Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Dossier Fimi media

Prpić: U Virovitici su gradonačelnici padali zbog 600 kuna, a ovdje se radi o 26 milijuna kuna

        02.10.2010.         2741 pogleda
Prpić: U Virovitici su gradonačelnici padali zbog 600 kuna, a ovdje se radi o 26 milijuna kuna

Na današnjoj tribini Hrvatske stranke pravne države njen predsjednik mr Siniša Prpić osvrnuo se na sumnjive uplate Fimi Mediji dok je ministar unutarnjih poslova bio Ivica Kirin. „Sve ovo što se događa zadnjih dana govori da ova vlast nije dobra. Na osobnoj razini gospodinu Ivici Kirinu želim da se ove sumnje ne obistine. Međutim, moram naglasiti da će Hrvatska biti pravna država tek onda kada se zakoni budu primjenjivali na svakom građaninu potpuno jednako - na radnika, seljaka,  liječnika, inženjera i direktora, ali isto tako i na gradonačelnika i bivšeg ministra. Ukoliko čovjek potpasuje ugovore s vragom mora biti svjestan svojih odgovornosti. U Virovitici su gradonačelnici padali zbog 600 kuna, a ovdje se radi o 26 milijuna kuna", rekao je Prpić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

guru
6.10.2010. 17:45
Srebro zlato3 nekim ljudima je bolje da šute jer kad govore lupetaju gluposti. Što HSPD radi u gradskom viječu čuju oni koji slušaju aktualni sat na radio Virovitici.
Kirina ne mogu smijeniti dva viječnika HSPD-a ali će poslije ove afere lopovluka u vrhu HDZ-a sam dati ostavku jer takvi igrači kad tad slome nogu.
Što se tiče štediša oni znaju da njihov spor sa državom ide dobro a da oni pri tome ne plačaju ništa iz svog žepa.
Kirinu neki štediše izražavaju POLITIČKU sučut kao što je on samo nešto više od godinu dana izražavao njima.
srebrozlato3
5.10.2010. 9:05
u stvari postavlja se pitanje koja je politika hspd-a u radu gradskog vijeća?
do sada niti u jednom članku ili djelovanju vijećnika hspd-a u gradskom vijeću nije tražena ostavka gradonačelnika zbog uočenih nepravilosti.
u reviziji poslovanja grada uočeno je mnogo nepravilnosti i hspd ne smatra da bi gradonačelnik trebao odstupiti sa svoga radnog mjesta?????
koje koristi imaju prevareni štediše od viječnika hspd-a u gradskom vijeću?
guru
4.10.2010. 15:19
To što Ivan2 piše stoji i u zakonu o informiranju. Nažalost ovih 20 godina nove Hrvatske uglavnom se poslovi dogovaraju između nekoliko naj-istaknutijih HDZ-ovaca i izvođača radova . Koliki su postoci u takovim poslovima teško je doznati. Prečesto oporba nema ni informacije koliko šta košta jer se poslovi trgaju na nekoliko manjih cjelina kako bi se izbjegao javni natječaj.
Često i izvođači radova na natječaje pozivaju svoje prijatelje pa onda posao djele,ili ja tebi ti meni.
Što tu oporba može veoma je upitno .?
Riješenje nepodržati takvu lopovsku vlast.
ivan2
3.10.2010. 16:05
Ako Siniša misli da je u gradu potrošena svaka kuna odgovorno onda je on neodgovoran vjećnik . Trošenje naših građanskih novaca je odgovoran posao , podložan kritici javnosti . Sa tuđim novcima i imovinom treba biti odgovoran a Vi političari to niste i to je problem!
ćinkol
3.10.2010. 13:26
Siniša kad neko uzme 600 kn on je lopov a kad pronevjeri 26 mil kuna hrvatskih građana on je ugledni član našeg društva !!!!!
tomislav
3.10.2010. 4:40
Pa, dobro Siniša, taj je novac samo malo putovao po domaćem terenu, nije to nitko munuo, pa materija nikad ne nestaje makar se pretvori u pokoju kučicu za život ili pak za odmor, mislim ladanjsku (Ladanje Gornje i Donje g. Trupac, Fiume Oil itd, itd, ima toga veša još od cara Franje čime se dokazuje i sam kontinuitet rvacke državnosti).


Još iz kategorije Dossier Fimi media