Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Gospodarstvo

Projekt 4S4F omogućio predstavljanje poduzetnika naše županije na sajmu u Kapošvaru

        22.09.2011.         3688 pogleda
Projekt 4S4F omogućio predstavljanje poduzetnika naše županije na sajmu u Kapošvaru

Poduzetnici Virovitičko-podravske županije koji su vezani na poljoprivrednu proizvodnju imali su priliku predstaviti se na 5 sajmu stočarstva i 2. međunarodnom sajmu prehrane koji se održao od 16. - 18. rujna u  mađarskom gradu Kapošvaru.

Izlagački prostor   za poduzetnike financiran je  kroz IPA prekogranični  programa  i Projekt 4S4F u kojem je vodeći partner Poduzetnički centar iz Kapošvara , VIDRA - agencija  za  regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije je Partner 1, dok je Grad Koprivnica Partner 2. Vrijednost projekta je 225.700,00 euro.

Projektom 4S4F planirana su ukupno četiri sajma na kojem će se predstavljati poduzetnici sa Hrvatske i Mađarske strane. To su sajmovi u Kapošvaru, Barču, Virovitici (VIROEXPO) te sajam tradicijskih obrta u Koprivnici.

Poduzetnici iz Virovitičko-podravske županije koji su predstavili svoje proizvode bili su slijedeći: Fruktus Orahovica - voćna vina i voćni likeri, PZ Ergela Višnjica - batat i inovacija feferon paprike, Podrum Vineda d.o.o. - vina, Šafram d.o.o. - mljevena začinska paprika, Agroservis-proizvodnja d.o.o.  - prezentacija poljoprivrednih priključaka, Meta-plast d.o.o. prezentacija plastenika, Tehnohit-hr - eksponat ukrasne kutije za vina, Stolarija Šandrk - košnica za pčele, VIRIDIS - drvni klaster Virovitičko-podravske županije kojemu je ovo i prvo predstavljanje na sajmu. Najveće  iznenađenje  bila je zainteresiranost posjetilaca za degustaciju mljevene začinske paprike koju su ocijenili kao izvanrednom.

Na otvaranju sajma i kao predstavnici naše županije u okviru projekta 4S4F bili su ravnateljica Vidre Sanja Bošnjak manager projekta  , Mario Čajkulić pročelnik za  gospodarstvo Virovitičko-podravske županije, Neda Martić - projektni asistent te Emina Ciriković i Željka Andrić kao članovi projektnog tima.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo