Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Aktualnosti

Primopredaja dužnosti Ivana Roštaša i Denisa Ostrošića: Najavljena revizija poslovanja grada

  Petar Žarković/ Glasslavonije.hr           09.06.2017.         3093 pogleda
Primopredaja dužnosti Ivana Roštaša i Denisa Ostrošića: Najavljena revizija poslovanja grada

U prostorijama gradske uprave dosadašnji gradonačelnik Ivan Roštaš predao je dužnost novoizabranom gradonačelniku Denisu Ostrošiću. Novi gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić zahvalio je na dobrim željama svome prethodniku te izrazio nadu da će opravdati povjerenje koje su mu građani iskazali.

– Nadam se da ćemo uspjeti napraviti ono što smo planirali, što smo propagirali i što smo željeli doista učiniti s ovim gradom - rekao je Ostrošić.

Na primopredaji gradonačelničke dužnosti bili su dosadašnji zamjenici gradonačelnika Miroslav Venus i Milan Janković, pročelnik Ureda gradonačelnika Radenko Pavić i tajnik Grada Krešimir Štimac te zamjenici novoga gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić i Bojan Plantak.

Neposredno nakon preuzimanja dužnosti gradonačelnika Slatine, Denis Ostrošić u nazočnosti svojih zamjenika Sanje Mrzljak Jovanić i Bojana Plantaka održao je svoju prvu konferenciju za novinare. Najavio je početak rješavanja brojnih problema, a prve aktivnosti bit će sastanci s gospodarstvenicima i obrtnicima te “interakcija s mjesnim odborima i svim gradskim ustanovama i tvrtkama”. Najavljena je također revizija poslovanja Grada radi stjecanja potpunog uvida u trenutačno stanje.

Novi gradonačelnik već od sljedećeg tjedna uvodi tjedni kolegij s pročelnicima, dan otvorenih vrata Grada dva puta mjesečno radi susreta građana s gradonačelnicima i zamjenicima te objavu kontakata vijećnika koji će biti na raspolaganju građanima.

– Bit ćemo puno pristupačniji i zainteresiraniji za svakodnevne probleme naših građana. Preko noći se neće ništa posebno i značajno dogoditi, no radit ćemo na pomacima, koji će uskoro biti vidljivi - kazao je Ostrošić.

Gradonačelnik Ostrošić smatra presudnim osnaživanje razvojne agencije, a na kvalitetnu suradnju pozvao je pročelnike, djelatnike gradske uprave, gradskih tvrtki i ustanova te mlade i obrazovane radi “pokretanja projekata, realiziranja programa i kreiranja života” u gradu.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti