Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Viroexpo

Rekordni Viroexpo 2010 vidjelo je 23.800 posjetitelja

        27.01.2010.         1438 pogleda
Rekordni Viroexpo 2010 vidjelo je 23.800 posjetitelja

Ovogodišnji 15. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede kojeg je otvorila predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor, vidjelo je rekordan broj posjetitelja u povijesti sajma - 23.800.

- I dok ostali sajmovi u Hrvatskoj uglavnom bilježe pad i broja izlagača i posjetitelja, Viroexpo je ove godine po svim pokazateljima rekordan u odnosu na prijašnje godine i možemo s ponosom kazati da je on među tri najbolja sajma u Republici Hrvatskoj, kako od povećanja broja posjetitelja, izlagača, do povećanja izlagačkog prostora. Naš konstantan rast, iz godine u godinu, prepoznala je Vlada Republike Hrvatske, koja je po prvi puta u povijesti sajma, ove godine, bila generalni pokrovitelj Viroexpa, a predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor, otvorila je ovogodišnji 15. Međunarodni sajam, gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede , na što smo posebno ponosni i zahvalni. Viroexpo je kao pokazatelj uspjeha, oduvijek bio simbioza mnogih gospodarskih faktora ove županije ali i cijele regije. On je naš najbolji županijski projekt, u kojem ravnopravno sudjeluju, njegovi organizatori, Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK-a Županijska komora Virovitica, HOK-a Područna komora Virovitičko-podravske županije, Poslovni centar Virovitica kao tehnički organizator te Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije kao supokrovitelj sajma. Iako smo ponosni na ovogodišnje rezultate, želimo i više i bolje i već danas krećemo s organizacijom Viroexpa 2011 za kojeg želimo da bude i veći i uspješniji od ovogodišnjeg, rekordnog Viroexpa 2010 - kazao je župan Virovitičko-podravske županije i predsjednik Organizacijskog odbora Viroexpo 2010 Tomislav Tolušić.

Svi pokazatelji ovogodišnjeg sajma su iznimni. Na Viroexpu 2010 koji je održan uz generalno pokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske, pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja te Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, na 22.000 četvorna metra (7.000 zatvorenog i 15.000 četvorna metra otvorenog izlagačkog prostora) predstavilo se ukupno 644 izlagača iz 18 zemalja (stranih izlagača na ovogodišnjem sajmu bilo je sedamdeset i sedam). Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Republika Slovačka, a Viroexpo 2010 odlično su organizirali Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica i HOK Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije uz tehničku realizaciju Poslovnog centra Virovitica d.o.o. i suorganizaciju Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo