Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Županija

Prvi Teens Fest u Suhopolju

        23.02.2003.         1665 pogleda
Prvi Teens Fest u Suhopolju

Kliknite za vecu slikuSUHOPOLJE, 23. veljače - Prvi Teen fest u Suhopolju, na kojem je nastupilo pedesetak mladih pjevača i plesača, učenika suhopoljske Osnovne škole i šest njenih područnih škola, okupio je prošlog vikenda nekoliko stotina oduševljenih posjetitelja.

Kliknite za vecu sliku- Željeli smo učenicima pružiti nešto posebno, odmoriti ih od školskih obveza, ali i potaknuti na kreativnost i iskorištavanje talenata izvan školskih klupa - objasnila je Ratka Pejić, predsjednica Vijeća roditelja škole u Suhopolju, glavnog organizatora festa. Aktivisti su mjesecima tražili sponzore za tehniku, glazbu i osobe koje će vježbati s učenicima. Dobili su potporu Poglavarstva općine Suhopolje, petnaestak sponzora iz Virovitice, Gradine i Orahovice, a najvećim dijelom samih mještana, zbog kojih je dvorana Hrvatskog doma u Suhopolju bila preuska za sve zainteresirane.

kliknite za vecu slikuNakon svake pjesme i plesne točke nizale su se višeminutne ovacije, pljesak, zviždanje, pohvale roditelja, znanaca, prijatelja, učitelja.Nije ni čudo jer su suhopoljsku publiku <palili> Thompson, Vesna Pisarović, E.T. ili plesačice kan-kana i dancea. Bili su nešto mlađi i tanjih glasova, dakako, ali opet jednako dobri. Glazbena pitanja riješio je Gašo band iz Virovitice, dok je voditeljska palica, odnosno mikrofon, pripao mladom glumcu Goranu Košiju.

- Mi smo mala sredina, okruženi malim ljudima i sa ovako malim stvarima želimo promijeniti zemlju - poručili su organizatori, nadajući se da će Teen fest postati tradicija suhopoljskog područja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Županija