Sabor: MIP predložio pokretanje kaznenog postupka protiv Kuščevića
Sabor u petak o konačnom prijedlogu Zakona o službenoj statistici
Saborski odbor prihvatio izvješće pučke pravobraniteljice za 2018.
Saborski odbor prihvatio izvješće pučke pravobraniteljice za 2018.
Kina: najranije cjepivo protiv koronavirusa biti dostavljeno na ispitivanja krajem travnja
Samsung se ispričao zbog slučajne obavijesti poslane korisnicima
Amsterdam planira erotski kompleks umjesto Crvene četvrti

  Turizam

Raspisani javni pozivi za potpora događanjima i programima destinacijskih menadžment kompanija

        15.05.2016.         825 pogleda
Raspisani javni pozivi za potpora događanjima i programima destinacijskih menadžment kompanija

Hrvatska turistička zajednica, temeljem Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2016. godinu, objavila je Javni poziv za dodjelu potpora događanjima u 2016. godini. Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za događanja na teritoriju Republike Hrvatske od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, a koje doprinose sljedećim ciljevima:

- unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude pojedine uže ili šire, destinacije i Hrvatske u cjelini; razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone; povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu; jačanju snage brenda hrvatskog turizma i stvaranju prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma.

Osim toga, s ciljem potpore razvoja destinacijskih menadžment kompanija (DMK), Hrvatska turistička zajednica objavila je i Javni poziv za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2016. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa koji pridonose sljedećim ciljevima:

- aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Hrvatske; obogaćivanju turističke ponude, posebice na destinacijama koje su dobile oznaku „PPS destinacija“; razvoju inovativnih proizvoda koji omogućavaju produljenje turističke sezone i smanjenje; sezonalnosti te povećanje turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu; stvaranju prepoznatljivog imidža Hrvatske kao destinacije turizma posebnih interesa te tržišnoj valorizaciji složenih turističkih proizvoda kao razloga dolaska turista na pojedinu destinaciju u Hrvatskoj.

Tekstovi natječaja mogu se pronaći na službenoj Internetskoj stranici Hrvatske turističke zajednice (www.hrvatska.hr) kao i na službenoj Internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji“.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije TurizamVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.