Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Virovitica

Radovi na uređenju budućeg Veleučilišta u Virovitici odlično napreduju

  vpž           16.07.2011.         3207 pogleda
Radovi na uređenju budućeg Veleučilišta u Virovitici odlično napreduju

Odlično napreduju radovi na uređenju zgrade budućeg Veleučilišta u Virovitici. Naime, uz vanjske radove, obavljaju se i radovi uređenja unutrašnjosti, postavlja parket, izrađuju spušteni stropovi,...kako bi sve bilo gotovo do svečanosti otvorenja, 17. rujna, na dan kada je oslobođena virovitička Vojarna prije 20 godina...

Podsjetimo, Virovitičko-podravski župan Tomislav Tolušić, uz nazočnost gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, potpisao je s Građevinarstvom Stipić, ugovor o rekonstrukciji zgrade bivše vojarne u Virovitici za potrebe budućeg Veleučilišta u Virovitici. Vrijednost investicije u čijem će financiranju sudjelovati Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva, Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica iznosi oko 7,500.000 kuna od čega će Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica investirati po 2.000.000,00, odnosno ukupno 4.000.000,00 kuna, dok će ostatak iznosa financirati Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva. Kada se završi cjelokupna zgrada, ukupna investicija, sa svim ranije obavljenim i budućim radovima iznositi će oko 11.500.000,00 kuna.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagreb
17.7.2011. 0:08
Ta zgrada je ukleta .Na nju su se pozivali komunisti , partizani i ostali da je uređuju već tridesetsetak godina a sve pred izbore. Koliko je novaca ta zgrada pojela nitko nezna a i kad će biti završena nitko nezna i za koje će namjene služiti kad se promjeni vlast . E u njoje svega bilo!


Još iz kategorije Virovitica