DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Večernji list: U Karlovcu se uselile prve dvije od 10 sirijskih obitelji
Jutarnji list: Dekanica Filozofskog kriva za uzmeniravanje na poslu
Kolakušić na Pantovčaku očekuje plaću od minimalno 70 tisuća kuna
Bernardić: Bilo bi bolje da predsjednički izbori nisu u vrijeme blagdana
Grubišno Polje: Na Sajmu sira 142 izlagača iz 13 hrvatskih županija
Čačić: Narodna stranka - Reformisti podržat će Milanovića

Raspisan Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini


  Županija           29.06.2009.         1562 pogleda
Raspisan Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini

Na temelju članka 31. Odluke o javnim priznanjima Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik" br. 3/03.) i članka 4. Pravilnika o dodjeli javnih priznanja Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik" br. 6/06.) Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije, objavljuje Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini.

Naime, raspisuje se Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009.godini, ustanovljenih Odlukom o javnim priznanjima Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik" br. 3/03.) kao: Zlatna plaketa Virovitičko-podravske županije; Zlatni grb Virovitičko-podravske županije; Godišnja nagrada Virovitičko-podravske županije; Povelja zahvalnosti Virovitičko-podravske županije. Zlatni grb Virovitičko-podravske županije najviši je izraz priznanja Županije za promicanje vrijednosti, položaja i ugleda Županije koji se dodjeljuje istaknutim dužnosnicima, uglednim osobama te osobama koje svojim djelovanjem i radom iznimno doprinose razvitku Republike Hrvatske i općem napretku Županije kao i domaćim i stranim pravnim ili fizičkim osobama koje doprinose razvitku suradnje i odnosa Županije s međunarodnim organizacijama i institucijama, obnovi i razvitku određenih gospodarskih i društvenih djelatnosti ili na drugi način pridonose općem napretku Županije.

Zlatni grb Virovitičko-podravske županije nagrada je za životno djelo koja se dodjeljuje istaknutim pojedincima za njihov ukupni stvaralački rad u djelatnostima koje su od osobitog značenja za razvitak određenog područja djelatnosti odnosno za izuzetno ostvarenje koje je značajan doprinos razvitku određene djelatnosti i predstavlja trajno dobro od značaja za Županiju. Godišnja nagrada dodjeljuje se za izuzetne uspjehe u određenoj djelatnosti u godini koja prethodi raspisivanju ovog Oglasa može se dodijeliti pojedincima, pravnim osobama i grupama za zajednička ostvarenja, a koji žive i djeluju na području Županije i to za područje: gospodarstva, razvoj poljoprivreda na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima; malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva; znanosti i prosvjete; kulture, tehničke kulture, tjelesne kulture i športa; zdravstva i socijalne skrbi; ostale javne djelatnosti.

Povelja zahvalnosti javno je priznanje koje se dodjeljuje pravnim ili fizičkim osobama, međunarodnim organizacijama i institucijama za zapažene aktivnosti u promicanju ugleda Županije ,istaknutu humanitarnu djelatnost , te ostvarene rezultate u prigodi jubilarnih obljetnica ustanova i drugih institucija te za postignute rezultate u obrazovanju, kulturi, športu i drugim aktivnostima. Prijedlozi se dostavljaju Povjerenstvu na adresu: Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, 33000 Virovitica, Trg Ljudevita Patačića 1, s naznakom „Prijedlog za dodjelu javnih priznanja". Rok za dostavu prijedloga je 15 dana od dana objave ovog Oglasa koji će biti objavljen i u Virovitičkom listu.

Prijedlozi moraju sadržavati i: (za pojedince) životopis s opisom tijeka njegova rada i ostvarenih rezultata u pojedinom područja rada i djelovanja; (za pravne osobe): osnovne podatke o ustrojstvu u djelatnostima koja obavlja i prikaz rada i ostvarenih rezultata. Prijedlogu se može priložiti odgovarajuća dokumentacija kao što su objavljeni radovi, analize, prikazi, kritike, pisani osvrti domaćeg i stranog tiska, natjecateljski radovi i sl. Sve dodatne obavijesti mogu s dobiti u Tajništvu županije ili na tel. 033/ 743 - 201. Inače, cjelokupan tekst navedenog Oglasa za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije u rubrici „Natječaji".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ŽupanijaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: