Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Gospodarstvo

Radovi na Poduzetničkom inkubatoru teku prema planu

        18.06.2013.         927 pogleda
Radovi na Poduzetničkom inkubatoru teku prema planu

Radovi na Poduzetničkom inkubatoru koji se gradi u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II teku prema planu. Objekt je pokriven, ugrađena je vanjska stolarija te završeni industrijski podovi prizemlja i kata. U tijeku je izvođenje radova na izradi plinskih i instalacija grijanja, a dovršena je instalacija vodovoda i odvodnje. Završeni su radovi postavljanja rubnika i kanalica, a pri završetku su radovi asfaltiranja i uređenja okoliša.

Poduzetnički inkubator gradi se u sklopu EU projekta „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji" čija je vrijednost 7.201.619,00 kuna. Podsjetimo, nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija, a partner na projektu VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Pridruženi partner na projektu je BIOS - poduzetnički inkubator Osijek, koji je trenutno jedan od vodećih u RH, a pomoći će u prenošenju iskustava i vještina stečenih u dosadašnjem radu. "E-inkubator - sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji" jedan je od najvrjednijih EU projekata koji se provodi na području naše županije, a ukupna vrijednost mu je 960.215,89 eura ili 7.201.619,00 kuna. Od toga, bespovratna sredstva Europske unije predstavljaju 719.777,83 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137,22 eura, a VIDRA 19.300,34 eura.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

kišni
20.6.2013. 6:50
vidite a ja nikako da odgonetnem misterij zašto građani hodaju po gradu sa poderanim rukavima, a to njih poslodavci iz poduzetničkih zona vuku za rukave da idu raditi ali su naši građani jako tvrdi pa se ne daju ali su im nosevi jako spušteni prema zemlji jer imam osjećaj da ih netko jako vuče za nos, a što se tiče inkubatora koliko se to u Virovitici odužio mara da će se neka velika ptičurina izleći a najprije da je to jaje u unkubatoru mućak.


Još iz kategorije Gospodarstvo