Banner
Prosvjednici protiv protuepidemijskih mjera - Dosta je!
Na Festivalu slobode bačena plastična boca na vozilo hitne pomoći
HLK upozorila: Onemogućavanje pružanja liječničke pomoći je kazneno djelo
Beroš: Poštujem slobodu, no ne mogu podržati neznanstveni pristup Covidu
Milanović: Prosvjed je demokracija; odlazak pred domove umirovljenika je idiokracija
Komora medicinskih sestara osuđuje napad prosvjednika na tim Hitne pomoći
Selak Raspudić: U Saboru ćemo otvoriti raspravu o zakonu o diskonekciji

  SDP

SDP pomaže sindikatima u prikupljanju potpisa za referendum o Zakonu o radu

        11.06.2010.         1097 pogleda
SDP pomaže sindikatima u prikupljanju potpisa za referendum o Zakonu o radu

Županijska organizacija SDP-a Virovitičko-podravske Županije i Gradska organizacija SDP-a Virovitica sa predstavnicima sindikata u ponedjeljak od 9 sati ispred prostorija stranke (Trg Kralja Tomislava) u Virovitici prikupljat će potpise za zahtjev za provođenje referenduma Zakona o radu. Pozivaju se građani da svojom podrškom, odnosno potpisom, doprinesu da se referendum održi.

 

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

guru3977
15.6.2010. 8:24
u hratskoj ništa nije uspjelo pa će me baš zanima kako će proći ovaj referendum????

Kosor poručila: Džaba vam potpisi!

što li će sada smisliti
anakonda
13.6.2010. 10:47
na što nas natjera ova vlada na čelu sa jacom??????
Trula Vlada kao ogledalo naroda
I ja bi Facebook…
Čitao sam negdje nedavno kako naši političari rijetko ili nikako koriste Facebook za neku vrstu samopromocije. Izgleda da je većina vrlih nam političara ili informatički nepismena ili jednostavno ignorantna prema novim tehnologijama i novim načinima ˝oglašavanja˝ i skretanja pažnje na sebe, među kojima je svakako i Facebook. Odmah mi je pala na pamet naša draga premijerka koja očito ima problema sa ˝novim tehnologijama˝ kao što su lift, Power Point i slično….

Mani se Google Translate-a…
Zamislite samo koliko bi joj bilo lakše obavljati teške poslove koje kao premijerka mora obavljati da ima svoj profil. Imala bi zasigurno par tisuća ˝prijatelja˝ među kojima bi bili stručnjaci svake vrste. Kada god joj nešto ne bi bilo jasno mogla bi se obratiti njima. ˝Zaj…. sam nešto u Power Pointu koji nas sada prikazuje kao sposobne vladajuće. Kako da to promjenim?˝ - i odmah bi dobila savjet svojih vjernih birača, prijatelja ili slučajnih ˝prolaznika˝. Čitava frka oko informatičke nesposobnosti vladajuće garniture bila bi spriječena i nitko tome ne bi pridavao niti trunčicu pažnje.
Kada bi odlazila u SAD susresti se sa Obamom ili možda čak u Veliku Britaniju na čaj sa kraljicom mogla bi uvježbati što reći. Nekoliko dana prije puta mogla bi se konzultirati kako će što izgovoriti i reći. ˝Za tri dana putujem u Veliku Britaniju kako bih prisustvovala čajanci sa kraljicom. Razmišljala sam joj predstaviti se na slijedeći način : ˝Srdačan pozdrav kraljice. Ja sam Jadranka Kosor i dolazim iz Hrvatske.

Poslije svijetla dolazi tama…
Tek kada se na Facebook profilima i u političkoj praksi bude nalazila rečenica koja kaže : ˝Narod nas je birao i naša je dužnost raditi prema njihovoj volji i zahtjevima˝ moći ćemo se nadati boljem sutra, a do tada dobro POGLEDAJTE POJEDINAČNO svaku osobu u hrvatskoj politici, malo je progooglajte i sjetite se u kakvim su sve PRIČAMA i AFERAMA SPOMINJANI, a NIKADA PROCESUIRANI ili barem politički KAŽNJENI. Kada završite sa tom zanimljivom pretragom za koju će vam trebati jako puno vremena ( uvjeriti ćete se i sami pokušate li ), možete malo sjesti i razmisliti želite li PROMJENU ili vam ZBILJA odgovara sve onako kako je u ovom trenutku.
anakonda
12.6.2010. 17:13
još samo da i HDZ počne sa prikupljanjem potpisa??????????samo je pitanje da li smije?????


Još iz kategorije SDP



Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.