Banner
Ministar Marić: Vjerujem da neće doći do nestašice lijekova
Ured Predsjednika RH objavio kompletnu korespondenciju s Povjerenstvom
MUP: Svakoga dana jedna osoba pogine na hrvatskim prometnicama
Grmoja: Novac za pomoć gospodarstvu naći ukidanjem županija
Božinović: Koncentrirat ćemo se na kažnjavanje zbog kršenja mjera
Udruge traže stimulaciju za sestre koje skrbe o Covid-19 pacijentima
Izbori u HDZ-u nastavljaju se u studenome

  Turizam

Raspisani javni pozivi za potpora događanjima i programima destinacijskih menadžment kompanija

        15.05.2016.         950 pogleda
Raspisani javni pozivi za potpora događanjima i programima destinacijskih menadžment kompanija

Hrvatska turistička zajednica, temeljem Godišnjeg programa rada i financijskog plana za 2016. godinu, objavila je Javni poziv za dodjelu potpora događanjima u 2016. godini. Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za događanja na teritoriju Republike Hrvatske od međunarodnog, nacionalnog ili regionalnog značaja kao glavnog motiva dolaska turista u destinaciju, a koje doprinose sljedećim ciljevima:

- unapređenju/obogaćivanju turističkog proizvoda/ponude pojedine uže ili šire, destinacije i Hrvatske u cjelini; razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone; povećanju ugostiteljskog i drugog turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu; jačanju snage brenda hrvatskog turizma i stvaranju prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma.

Osim toga, s ciljem potpore razvoja destinacijskih menadžment kompanija (DMK), Hrvatska turistička zajednica objavila je i Javni poziv za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2016. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Hrvatske turističke zajednice za programe razvoja i uvođenja na tržište složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa koji pridonose sljedećim ciljevima:

- aktiviranju neiskorištenih turističkih resursa i kreiranju novih motiva dolazaka turista na cijelom području Hrvatske; obogaćivanju turističke ponude, posebice na destinacijama koje su dobile oznaku „PPS destinacija“; razvoju inovativnih proizvoda koji omogućavaju produljenje turističke sezone i smanjenje; sezonalnosti te povećanje turističkog prometa, posebice u razdoblju predsezone i posezone te na kontinentu; stvaranju prepoznatljivog imidža Hrvatske kao destinacije turizma posebnih interesa te tržišnoj valorizaciji složenih turističkih proizvoda kao razloga dolaska turista na pojedinu destinaciju u Hrvatskoj.

Tekstovi natječaja mogu se pronaći na službenoj Internetskoj stranici Hrvatske turističke zajednice (www.hrvatska.hr) kao i na službenoj Internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji“.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije TurizamVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.