Banner
Sabor: Oprečni stavovi oko ustavnosti odluke o obuci ukrajinskih vojnika
Banožić: Postoji sprega između Milanovića i Franka Vidovića
SPH: Napad na policajce vozilom treba kvalificirati kao pokušaj ubojstva
Građani će od sutra moći nabaviti početni paket eurokovanica
DP: Školama i vrtićima imena djece žrtava Domovinskog rata
Večernji list: Može li Alketbi glasati na skupštini dioničara Fortenove?
Jutarnji list: FBI u Trogiru zbog jahte Putinova kuma

  Gospodarstvo

Sastanak za pomoć radnicima u petak

  V.Grgurić/Glas slavonije           16.11.2011.         1188 pogleda
Sastanak za pomoć radnicima u petak

Radnici bivše orahovačke tvrtke KIO Keramika u 18. su danu prosvjeda. Dežura se i dalje u smjenama, razmatraju se moguća rješenja za spas radnih mjesta i dobitak otpremnina. Naravno, radnici su i dalje puni nade.
Sastanak radnika, čelnika udruge djelatnika i vjerovnika bivše KIO Keramike s čelnicima Keramike Modus, stečajnim upraviteljem, stečajnom sutkinjom i predstavništom Vijeća vjerovnika dogovoren je za petak, 18. studenoga. Iako su iz udruge najavljivali utorak kao dan toga sastanka, zbog nemogućnosti svih da dođu, on je prolongiran za petak.
Radnici vjeruju da će im zaključci s toga sastanka donijeti dosta toga dobroga. "Vjerujemo, naravno da vjerujemo, i to nas drži. Uz naše otpremnine, koje toliko željno iščekujemo, najvažnija su, dakako, radna mjesta. Daj bože da ih bude što više, da što više radnika bude vraćeno u pogon", kaže član udruge djelatnika i vjerovnika bivše KIO Keramike, Ivan Biondić iz Čačinaca. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagreb
17.11.2011. 18:55
lako je prodavati omovinu koju su zaradili ovi jadnici , kad je već tako bilo neka se vinovnici propasti ove tvrtke dovedu pred lice pravde i neka vide kako su njihovi radnici krvavo radili za političke elite i sada nemaju ništa od svog rada.Nedaju im lopovi ni ono što im pripada po lopovskim zakonima .Dokle tako?
josip
17.11.2011. 9:22
jedino mi nije jasno zašto u pregovorima ne sudjeluje bivši vlasnik te firme da vide ima li on kakve imovine za naplatu, jel je on taj koji je dužan novce. bilo bi fer da na sastanak povedu nekoliko dobrovoljaca od radnika da nebi pojedinci dogovarali za svoje guze...


Još iz kategorije Gospodarstvo