Banner
Beroš: Epidemiološka situacija dobra, no okupljanja mogu pogoršati stanje
DHMZ: Pretežno sunčano i vruće, popodne mogući pljuskovi
Više turista nego cijele 2020., iznos fiskaliziranih računa bolji od 2019.
Sudarila se dva teretna vlaka kod Križevaca, ozlijeđen strojovođa
Prijatelji životinja: Pripazite gdje ostavljate životinje na čuvanje
Još dvije braniteljske udruge osudile istup Vučemilovića i podržale Medveda
Plenković ponovno pozvao građane na cijepljenje

  Humanitarna akcija

PreKrašnim kolačićima Kraš razveselio žene u virovitičkom rodilištu

  vn           06.05.2021.         396 pogleda
PreKrašnim kolačićima Kraš razveselio žene u virovitičkom rodilištu

Majčin se dan već godinama tradicionalno obilježava druge nedjelje u svibnju, a Kraš se pobrinuo da u tjednu uoči njega razveseli sve žene smještene u rodilištima diljem Hrvatske svojim novim PreKrašnim kolačićima. Donacijom u vrijednosti od gotovo 50.000 kuna podijeljeno je više od 3.000 paketa proizvoda s prigodnom porukom za sve majke i one koje će to postati – „Ti si PreKrašna“. U akciju su uključene 32 bolnice, odnosno svi odjeli i klinike za postnatalnu skrb, pa tako i Rodilište Opće bolnice Virovitica u Virovitičko-podravskoj županiji.

„Kraš već 110 godina bogatim asortimanom uveseljava sve generacije, a uz mnoštvo omiljenih okusa proizvoda najviše kvalitete odrasle su generacije i njima obilježile neke od najljepših životnih trenutaka. Jedan od takvih trenutaka zasigurno je susret s majčinstvom, po mnogima najvažnijom životnom ulogom koja sa sobom donosi i predivne i izazovne situacije, stoga smo na ovaj način željeli podsjetiti na to da svaki trenutak u danu uz pravi kolačić može biti ljepši i lakši ili, jednostavno, PreKrašan“, izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije d.d.

„Kroz ovaj poziv i posao zajedno s kolegicama i kolegama imao sam čast i priliku upoznati tisuće trudnica koje su u našoj bolnici postale majke. Iako je za nas to svakodnevnica, uvijek je iznova prekrasno sudjelovati u trenucima dolaska novog života na svijet. Zahvaljujem Krašu na pokretanju ove akciju kojoj smo se rado odazvali, a siguran sam i da su sve naše trudnice i majke uživale u slatkoj donaciji koja im je uljepšala i olakšala dane provedene u bolnici“, rekao je prof. dr. sc. Berivoj Mišković iz Kliničke bolnice Sveti Duh – Klinike za ginekologiju i porodništvo Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, jedne od klinika koje su uključene u akciju.

 U srijedu, 5. svibnja prigodno se obilježio i Međunarodni dan primalja čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti uloge primalja u zdravstvenoj zaštiti žena i novorođenčadi. Zadatak je primalja biti uz ženu i olakšati joj trenutke u kojima je najosjetljivija, bodriti ju i dati joj savjete u daljnjoj brizi oko djeteta. Kraš je tako pri slanju donacija za sve trudnice, rodilje i pacijentice na neonatalnim odjelima mislio i na vrijedno medicinsko osoblje pa su tako poslani dodatni paketi kako bi se zdravstveni djelatnici zaposleni na spomenutim odjelima također zasladili u svojim trenucima predaha.

PreKrašni Kolačići nov su Krašev proizvod i dolaze u osam različitih okusa, a zalažu se za stvaranje preKrašnih trenutaka te podsjećaju da ne zaboravimo Majčin dan, tj. sve preKrašne žene bez kojih život ne bi bio moguć.

Više o PreKrašnim Kolačićima možete pronaći na Kraševoj internetskoj stranici, a svoj najdraži odabrati u trgovinama diljem Hrvatske.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Humanitarna akcija