Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Dossier Palm

Reakcija majke Siniše Palma na Kirinove izjave za N1 televiziju: Neka mi dostave dokaze optužbi na račun mog sina

  Iva Anzulović           14.03.2021.         5800 pogleda
Reakcija majke Siniše Palma na Kirinove izjave za N1 televiziju: Neka mi dostave dokaze optužbi na račun mog sina

Kako smo pisali, u petak je u Dnevniku  televizije N1 gostovao gradonačelnik Ivica Kirin. Tom prigodom sasuo je brojne nelogične, dvosmislene i kontradiktorne izjave na koje je javnost stvorila toleranciju, no nismo i mi. Svaka izjava, svaka riječ izgovorena u prostoru javne komunikacije uvijek ima veću težinu, tim više ako je njen autor netko tko svoj kruh zarađuje od kruha poreznih obveznika a posao mu je u službi tih istih obveznika. Od 3.lipnja 2019. sve javne izjave Ivice Kirina imaju još jednu težinu - onu koja udara na majku Siniše Palma, mladog čovjeka koji je u petak 31.svibnja 2019. otišao na posao i nikada se više nije vratio kući. Upravo iz tog razloga, posjetili smo gospođu Jadranku Palm te još jednom odgledali zajedno s njom snimku Kirinovog nastupa  na N1 televiziji.

 DOKAZI KOJE NITKO NIJE VIDIO

Sve informacije vezane uz nerazjašnjenu smrt njenog sina, majka Jadranka sa velikom pozornošću traži, čeka, ispituje, analizira. Izjava Ivice Kirina kako kod sebe ima dokaze da je 17 milijuna završilo u kockarnici, u majci je izazvalo znatiželju jer, kaže, ona nema ništa. "Sa mnom nitko ne priča o istrazi, nisam nikakav poziv niti rješenje dobila, nitko me ne zove niti me itko išta pita pa me zanima što to Kirin ima? Želim to vidjeti, želim znati.", kaže gospođa. "Sada će dvije godine da mi sina nema, u Gradskoj upravi stalno nešto pričaju a ja nisam vidjela ništa. Neka mi dostave poštom, ja ću platiti trošak. Ako postoje dokazi da je isključivo moj sin kriv za sve te godine za koje ga optužuju, želim te dokaze vidjeti, sve i jednu uplatnicu. Neka mi pokažu te dokaze".

S obzirom da itekako pamti petak 31.svibnja kada je Siniša nestao i način na koji su se ponijeli Sanja i Ivica Kirin, izjave gradonačelnika doživljava sa nelagodom zbog svega što je uslijedilo nakon 3.lipnja 2019. i pronalaska Sinišinog tijela. "Ako je Kirin govorio kako mu je Siniša bio poput sina, poput člana obitelji, zašto ga u četvrtak nije pozvao na razgovor? Ili u petak ujutro? Zašto nije sjeo sa njim i pitao ga, kao čovjek i kao roditelj, za problem ako je Siniša bio kockar? Zašto ga je samo otpustio i okrenuo se od njega bez da ga je išta pitao? Zašto je samo osudio moje dijete i okrenuo mu leđa bez da pokuša pomoći? Postupio je prema mom djetetu nimalo roditeljski, ljudski niti vjernički", osudila je Kirinove postupke majka Palm.

Ono što smatra neobičnim i kontradiktornim jest činjenica kako zaposlenici Gradske uprave stalno ponavljaju kako su istrage u tijeku i nisu završile a istovremeno se Ivica Kirin poziva na dokaze i ostavlja dojam kao da su istrage završile. Uistinu, u lipnju 2019.godine Kirin je tijekom prve izjave novinarima stalno ponavljao "To vam ne mogu reć'" i pozivao se na istražne radnje i njegovu obvezu da o istima ne priča. Kako se bliže lokalni izbori, Kirin je sve razgovorljiviji ali koliko je dosljedan provjeriti ćemo već za koji dan. Naime, poslali smo upit za dostavom dokaza o kojima je Kirin pričao javno na vijestima N1 televizije, tim više što je otvoreno, pred kamerama pozvao novinara neka slobodno ode vidjeti dokaze optužbi kako je Siniša Palm sam samcat prokockao 17 milijuna kuna Virovitičana. Mi smo poziv prihvatili a rezultate ćemo uskoro sve objaviti.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Dossier Palm