Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Gospodarstvo

Prezentacija Industrijske strategije RH 2014.-2020.

        06.02.2014.         1159 pogleda
Prezentacija Industrijske strategije RH 2014.-2020.

U Virovitici će 11. veljače 2014. Ministarstvo gospodarstva predstaviti Industrijsku strategiju RH 2014.-2020., a 19. veljače Ministarstvo poduzetništva i obrta Program poticanja poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2014.".  

Ministarstvo gospodarstva, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom udrugom poslodavaca, organizirat će 11. veljače  u prostorijama HGK-Županijske komore Virovitica  predstavljanje INDUSTRIJSKE STRATEGIJE RH 2014.-2020.

U nazočnosti vodećih gospodarstvenika i obrtnika i predstavnika Virovitičko-podravske županije, JLS, županijske HGK i HOK te vodećih poduzetnika i obrtnika, o Strategiji će govoriti pomoćnica ministra gospodarstva i vd predsjednice HGK  Sabina Škrtić i voditelj tima za njezinu izradu Tomislav Radoš savjetnik iz Ministarstva.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, u suradnji s Vidrom - Agencijom za regionalni razvoj VPŽ, HGK-Županijskom komorom Virovitica, HOK-Obrtničkom komorom VPŽ i Poduzetničkim inkubatorom VPŽ, održat će 19. veljače u prostoru Poduzetničkog inkubatora predstavljanje Programa poticanja poduzetništva i obrta „PODUZETNIČKI IMPULS 2014.".

Program je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima, osim onih iz djelatnosti poljoprivrede, trgovine i usluživanja pića, koji će kroz navedeni Program imati mogućnosti dobiti bespovratne potpore za sufinanciranje svojih poduzetničkih planova. Za „Poduzetnički impuls" ove godine Ministarstvo je rezerviralo najviše do sada, tj. oko milijardu kuna.

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Gospodarstvo