imamo i druge slučajeve izbora, ali to se odnosi na zemlje poput S. Koreje, Kube, Pakistana....
ALI NEMOJ BRINUTI, POGLEDAJ KAKO SE PIŠE O TREĆEM KANDIDATU ZA PREDSJEDNIKA:

`ZBOG SANADERA HRVATSKA NE MOŽE U EU`

NATAŠA SRDOČ, ekonomistica i suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak, govori zašto je u novinskom tekstu optužila Hrvatsku za korupciju i kriminal a premijera za ilegalno bogaćenje. UGLED JE NARUŠEN - Nataša Srdoč kaže da je napisala članak jer hrvatska vlada blati Hrvatsku i uništava budućnost njenih građana te da je ugled zemlje u svijetu već dugo narušen. Prošlog tjedna veliku pažnju hrvatske, ali i svjetske javnosti izazvao je iznimno kritičan članak o Hrvatskoj objavljen u uglednom američkom dnevniku WALL STREET JOURNAL (AMERI SVE ČEŠĆE PROZIVAJU SANADERA I VLADU). Autorica članka, u kojem je hrvatska vlada optužena za korupciju, kriminal i pritiske na slobodu medija, a premijer Ivo Sanader za ilegalno bogaćenje, je Nataša Srdoč, suosnivačica riječkog Adriatic instituta za javni poredak. Ta 40-godišnja hrvatska ekonomistica se nakon dugogodišnjeg života u inozemstvu 2004. vratila u Rijeku i zajedno sa suprugom Amerikancem Joelom Anandom Samyjem osnovala Adriatic institut.
.
Drug Ivo se vratio `bogat` iz inozmestva, to `svi` znaju. Zpravo svi su u Vladi odavna `bogati`, i tko može u njih uopće `sumnjati`. Boli qurac Ivu i ostale šta tko o njima piše, kao i svakog diktatora na ovom svijetu. Kad zagusti, on ima drugu domovinu i putovnicu, kao i ostali kriminalci.

A ŠTO SE TIČE VT NETA, ZNAM DA BI BILO NAJBOLJE ZABRANITI ISTOME RAD KAO I GRAĐANIMA VPŽ ZABRANITI ČITATI NOVINE, GLEDATI SATELITSKU..
ALI TO ME PODSJEĆA NA SITUACIJU TRENUTNO U IRANU, AFGANISTANU, ... GDJE JE TO SVE ZABRANJENO
zzzz
19.6.2009. 17:41
Kiro i drugi iz HDZ-a mogu mirno raditi još 4 godine, jedino će ih...."
U tome i je problem, da Kiro radi što hoće. Zašto? Zato što svako tko se malo razumije u biznis zna da posao oko postavljanja cvjetnoga sata je pranje novca. Zamislite tko bi taj posao platio 300 000 kuna ako se uzme u obzir da su još radili vatrogasci, radnici Flore....

Ako pitate bilo kojega poduzetnika svaki bi taj posao napravio za 100 000 kuna i još bio zadovoljan????
koji je to posao:
1. srušiti 10 stoljetnih stabala i odvesti - dobio je za tu uslugu drvenu masu
2. izfrezati 500 m/2 zemlje
3. posaditi oko 300 m/2 trave (tepih) i oko 100 m/2 cvijeća
4. postaviti uređaj koji pokazuje koliko je sati, iako samo 20 m. dalje postoji veliki sat koji pokazuje točno vrijeme na sve 4 strane

I TO SVE NAPRAVITI BEZ NATJEČAJA IAKO VRIJEDNOST RADOVA PRELAZI 200 000 KUNA.
ladno pivo
19.6.2009. 14:12
Gorane ove stranice su užasno loše. Vrati nam stare.
Ajmo svi na desant sa biciklima pred Goranov stan da mu zakrčimo izlaz.
Valjda neće Kopjara smjeniti?
ladno pivo
19.6.2009. 14:08
Sada vas samo digići mogu spasiti.
ladno pivo
19.6.2009. 14:05
Već slijedeći tjedan počinje "bitka" u SDP-u oko kandidata za predsjednika Države. Kandidata su dva i ne mogu se dogovoriti. Vjerovatno će "isplivati i treći a sve račune će im pomrsiti Mićo ako ne budu slušali. Kako bilo da bilo na vidiku je propala politika Milanovića zbog koje će stranka vjerovatno dobiti pokoju frakciju.
Nado ti možeš biti mirna dok je Zoran ali ako ode .....Ma ustvari i nisi ništa izgubila ako se zna da si do jučer bila anonimka i kao takva ušla u Sabor.
digic
19.6.2009. 13:12
dano, tim putem samo odi...
Danica
19.6.2009. 6:24
Ne bi bilo loše da sat funkcionira i da i jedni i drugi vide koliko je sati. Bolje i tako nego nikako, cvijeće jest kozmetika, ali ovakav SDP u Virovitici treba pogledati itekako na sat - počinjene su velike greške, posebno koalicija s Glavaševom strankom,srpske glasove nisu dobili koliko se moglo, mladih je premalo, unutar stranačke demokracije nimalo!I ne znam što čeka Milanović?Koliko još i što treba izgubiti? Ono što je uspjeh SDP.a nije zbog njega, nego zbog lokalnih majstora kojih ipak ima! Kiro i drugi iz HDZ-a mogu mirno raditi još 4 godine, jedino će ih ozbiljno škakljati mr. Siniša Prpić i sljedbenici. Hoćemo trećim putem, to je put HSPD!
digic
18.6.2009. 18:55
janez, odi v slovenju i povleči si sebom tog žarkovića. poruka: gaće dolje i glasajte za kiru.
mastermind
18.6.2009. 17:30
www.youtube.com/watch?v=sRM2qFRSDbs
mastermind
18.6.2009. 17:14
Što se tiče lokalnog SDP-a, vidite da nemate šanse pored lokalnog HDZ-a..ne mislite li možda da bi trebali nešto mijenjati? Što se tiče izbora i glasanja u RH, nepravilnosti su od prvih izbora! Zna se tko si je namjestio glasačko tijelo kako njima odgovara! Od izbora 2003. pa do 2007. smo imali više 100.000 glasača...to nitko nije ispitao..pa oni što ujutro glasaju u Bosni a popodne piče u RH, pa čak i mrtvaci glasaju! Svjetski smo fenomen to tim pitanjima! I onda nek mi nešt kaže o "demokratski izabranoj vlasti"....
kota 211
18.6.2009. 16:33
Odgovor "Hladnom pivu": Možda Faber zna koliko je sati. No sasvim je sigurno da je podne davno prošlo. Još malo i eto mraka.
ladno pivo
18.6.2009. 15:59
Zna li tko koliko je sati ?
marko
18.6.2009. 14:34
Mislim da vrednost novog sata nije praktična nego estetska pa ako i ne proradi lijepo je zamišljen i lijepo ga je vidjeti. Naravno vrijednost je i u činjenici što ovi gore potpisani uvijek se mogu podsjetiti koliko je sati i tko namješta kazaljke.
janez
18.6.2009. 14:24
Pa ta stranka u kojoj je Žarković dobila je velik broj glasova iako je osnovana deset dana prije izbora. Nado i tu si fulala i šta ti bi sa HDSSB-om.
Što više razmišljam dolazim do zaključka da si se ti uplašila vlasti da je kojim slučajem osvojiš pa čemu onda i saborski mandat ako doživiš neuspjeh u vođenju grada.
Ovako iz pozicije opozicije uvijek možeš kritizirati ako ništa onda da sat ne ide baš kako treba ali ne vidiš ako je to cijela kritika ako u svemu što se radi imaš primjedbe na sat onda opet pomažeš vladajućima. Blago njima kada imaju Nadu i slične.
janez
18.6.2009. 14:14
Ja stvarno ne znam šta su SDP-ovci sa ovim htjeli poručiti? Smatram da bi oni sada trebali napraviti analizu i vidjeti šta to ne valja dakako uz sankcije. Pošto imam saznanja iz vrha SDP-a da Milanović nije odlučivao o koaliciji smatram da je upravo Nada kriva i njezina ekipa u koju spadaju Vukušići , te da oni trebaju podnjeti ostavke pa onda mogu gledati oko sebe. Što se tiče autobusa - došlo je par ljudi pa tako onaj najavljivani Kulićev "desant" nije uspio i nikad neće iz prostog razloga jer je on gubitnik kao i osobe sa kojma je ušao u koaliciju.
Ovo što se gradi u gradu i šire možemo samo sa zadovoljstvom konstatirati da je dobro i da tako treba nastaviti a oni koji gube nek se ljute , mogu i pljuckati jer jedino ro i znaju....
xxll
18.6.2009. 14:05
Nisam baš siguran za koga su glasovali. SDSS je u dobrim odnosima u Vladi sa HDZ-om i obrnuto, isto vrijedi i za Vukovar, pa neznam za koga su glasovali????
MOŽDA SU GLASOVALI I ZA ŽARKOVIĆA KOJI JE U DOBRIM ODNOSIMA SA HDZ-OM?????
ALI SAM SIGURNO DA SE NAPRAVI RED SA POPISOM BIRAČA, JER OVO JE GORE NEGO U S. KOREJI, KUBI, IRANU.........
Zvijezda
18.6.2009. 13:24
Jesi li se pitao koliki broj birača živi, istočno od RH, autobusa iz Srbije bilo je i u našoj županiji,to ti je ok jer znaš za koga su glasovali?!
xxll
18.6.2009. 12:41
A KAKO JE U VPŽ?????
Potvrđuje to i primjer ove županije, u kojoj je 93.389 stanovnika, a na popisu birača je čak 86.105 građana s pravom glasa. Po tome ispada da u Virovitičko-podravskoj županiji živi svega 7289 djece do punoljetnosti, koji nemaju pravo glasa, iako je stvarni broj predškolske i školske djece, u stvarnosti, barem dvostruko veći.
xxll
18.6.2009. 12:29
VUKOVAROM više ne upravlja HDZ, šaman je izgubio u Saborskom, opet je napadnuta televizijska ekipa, Glavaš poručio - "Oba su pala".

Šaman Luka Hodak: Iscipelario me lokalni HDZ-ov luđak

HDZ IZGUBIO I DUBROVNIK
Za većinu u Vijeću u kojem već osam godina suvereno vlada HDZ bila su presudna tri mandata Vićana koji se ipak opredijelio za SDP i HNS. Štoviše, Vićan je svoje glasače pozvao da u nedjelju glasuju za gradonačelničkog kandidata Andra Vlahušića, a ne za Šuicu. ..."Ona je loše vodila Grad", bile su Vićanove riječi, koji ima negativno iskustvo sa Šuicom jer je već bio njen koalicijski partner i dogradonačelnik grada Dubrovnika. Kako kaže otišao je iz gradske vlasti, jer više nije mogao gledati što sve Šuica radi. Više>>>

Debeloguzu potopio Vićan, a i vrijeme je da sjaši sa vlasti. Ona je frendica sa Žužulom, i PARTIJSKI ISTOMIŠLJENIK. Valjda joj je žužul bio partijski sekretar na faxu, kad ovako govori.

PRIJE ILI KASNIJE DOĆI ĆE RED I NA VIROVITICU, A ONDA ĆE SE OVAKO PISATI U VIROVITICI:
Životopis Profesorice Dubravke Šuice - Godina 1999
- Profesor eng. jezika na fakultetu u Dubrovniku
- Trošan stan u radničkom dijelu Grada, u Gružu (neboderi)
- Renault 4

Slobodna procjena ukupne vrijednosti:
- Plaća 4.300,00 Kn
- Stan od 65 m3 X 2000 DEM = 130.000 DEM
- Renault 4 = 1000 DEM

Životopis profesorice Dubravke Šuice - Godina 2009
- Gradonačelnica pri kraju osmogodišnjeg mandata
- 1 (jedna) vila na Pločama (elitni dio Grada)
- 1 (jedna) vila na Viktoriju (elitni dio Grada na kvadrat)
- 1 (jedna) kuća u Cavtatu
- 1 (jedan) stan u Lapadu (Ingrine nove zgrade), u neboderu gdje je Jasmin Repeša kupio stan
- 1 (jedan) stan u Zagrebu
- Jahta od 500 000 USD

Slobodna procjena ukupne vrijednosti:
Plaća: 20.000,00 Kn
8.000.000,00 EUR
Da ne jedete ništa i da samo plaćate kredit od 8 milijuna eura treba vam:
2976 mjeseci ili 248 Godina

Sukladno najavama navedena gospođa želi izgubiti vlast kako bi otišla u diplomaciju gdje bi imala imunitet, a kako je nebi zadesile prijave koje je USKOK spremio protiv nje.

xxll
18.6.2009. 12:17
ZA 300 000 KUNA BI CVJETNI SAT BI MORAO RADITI KAO "VURICA", A NIJE RADIO NITI 3 DANA???? IZGLEDA DA SE U VIRIVITICI SVE RADI NA 2 TJEDNA PRIJE IZBORA, A POSLIJE....?????
A NAROD JE POPUŠIO KAO I DO SADA, EVO PRIJERA KAKO HDZ SHVAĆA DEMOKRACIJU:
Državu ne zanimaju lažni birači
U malom mjestu Dusina pored Vrgorca na kućnom broju 0 (nula) prijavljeno je čak 404 birača. Do tog i sličnih bizarnih brojki može se doći pomoću web adrese www.popisbiraca.politika.com koja omogućuje provjeru koliko je na bilo kojoj adresi u Hrvatskoj prijavljeno birača

Nigdje u svijetu ne može se prijaviti prebivalište a da čovjek tu ne prebiva. Nažalost, ovaj se problem aktivira od izbora do izbora. Međutim, ne radi se ovdje samo o manipulacijama oko glasovanja ljudi koji ne žive u Hrvatskoj, već o tome da ti ljudi lažnim prijavljivanjem prebivališta crpe znatna sredstva iz državnog proračuna.
ZA RAZLUKU OD NAS NA ZAPADU SE GLASA U ROBNIM LANCIMA I NIKOME NE PADA NA PAMET DA MANIPULIRA POPISOM BIRAČA.
Kraljica
18.6.2009. 11:29
E moja Nado i ostali pušioničari pa svi znaju da je sat kasnio zbog toga jer su naknadno radili kazaljke i trebalo ga je izbalansirati. Ali nešto što sigurno kasni u ovom gradu ste vi crveni kmeri koji ste zaostali još u vremenu socijalizma a i narod Vam je rekao "šuti i puši" a vrijeme je da i podnesete račun u svojoj partiji za loš izborni rezultat. Sat sigurno ide a jedino što zaostaje u gradu je SDP sa drugaricom Nadom i njenim ljepotanima koji je prate kao Berlusconia njegove ljepotice.
tiberije
18.6.2009. 10:53
Većini virovitičana cvjetni sat (bez obzira što trenutno nije u funkciji) predstavlja dobro osmišljen i uređen dio grada. U SDP-eu možda se cvjetni sat nesviđa Mati Vukušiću, a on itako nije virovitičan.
Zvijezda
18.6.2009. 9:33
Bože me sačuvaj, kao i obično,samo da im usta nisu zatvorena, ako nemaju što bitno reći, bolje da šute


Još iz kategorije Virovitica