Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Turizam

Predstavljena nova promotivna brošura Neodoljivo privlačna…

        22.02.2016.         2601 pogleda
Predstavljena nova promotivna brošura  Neodoljivo privlačna…

U prostorijama Zavičajnog muzeja Slatina danas je predstavljena nova promotivna brošura “Neodoljivo privlačna…", izdavača Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije. Tekst je napisala Željka Kunštek, a fotografije je snimilo nekoliko fotografa s područja županije. Brošura je tiskana u dvije tisuće primjeraka, od čega tisuću na hrvatskom jeziku, 500 na engleskom i 500 na njemačkom.

"Nama će ova brošura prvenstveno služiti u promociji turizma Virovitičko-podravske županije na posebnim prezentacijama koje radimo tijekom godine u inozemstvu, ali i u Hrvatskoj i isto tako na sajmovima na kojima se predstavljamo. Brošura je koncipirana u dvadesetak poglavlja koje čitatelja upoznaju sa konkretnim proizvodima na destinaciji koji se kroz cijelu godinu mogu doživjeti i kušati", naglasila je direktorica Turističke zajednice Virovitičko-podravske Martina Jakelić.

Brošura obiluje predivnim fotografijama te upečatljivim tekstovima koji vrlo živopisno oslikavaju turističke destinacije i ponudu Virovitičko-podravske županije. Dio iz poglavlja o rijeci Dravi, pod nazivom ”Teci Dravo…”: ”Ponekad mirna, a ponekad hirovita. No, uvijek podjednako zadivljujuća, reći će o Dravi brojni avanturisti, ribiči, biciklisti, vikendaši i izletnici koji adrenalin, mir i inspiraciju redovito pronalaze na njezinim bijelim pješčanim plažama i otocima ten a stazama koje je slijede.”

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam