Ruža Tomašić: hrvatska vlast nesnalažljiva u predsjedanju Vijećem Europske unije
Ćorić: SDP ne zaslužuje povjerenje; Ostojić: SDP će formirati vlast
Sučeljavanje na HTV-u bez čelnika vodećih stranaka i koalicija
Reiner: Skraćivanje radnog vremena ključna je mjera očuvanja radnih mjesta
Reiner: Skraćivanje radnog vremena ključna je mjera očuvanja radnih mjesta
Bernardić: Upute DIP-a skandalozne, kako će oboljeli glasovati
Na području županije nema novozaraženih

  Virovitica

Raskinut Ugovor o prijevozu putnika– traži se novi koncesionar

  Virovitica.hr           28.09.2009.         1538 pogleda
Raskinut Ugovor o prijevozu putnika– traži se novi koncesionar

VIROVITICA - Na sjednici Kolegija gradonačelnika razmotrena je Odluka o raskidu Ugovora za koncesiju za obavljanje prijevoza putnika u javnom prometu na području Grada Virovitice sa tvrtkom EURO MARKET VTC d.o.o. iz Virovitice. Temeljem ove Odluke tvrtka EURO MARKET VTC d.o.o. dužna je poslove prijevoza putnika u javnom prometu na području grad Virovitice obavljati do početka obavljanja javnog prijevoza od strane novog koncesionara koji će biti odabran sukladno odredbama Zakona, a temeljem Odluke Gradskog vijeća Grada Virovitice o izboru koncesionara.

U isto vrijeme razmotrena je i Odluka o objavi obavijesti o namjeri davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza putnika u javnom prometu na području grada Virovitice, te je Upravnom odjelu za komunalne poslove i graditeljstvo određeno da utvrdi procijenjenu vrijednost koncesije i izradi dokumentaciju za nadmetanje.
Kako je tom prigodom rekao gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin čim se je načulo da će možda doći do raskida Ugovora s EURO MARKETOM VTC d.o.o. javilo se je nekoliko potencijalnih budućih koncesionara te stoga neće biti problema oko toga da se uskoro pronađe novi koncesionar.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

kota 211
28.9.2009. 19:29
"freeman", mislim da se ne radi o osnivaču, već o osnivačicama. Više njih.
marshall
28.9.2009. 18:17
.......e, ovako je bilo ""Na slici koju smo imali prilike vidjeti u pisanim medijima nazire se kombi plave boje iza ponosnih pokretača ovog projekta. Koliko je važno čelnim ljudima grada i poduzeća Euromarket da građanima osiguraju prijevoz vidi se iz činjenice da je koncesiju dobilo poduzeće koje za to nema niti odgovarajuća osnovna sredstva a ni ljude koji bi organizirano i kvalitetno obavljali GRADSKI PRIJEVOZ.
Time se pokazuje da su vijećnici SDP-a bili u pravu kada nisu podržali dodjelu koncesije tom poduzeću koje, usput rečeno ima adresu i prostore gdje je i sjedište HDZ-a, jer je i prije, a i sada sve upućuje na to da nije riječ o brizi vladajućih o potrebama građana kojima bi ovaj prijevoz trebao koristiti, već da se radi o nekim zakulisnim poslovima. No, to je manje bitno. Glavno da se u ovom gradu nešto konačno (po)kreće-pa makar to bio i plavi kombi!"" ......eto, kako bijaše na početku ne bi i na kraju....
freeman
28.9.2009. 16:41
Sa gradske sjednice kada se posao davao Iharošu

"Svi vijećnici su se jednoglasno složili da se u gradu Virovitici treba uvesti gradski prijevoz, no zbog sumnji u sukob interesa, zbog kojih je putem natječaja koncesiju za prijevoz putnika na području grada Virovitice trebala dobiti tvrtka „Euro market Vtc.“, čiji je osnivač bio Željko Iharoš, sadašnji direktor gradskog komunalne tvrtke Flora Vtc., oporbeni su vijećnici bili su protiv donošenja ove odluke. Gradonačelnik Zvonko Kožnjak rekao je, kako u ovom slučaju ne postoji sukob interesa, pa stoga ne vidi prepreku za donošenjem ove odluke."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, BEBEBEBEBEBEBEBE
marshall
28.9.2009. 16:17
pa da li je moguće da on misli kako smo mi svi obične ovce?? ili zbilja i jesmo....


Još iz kategorije ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.