Bernardić se nada da sustav neće zakazati i da nema razloga za histeriju
Hrvatska komora dentalne medicine poziva članove da postupaju po uputama za koronavirus
Ministrica socijalne skrbi pridružila se osudama spaljivanja lutke istospolnog para
Vlada osudila paljenje lutaka istospolnog para s djetetom kao fašničkog
Rijeka: Jedan pacijent ima simptome koronavirusa
Prvi oboljeli od koronavirusa ima blaži oblik bolesti
MORH poziva za upis u vojnu evidenciju u 2020. godini

  Kazalište Virovitica

Premijerom predstave 2:14 h započela nova sezona Kazališta Virovitica

  gg           18.09.2016.         2594 pogleda
Premijerom predstave 2:14 h započela nova sezona Kazališta Virovitica

Premijernom izvedbom predstave kanadskog dramatičara Davida Paqueta  2:14 h u režiji Roberta Raponje nastale u koprodukciji Kazališta Virovitica i Umjetničke akademije u Osijeku u subotu je otpočela nova sezona Kazališta Virovitica. Radnja drame usmjerena je na životne teškoće četvero tinejdžera i egzistencijalnu krizu njihovog profesora engleskog jezika koji se muči pokušavajući doprijeti do svojih nezainteresiranih učenika. Strah od neprihvaćanja okoline i nemogućnost ostvarivanja ljubavne veze zajednička je osobina svih nesigurnih, ali simpatičnih likova Paquetove drame koji ih prikazuje na nadrealan i groteskan način.

„Tema je vrlo aktualna, provokativna, otvorena, socijalno i društveno vrlo angažirana. Tekst provocira suvremene prilike i položaj srednjoškolaca u društvu tjerajući nas da na drugačiji način gledamo na pubertet i da se u isto vrijeme zapitamo o odnosu prema roditeljima. Klasična postavka u dramaturgiji je da djeca snose krivicu svojih roditelja, a u ovoj priči je pitanje što kad je obrnuto.? Kako se nositi s krivicom svoga djeteta?“, izjavio našem portalu je redatelj Robert Raponja.

U predstavi igraju Blanka Bart, Igor Golub, Goran Koši, Sara Lustig, Goran Vučko, Krešimir Jelić, Ines Zmazek, Hana Kunić, Ivana Vukičević, Antonio Jakupčević, Ana Marija Jurišić i Domagoj Mrkonjić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Sanda Risteska Koši
18.9.2016. 15:24
??
Sanda Risteska Koši
18.9.2016. 15:21
??


Još iz kategorije Kazalište ViroviticaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.