Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Gospodarstvo

Prezentacija Industrijske strategije RH 2014.-2020.

        06.02.2014.         1298 pogleda
Prezentacija Industrijske strategije RH 2014.-2020.

U Virovitici će 11. veljače 2014. Ministarstvo gospodarstva predstaviti Industrijsku strategiju RH 2014.-2020., a 19. veljače Ministarstvo poduzetništva i obrta Program poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2014.".  

Ministarstvo gospodarstva, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom udrugom poslodavaca, organizirat će 11. veljače  u prostorijama HGK-Županijske komore Virovitica  predstavljanje INDUSTRIJSKE STRATEGIJE RH 2014.-2020.

U nazočnosti vodećih gospodarstvenika i obrtnika i predstavnika Virovitičko-podravske županije, JLS, županijske HGK i HOK te vodećih poduzetnika i obrtnika, o Strategiji će govoriti pomoćnica ministra gospodarstva i vd predsjednice HGK  Sabina Škrtić i voditelj tima za njezinu izradu Tomislav Radoš savjetnik iz Ministarstva.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, u suradnji s Vidrom - Agencijom za regionalni razvoj VPŽ, HGK-Županijskom komorom Virovitica, HOK-Obrtničkom komorom VPŽ i Poduzetničkim inkubatorom VPŽ, održat će 19. veljače u prostoru Poduzetničkog inkubatora predstavljanje Programa poticanja poduzetništva i obrta „PODUZETNIČKI IMPULS 2014.".

Program je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima, osim onih iz djelatnosti poljoprivrede, trgovine i usluživanja pića, koji će kroz navedeni Program imati mogućnosti dobiti bespovratne potpore za sufinanciranje svojih poduzetničkih planova. Za „Poduzetnički impuls" ove godine Ministarstvo je rezerviralo najviše do sada, tj. oko milijardu kuna.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo