Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Gospodarstvo

Radovi na Poduzetničkom inkubatoru teku prema planu

        18.06.2013.         1129 pogleda
Radovi na Poduzetničkom inkubatoru teku prema planu

Radovi na Poduzetničkom inkubatoru koji se gradi u virovitičkoj Poduzetničkoj zoni II teku prema planu. Objekt je pokriven, ugrađena je vanjska stolarija te završeni industrijski podovi prizemlja i kata. U tijeku je izvođenje radova na izradi plinskih i instalacija grijanja, a dovršena je instalacija vodovoda i odvodnje. Završeni su radovi postavljanja rubnika i kanalica, a pri završetku su radovi asfaltiranja i uređenja okoliša.

Poduzetnički inkubator gradi se u sklopu EU projekta „E-nkubator sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji" čija je vrijednost 7.201.619,00 kuna. Podsjetimo, nositelj projekta je Virovitičko-podravska županija, a partner na projektu VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Pridruženi partner na projektu je BIOS - poduzetnički inkubator Osijek, koji je trenutno jedan od vodećih u RH, a pomoći će u prenošenju iskustava i vještina stečenih u dosadašnjem radu. "E-inkubator - sa i bez zidova u Virovitičko-podravskoj županiji" jedan je od najvrjednijih EU projekata koji se provodi na području naše županije, a ukupna vrijednost mu je 960.215,89 eura ili 7.201.619,00 kuna. Od toga, bespovratna sredstva Europske unije predstavljaju 719.777,83 eura, dok će Virovitičko-podravska županija izdvojiti 221.137,22 eura, a VIDRA 19.300,34 eura.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

kišni
20.6.2013. 6:50
vidite a ja nikako da odgonetnem misterij zašto građani hodaju po gradu sa poderanim rukavima, a to njih poslodavci iz poduzetničkih zona vuku za rukave da idu raditi ali su naši građani jako tvrdi pa se ne daju ali su im nosevi jako spušteni prema zemlji jer imam osjećaj da ih netko jako vuče za nos, a što se tiče inkubatora koliko se to u Virovitici odužio mara da će se neka velika ptičurina izleći a najprije da je to jaje u unkubatoru mućak.


Još iz kategorije Gospodarstvo