Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Slatina

Pripreme za 5. Agro Arku

        06.03.2012.         1622 pogleda
Pripreme za 5. Agro Arku

Jučer je u Virovitičko-podravskoj županiji i Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Virovitica, održan sastanak organizatora 5. međunarodnog sajma inovacija, eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, Udruge inovatora Hrvatske koju je predstavljao njezin glavni tajnik Vojislav Radošević, grada Slatina, kojeg je predstavljao gradonačelnik Slatine, Ivan Roštaš, s predstavnicima suorganizatora. U Virovitičko-podravskoj županiji sastali su se s županom, Tomislavom Tolušić i suradnicima.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori Županijskoj komori Virovitica sastali su se s predstavnicima: HOK - POK VPŽ koju je predstavljao njezin predsjednik Vladimir Ivoš i HGK - Županijske komore Virovitica koju je predstavljao tajnik Milan Vanđura. Sastanku je u HGK - Županijskoj komori Virovitica prisustvovao i direktor «Viroexpo-a« Igor Andrović.

Dogovoreno je da se dosadašnji način, u kojem su Virovitičko-podravska županija, HGK - Županijska komora Virovitica i HOK - POK VPŽ participirali u organizaciji sajma, još više intenzivira. Osobito je istaknuta bitnost kontinuiteta sajma u promociji eko ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, tematska stručna predavanja i tradicionalna događanja.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

plavac
7.3.2012. 10:53
pa dobro kada će se održavati taj sajam?

Eto, novinari, sve su napisali osim bitnog.


Još iz kategorije Slatina