Bernardić se nada da sustav neće zakazati i da nema razloga za histeriju
Hrvatska komora dentalne medicine poziva članove da postupaju po uputama za koronavirus
Ministrica socijalne skrbi pridružila se osudama spaljivanja lutke istospolnog para
Vlada osudila paljenje lutaka istospolnog para s djetetom kao fašničkog
Rijeka: Jedan pacijent ima simptome koronavirusa
Prvi oboljeli od koronavirusa ima blaži oblik bolesti
MORH poziva za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

  Zdravstvo

Provedena edukacija voditelja školskih preventivnih programa u školama u županiji

  eg           08.04.2016.         1050 pogleda
Provedena edukacija voditelja školskih preventivnih programa u školama u županiji

Povodom Svjetskoga dana zdravlja, Zavod za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije, Virovitičko-podravska županija i Povjerenstvo za suzbijanje bolesti ovisnosti Virovitičko-podravske županije, organizirali su edukaciju voditelja školskih preventivnih programa u odgojno-obrazovnim ustanovama u Virovitičko-podravskoj županiji.

Pod nazivom "Osnaživanje kapaciteta za djelotvorne intervencije za prevenciju i suzbijanje ovisnosti u Virovitičko-podravskoj županiji", edukacija je održana u četvrtak 7. travnja u učionici Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije.

Edukatori su bili Dubravko Klarić, mr. krim., prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus, mr. sc. Vesna Šerepac, dipl. ped. i Siniša Brlas, prof.. Sudionicima edukacije podijeljena je i stručna literatura koju će kasnije moći koristiti u svojemu radu, osobito knjigu „Razbijeni snovi“ Dubravka Klarića i novo izdanje „Terminološkog opisnog rječnika ovisnosti“ Siniše Brlasa.

Naziv ove edukacije ujedno je i naziv projekta koji se od jeseni 2015. do jeseni 2016. godine provodi u Virovitičko-podravskoj županiji s ciljem da se osnaže stručni kapaciteti svih dionika koji u radu s djecom i mladima preventivno djeluju na suzbijanju rizičnih ponašanja.

 

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ZdravstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.