Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

SDP: Bit ćemo servis a ne lokalni šerifi

  SDP Virovitičko-podravske županije           30.01.2013.         4830 pogleda
SDP: Bit ćemo servis a ne lokalni šerifi

Izborni stožer Socijaldemokratske partije Virovitičko-podravske županije jučer je u sjedištu stranke, u Virovitici, održao svoju redovitu sjednicu. Pod predsjedanjem Tomislava Žagara, predsjednika organizacije i kandidata za župana Virovitičko-podravske županije raspravljalo se o aktualnoj problematici na području svih općina i gradova te županijie u cijelosti. Sjednici su prisutni bili i kandidati za gradonačelnike te načelnike općina koji su do sada potvrđeni u svojim gradskim i općinskim organizacijama.
Zadaća na ovim izborima je ista kao i na svima prijašnjim. Zadobiti povjerenje građana.
Međutim prednost SDP-a ovaj put je što građani žele ljude različite od dosadašnjih koji su samo vladali, nisu nudili poboljšanje i promjene. SDP upravo sa svojim kandidatima jamči da će biti na usluzi građanima, da će biti servis a ne lokalni šerifi. Kampanja koja je pred nama pokazat će da žiteljima ove županije nudimo drugačiju vlast, u suradnji sa građanima stvarat ćemo preduvjete i jednake šanse za sve a ne samo odabrane i privilegirane.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mikeš07
11.2.2013. 12:37
Nije loše u Švicarskoj.Lijepa zemlja i dobra zarada.

Bilo bi dobro tamo zarađivat,a ovdje pametovat.
fitilj
11.2.2013. 11:44
Na Indexu se pod naslovom: "Danas je još gore: 2010. godine Hrvat je zarađivao 4,8 eura po satu, a Danac i Norvežanin 25!", mogu pročitati rezultati uspješnosti kukulele luzera. Evo teksta: ISTRAŽIVANJE Eurostata objavljeno početkom mjeseca pokazuje kako hrvatski građani zarađuju poprilično malo. Odnosno, s obzirom da se radi o istraživanju provedenom 2010. godine, zarađivali su malo, no čini se da je danas situacija još gora jer su stvari osnovne za život postale skuplje, a plaće su ostale na istoj razini ili su čak i manje.

Prema rezultatima istraživanja Hrvat je po satu u prosjeku zarađivao 4,8 eura. Ima dosta zemalja koje su po tom pitanju gore od Hrvatske, međutim, u tim su zemljama i hrana ali i ostale potrepštine jeftinije. Primjerice, Mađari su zarađivali 3,4 eura po satu, no poznato je da mnogi Hrvati idu u shopping u Mađarsku jer je puno jeftinija!

Na samom dnu ljestvice nalaze se i Makedonija s 2,5 eura zarade po satu, Turska s 2,1 eura zarade po satu, Rumunjska s 2 eura te Bugarska s 1,5 euro zarade po satu. Slovenci su zarađivali 7,2 eura po satu, no i kod njih su cijene niže nego kod nas.

Na samom vrhu ljestvice su Danci i Norvežani s 25 eura zarade po jednom satu! Slijedi Švicarska s 22,4 eura po satu.

stole123
8.2.2013. 23:35
siniša,ako nekad budeš u mogućnosti da odlučuješ,kao hž. nemoj otpustiti skretničare, oni rade i zarade svoju plaću. otpusti birokracije tada vlakovi neće stajati a narod neće primjetiti da fale na svojim radnim mjestima. ova vlada da je u startu otpustila 50 posto onih koji nerade ništa nego smišljaju zakone kako uzeti od sirotinje imala bi manje štete nego na ovaj način gdje je otpustila radnike a zadržala neradnike, koje mora platiti duplo više od radnika. osim toga taj obični mali radnik je navikao kupovati u hrvatskoj znači ostavio je svoju plaću kod nas. a drugi 50 posto a da je otpustila neradnike automatski bi u proračunu ostalo više a isti ti neradnici troše lovu vani , na primjer , u dubaju,i u austriji na skijanju ,reci da nije tako
siniša prpić
8.2.2013. 23:07
Vlakovi stoje jer je HŽ otpustio ljude koji su čistili skretnice....., ovo je tema za inspektora Clouseaua.
24sata.hr/news/vlakovi-stoje-jer-je-hz-otpustio-ljude-koji-su-cistili-skretnice-297625

Uspavanka za Vladu u sjeni :
www.youtube.com/watch?v=3UZzP6hkD1Y
slavujj
8.2.2013. 22:49
tako je stole,
drugo je vrijeme,drugi su ljudi ali način razmišljanja je isti,
ako ministar ima ,"mudrosti" da kaže "mi smo odlučili da mali čovjek plati izlazak iz krize,pa nećemo otežavati kapitalu"
što se tu treba dodati(osim harača od:25%) nego da je to čišćenje džepova ,a možda su oni takav "servis "poželjeli biti
servis za čišćenje već praznih džepova!
stole123
8.2.2013. 22:31
mate slučajno mi je taj izvadak poslao jedan prijatelj, a postavio sam ga zato da se usporedi razmišljanje moše pijade i današnjih političara,(bilo lijevi ili desni isti su) zar nema previše sličnosti u onome što je moša pijade izjavio 1942 i političara današnjice koji se trude da iz džepova sirotinje izvuku i poslednju kunu poslije drugog svetskog rata komunisti su čistili tavane,(pretpostavljam da su ti tvoji stariji pričali o tome) a političari današnjice su toliko leni da su donosili zakone kako njima odgovara, i da su nas natjerali da sami počistimo svoje tavane, (pretpostavljam da znaš što je tavan) opet ti napominjem političari, bilo da su lijevi ili desni imaju ista razmišljanja. a da je sdp.kojim slučajem drugačiji nebi bio dovljan remetinac nego bi trebalo otvoriti ponovo goli otok. bio bi pun političara, počevši sa onima koji su napravili prvu privatizaciju i pokazali kako to treba uraditi i sve što ide dalje sve je gore, kod nas po mom mišljenju nema izlaza iz krize dok veći dio političara nebude na golom otoku,a ne u remetincu .
nadakon
8.2.2013. 21:12
Slavuj ti si zaista puko kao bundeva..hitna ti radi cijelu noć pa brzo idi tamo jer bi tvoj mesija kad dođe na vlast mogao izgubit glasnogovornika..šta ti baljezgaš i molim te okani me se jer si stvarno pretjerao..
slavujj
8.2.2013. 15:55
anakonda
pročitaj samo svoje komentare pa ćeš vidjeti da je to "kumrovečka škola",
ne možeš ti meni ništa osporiti o čemu govorim ,ispraviti ,demantirati kad je sve istina a to tebe "strašno boli",ja to znam zato i pišem tu istinu,
što ne kažeš Zokiju da je frustruran ,iskompleksiran,da je imao problema u djetinstvu ,gdje ti je hrabrost i moral za tako nešto?,nemaš ni ti ni "tvoji" a pogledaj Istrane,baš su pravi!
Pogledaj svoj govor tipični "kumrovečki" ,"ovakav si ,onakav si niši vrijedan ničega, nisi vrijedan da živiš " to je vaša demokracija ,možda "nova pravednost"još samo fali da mi pomogneš vezati se "oko radijatora"kao oni tvoji nekada.
nadakon
8.2.2013. 8:09
Slavuj ti jednostavno nisi vrijedan komentara jer si prijatelju moj jednostavno ograničen u razmišljanju..zatrovan si sa komunizmom i stalno isto pričaš o kumrovcu,istri,Ostojiću i Prpiću..ja sam mislio da ti imaš u toj svojoj glavi malo širu viziju za komentare ali ti imaš kao ono šta imaju sa strane moje omiljene životinje i samo vidiš u daljini komunizam..a iza tog crvenog sjaja vidiš neki bijeli tunel i kako ti najavljuješ da će se ukazati nekakvi mesija poslije izbora koji će te spasiti od ovoga zla..rekao sam ti već da si vjerojatno u djetinjstvu imao nekakve traume koje ti se sad manifestiraju pa si tako isfrustriran sa svim i svačim..ajd molim te kad nešto želiš iskomentirati na neku temu drži se nje a svoje strahove od komunizma liječi pod hitno kad ti se pojavi taj tvoj mesija u vtc..
slavujj
7.2.2013. 23:55
on je najbolji dokaz da ta politika "živi i danas",
zato se on ljuti,neće da prizna jer to je jače i od njega,on bi se htio toga riješiti,ali nije to lako
Mate Vukušić
7.2.2013. 23:50
stole, uvaženi komentatoru, bez ljutnje ali nisi "na liniji" onoga što sam odgovorio baćjozi ( i sada već požalio jer njegovi komentari nisu vrijedni odgovora ). Pretpostavljam da si informiran da je Moša Pijade već odavno pokojni, ne znam što ti uopće znači taj izvadak iz povijesti/istorije, jer riječje o današnjem promišljanju ili kako reče baćjoza Komunističkom razmišljanju. Nisam razumio što je poanta tvog komentara osim da je Milanović sa koalicijskom Vladom za godinu dana opljačkao hrvatski narod koji se za vrijeme Sanadera obogatio. Ako je to tvoj stav mogao si to jasno reći, bez Moše Pijade.
( mogaobih ti navesti nekoliko primjera iz iste te povijesti ali bi rasprava dugo trajala ). Pozdrav,
stole123
7.2.2013. 23:40
nadakon izgleda da si prepoznao politiku sdpea danas i komunističku od 1942 godine kad si se tako naljutio ,opet ti kažem da razlike nema,a nemoj misliti da i u hdzeu,pa i u hspeu, nema takve politike koju je tada prezentirao moša pijade i danas sdp,a između i hdz, nije bit u strankama nego u glavama političara to je njihovo razmišljanje .a ne od malih običnih smrtnika ,
Lynx
7.2.2013. 23:16
Strašno je većinu komentara i čitati.
Na državnoj razini je nekada bio hdz i svi su pisali negativne komentare na njihove negativne postupke - i to je bilo svima sasvim u redu, a bunili su se i branili svoje vodstvo samo hdz-ovci. Smetali su im ne samo komentari sdp-a, nego i "trećeg puta".
Sada je sdp na vlasti, hdz-ovci su generalno protiv njih, jer to je tako normalno kao da su u zvijezdama upisani kao sudbinski određeni neprijatelji od postanka svijeta i niti jedni, niti drugi zapravo i ne vide ništa i nikoga oko sebe. I ne priznaju svoje greške. Oholo, vrlo oholo.
Ali i dalje ih bole komentari "trećeg puta", onih koji su prije kritizirali hdz zajedno s sdp-ovcima, što je tada bilo u redu - jer je trebalo po svaku cijenu skinuti hdz. Sada se narečeni sdp-ovci ponašaju jednako u obrani postupaka stranke kao nekada hdz-ovci, a najžalosnije, što su im tekstovi i komentari bili puni demokratskih načela koja su sada kolektivno zaboravili.
Svatko ima pravo na svoj stav, svoje razmišljanje o određenoj stvari i treba ga poštovati - koliko da je naš dijametralno suprotan.
Komentari trebaju biti u tom duhu - argumenti i promišljanja, a ne vrijeđanje na bilo kojoj osnovi.
Nije sve crno i bijelo, ili kako priliči situaciji - plavo i crveno.
Komentatori na forumima/portalima/web stranicama - zaista jesu birači i daju svoj doprinos.
Lokalni šerifi se kod nas imaju negativno značenje, bez obzira što su značili ili znače u sad-u, jer nismo u sad-u.
Itd...
@Mate Vukušić, @bać joza,
- ne bih rekao da se radi o "komunističkom načinu razmišljanja", odnosno ne bih to tako nazvao. Radi se tu o "balkanskom načinu", to nužno ne mora biti negativno, ali u većini stvari, posebice kod političkih konvertita to jest.
Navest ću jedan friški primjer: - najviše rangirana osoba u jednoj gradskoj firmi/ustanovi, prilikom upita jednog zaposlenog da što će učiniti ako hdz na lokalnim izborima izgubi - odgovori - sa novima, sve isponova. Dakle jasno je kojoj opciji pripada, ali je isto tako jasno što će učiniti ako ona izgubi, te jasno, bez dvojbi prikazuje sebe i što misli i što mu znači stranka, a nije komunist.
To nije pravilo, ali nije ni iznimka, pokazuje nažalost da je stranka sredstvo da se zauzme položaj, a mijenjanje sredstva garant da ćeš položaj i zadržati. Nije pravilo jer niti možemo svi biti na položajima gubitak kojih bi nas strašno pogodio, ali ni živjeti lagodno u društvenom uređenju gdje se poštenje, iskrenost i čast ne valoriziraju kako i pristoji.
"...kod nas snać se znači zajebat zakon..."
Malo se ovdje na vt.netu promjenilo.
nadakon
7.2.2013. 22:56
E moj stole i bać joza veliki vjernici..pa u kojem vremenu vi živite,gdje živite,s kim živite..pa vi se sa komunizmom izgleda budite i liježete..za sve loše u hrvatskoj krivite komunizam koji je nestao još tamo 90-ih padom berlinskog zida..zar je komunizam kriv recimo za krivu politiku prema Bosni,za pljačku u pretvorbi i privatizaciji,za puno lažnih branitelja,za totalitarizam koji je vladao u hrvatskoj,za fimi mediju,za pljačke u hrvatskim cestama,za pljačke hrvatskih banaka i da ne nabrajam dalje jer bih mogao tako do jutra nabrajati..pa ako ste veliki vjernici zašto onda lažete kad znate da je to grijeh..živimo u 21.stoljeću a vi pričate o moša pijadi..shvaćam morate slijedit karamarka koji još isto kao i vi ratuje sa mirkom i slavkom..dajte ljudi moji pišite korektno i pomaknite svoj život kojih 50 godina prema naprijed i ugasite taj vaš stroj u vašim glavama koji se zabunio pa vas vodi prema prošlosti umjesto prema budućnosti..imajte barem malo obzira prema mlađim generacijama i nemojte ih trovati sa komunizmom nego im dajte savjete za sretniju budućnost jer po ovome šta pišete vi niste komunisti nego totalitaristi..
slavujj
7.2.2013. 22:30
a da li je to demokratski onako raspuštati sve koji "ne misle" kao " zoki & company! od istre do zagreba a što dešava u vt tu opet nameće kandudata koji nije izbor "baze" a ovi opet nemaju hrabrosti to reći,
ima li to veze s "kumrovečkom školom"?
pa naravno da je to isti "rukopis, sviđalo se to nekome ili ne,to nema veze sa demokracijom,
to je vraćanje ne za 20 godina unazad nego za 50-60 g. ako ne i više,
dal ste čuli najnoviji iz zg ,-kažu da ne prati više Bernardić Ostojića ,već da Ostojić prati Bernardića da mu se "ne daj Bože"što ne desi,aludiraju na Bandićevu bolest (moždani,srčani)koju je "ministar "prepoznao na vrijeme i spasio mu život,
tako to radi sdp,demokratski i humano!
stole123
7.2.2013. 22:11
e moj mate pročitaj ovo i odgovori nije li način razmišljanja danas i od 1942 g . isti. osiromaši ljude do kraja pa kad im damo koru kruha bit će zadovoljni.
stole123
7.2.2013. 22:08
mate vukušiću. evo pokušat ću ti prebaciti kako izgleda komunističko razmišljanje od moše pijade,

Citat Moše Pijade sa prvog zasedanja AVNOJ-a novembra 1942. u Bihaću:"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo.

Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku.

Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom. Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine.

Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere. Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira."[Dokument se nalazi u Arhivu vojnoistorijskog instituta u Beogradu u fajlu Štaba vrhovne komande (JVUO) - Četnička arhiva, pod oznakom K-12, 30/12.]

se nalazi i danas u arhivu.
Mate Vukušić
7.2.2013. 19:34
Poštovani baćjoza. Žalosti Vaša retorika na ovom portalu ( po mojemu skromnom mišljenju ), pogotovu ako ste osoba s kojom Vas mnogi ovdje poistovjećuju, mada je to isključivo Vaše pravo. Nisam do sada reagirao ali ovaj put hoću.
Dakle, Vaša konstatacija:
" To je bolest svih naši "partija". Komunizam smo srušili na političkoj sceni, ali nismo srušili komunističko razmišljanje u našim glavama!".
Kao prvo, ne mogu vjerovat kojom žestinom opravdavate sve anomalije i devijacije koje su se pojavile u Hrvatskoj domovini u zadnjih 20 i par godina. Niti se ne trudite negirati takve pojave nego ih gorljivo opravdavate raznim izlikama.
Ovo Vaše zadnje, da je to komunističko razmišljanje u našim glavama je, blago rečeno, priprosto. Pa zar Vi, školovan i načitan čovjek, zbilja mislite da nakon tolikog odmaka od onog režima, koji je usput budi rečeno, bio prilično pošteniji nego li je to danas, ljudi sa trideset četrdeset godina promišljaju "komunističkim načinom"? I kakav je to način, pobogu baćjoza?
U vrijeme mraka i tame članovi partije koji su počinili kazneno djelo, naravno ako su bili i otkriveni, kažnjavani su zatvorom. Veća kazna u ono vrijeme je bila onima koji su kažnjeni ukorom ili isključenjem iz partije nego li je današnji meštri dobivaju za višemilijunske pronevjere. Eto, baćjoza, to bi bilo to, ako i to nije komunističko razmišljanje.
nadakon
7.2.2013. 17:02
Bać joza pa najviše komunizma ima u ovima koje ti zagovaraš kad kažeš pa nebi on to napravio da nije morao..znaš i sam da se samo mora umrijeti a sve ostalo se nemora a pogotovo ukrast..u kojoj je to božjoj zapovjedi to bi trebao znati jer kažeš da si veliki vjernik..
bać joza
7.2.2013. 10:36
Svi postavljaju svoje ljude, a koji nisu njihovi s vremenom postanu kako bi sačuvali radno mjesto. To je bolest svih naši "partija". Komunizam smo srušili na političkoj sceni, ali nismo srušili komunističko razmišljanje u našim glavama!
nadakon
7.2.2013. 0:22
Ma stole nisam ja njih spominjao u kontekstu jel su dobri ili nisu nego da su svuda postavili svoje ljude jel to je i logički da uvijek imaju većinu jel bi brzo izgubili vlast da nije tako..mislim da se slažeš sa time..
stole123
7.2.2013. 0:16
nadakon. pa spominješ istru,osijek i split. u osijeku je na vlasti hdssb. već sam pisao da sam razgovarao sa prijateljem iz osijeka,koji tamo živi, i rekao je da za sada nema bolji od hdssba izbori će pokazati dali su dobri ili ne ,tako je i đapić u osjeku otišao u prošlost a došli ovi na vlast ako ih ponovo izaberu kako kolega tvrdi znači da su dobri. u saboru nisu loši iako ih mnogi ismijavaju ali činjenica je da su udvostručili broj saborskih zastupnika, to vjerovatno nešto govori da se narodu sviđaju takvi političari,
stole123
7.2.2013. 0:07
nadakon znam da svi obećavaju ali pokušati dati glas onima koji nisu ni sa hdzeom ni sa sdpeom. znači neki novi ljudi koji se do sada nisu okoristili politikom a to samo iz razloga da shvate i jedni i drugi da nisu nezamenjivi.
nadakon
6.2.2013. 23:45
Slavuj sad ti opet udaraš ispod pojasa i spuštaš se jako nisko..ma neželim opet sa tobom u polemiku jer zaista nisi fer i korektan..
slavujj
6.2.2013. 23:41
pa vidiš tu si stvarno u pravu,
govoriš iz osobnog iskustva!
nadakon
6.2.2013. 23:39
Stole 123 sve šta si rekao je u redu..samo ono zadnje šta kažeš ja ću glasati za onoga tko mi obeća da će to pošteno napraviti..pa tko to ne obećaje prije izbora..svi..a tko to napravi kad dobije izbore..nitko..to je naša realnost..
nadakon
6.2.2013. 23:32
Pa daj slavuj bez obzira šta se neslažemo u nekim stvarim ajd reci mi da to nije istina i sa ostalim strankama..imaš primjer u splitu u istri u osijeku..nije na vlasti ni hdz ni sdp pa šta kažeš na to..pa to su samo fraze..pa zar misliš da će to netko zaista napraviti i da si sam zabije nož u leđa..nema šanse..
stole123
6.2.2013. 23:29
nadakon ,bilo da se radi o siniši ili bilo kome drugome, moj glas će dobiti ako na određena mjesta postavi stručne ljude a oni koje je smenio dobio otkaz i pošalje ih na biro,a ne na još bolja mjesta,jer na ovakav način kako su do sada rađene smjene svi koji su smenjeni otišli na još bolja radna mjesta, i ostali nama na grbači,ili državnim jaslama bolje rečeno. osim toga očekujem od političara puno više odgovornosti i prema radnznači očekujem od političara da ne krade i ne zadužuje djecu naše djece iku ,seljaku i na kraju prema državnoj imovini.jer treba svatiti da sve što oni izgrade kao kružni tokovi i ostale gluposti je to lijepo ali treba to i vratiti i na to platiti kamate,na koji način samo preko naših leđa, jer oni neprivređuju nego troše čak i ono što još ni mi nismo zaradili, poslije se ptamo zašto poskupljuje ovo ili ono,pa razlog toga i je što na primjer flora. mora pokrivati troškove grada, a tko plaća floru opet mi, uz blagoslov grada da je to obavezno i potrebno. znači da smo mi ti kojima ti isti političari stavljaju nepotrebne namete na leđa i poslije netko je već napisao kakav nam je lijep grad, ako je nekom lijep onaj kamen koji je okačen pred hipo bankom ,nemam ništa protiv neka ga taj i plati ali ne iz mog džepa nego iz svog. isto sam pisao kad su ono crtali pred robnom kućom. isto nemam ništa protiv ako ga je platio netko iz svog džepa a ne zavlačiti ruke u već i tako prazne novčanike građana.koji od političara bude obećao takve štednje kao primjere koje sam dao taj će imati moju podršku uvjek.
slavujj
6.2.2013. 23:21
siguran sam da su to sdp-ove i hdz-ove fraze, za druge se to ne može reći ,nisu bili u prilici pokazati se ,ali doći će vrijeme i za to!
nadakon
6.2.2013. 23:04
slavujček zaboli me za hž cargo..baš me briga za njih kako posluju..to je njihov problem..ako je tko šta zabrljao netreba imati milosti jer zna se koliko članovi uprave imaju plaće..o tome ja mogu samo sanjati..ja dijelim ljude na poštene i nepoštene..nikako drugo..to je moj stav..dobro znaš da svi koji dođu na vlast postavljaju sebi odane ljude na položaje jer se boje da ga onaj iz druge stranke neće bojkotirati..to je naša realnost..pa ajd si sad zamisli ako će siniša pobijediti u vtc pa zar će ostaviti oko sebe ove dosadašnje lopove da ga bojkotiraju..ma nevjeruj nikome kad kaže-kad ja dođem na vlast postavit ću stručne osobe na pojedina odgovorna mjesta-..ma to su samo predizborne fraze..
slavujj
6.2.2013. 22:25
anakonda
nešto i HŽ cargo posluje lošije nego lani,
izgleda da je nova uprava s sdp-ovcima čista
katastrofa!
MMMM
6.2.2013. 12:51
Većinu komentara mi se uopće ne da čitati jer nemaju nikakvu vrijednost. Samo se međusobno častite. Podijelite si brojeve telefona pa pričajte međusobno da mi ostali ne budemo "spammani"! Umjesto takvih razgovora mogli bi razmjenjivati argumente.
nadakon
5.2.2013. 23:52
Siniša pa kako možeš tako dopustit svom glasnogovorniku da tako do kasno bećari po tipkovnicama..jel mu je plaćena i treća smjena i noćni rad..slavujčiću plaća će biti sto posto kad štedišama u strasburu bude vraćen novac..
slavujj
5.2.2013. 23:38
vidiš,sad si ju ti počeo spominjati,a ja sam baš to htio,kužiš,
šteta što ti to ne razumiješ anakonda
nadakon
5.2.2013. 23:21
A slavujčiću pa kako to da nisi spomenuo istru u onom komentaru jel ti um konačno proradio pa sad više nećeš ponavljati iste stvari..ma jadan si sinišin glasnogovorniče..
slavujj
5.2.2013. 22:53
na da kon/a na kon da
je bio i ostao jedno veliko ništa!
stole123
5.2.2013. 22:43
tako je mikeš dobro ga se sjećaš. baća joza,pa zar nije suncokret bio u gradini(koliko se ja sjećam) ili to ima puno suncokreta u našem okruženju.
mikes08
5.2.2013. 10:23
Vala jest! Najviše je štete pravio svojoj partiji dok nije dobio po prstima od gazdarice. A do tada, zlo i naopako, svoje izblamirao a od sebe napravio cirkus-idealan za urbani ili alfa radio.
nadakon
5.2.2013. 9:45
Neznam tko je bio taj anakonda ali vidim po vašim reakcijama da vam je unio dosta pomutnje čim toliko o njemu pričate a govorio je i protiv sdp..znate kako se kaže za dobrim konjem se prašina diže..evo ovom prilikom ga pozivam da se ponovo javi pa da ja vidim šta on to piše baš me zanima..kad ste se vi bać joza hdz-ovac pobunili protiv njega znači da je čovjek istinu pisao..jer vi veliki hdz-ovci i vjernici imate samo svoju istinu i svog boga očito koji vas štiti od lopovluka..
bać joza
5.2.2013. 9:35
Anakonda je bio niš korisit. Bio je i ostao član SDP i nitko ga u njegovom okruženju nije smatrao nekim relevantnim čimbenikom. Zapravo, svi su ga ismijavali. Izgleda da je napredovao u stranačkoj hijerarhiji, pa je morao promijeniti i nick vjerojatno, da ne bi bio poistovjećivan sa starim nickom i starim razmišljanjem. Napredovao čovjek, i u poslu, i u stranačkoj hijerarhiji, i u razmišljanju! To je dobro! Suncokret je jako korisna biljka!
stole123
4.2.2013. 22:39
mikeš 08 i slavuj ja koliko se sjećam anakonda je bio veliki sdpeovac, nisam mu to zamjerao niti ikom zamjeram tko piše objektivno i pošteno , ali sjetite se da je anakonda pljuvao i po sdpeu, pa je čak siniša pisao , nadi čavlović kako joj članovi prave magareće usluge sdpeu, zato sam ga i prihvaćao kao sdpeovca koji je pisao relnije od ostalih a to se sada i pokazalo osim toga anakonda je opet unapređen i bavi se politikom i mislim da se više nejavlja na ovaj portal, pa čak ni kolegama koji rade na željeznici.
siniša prpić
4.2.2013. 21:46
Lijepo molim posljednje aktere da temu "ŠKZ" prepustimo pravosuđu. Nemojmo pretpostavljati. Neće to još dugo.
I smanjite tenzije. Tražite zajednički nazivnik....., ćini mi se da je zajednički nazivnik - Hdz. Pozz
dikan
4.2.2013. 21:17
Slavujj, komentar na mjestu 19:11:59.Što se tiče nadakona, dva njegova komentara sam pročitao pametnome dosta.
nadakon
4.2.2013. 19:42
Ha,ha sad si se i ti razotkrio..pa zar si i ti štediša škz..izgleda da vas istina boli..a tu kukaš kao zadnja sirotinja..ja bar otvoreno kažem za tu i tu osobu da je takva i takva pripadala ona bilo kome a ti samo sve kao mačak oko vruće kaše samo vrtiš..provodiš demagogiju kao robin hud..
slavujj
4.2.2013. 19:11
nadakon/anakonda
koji si ti to karakter tu prodaješ svoje laži,ponavljam da ti bude jasnije-laži
naravno da sam ja na temelju tvojih laži to i utvrdio a mikeš i Prpić te otkriju u laži izletiš im ko zadni naivac,pa tu istinu pročita i stole i ti još imaš obraza ovdje dijeliti lekcije i
"prodavati" ljudima pamet-pročitan si ,ljudi ti se smiju , sprdaju se s tobom koji sramotiš taj "svoj sdp", a hdz pa oni vole kad se takvi "pametni sdp-ovci" javljaju, jesi li primjetio da se niti jedan hdz-ovac ne javlja ,da bi blatio sdp?
znaš zašto?
pa ne mogu oni to tako dobro kao ti !
pitam se čita li netko od "tvojih daljinskih upravljača"ovu sramotu?
nadakon
4.2.2013. 18:08
Guru jel to nije pohlepa ako netko neće staviti višak novaca u naše provjerene banke na kamatu od recimo 5% nego je dao jeretu na 20% i nema nikakvu garanciju..ako nije onda sam ja priznajem u krivu..
guru
4.2.2013. 17:54
Nadakon velika je razlika između onih koji narodu podilaze samo za izbore ( Nada , Vesna I td) ili Vođe poput Prpiča koji su sakupili ljude željne pravde i na čelu kolone krenuli put Zagreba.Predmet koji je na sudu uglavnom se ne komentira. Ipak ću takvima kao ti dati usporedbu sa Sanaderom. I za njega su govorili da nikad neče biti osuđen. Da li zbog pritiskaEU ili zbog toga što je voda došla do grla u pravosuđu se nešto kreće.
Štediše ljubljanske banke sigurno će svoja prava ostvariti. Za štediše Virovitičke Štedno kreditne zadruge također ima šanse. Da je država baš tako nevina sudac bi odbacio optužnicu kao neosnovanu. Dakle dok postupak traje sve je moguče.
To što jednu veliku populaciju marljivih i radnih ljudi nazivaš pohlepnima nimalo ne zvuči lijepo.
Dakle svi obrtnici su također lihvari jer hoče raditi i zaraditi.
Krivo se predstavljaš kao obrtnik jer to nisi jer ih sramotiš.
Obrtnici rade i nemaju vremena kao ti toliko pisati po portalu
Anakon malo kulture dijaloga ne bi ti smetalo.
Ako želiš ovako napadati onda napiši puno ime i prezime kao Siniša .
nadakon
4.2.2013. 17:19
Važi siniša vidjet ćemo se naravno..ovo šta si napisao potvrđuje moje komentare da su svi pomalo koristili takve slučajeve kad su im bili potrebni u svoje dnevnopolitičke svrhe kao npr.vesna a ti kažeš i nada..tipična naša posla..
siniša prpić
4.2.2013. 16:59
@nadakon, na kraju krajeva, ja sam za da se vidimo. Samo nazovi.
siniša prpić
4.2.2013. 16:52
@nadakon, znaš li kako je tekao razgovor između današnjeg premijera i mene, tamo negdje u travnju 2007 ?! Pita on mene : "Kada su se dogodili propusti, vezano uz nadzor Ministarstva financija nad ŠKZ ?! Rekoh, da se to dogodilo u razdoblju 2001-2003. Na to je Milanović kratko rekao : ......, pa to je bilo za vrijeme Sdp-ove vlasti !! Sastanku su bili nazočni : N.Čavlović, M.Kukić, T.Kurečić, M.Vukušić, Prpić ( mali ) i Milanović.
Znaš li tko je pozivao štediše da na zadnjim lokalnim izborima glasuju za Sdp ?! Vlado Župan, koji je završio u gr.vijeću po naredbi N.Čavlović.
Znaš li da postoji stenogram govora N.Čavlović, koji je održala u Saboru u sklopu rasprave o Štedno-kreditnih unija. U toj raspravi, današnja šefica Porezne, uprave, a tadašnja oporbena zastupnica, proziva Hdz za ŠKZ, te pita tko će biti odgovoran za povrat novca virovitičkim štedišama.
Ne bolujemo svi od amnezije......
I konačno, jesu li i štediše Ljubljanske banke bili pohlepni. ŠKZ je bila pod nadzorom Ministarstva financija, a isto je imalo svoja prava i dužnosti.
Slažem se da su mnoge firme zbog nerada institucija države propale. Valja se boriti. I podržati one koji se bore.
nadakon
4.2.2013. 9:43
e moj mikeš i stole imam samo jedan nick a to je ovaj..sa onim drugim nemam apsolutno nikakve veze..to je slavujeva izmišljotina kad je počeo za mene pisati svašta i nije više imao odgovora pa je izjavio da se krijem iza tog drugog nicka..i to samo zato šta sam mu ja predložio da se nađemo pa da vidimo tko piše istinu o sebi..šta se tiče siniše o njemu sam napisao puno dobrih komentara kad je nešto dobro napravio po mom mišljenju..dirnulo ga je ono šta sam mu spomenuo štediše jer to je njegova bolna točka sa kojom se mora nositi kad je ušao u to..rekao sam mu da mora otvoreno reći da od povrat love neće biti ništa i on to dobro zna da je tako a meni odgovara daa je šzk poslovala pod okriljem ministarstva financija i da država to mora vratit..e moj siniša evo ti recimo moj primjer imao sam firmu i radio sam sa par firmi i isporučivao sam im robu..dvije firme su se jednostavno ugasile i ja nisam mogao naplatiti svoja potraživanja..siniša sad te ja pitam jel sam za to ja kriv šta sm tim firmama dao isto recimo kao i ti i tvoji štediše jerešiću jer i moja roba je bila lova koju sam ja izbrojio za nju ili je krivo ministarstvo financija..pa naravno da sam si sam kriv i ne mogu nikog drugog kriviti..e moj siniša a takvih slučajeva u hrvatskoj ima na stotine tisuća..razlika je između mene i nas ostalih koji smo tako prošli i tebe i tvojih štediša u tome šta smo mi imali firme i borili se za egzistenciju a vi ste malo bili pohlepni pa ste išli davat vaš novac nekome tko vam je obećao nekakve imaginarne kamate..i zato vas ne žalim i ne podržavam a tako misle i puno ostalih komentatora samo ti to ne žele otvoreno reći iz valjda nekih interesa svojih ili se boje kao recimo gos ljubo koji te u tome podržava iako mislim i da to nije iskreno rekao..a usput i ne želim da mene netko žali i podržava za ono šta sam svijesno napravio iako sam znao da mogu proći tako kao šta sam prošao..a što se tiče hdz i sdp pa njih nemogu izjednačavati ni po čemu jer se zna šta su nam koji napravili do sada..hdz se nemože usporediti sa ničim jer njihov oblik,razmjer,veličina,arogancija,pustošenje i pljačka hrvatske može poslužiti stručnjacima,naučenjacima,psiholozima da uđu u srž hdz-ovskih mozgova i da možda teoretski otkriju šta se sa tim mozgovima dešavalo kad su to radili..tako i kad bi ih usporedio i sa talijanskom mafijom i to je čak nemoguće jer ih je hdz nadmašio..
slavujj
3.2.2013. 23:12
moram priznati da i mene to čudi,
pošten a onda mu netko zabranio pristup portalu
pa tko mu je zabranio i zašto?
kako to nitko vama i meni ne brani
mikes08
3.2.2013. 23:03
stole123, ne prestaješ razočaravat: ne mogu vjerovat da je lik pod nickom anakonda za tebe bio pošten - pa još političar. E moj stole..
stole123
3.2.2013. 22:29
nadokan ako je istina da si ti anakonda onda se tu nešto promjenilo u tvom razmišljanju jer koliko se sećam anakonda je bio pošten političar, i zabranjen mu je čak i pristup na portalu jer je pisao ono što narod i razmišlja ali sad kad su njegovi na vlasti piše u rukavicama ako si anakonda što te je natjeralo na promjenu mišljenja o politici i političarima.
tek sam sada skužio da imamo i dva mikeša ,08 i 09 čini mi se da je 08 mnogo objektivniji od 09 pa u slučaju da prozovemo mikeša za bilo što treba povesti računa o kojem se radi.
sinišu je nadokan prozvao kao političara koji se krije iza š,t,z. pa nadokan siniša je jednom javno stao iza sdpea, tada sam mu napisao da netreba podržavati javno sdp, niti bilo koju drugu stranku, ima svoju jer sada po mom mišljenju nije baš povoljno jer narod je protiv sdp. a da bi se mogao i sam siniša iznenaditi na izborima jer narod traži poštenog čovjeka a on je taj. i zato mu nije bilo pametno podržati barem ne javno sdp.
nadakon
3.2.2013. 22:07
Laku noć skrivaču,glasnogovorčiću,slavujčiću nisi dostojan više nikakvog komentara jer to doista ne zavrijeđuješ a i siniša će se dobro usrećiti sa tobom i sličnim uvlakačima poput tebe..
slavujj
3.2.2013. 21:51
eto,kakvo "razotkrivanje" bravo dečki,
takav bi se lik tobože s nekime sastajao i razotkrivao nekoga tko slobodno iznosi svoje mišljenje,jesam li rekao da se ne smije građane smatrati nekakvim bedacima,sad neka vama objašnjava svoje laži,pozdrav obojici!
nadakon
3.2.2013. 21:43
Siniša pa sad stvarno podcijenjuješ..pa slavuj tvoj glasnogovornik me je par puta okrivio da se krijem iza anakonde i da sam partijaš i ti si to ponovio..neznam zaista šta da kažem ali to je tvoje pravo da kažeš ovdje i ono za šta nisi siguran..
mikes08
3.2.2013. 21:37
nadakon, pa nisi ti valjda anakonda? ako nisi, zašto si se našao prozvan? nekakva zabunica je u pitanju ili što?
siniša prpić
3.2.2013. 21:33
@nadakon, pa kada sam te spomenuo ?! Spominjem anakondu....., kakve to ima veze s nadakon ...?!
Netko se je tu prebrojao.....
nadakon
3.2.2013. 20:55
Mikeš pa pogledaj komentar od 18:45:57..šta je siniša napisao za tzv.anakondu..
mikes08
3.2.2013. 20:44
nadakon, očito ste se malo prebrojali ( pa nigdje vas siniša nije spomenuo a pogotovu ne vrijeđao ili ste se sada otvorili pod "krivim" nickom? dešava se, šta se može ). I nemojte takvim tonom, treba razmjeniti mišljenja, portali su slobodni, tu je pravo mjesto, bez zločestoća. Izmiješali ste toliko solidnih ocjena sa optužbama ( pljuvačinom )da gubite smisao rečenog. Šteta.
Čuli ste Sinišu o anketama? Bilo bi dobro znati podatke ( ili je netko "popušio" patku? ako ima podatke iz dva izvora možda ga nisu oba zanitala )
nadakon
3.2.2013. 20:20
Mikeš vidiš da je i siniša upao u slavujevu zamku i sad ga počeo hvaliti samo zato šta ga je par puta pohvalio..siniša spuštaš se previše a nisi na slavujevom nivou..pa zar nevidiš da stalno isto piše..o beri,oistri i još par fora i toga se drži i obećava nam nekog mesiju poslije izbora a između toga tebe pohvali i ti odmah padaš na njegove fore..vidjet ćemo šta će pisati za tog mesiju kad prođu izbori i on se ne pojavi..onda će ga najaviti za slijedeće izbore najvjerojatnije ha,ha..a ti mene sada prozivaš partijašem samo zato šta sam ti rekao istinu da si u politiku ušao samo radi šzk i da kažeš iskreno tim svojim pohlepnim štedišama da od povrata love neće biti ništa sto posto..ti to znaš jako dobro ali zavitlavaš ljude..vidiš siniša kako istina boli i onda se spuštaš na nisku razinu i ovo šta si napisao o meni je čista laž..a to ću ti dokazati dok te sretnemo jer ja te viđam često i javit ću ti se tako da vidiš da sam ovdje govorio samo istinu i ono šta mislim a tako sam i tebe pohvalio u par komentara zar to nisi vidio..ja sam obični mali čovjek koji cijeni poštenje i korektnost prema svima i ne pripadam samo sebi a ne bilo kakvoj opciji..pa kako da izjednačim one koji su vladali 17 godina i pokrali sve šta su mogli u hrvatskoj i ove koji su tek počeli vladavinu godinu dana..siniša pa zar se to može izjednačiti..ja znam da se ti boriš za vlast i da ti je svaki političar protivnik ali i ti ih izjednačuješ a u sebi znaš da to nije to..samo da se dodvoriš svojim biračima..ja ne padam na to i realan sam čovjek i uvijek dok nešto kažem dvaput razmislim..zašto sam rekao slavuju da se nađemo pa da vidimo tko je tko a on se odmah uplašio i rekao hvala neću..siniša ovaj zadnj komentar o meni ti je zaista neprimjeren i pun laži..a to ti može potvrditi i medo tvoj i moj prijatelj tko sam i šta sam tako da vidiš kakav sam ja čovjek a kakav je čovjek tvoj glasnogovornik,mesija i d..e lizac slavuj..pozz..
mikes08
3.2.2013. 19:01
slavuj, igrokaz vam je odličan, na visini, čestitam. naravno da ne vrijeđam, na to sam više puta ukazivao na ovom portalu, da to nije fer niti kulturno.
Prepoznali ste neke vrijednosti kod Prpuća i to je ok. Djeluje da ste iz istog-sličnog kruga, ako niste - dobro, ako jeste - isto dobro, ne trebate se kočoperit.
Ja sam u par navrata prokomentira neke stvari u korist partijaša, ti si me odmah smjestio u taj krug - tvoje pravo na mišljenje. Holy, Ferdelji, Komadina - sličan dojam imam kao i ti po tom pitanju. Ne znam za "Beru" ( ako si mislio na lika iz Zagreba, Bernardića, taj se ipak zaletio, poletio je na razinu glavnog gazde i paf. Šamar. Koliko je to dobro ili loše reći će Ostojić iBandić.
Ti si šerifovanje shvati u tom kontekstu, ja opet na način da ne misle biti šerifi kao neki gradonačelnici i načelnici, u negativnom kontekstu.
Ovo o servisu građanima si zločesto napravio usporedbu ali i to je tvoje pravo. Iz onoga što su u tekstu napisali očito je da se radi o servisu građanima ali i tu imaš pravo pretpostaviti što hoćeš.
O ukazanju ovih koje spominješ možda nije uputno komentirati jer s pojavom tvog ljubimca nije počelo ukazivanje na nepravilnosti i nezakonitosti. Počelo je slavuj puno prije, iz stranaka tadašnjih oporbi, i HNS-a i HSLS-a, naravno i iz partijskih redova. Ali puno o tim stvarima su rekli i neki nezavisni vijećnici u vijeću i u javnosti ali se to po malo zaboravlja. I ostavili traga u našem gradu. A ne busaju se u prsa zbog toga. No, tvoje je pravo najaviti mesiju, kako god ga nazvao. Eto, rekoh sve, bez vrijeđanja, naravno.
siniša prpić
3.2.2013. 18:45
Od "agenata" na ovom portalu, mislim da ima jedan (007), no i taj još malo pa će biti poznat.
Najveći agent svih vremena na Vtc.net-u, svakako je "anakonda". On je "jači" od inspektora Clouseaua....., ovih dana je prešao na radio(ton)....., i to nitko ne primjećuje. Čak ni njegovi u partiji...., e vidite, to je agent.
A, Vi?! Vi samo koristite onaj dio iznad vrata. Pozz
slavujj
3.2.2013. 18:05
ako me @nadakon "ne razotkrije" prije nego bi me vi upoznali,mislite li i vi da sam nečiji "agent" kao što on mosli?
siniša prpić
3.2.2013. 17:51
Za društvo u "čošku".....
youtube.com/watch?v=au30c9ZMIPg
siniša prpić
3.2.2013. 17:48
Što dodati...?! Ma već sam rekao, rođeni glasnogovornik !! Jednom, nekad, javite se. Da Vas izgrlim kao brata rođenog. Pozz
E, zbog ovakvih ( i još nekih ), vrijedi istrajati.
slavujj
3.2.2013. 16:31
e moj mikeš08,
hajde vi barem ne vrijeđate,kao neki drugi,evo ne znam kojim redom da vam odgovorim,
mislim da se vrijednost neke osobe ,pa i one koju ne poznajemo, može vidjeti iz njenog govora,ponašanja,promišljanja o temama od životne važnosti na ispravan i moralan način, što isto vrijedi i za stranke s tim da je "osobna iskaznica" svake stranke-njen vođa,upravo iz tih razloga ste vi mene prepoznali kao nekogaa tko favorizira gospodina Prpića,(što ja nisam krio)jer sam u njemu prepoznao te vrijednosti( sve više ljudi prepoznaje) koje kod drugih nisam.
Pa treba li se nešto govoriti o gradonačelniku ,bivšem ministru MUP-a koji iz blagajne mupa prebacuje milione na račun hdz-a,možda i treba o tome će sve reći sud , i mislim da se on trebao više posvetiti svojoj obrani nego nastavkom politike.
Sdp je uništio svaku nadu i vjeru svakoga čovjeka u moral,poštenje ,nastavlja hdz-ovim stopama i to krupnim koracima. Oširomašenje svakog hrvatskog čovjeka i to kako oni sramotno priznaju u korist "krupnog kapitala" je dokaz da ne vide izlaz iz ovog stanja. Kadroviranje i način na koji to rade umnogome podsjeća na "kumrovec".Slučaji Holy,Ferdelji,Komadina ,Istra mnogi drugi do "Bere" apsolutno zatiru svaku pomisao demokratskog razmišljanja,neosnovani i nepotrebni napadi na crkvu i vjernike vrijeđaju dostojanstvo i ponos svakog poštenog hrvatskog čovjeka.
Nasuprot tima i takvima pojavio se Prpić koji je od samog početka svoga rada uporno ponavljao da su hdz i sdp u nekakvoj "tihoj "koaliciji, jer prođe svaka smjena vlasti i ne dogodi se ništa,apsolutno ništa,pa zar ovaj naslov ne potvrđuje njegove riječi,pazite što govore,pa to je poruka hdz-u ,više nego narodu-
"Nećemo biti šerifi"-znači -nećemo vas dirati, nećemo vas napadati, nećemo istraživati vaše sumnjive poslove , nećemo se "zagrebati" u nakaradno trošenje gradskih i županijskih sredstava,da to oni njima poručuju.i još dodaju
"Bit ćemo servis"-kazuju im-počistiti ćemo sve ono prljavo što ste ostavili,svaki mogući trag nečasnih rabota očistiti ćemo bolje od svakog pravog "servisa za čiščenje",samo nam prepusite vlast uz što manje borbe ostalo je naša briga-to im poručuju.
Smjena vlasti dođe i prođe,nikome ne padne dlaka s glave,idemo po starome.
Ne ponavlja li to taj isti Prpić već godinama, ali nitko ne sluša, i čovjek pokušava nešto ,ali on nema financiranje kampanje kao ovi iz "ministarstava,gradski,županijskih ili općinskih proračuna" i tu je problem, ali narodu je svakim danom sve jasnije što se mora dogoditi ne samo kod nas nego tako i u cijeloj Hrvatskoj, mora se ukinuti ovaj njihov monopol.Vidite neki me proglašavaju hdz-ovcom,neki komunjarom, neki lažovom,@nadakon savjetuje tog istog Prpića da mi ne vjeruje ,da će me "razotkriti" i što sve ne, kao da sam ja ovdje neki agent(možda Karamarkov)kao da mali obični čovjek ne smije reći svoje mišljenje, pa ja nisam u situaciji da bilo kome nešto savjetujem, samo ću nastavit razmišljati i govoriti , kako bi se popravilo opće stanje pa tako i položaj svih nas.
fitilj
3.2.2013. 16:00
Kada se zna kakve je čistke proveo luzer Zoki u zagrebačkoj gradskoj organizaciji SDP-a onda nema razloga ne vjerovati da će i ovi Zokijevi virovitičko-podravski lokalni janjičari biti servis voljenog vođe sa Iblerovog trga, a ne zaštitnici interesa onih koji su ih birali. www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Politicki-promasaj-Milanoviceva-hadezeizacija-SDP-a

Kao što vidimo Zoki je nakon Zagreba i u Istri ukinuo stranački statut koji je garantirao autonomnost organizacija na terenu i umjesto kandidata iz redova SDP-a nametnuo im Damira Kajina www.vecernji.hr/vijesti/predsjednistvo-rusi-ugled-sdp-a-pred-biracima-clanak-50520

www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/matosevic-zelimo-sami-birati-koalicijske-partnere-379168

Sve to potvrđuje žalosnu činjenicu da nema razlike između HDZ-a i SDP-a, jer sve odluke donosi veliki vođa.
slavujj
3.2.2013. 13:37
nadakon,
nadam se da ste "saznali " iz bilo kog medija za gospodina Matoševića iz Istarskog sdp-a, da ste čuli sa sdp Pula ,Vrsar, Labin ,Raša,Funtane ,Motovun,Marčana ,Višnjan i jo mnogi drugi, sve što sam naveo prije i taj slučaj kojega sad navodite je istina , samo vi to ne želite tako vidjeti,"progledati ćete", ali bit će vam kasno.
mikes08
3.2.2013. 13:29
slavuj, ti si opet prolajkao. Pa zar ti zbilja smatraš da je lajkanje mjerilo vrijednosti, vjerodostojnosti i značaja nekog teksta, osobe ili stranke? Daj se malo sredi čovječei pljuni konačno nešto konstruktivno. Nemoj ( po dosadi ) glumit anakonde, xxll-ove i slične napasti na ovom portalu. Jasno je da ne predstavljaš neovisne, jasno je i koga favoriziraš, na to imaš pravo, ali daj onda nešto konkretno, gdje-što-kako, ili nešto približno tome. Ili neka ti netko prišapne..
nadakon
3.2.2013. 12:36
Bravo slavuj,bravo stole,znate na koga podsjećate netrebam vas podsjećati..sve pričate rekla,čula,kazala..ništa konkretno..sve čuo sam za ovoga ovo za onoga ono ali ih neću imenovati..ako imate m..a recite za konkretne osobe kao šta ja kažem..pa koga vas je strah..sakrivate se sa svojom demagogijom i puno pričate ali ništa ne kažete..budite direktni ako nešto znate o nekome recite ta je osoba to i to učinila..nemate hrabrosti ljudi moji..možda imate dobra radna mjesta pa vas je strah..slavuj ja sam ti napisao sve o sebi da nisam član niti jedne stranke niti ću biti ikada i sve ostalo šta znaš ali ti to nisi napisao zato šta se skrivaš..pogledaj moje komentare gdje sam direktno komentirao od jope,kire,roksa,šefa na tehničkom u vtc,glavaša i sve ostale komentare a koga ste vi konkretno imenovali..nikoga..kao čuo sam u jednom kafiću šta rade sdp-ovci..pa reci konkretno tko je bio i šta je govorio..pa koga se bojiš i pred kim se skrivaš..pročitan si a mene i dalje boli ona stvar i za hdz i sdp tako da znaš..ali tvoje je pravo da mene smještaš ovdje ili ondje i to je tvoje pravo ali te molim samo da ne širš laži jer u laži su kratke noge..
maky_horzic
3.2.2013. 11:12
Virovitica i VPŽ su prodani po ko zna koji put, znači li to da će izbori biti namješteni poput referenduma za EU???
Vjerovatno, no postoji izlaz iz svega, a najnovije svjetlo zove se ZZH!!!!
Bando imate mahanje, ;)
slavujj
3.2.2013. 9:59
loše se smijete,nije vam do smijeha?
strah,panika,niste,"sigurni za vlastitu budućnost"?
ali to je dobro narod treba da zna da on odlučuje o "vašoj budućnosti" isto kao i o svojoj,
a znamo da narod želi " sebi" bolju budućnost , to znači da vama se ne piše dobro,budite uvjereni
općinaSlatina
3.2.2013. 9:46
ah smiješni komentara..
fitilj
3.2.2013. 8:29
Kolega slavujj kada se zna da je SDP=HDZ, onda nema ništa čudnoga u ponašanju sdp-OVACA.
slavujj
3.2.2013. 0:24
evo prošlo je dva sata od mog poziva da se ovi hrabri i pametni sdp-ovci jave ali nitko se ne javlja?
zašto to ?

evo vam najbolje ankete
od postavljanja ovoga teksta imate "1500 čitanja i samo 2 (dva) lajka "-izračunajte promile?kom se sviđate
a sad od ovog trenutka neka "kliknu "sviđa mi se,svi oni koji misle da nemate nikakve šanse, i to ne samo vi nego i vi i hdz ,pa ćemo saznati što narod misli ,sviđa li se to mišljenje ljudima, i to je to.
slavujj
2.2.2013. 22:17
bravo,stole
to se zove razmišljanje i to ono ispravno kako bi nam svima bilo bolje, a ne kako "neki očajnici" misle
ne smo da su "bogom dani" nego da u čak i "iznad boga" pa me proglašavaju nedolično i uvredljivo ali to je u stvari njihovo lice, a "mikeš" mene ne brine,čovjek je kulturno rekao što "misli o tekstu "nije mene prozivao kao osobu ,već je govorio o tekstu, a imam ja poruku i za "njegove uši", samo je malo prerano ,da ljudi ne zaborave do izbora o čemu se sada govori,možda je prerano,
a ovima iz sdp-koji ne vjeruju ni vama ni meni da nemaju nikakve šanse,kao ni hdz, ne vjeruju anketama neka se jave pa će im "slavujj" napraviti najbržu i najtočniju anketu koja je moguća ,samo neka se jave ako imaju toliko hrabrosti i pameti,pa da vide kako će netko koga
zbog svog "kumrovečkog razmišljanja" nazivaju "kukavicom i nenormalnim"objasniti kako stvari stoje,
tako je to moj stole , na meni i vama je da i dalje širimo istinu,a što to njih boli -to je već njihov problem,"zabriniti su za vlastitu budućnost", što naravno imaju pravo, baš kao što i mi imamo pravo reći svoje mišljenje ,koje bi oni tako željeli zaustaviti,ali neće uspjeti!
stole123
2.2.2013. 20:52
sidro potpisujem tvoj komentar.
nadokan i mikeš meni se čini da vas dvojica nečitate kompletne komentare,nego samo one koje se na vas odnose, slavuj piše čisto ono što velika većina naroda i misli a vas dvojica ste zavrnuli kako je sdp naj bolja kombinacija , možda vama dvojici ali narodu ne, već sam par puta pisao narod ovaj nema više vremena ni strpljenja pustiti da ga tlače političari koji su nastavili politiku hdzea, već nekoliko puta sam pisao da se mora naći treća opcija,da nemisle jedni i drugi da su nezamenjivi. ako je italija mjenjala vladu svakih 6 mjeseci možemo i mi pa taman na milanovićevo mjesto da stavimo i sinišu sa hspdeom kao malenom regionalnom strankom, ali ono naj važnije poštenom i kojoj narod može vjerovati. inače narod se već pokajao što je dao sdpeu glas i podržao kukuriku koaliciju,ovakvim ponašanjem samo pokazuju da su isti kao i hdz ako ne i gori . jedan sdpeovac je i sad skoro napravio takav cirkus da policija ga istražuje pa neću mu spominjati ime zbog njega je jedan radnik pred otkazom nešto sam obrisao jer će se znati o kome se radi pa zato vam pišem da nemislite da su sdpeovci od boga dani.
slavujj
1.2.2013. 21:50
nakakon,
znači ti si daj "jedan lajk",prilično usamljeno,nije neka podrška,

pazi simbolike ,"psi podavili kokoši i pijevce"
pa to i njima dosadilo kukurikanje!
nadakon
1.2.2013. 21:35
Jel postoji netko slavujčiću koga ti ne mrziš..pa čovječe božji velika se mržnja u tebe uvukla..ja tebe ne mrzim..
slavujj
1.2.2013. 21:25
nadakon,
dosad ste me ovdje već "dobrano nahvalili,ali nemojte pretjerivati, pa nije to moja zaslluga što nema lajkova,pa gledajte ljudima se nešto sviđa,nešto ne sviđa , pa valjda imaju pravo na izbor ,ali da će im biti zanimljivije "životinjice"od sdp-a,to ipak ni slavuj nije očekivao
nadakon
1.2.2013. 20:38
Ovo šta slavuj pjeva pa ovo su takve gluposti da nema veze sa zdravim razumom..jel je tu tko šta shvatio šta je pjesnik htio reći..mislim da i on sam nezna i da se sav jadnik pogubio u toj svojoj mržnji..mržnji prema svemu i svakomu..slavuj gubiš razum i primjećujem da si već počeo i halucinirati..ajde smiri se prijatelju naravno ako se možeš kontrolirati..sav si se pogubio u tim svoji frustracijama..stvarno ti prijateljski kažem daj ozdravi..
siniša prpić
1.2.2013. 20:32
@mikes08, kažeš da HSPD " traži dečka pod svaku cijenu. a nitko ih neće. ili hoće a oni se nećkaju?".
E, pa vidiš drug mikeš08, na čelu Hspd-a je za sada muško. Dva puta sam se ženio i svaki puta izabrao ženu....., tak da ti ja ( kak stvari u ovom životu stoje ) ne mislim tražiti dečka. Nakon izbora će ti biti jasnije s kim će i kako "opčiti" HSPD.....
@drug, nikada Vam nisam rekao da ste "zatupljeni". Samo upozoravam na rezultate anketa koje su provedene u prosincu 2012. One su za Sdp - katastrofalne. To je sva istina. Onom Čovjeku ( S.Perić ) iz Slatine, želim puno sreće, jer tamo i ankete pokazuju da ima realne šanse. Orahovica i VPŽ su "izgubljen slučaj", a u Virovitici će biti čupavo ( iz više razloga ).
Tako da će se tek vidjeti tko će tražiti "dečka".
mikes08
1.2.2013. 20:09
tako je dečki, ono što je zbilja mjerilo popularnosti i važnosti je broj lajkova pod nekim tekstom. hvala lumenu koji je to svima nama otkrio, veličanstveno, nema što. slavuj, nemam zbilja ništa protiv tvog komentiranja, nekad bi se mogao i složiti ali opservacija današnjeg dana u 17:04:42 spada u jače gluposti na portalu. sorry, to je samo moje mišljenje.
slavujj
1.2.2013. 19:53
seljaci hr,
hvala što ste upozorili na "važan detalj",brojke im valjda ne lažu
"Psi utrčali u dvorište i podavli kokoši"-čak sedam lajkova

SDP: Bit ćemo servis a ne lokalni šerifi -cijeli 1(jedan),
bit će da ju tu slaba podrška Žagaru i od samih sdp-ovaca, a kad im ja to govorim "neki" se ljute
fitilj
1.2.2013. 18:16
Siniša politička nomenklautura Virovitičko-Podravske županije vjeruje samo anketama koje sa sama naručila!

SIDRO
1.2.2013. 17:46
Najbolje bi bilo da budete povjest kao i hdz!
slavujj
1.2.2013. 17:04
seljaci.hr
nemojte se čuditi što nema lajkova,mislim da to nije ništa "organizirano",nikakav bojkot,izgleda da ljudi "vide " bolje i od mene i od vas,
najprije se moram zahvaliti gospodinu Žagaru na iskrenosti a autoru teksta na hrabrosti,objaviti ovakav tekst koji će ljudima sigurno "otvoriti oči",a malo je takvih iskrenih i hrabrih koji će ovako otvoreno svoje najiskrenije namjere izreći pred javnosti cijele nam "lijepe naše",
zahvalit ću se i svima onim koji su me upozoravali na "neke stvari",demoktarski kako to i treba biti,a i vama seljaci ,jer sve mi je to otvorili put do istine da i sam počnem "bolje gledati", i doslovno kako si i sami rekli ,shvatio poruku:znamo svi što znači "šerif" a oni tvrde
"nećemo biti šerifi" znači ,nećemo se boriti protiv lopova i kriminalaca -jer to je posao šerifa
nećemo se boriti protiv onih koji nemilosrdno grabe iz ministarstava-jer to šerif radi
nećemo se boriti protiv nasilnika koji maltretiraju i pljačkaju narod i državu-jer to šerif radi
nećemo se boriti protiv onih što ulaze u banke i odnose novac i s pištoljima i bez njih-jer to šerif radi
nećemo se boriti protiv zlostavljača,bilo koje vrste-jer to šerifi rade i još svašta drugo šerifi rade, američkih šerifa se boji i sam Obama ,a oni to ne žele biti?
oni žele biti servis-to smo imali i do sada sa hdz-om,
oni žele "servisirati " svoju stranku po uzoru na hdz-to ono žele,"servisirati "svoje pojedince koji najviše doprinose "interesu stranke",grabiti iz ministarstava i javnih poduzeća u svoje reklamne tvrtke za financiranje kampanje i svojih "poslića", pa lako je onda iz tog "servisa " Bariću jamčiti za " navodno" ulaganje "u gospodarstvo i još tko zna što si oni planiraju "servisirati" na takav način? ,
no dobro, to su nam barem iskreno rekli,što žele ,što ne žele, to je svakako njihovo pravo i njihov izbor,ali tu dolazimo do onoga što mi želimo a to je sigurno netko tko ima hrabrosti i pameti da kaže nećete tako!
možda bi oni i željeli biti šerifi samo nemaju snage ,neki bi rekli"m..a" pa da kažu mi to ne želimo jer sigurno im je lakše na ovaj način,kako su ih "predhodnici na državnoj razini" naučili,oni si misle a zašto bismo se mi mučili ,ako su mogli oni ovako možemo i mi,
narodu je sigurno dosta takvih i treba netko da sve to zaustavi a vjeru u naše ljude nikada nisam izgubio ,ma koliko oni ovaj narod podcjenjivali i pokušavali zaglupljivati ,neće im uspjeti,budite uvjereni!
run-dmc
1.2.2013. 16:32
Vladine bijedne mjere neće do svibnja bitno poboljšati standard građana. Prije će izazvati još više revolta zbog, na primjer, rasta nezaposlenosti, rasta duga, rasta kamata u bankama, rasta siromaštva, rasta nesigurnosti, rasta broja otkaza, rasta režija, ali i zbog rasta plaća pojedinih direktora. Ukratko ova nakaradna Kukuriku vlada je nezrela, nekompetentna i ridikulozna.

Svakomu je jasno da SDP na lokalnim izborima ne traži čudo. Cilj SDP-a je na lokalnim izborima ostvariti sljedeći rezultat: sačuvati sadašnje gradonačelnike i dobiti opet gradonačelnika u Zagrebu i Splitu. Ako se ostvari, to će biti njihova pobjeda na lokalnim izborima. S obzirom na popularnost SDP-a u državi, čisto sumnjam u takav senzacionalni ishod. Za Vtc ih zaboli neka stvar.

Kukuriku ne želi imati posla sa lokalnim izborima, pogotovu u Slavoniji. Zato im je svejedno tko će biti kandidati i s kim će se raditi koalicija. Žagaru rade namještaljku. On je žrtveni jarac. Rekli su mu da može sam raditi koalicije s kim želi, a kad popuši lokalne izbore onda će zatražiti njegovu odgovornost.

Milanovića & co. zanima samo Zagreb. Slavoniju ne žele gledati niti na karti. Nedavno je jedan visoki dužnosnik SDP-a u šali rekao da bi najviše volio da se Slavonija pripoji Mađarskoj, jer tamo ionako "nema ničega osim blata".
fitilj
1.2.2013. 10:20
Naravno i tu nema dvojbe da je "Zadaća na ovim izborima je ista kao i na svima prijašnjim. Zadobiti povjerenje građana."

Nažalost kao i poslije svih izbora, a nakon što su se uhljebili na funkcijama i položajima nema ni poboljšanje ni promjena, već samo samo nastavka vladavine od koje profitiraju odabrani i privilegirani.

Tu je SDP dokazao da je dosljedan, principjelan i pouzdan servis kapitalu i bogatunima, a ne građanima kojima servisiraju nova poskupljenja i namete, povećanu nezaposlenost, zaduženost po glavi stanovnika, odlazak u bankrot i pad životnog standarda.

Prema tome i HDZ je bio servis ZNA SE komu, a mlađi mu brat SDP iako ne toliko dugo na vlasti se je pokazao ne kao dobar, već odličan učenik i nasljednik u stvaranju novih političkih manekena, protuva i profitera, a nastavku devastacije privrede, gospodarstva u budućnosti građanki i građana Hrvatske.

www.index.hr/vijesti/clanak/moodys-snizio-kreditni-rejting-hrvatske-i-smjestio-nas-na-razinu-smece/660208.aspx
drug
1.2.2013. 7:26
@siniša, ako ne vjerujemo virovitica.net-u a kome onda vjerovati. Ako znaš za neki boli portal preporuči i nama zatupljenima.
Tehničko rješenje glasovanja je loše jer nudi mogućnost da jedna osoba više puta glasuje ali to daje priliku svima vama da naprave isto, sumnjam da si si samo jednom stisnuo podršku, stim da se smicalicama i glasovanjem mrtvih služe neki druge stranke. Sa druge strane imamo priliku javnog glasa na nekim portalima a iz izvora koji ja znam ljude je strah javno dati svoj glas zbog gubitka posla ili da se ne nesmotreno strmoglave niz stepenice
slavujj
1.2.2013. 6:18
opcina slatina
vi kao pametan posten covjek koji uvjek staje na stranu istine,jednostavno niste mogli izdrzati da im ne kazete dane pljuju po istini,hvala vam za to
Seljaci.hr
1.2.2013. 1:51
Meni je čudno kako od toliko komentara ovog članka nema ni jednog lajka...
Ono, fejs lajka...
Pa di su nestali ti skojevci?
podjelili kondome i to je to...
Mislim...
općinaSlatina
1.2.2013. 0:57
smješni komentari,
nismo bolje ni zaslužili nego ovo što imamo,
20 godina šutnje=odobravanja a sad ovako unaprijed bez date prilike već napadi i prozivanja, pljuvanja, koristi samo elementima kojima ovakvo stanje jedino odgovara.
Bit će vremena za kritiku, na omiljenom mjestu kritičara=internetu ako bude kuna da se plate računi ako ne uvijek je tu cesta
Kako lokalne tako i državne politike.
Tko nakon 20 godina lokalnih šerifa očekuje instant čuda i oporavak preko noći može slobodno da šuti i dalje baš kao i ovih 20g.
Šerife biraju i mijenjaju birači a ne komentatori po forumima.
mikes08
1.2.2013. 0:29
e ovo množenje i dijeljenje je čudno. ko bi mogli biti ti kandidati? pričate li sami o sebi? jesu li ankete porazne za sdp? hdz? možda za treći put? a tk ose još sa hdssb-om usrećio? probao je sdp prošlih izbora i izgorio. glavaševci su ojačali. a hspd traži dečka pod svaku cijenu. a nitko ih neće. ili hoće a oni se nećkaju?
ovaj radnički mjesec će biti jako, jako interesantan. a u tom sdpeu ima i dobrih dečkiju a i cura. puno mladih koji bi trebali unijeti svježinu.
stole, imaš opservacije na kojima bi ti pozavidjela i baka judith reisman. kao i slavuj koji pjevuši iz krletke trećeputaša.
slavujj
1.2.2013. 0:17
u pravu ste stole ,samo ta frka,što vi kažete nije nista u usporedbi sa on što im se sprema,to vama kao poštenim i časnom čovjeku jamči Vaš slavujj
stole123
31.1.2013. 23:58
dobar naslov od gospodina žagara, ali takva je neka parola bila i od kukuriku koaliciji, ali su čim su zasjeli u fotelje postali gori od šerifa pa čak i hdzeovaca prema tome narod neće nasjesti na takve izjave sdpeovaca,
stole123
31.1.2013. 23:49
slavuj da se udruže i hdz i sdp, na sledećim izborima ne prolaze jer narodu je dosta pljačkanja, zato sam i rekao da siniša traži koaliciju sa ,laburistima,hdssbom ako želi na vlast, a ove obje stranke da naprave koaliciju nemaju šanse na izborima , to su vam razmišljanja malih ljudi, pljačkali su ih i hdzeovci i sad sdpeovci, čak mislim da ni milanović neće odraditi svoj mandat do kraja, nije ni račan koji je bio malo bolji političar od milanovića.
stole123
31.1.2013. 23:43
mislim da je sdpeovcima nastala frka,neće ni hdzeovci dati glas sdpeu ,u to možete biti sigurni, siniša ,odi u koaliciju sa hdssbeom bit ćeš gradonačelnik (garancija) koliko god se sdpeovci plaše hdzeovaca greše jer je na pomolu neka treća opcija koja će vjerovatno dobiti dobar broj glasova. a sdpeovci nemorate ni krećati na utrku za gradonačelnika jer je nećete dobiti ,jer su vam linić,jovanović i ostali toliko napravili magarećih usluga da nemate šanse ni koliko ima hdz, živi bili pa vidili. prema tome nemorate napadati slavuju jer on nije ni u jednoj stranci ,i nemisli vam loše,samo treba da pročitate između redova ili da se spustite na zemlju i razgovarate sa običnim smrtnicima koji bi vam trebali dati glas, ( koja ptica rano pjeva pojedu je mačke) RAZMISLITE , MOŽDA GREŠIM ALI TO SU KOMENTARI MALIH LJUDI KOJI JE VEĆINA. NEDAVNO SAM RAZGOVARAO SA JEDNIM SDPEOVCEM KOJI JE REKAO DA NI ON NEĆE DATI GLAS SDPEU ZBOG VRHA STRANKE PREMA TOME NEMOJTE SE RADOVATI UNAPRED,JER KASNIJE SE NEĆETE SMETI NI JAVLJATI NA KOMENTARE ILI ĆETE TRAŽITI NEKA DRUGA IMENA,
slavujj
31.1.2013. 22:03
mislio sam od hdzovaca i sdpovca zajedno ,kad skupe glav
siniša prpić
31.1.2013. 22:02
@nadakon, Hdz ima vrlo disciplinirano biračko tijelo....,
forumaše primam jednom tjedno u odaje......
slavujj
31.1.2013. 21:55
vidite ni gospodin Prpić,koji je inteligentniji od gotovo svih sdp-ovaca i hdz-ovaca,,ne kuži,a vi mislite da sam nenormalan?
nije li to strah?
neutralan
31.1.2013. 21:53
Hm , kako stvari stoje iz politički komentara na ovom portalu , može se zaključiti , da SDP i HDZ u skorašnje vrijeme moraju stvoriti zajedničku koaliciju , ako hoće ostati na političkoj sceni . Naime toliko toga lošeg iz tih tabora izlazi , da čovijek nemože vjerovati , ima li uopče nešto dobro , što ljudi iz tih stranaka dobro rade. Kada čovijek malo sabere cijelokupnu politiku imamo : lopove , foteljaše , nesposobne , cirkusante , loleke i boleke ...... kome uopče dati glas na lokalnim izborima ???

Koliko imam neke informacije sa spomenutih anketa , HDZ sa kompičima sigurno dobiva lokalne izbore ili je to namjerno plasirano.
nadakon
31.1.2013. 21:51
E pa Siniša mene uopće ne brinu ankete jer nemam koristi niti od jednih..pa ti trebaš biti sretan to sve ide tebi u prilog..jedino bi mi bilo žao ako postaneš gradonačelnik da nečeš imati vremena za nas obične ljude..
siniša prpić
31.1.2013. 21:34
@nadakon, ma lako za slavujja. Mene brinu ankete. Neće slavujj za Hdz, pa taman ga vi tjerali.
nadakon
31.1.2013. 21:23
Pa siniša pa zar ni ti ne kužiš slavujčekovu pjesmu..pa to šta piše je samo maska..skužio sam ga tko je i mogli bi se iznenaditi..ako od njega očekuješ glas nema šanse zato šta ga nepoznaješ..a ti ga i dalje samo hvali i podilazi mu..
siniša prpić
31.1.2013. 21:18
Kod drugog kandidata za župana, valja množiti s 2.....
siniša prpić
31.1.2013. 21:14
Poštovani simpatizeri Sdp-a, da li vam je konačno netko od vaših čelnika rekao kakvi su rezultati ( iz dva izvora ) anketa provedenih u prosincu 2012., za grad Viroviticu, te za VPŽ ?!
Kada to saznate, stvari će vam ( na žalost ) biti mnogo jasnije. Više nećete imati vremena za "ptice pjevice". Ili vam možda to jedino i ostane......, no time se bit stvari neće promjeniti.
Ne poznajem @slavujja, no iz njegovih komentara se lako dalo naslutiti da nije za Hdz. Zar vam to nije dovoljno ?!
Hdz ovih dana okuplja veliku koaliciju u Vtc. i VPŽ., sve u cilju ostanka na vlasti. Gotovo u svima traži saveznika.
Što i koga traži Sdp u Virovitici i VPŽ?!!
U ovom komentaru nema ni trunke zločestoće.
Anketu na Vtc.-netu, kod jednog od kandidata za župana, valja podijeliti s 2 ......
Pozz
nadakon
31.1.2013. 21:12
slavujčiću dragi pa jel ti čitaš svoje tekstove..brzo potraži neku pomoć jer ti je očito potrebna..imaš neki dobri posao pa te sada hvata panika jer će ovi tvoji izgubiti pa onda se bojiš za poziciju..kasno ti je sada ali zato si uzmi nešto za smirenje..i nemoj biti ljut na cijeli svijet jer krivica samo u tebi šta si takav..
dr. evil
31.1.2013. 20:40
"mirovnjak" od 18,39h - potpisujem!
mikes08
31.1.2013. 19:38
Nevjerojatna je razina samohvale, samodokazivanja, potrebe za samoobranom ( i kad te nitko ne napada ) na ovom portalu, pod bilo kojom temom. Sama bit očito je u drugom planu i odlična izlika nekima da kažu nešto samo da bi bilo što rekli. Svrha toga je nedokučiva, za razliku lijepog cvijeta imenom narcis.
slavujj
31.1.2013. 19:13
mirovnjak -koji to nije,
prvo da se naučimo malo kulture ,tolerancije i vođenju dijaloga, pa ne možete se ponašati ovdje kao u sdp-u ,a i kakva vam je to potreba komunicirati s nekim za koga tvrdite:
"Ja bi se pridružio u tvojim savjetima u svezi "Slavujka", ali mislim da je on nepovratno izgubljen za normalne razgovore."

ako želite komunicirati prvo se izvinite zbog ovoga,jer ja nikoga tako ne oslovljavam!
slavujj
31.1.2013. 18:45
anakonda,
to što ti ne vjeruješ u priču o slagalici,pametnom govori dosta,nemojte biti sigurni ni za vaš položaj,preskaču vas neki,samo vi to još ne znate,
mirovnjak
31.1.2013. 18:39
Slavuj! Vidiš ti jednom napisa što bi ja 100 puta potpisao "prošlo je vrijeme kolektivnih zasluga i kolektivnih odgovornosti, sada je demokracija gdje je u središtu svega pojedinac"
Napisa i zaboravi, već u slijedećem tekstu svi koji se stobom ne slažu su đaci Kumrovečke škole.
Vidiš, za mene nema znaka jednakosti između FIMI MEDIJE i velike većine HDZ-ovaca, a kamoli između SDP-a i SKH ili ne daj bože između SDP-a i HDZ-a.
Prije otprilike jedno 15 godina jedan visoki intelektualac i bivši član SKH sada nažalost pokojni, bio je veliki znanstvenik na televiziji kaže " Ostao sam uz Račana jer je on jedini stvorio stranku u kojoj se može drukčije razmišljati od predsjednika"
Sada Slavujko tebi pitanje: Tko je od bivših visokih partijskih dužnosnika u duši ostao veći komunist oni koji su 91 pretrčali u HDZ i ponovo vladaju ili oni koji su ostali u SDP-u i transformirali ga u demokratsku stranku.
slavujj
31.1.2013. 17:59
pa vidite ,mikeš, neki moraju raditi ,pa ne mogu kao ovi "dežurni partijaši ili dogoprstci",netko i njima mora zaraditi plaću,dok oni pišu ovakve bedastoće,
za one koji slabo pamte,zar ste zaboravili kako je Jovanović ,prije ove sramote s zdravstvenim, prodavo maglu s " moćvarom u sportu"
mikes08
31.1.2013. 17:34
E prošlo je 15 sati. Krenulo se u komentatorsku bitku..samo naprijed, argumente na sunce i operi.
slavujj
31.1.2013. 17:17
e moj mirovnjak- koji to nije,
znao sam da nećeš shvatiti,
vaše su "glave još u kumrovcu",nije to stvar godina nego "glave",
a tako mi "pametno" pokušavate sve objasniti a moje riječi koje bi shvatilo petogodišnje dijete vama nisu jasne,
ne gledajte njihove godine nego postupke, hoće li sad bit jasnije?
mirovnjak
31.1.2013. 16:56
E moja ptico pjevico.
Ti kada god se javiš potvrdiš ono o čemu ja pišem.
Ti izmisliš nečiju krivnju za nešto, pa onda biraš ime kome ćeš to pripisati. Ti kao biskup Pozaić: Tribinu mu vodi član CKH u nekoliko mandata, a on okrivljuje komunizam upoređuje ga sa nacizmom i lijepi ga na ljude koji su dok je njegov voditelj bio dekan dok su zatvarani studente 71 i zato postao rektoer sveučilišta imali dvije do 3 godina, a 5 ministara se nisu 71 bili niti rodili.
Vidiš moja ptico pjevico, za veijeme Kumrovečkih škola Zoki je išao u osnovnu školu, više od pola članova njegovog predsjedništva i vlade je mlađe od njega,
Ni u jednoj vladi nije bilo više branitelja istinskih heroja od ove (Kotromanović, Matić i još neki).
Vidiš moja ptico kako ti lijepiš etikete i Roks će se posramiti koliko si bolji od njega.
slavujj
31.1.2013. 16:36
Kao prvo lijep pozdrav svima, da se vidi malo kulture a ne kao ovi sdp-ovci, javi se prvi valjda najpamentiniji i najkulturniji, pa prva rečenica psovanje,svaka čast ,tako treba,
drago mi je da vas ima u tolikom broju,da svi pokažete dovoljno o sebi,a ti i pokazuje nešto "ipak je panika", a to već je dobro, zanći ipak je to neki "pravi put",bili prvi bilo drugi ,bilo treći to je nevažno ,važno je da vam je da se riješimo nemorala ,povoluka i svega drugoga što muči ovaj narod.
Čitam pa hajde da odgovorim na koje pitanje ili demantij ,da vidim imal to netko da kaže da govorim nei, i gle čuda svi ti silni sdp-ovci se slažu samnom, nema tu ništa neistine ,njih samo boli istina ,ali to nije moja "krivnja", a njihova ljubav prema "uzroka njihove ljutne" je zapravo nevjerovatna,
nadakonu/anakondi/mirovnjaku- koji sigurno "veze s mirom" nema, vidite ja poštuje to što ste vi dugo,dugo i mukotrpno ulagali sebe za razvoj demokracije ,znam da vam nije bilo lako izdržati sve te "kumrovečke dane" ali vjerujte ne bi bilo loše da ipak počnete s nekom knjigama novijeg datuma, puno je prošlo od tih vaših "kumrovečki škola" i neke stvari su se jednostavno promijenile,ono što ste vi učili "slijediti partiju" i "interes partije prije svega" zamijenilo je modernije "interes čovjeka",meni je jasno da se vi ne možete odmah "prešaltati" ,ali bilo bi lijepo od zokija i društva ,ako vam već to ne dozvole da vam barem kažu za to,a ne da vam se ljudi ovdje smiju zbog vaših "kumrovečkih navika",nije to lijepo od zokija,ali opet prema vama se barem ne ponaša kao prema "Beri" .
Netko jako pametan ovdje spominje Jovanovića jel to mislite na onog "hrabrog isušitelja moćvara" koji nikako da se sjeti ,da upravo on pliva u najvećoj,najprljavijoj i za hrvatski narod najgoroj močvari "političkoj močvari",to njemu ne smeta ,pa mislim da bi ga i "zeleni" mogli upozoriti za ugrožavanje eko sustava i prehrambenog lanca u kojem najviše stradava čovjek,hrvtski građanin.Jasno da njemu ta močvara ne smeta jer on pliva uvijek uz "krupnu ribu"koja proždire "sitnu" ,
da je toj "sitnoj ribi" svejedno dali im hranu otimaju proždrljivci "s lijeva ili s desna" važno je da je hrane sve manje, ali budite uvjereni da će se ta"sitna riba"skupiti u "jato"i rastjerati te "proždrvljivce",
znam ja da se vi ne brinete zbog jedne"sitne ribe" ,"jato riba" e to vas brine,i treba da vas brine, jer vi ste samo "očajnici u teškom položaju,zabrinuti za vlastitu budućnost"
anakonda,valjda je sada jasnije,ili treba još koji put ponoviti da bi ti shvati što sam ti želio reći davno prije.
nadakon
31.1.2013. 13:24
Maky pa ti si tu počeo lupetati o recimo Žagaru a ajd reci iskreno čovjeka ne poznaš..pa kako možeš o nekome komentirat kad neznaš tko je ni šta je..kao prvo čovjek je fakultetski obrazovan kao i jopa recimo koji se školovao po birtijama prije rata..evo ti jedne usporedbe..pa nemora čovjek izgledati kao maneken da bi bio dobar i pametan..ili nemora izgledat kao jopa,kiro i tole da bi bio političar..pa zar čovjek mora nekog istući ili biti arogantan da bi nešto vrijedio..i dobro je čovjek rekao da neće više biti šerifa u našem gradu što je do sada bilo..radili su šta su htijeli..neće više jer narod je progledao bez obzira tko pobijedio na izborima..
hdznedajboze
31.1.2013. 12:06
Zar nije protiv pravila ljudskosti inteligencije i morala ubiti se pišući pljujući klevetajući po raznim portalima o osobama koje uopće ne poznaješ.Dovoljno je da si pripadnik neke političke ergele poput HDZ-ea ili SDP-ea,pa da doživiš od nekih nekulturnih i maloumnih bedaka poniženje.To je cijena bavljenja politikom.Predlažem ministru Jovanoviću da obavezno uvede u škole predmet kulturni dijalog u Hrvata,kultura je očito nešto što nam fali na portalima.
drug
31.1.2013. 10:51
@Maky_,o čemu ti to pričaš kakvi podrumi kakva ilegala, na čemu si , šta si danas pušio. nešto tvrdo ili nešto zarolano...
mikes08
31.1.2013. 10:47
mirovnjak, u krivu si, nije ptica pjevica u hdzeju, njegova opcija je sofisticiranija, bar bi to htjela biti. I u našoj kasabi su jaki, ali nedovoljno. U nakani da budu "treći put" morat će sačekati neki drugi put.
maky_horzic
31.1.2013. 10:28
Još nevidm Magu starog, pa da njega nemate, već bi se skupljali po podrumima, ilegala.
Kaki Žagar, ko je taj, odakle je ispo, smješak kao vrhunski pokeraš.
Čiji si ti trkaći konj Žagaru moj?
Pa tebe jopa i kiro izlevte, a ne neko pametniji i ozbiljniji, k će tebi dati glas, bože dragi...
mika
31.1.2013. 10:10
Po onome što ste do sada napravili pobija sve izrećeno.
Fabijan
31.1.2013. 9:40
Zadobiti povjerenje građana... A di ćeš ti nekom tukcu ili prevarantu otvoriti oči kada takav ne koristi svoj mozak nego samo klima glavom u gomili istomišljenika. Ovdje u VT i slijepac vidi što se događa i da gore nemože biti, a da bi bilo bolje nije dovoljno biti pošten poput Žagara i Barića. Valje biti i britak... Loše i istrošene igrače bez ideja kako dovesti poduzetništvo treba zamjeniti novim ljudima a za takve smjene kadrova treba imati muda
nadakon
31.1.2013. 9:35
Slažem se Mirovnjak sa tobom..mržnja i neznam šta je zavladala sa njime..pa pogledaj njegove tekstove kako su podli i puni mržnje prema nekome iako to nevješto piše gdje se točno vidi da nekoga u isto vrijeme i hvali ali i pomalo kudi..ja se mogu sa svima tu komentatorim koji su na ovom portalu sresti ako treba i pogledati u oči bez obzira jel se slagali u komentiranju ili ne pa tako i sa njim ali taj tip skriva nešto i boji se susreta..ali zato ima hrabrosti takve isfrustrirane tekstove i laži pričati..kao sjede on i žena u jednom kafiću u gradu i sluša sdp-ovce kako komentiraju kome će šta pripasti nakon izbora..pa daj molim te ovi i ako o tome pričaju sigurno to ne pričaju po kafićima kao šta su oni bivši radili..zaista zanimljiv lik za promatranje..
mirovnjak
31.1.2013. 9:07
Nadakon:
Ja bi se pridružio u tvojim savjetima u svezi "Slavujka", ali mislim da je on nepovratno izgubljen za normalne razgovore.
On nema hrabrosti braniti Roksa i takve, a nema niti Fimi mediju i aferu za aferom, a srce ga razdire za njima da gubi razum.
Gubiti razum nije problem dok to ne preraste u mržnju.
Naš Slavuj mrzi sve one koji nisu kao njegovi HDZ-ovci i ta ga mržnja razdire. Zato poruka Slavuju.
Ja nemam ništa protiv tebe i tvojih komentara, ja te kao kršćanin iskreno žalim, žalim te jer ta tvoja bolest zvana mržnja razdire, a bolesne treba žalit.
nadakon
31.1.2013. 8:10
Slavujko ti si jako isfrustriran nečime..ili reci mi jel ti neko plaća za ove tekstove šta pišeš..skrivaš se i pišeš takve gluposti..jel ti nije dobro..ako nije samo reci prijatelju pozvat ćemo hitnu..i daj se ohrabri da vidim tko si..ma ti i takvi nemate hrabrosti pogledati čovjeku u oči pa se ovako skrivaš iza nicka i uh šta si hrabar..pa daj se pogledaj u ogledalo i zapitaj se šta se to dešava samnom..ovo poruku shvati kao savjet i pomoć..pozz.
mikes08
31.1.2013. 8:07
slavuj, ne moraš reći "tko je to" jer na ovom portalu to već svi znaju, tvoj boss ne skriva to u razgovoru i s onima koje i sam kritizira. Dobro ste organizirani i to je ok. Naravno da je to tvoje pravo.
Bilo bi zgodno pročitati tvoj tekst o nečemu ( bilo čemu ) a ako je kao i ovo što pišeš pod komentarima, nema potrebe za trud. I ovaj tvoj savjet o istarskim sdpovcima je pravi, bravo. Dobro je dok ljudi mogu razmišljati svojom glavom.
slavujj
30.1.2013. 23:56
pa dobar je onaj tko zna barem napisati ono što želi reći.
mene je sramota da ovakve tekstove pišete ,možete biti jedino servis u kojem će se učiti uljudnost,kultura moralnost,i svakako servis za turistčka putovanja po Istri,tamo se bistre glave
jadna je partija koju brane evil,anakonda i drugari kojima je najvece otkriće "kako ubiti mrtvaca,i to na više načina" ,možda takav sevis ćete biti i davati takve usluge,pa zar mislite da ćete nekim automatizmom zamjeniti lopove,a ne sad će ljudi birati,biratii "bolje" a vi to sigurno niste,ne moram vam ja reći tko je to,ja neću podcjenjivati inteligenciju virovitičana,kao što to vi radite,oni će vam reći
dr. evil
30.1.2013. 23:28
Opet slavuuuuujjjj se ukaki u gnijezdo. Pa tko je Tebi dobar. Ni sam sebi! Jbss.
slavujj
30.1.2013. 22:50
Najbolje bi bilo da budete "pametni sdp-ovci kao Istrani" koji su skupili hrabrosti i mudrost te progledali i rekli jasno Milanoviću
"ne žalimo ovakav sdp , mi ćemo tražiti ispravan put a ne ovaj sramotni i nemoralni, ljudi govore da je ovo gore od javne kuće"
novinarka ga upita "zar se ne bojite moguće smjene,raspuštanja tih koji misle drugačije"
čovjek kaže "nemamo se mi čega bojati ,mi ćemo izaći iz takve nemoralne stranke,pa mene je sramota šta se to dešava, sramota me pred rođenom djecom, a ne da bih se bojao Zagreba i Milanovića, nas ne trebaju smjenjivati kao Bernardića , mi ovako ne želim, kako izaći pred ljude i reći pa evo imate izbor i ids i kajin su "naši", pa ja ne mogu ljudima pogledat u oči",
tako bi se trebao postaviti svaki normalan i pošten čovjek bilo koje stranke,
a ne kao ovi naši klimoglavci,koji ne smiju reći ni riječ protiv toga nemorala i još za svoju "sigurnost"onako lijepo se ispomažu s hdz-om, sve više vjerujem da će se iz ove "novo preuzete dokumentacije cesta" dobro dići prašina, svašta bi tu moglo biti kad se onako žestoko branio hdz za loše radove
siniša prpić
30.1.2013. 22:28
Tog se i bojim..., da lokalni šerifi i dalje budu uredno servisirani. Kao kod cesta. Ti bokca, pa barem naslov složite.
istina2
30.1.2013. 22:27
kad su pravi ljudi na pravom mjestu onda to ide...
bać joza
30.1.2013. 22:12
EH!


Još iz kategorije Politika