Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Crna kronika

Pronađen motciklista koji je sudjelovao u prometnoj nezgodi

        10.08.2012.         2416 pogleda
Pronađen motciklista koji je sudjelovao u prometnoj nezgodi

Vozač motocikla koji je u Virovitici jučer, 9.kolovoza sudjelovao  u prometnoj nesreći je pronađen. Policija još ne otkriva pojedinosti, ne zna se identitet motocikliste, ali se javno zahvalila  na suradnji i pomoći  medijima koji su emitiranjem vijesti  pomogli pronalaženju vozača.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

plavac
15.8.2012. 9:14
Ono što vam mogu reći službena priopćenja su takva kakva jesu, novinari daju priopćenja koja mogu biti ovakva kakvo je i ovo o kojemu raspravljamo. I sam sam za korektan pristup stvari, no ne odredjen pravila pa i sam nekada mogu biti ne zadovoljan s načinom na koji se gradjani informiraju o radu policije.... Slažem se da bi javnim objavljivanjem punih podataka bilo manje nagađanja, što vidite i sami oko liste dužnika poreza, branitelja i sl.
stole123
14.8.2012. 23:36
plavac zar nemisliš da bi bilo puno manje ovakvih slučajeva da se javno objavi ime i prezime osobe koja je napravila takav prekršaj. kako se objavilo puno ime i prezime bivšeg premijera , ili polančeca i tako dalje.
100noga
14.8.2012. 17:25
Ma sve je kod nas krivo pa tako i to. Kod nas niko ne stoji iza svojih riječi i djela osim naravno nas malih koje tlačite kako vam paše. Jednom objavite inicijale i godine , jednom cijelu adresu jedino još niste objavili OIB... a nekad niti "A".... e to me smeta što tad kad se ne objavi niti "A" tada se nekoga štiti s razlogom a ti mi plavac reci da to nije istina...
plavac
14.8.2012. 13:18
sa puno stvari koje si rekao se slažem, međutim puni identitet policija u svojim priopćenjima nije ovlaštena davati, ako si primjetio dajemo inicijale i godine starosti, kod maloljetnika su pravila još stroža.
Ako si primjetio ovo nije priopćenje policije, tekst je obrađen, odnosno obratio si se na krivu adresu.................
100noga
14.8.2012. 9:00
E moj plavac.... Ma i ja bi čestitao i zahvalio osobi koja je pomogla policiji u otkrivanju ovog ,blago rečeno, idiota.
Moj komentar se bazira na četiri riječi koje su objavljene a to je "još ne otkrivaju identitet". Eto prošlo je nekoliko dana od tog nemilog događaja i vjerujem da ste saznali i šta je ta osoba jela taj dan a ne kako se zove. Stoga budi frajer i objavi ime i prezime. Ja sam gotovo uvjeren da nitko, napominjem, nitko neče javno objaviti ime. Ako nisam u pravu demantiraj me i dokaži ili objasni zašto se ne objavljuje ime, opet ču reči "idiota"?
plavac
13.8.2012. 18:28
Zbog čega su ljudi baš ovakvi kao stonoga, pitate li se kada,` i kad netko učini dobru stvar, popljuju vas. Inače gradjaninu koji je pomogao policiji zahvaljujemo.....
100noga
11.8.2012. 8:58
....Još ne otkrivaju identitet..... pa nikad i neče jer nije u interesu građana. Moraju se prvo raspitati kakve bi posljedice imalo objavljivanje imena po njihovo radno mjesto....


Još iz kategorije Crna kronika