Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Županija

Raspisan Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini

        29.06.2009.         1834 pogleda
Raspisan Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini

Na temelju članka 31. Odluke o javnim priznanjima Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik" br. 3/03.) i članka 4. Pravilnika o dodjeli javnih priznanja Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik" br. 6/06.) Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije, objavljuje Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini.

Naime, raspisuje se Oglas za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009.godini, ustanovljenih Odlukom o javnim priznanjima Virovitičko-podravske županije („Službeni glasnik" br. 3/03.) kao: Zlatna plaketa Virovitičko-podravske županije; Zlatni grb Virovitičko-podravske županije; Godišnja nagrada Virovitičko-podravske županije; Povelja zahvalnosti Virovitičko-podravske županije. Zlatni grb Virovitičko-podravske županije najviši je izraz priznanja Županije za promicanje vrijednosti, položaja i ugleda Županije koji se dodjeljuje istaknutim dužnosnicima, uglednim osobama te osobama koje svojim djelovanjem i radom iznimno doprinose razvitku Republike Hrvatske i općem napretku Županije kao i domaćim i stranim pravnim ili fizičkim osobama koje doprinose razvitku suradnje i odnosa Županije s međunarodnim organizacijama i institucijama, obnovi i razvitku određenih gospodarskih i društvenih djelatnosti ili na drugi način pridonose općem napretku Županije.

Zlatni grb Virovitičko-podravske županije nagrada je za životno djelo koja se dodjeljuje istaknutim pojedincima za njihov ukupni stvaralački rad u djelatnostima koje su od osobitog značenja za razvitak određenog područja djelatnosti odnosno za izuzetno ostvarenje koje je značajan doprinos razvitku određene djelatnosti i predstavlja trajno dobro od značaja za Županiju. Godišnja nagrada dodjeljuje se za izuzetne uspjehe u određenoj djelatnosti u godini koja prethodi raspisivanju ovog Oglasa može se dodijeliti pojedincima, pravnim osobama i grupama za zajednička ostvarenja, a koji žive i djeluju na području Županije i to za područje: gospodarstva, razvoj poljoprivreda na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima; malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva; znanosti i prosvjete; kulture, tehničke kulture, tjelesne kulture i športa; zdravstva i socijalne skrbi; ostale javne djelatnosti.

Povelja zahvalnosti javno je priznanje koje se dodjeljuje pravnim ili fizičkim osobama, međunarodnim organizacijama i institucijama za zapažene aktivnosti u promicanju ugleda Županije ,istaknutu humanitarnu djelatnost , te ostvarene rezultate u prigodi jubilarnih obljetnica ustanova i drugih institucija te za postignute rezultate u obrazovanju, kulturi, športu i drugim aktivnostima. Prijedlozi se dostavljaju Povjerenstvu na adresu: Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja, 33000 Virovitica, Trg Ljudevita Patačića 1, s naznakom „Prijedlog za dodjelu javnih priznanja". Rok za dostavu prijedloga je 15 dana od dana objave ovog Oglasa koji će biti objavljen i u Virovitičkom listu.

Prijedlozi moraju sadržavati i: (za pojedince) životopis s opisom tijeka njegova rada i ostvarenih rezultata u pojedinom područja rada i djelovanja; (za pravne osobe): osnovne podatke o ustrojstvu u djelatnostima koja obavlja i prikaz rada i ostvarenih rezultata. Prijedlogu se može priložiti odgovarajuća dokumentacija kao što su objavljeni radovi, analize, prikazi, kritike, pisani osvrti domaćeg i stranog tiska, natjecateljski radovi i sl. Sve dodatne obavijesti mogu s dobiti u Tajništvu županije ili na tel. 033/ 743 - 201. Inače, cjelokupan tekst navedenog Oglasa za dodjelu javnih priznanja Virovitičko-podravske županije u 2009. godini može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije u rubrici „Natječaji".

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Županija