Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Aktualnosti

Proslava ulaska Hrvatske u EU na graničnom prijelazu Terezino Polje

        27.06.2013.         2754 pogleda
Proslava ulaska Hrvatske u EU na graničnom prijelazu Terezino Polje

U sklopu obilježavanja proslave ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju i središnje proslave 1. srpnja 2013. godine na Trgu bana Josipa Jelačića, obilježavanje ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju održat će se i na svim graničnim prijelazima Republike Hrvatske sa susjednim zemljama.

Svečana proslava ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju na graničnom prijelazu Terezino Polje za Virovitičko-podravsku županiju održat će se u noći 30. lipnja na 1. srpnja - točno u ponoć kada će biti podignute zastava Hrvatske i Europske unije.  

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

stole123
27.6.2013. 22:57
kišni potpisujem tvoj komentar.
Nikola Huljak
27.6.2013. 22:05
@kišni u pravu si.. uzmu nam ribe u vrijednosti 300 miliona a kao ribarima daju EU fond od 30 miliona. što nema smisla. Osim plina vidjet češ kad rasprodaju vode kakvi će računi biti za vodu. HT je prodan nijemcu za bagatelu a ljudi su sami financirali izgradnju infrastrukture itd i sad netko na tome zarađuje, novac se isisava van države, račun za internet nekad prelazi preko računa za struju što nema nikako smisla kad se pogledaju troškovi za proizvodnju struje i ovi zanemarivi troškovi HT-a za održavanje.. nemamo niti jednu svoju banku, a najgore je to što nemamo centralnu banku. Već odavno nismo financijski neovisni, a bit će još gore kada kunu zamijenimo eurom (primjer je slovenija).. Svi ovi koji će slaviti ulazak u EU, ti svi isti će za par godina prosvjedovati na ulicama protiv velike nezaposlenosti (španjolska), protiv GMO-a (25 država europe), tražit će financijsku neovisnost (mađarska) itd.. Zastava europske unije već odavno protuustavno visi na saboru što je znak da je sve već unaprijed dogovoreno bez obzira na ljude, a Hrvatska zastava će nestati, to je tako i tako predviđeno da nestane kada nam se doseli milijun stranaca, jeftine radne snage, kada se izgube svi stari narodni običaji.
kišni
27.6.2013. 21:43
poštovani drug đuka bilo je kod nas dobro, ali su naši golubobi gaćani slijetali na svaku ruku gdje je bilo malo zrnja tek toliko da ih se privuče, nije nama niko želio dobro svi su htjeli nešto uzeti od nas. Sada se svi busaju kako u dali svoj obol našoj pobjedi u domovinskom ratu, lažu sami smo se obranili, čak su i naši današnji veliki takjuni prodavali naftu srbima i debelo se danas obogatili a nekao bili bravari., vodoinstalateri, harmonikaši a bogami i majori toliko nam mrske JNA. Loše u EU je to što nas te primaju raširenin ruku nego kao terert koji će ono kao fol morati hraniti. Ma dajte takve priče prodajte maloj djeci.
drug Đuka
27.6.2013. 20:19
Pa što je to toliko loše u EU a da je kod nas tako dobro?
kišni
27.6.2013. 19:56
1. srpnja možemo postaviti kao državni praznik jada i žalosti, ulazimo u asocijaciju koja nas ne želi a uzeli su nam sve (piranski zaljev, svetu geru , eko pojas na našem djelu mora, talijani na našem djelu izlove ribe za oko 300 miliona eura, neka naša bena prodala naš plin talijanima pa nam ga oni sad prodaju po puno skupljoj cijeni, tko je tu lud država pokradena do nogu pola političara ima više kaznenih djela nego al capone, mito i korupcija cvijetaju na sve strane, o hrvatskoj zemlji na drugoj strani dunava svi šute, bosanci nas maltretiraju sa gradnjom mosta na našem djelu jadrana, sve banke strane a koriste se našim imenima zagrebačka da dalje ne nabrajam, HT u njemačku odnosi milijarde, naše a drže nam predavanja kak nismo za ništ pa nmaravno da nismo jer su nas svi ucijenjivali i uzimali što su htjeli ulazimo u uniju kao zadnji prosjaci, ali da imamo i malo ponosa još uvijek možemo zaustaviti ulazak i krenemo svojim putem a kada budemo jaki i ekonomski neovisnio doći će nas moliti da budemo zajedno , a ovako jadno i bijedno.
fitilj
27.6.2013. 19:16
@BebiRita znači zastava na pola koplja!
BebiRita
27.6.2013. 18:27
1.srpnja Dan žalosti
fitilj
27.6.2013. 15:38
... kada će biti podignute zastava Hrvatske ...

Dali na pola koplja!?


Još iz kategorije Aktualnosti