Banner
DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Danas besplatan ulaz u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović
Večernji list: Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
Petero članova Znanstvenog savjeta ogradilo se od istupa Gordana Lauca
Centar i GLAS: Zakon o obnovi je neprovediv, a njegove izmjene još jedna obmana
Marić (SDP): Želi se potezom pera bolnice oteti županijama
MORH poručio Milanoviću da poštuje zakone koje je donijela njegova Vlada

  Aktualnosti

Predstavnici Diplomatskog zbora i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH posjetili Virovitičko-podravsku županiju

        22.11.2014.         2480 pogleda
Predstavnici Diplomatskog zbora i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH posjetili Virovitičko-podravsku županiju

Predstavnici Diplomatskog zbora u Zagrebu i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH posjetili su 20. studenoga Virovitičko-podravsku županiju. U velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan je sastanak kojem su, uz predstavnike Diplomatskog zbora iz 21 zemlje i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, prisustvovali župan Tomislav Tolušić, predsjednica Županijske skupštine Ana Marija Petin, zamjenici župana Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković, gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš, zamjenik gradonačelnika Virovitice Ivan Sić, voditeljica izaslanstva Emilija Vučinić-Margeta, predsjednik udruge Hrvatskog klastera konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora Marijan Kavran, pomoćnica direktora Sektora za međunarodne poslove HGK Mirjana Turudić, direktor HGK – Županijske komore Virovitica Milan Vanđura, direktor Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, ravnatelj Razvojne agencije VIDRA Tomislav Petric sa suradnicima, predstavnici klastera VIRIDIS te gradova s područja Virovitičko-podravske županije.

U uvodnom dijelu nazočne su pozdravili župan Tomislav Tolušić i voditeljica izaslanstva Emilija Vučinić-Margeta. Nakon toga je Tomislav Petric predstavio potencijale Virovitičko-podravske županije, a Marijan Kavran je govorio o važnosti drvno-prerađivačkog sektora za hrvatsku industriju.

Nakon sastanka su predstavnici Diplomatskog zbora u Zagrebu i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH posjetili u Virovitici Tvornicu šećera Viro, gdje ih je primio direktor Željko Zadro sa suradnicima i gdje su s izuzetnim zanimanjem, budući da je prerada šećerne repe u punom jeku, razgledali proizvodne pogone.

U Tvinu, najvećoj tvrtki finalne drvno-prerađivačke industrije, primili su ih direktor Ivan Špoljarić i tehnički direktor Milenko Zrnić, a razgledali su proizvodni program i salon izloženih proizvoda.

U Orahovici su predstavnici Diplomatskog zbora u Zagrebu i Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH posjetili tvrtku Pan parket, gdje ih je primio Damir Kelava, direktor org. rada, a razgledali su proizvodnju panel parketa i asortiman proizvoda.

U tvrtki Ciprijanović u Orahovici primila ih je direktorica Karla Ciprijanović koja im je predstavila asortiman proizvoda, a razgledali su i proizvodne pogone.

U PP Orahovica goste je primio Ivan Marunica, prod. predstavnik, koji im predstavio paletu vina, a razgledali su i suvremeni vinski podrum.                                                                                        

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

freeman
23.11.2014. 18:14
kao da su primili Marsovce a ne diplomatski zbor, pa barem par imena da je spomenuto..... ali nedaj Bože zaboraviti nekog od "naših"


Još iz kategorije Aktualnosti