Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Obrtništvo

Priznanja za razvoj obrtništa + Fotogalerija

        16.12.2012.         6217 pogleda
Priznanja za razvoj obrtništa + Fotogalerija

U povodu obilježavanja 160. obljetnice Hrvatske obrtničke komore na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije uručena su 22 priznanja Područne komore za 2012. godinu.  Obrtničke zlatnike dobili su Milan Došen, Davorin Peisker, Josip Veger i Marija Jarić.

Povelje za dugogodišnji rad na promidžbi obrtništva dobili su Zlatko Štefanić, Zvonko Šimić, Zlatko Šomođi, Siniša Sudec, Marija Babić, Robert Romić i Goran Božanić.

Diplomu za uspjehe u organizaciji strukovno-cehovskog rada dobili su  Franjo Živko, Mirjana Moslavac, Ivo Bilić, Ljiljana Mužar i Matija Uher.

Diplomu za uspjehe u strukovnom obrazovanju dobili su obrtnici  Edvard Željko Barčan, Danijel Menčik i Stanislav Runjak. Diplomu za informatičko obrazovanje obrtnika dobio je Igor Hozić, a Diplomu za organizaciju sportskih aktivnosti Danijel Paštar.

Dodijeljeno je i 8 priznanja Hrvatske obrtničke komore za 2012. godinu. Povelju su dobili HGK - Županijska komora Virovitica i obrtnik Slavko Moslavac iz Virovitice.

Zahvalnice su dobili Območna obrtna zbornica iz Novog Mesta i obrtnici Željko Palković iz Velike Črešnjevice i Ivan Perković iz Slatine, a Priznanja Grad Slatina i obrtnici Željko Bjelica iz Suhopolja i Veno Švarc iz Suhopolja.

Plaketu je dobila Hrvatska obrtnička komora u povodu 160. obljetnice i pomoći u rješavanju poslovnih prostora područnoj komori i Udruženju obrtnika Slatina.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obrtništvo