Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

Predstavljen dokument Strateška polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije

  Davor Krznarić           18.03.2013.         3233 pogleda
Predstavljen dokument Strateška polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije

U organizaciji Zavjeta za Hrvatsku RH i podružnice Zavjeta za Hrvatsku Virovitičko-podravske županije u Kazalištu Virovitica predstavljen ja Domovinski stožer i strateška polazišta za oslobođenje Hrvatske od unutarnje agresije. Dokument su predstavili ravnatelj Domovinskog stožera admiral Davor Domazet-Lošo, a strateški dokument je nazvan " Oluja 2", koja ima zadatak obraniti Hrvatske nacionalne interese. Dokument se sastoji od 22 cijelovite zadaće koja je ponuđena Hrvatskom narodu kao i svim političkim opcijama u RH.

Izdvojene su ključne točke, a to su proglašenje RH kao cjelovitim "Ekološkim dobrom" i potrebu formiranja Ministarstva Domovinske sigurnosti. Nazočnima se obratio predsjednik stranke Zavjet za Hrvatsku RH general Marko Lukić koji je u nadahnutom govoru između ostalog pozvao na buđenje nacionalne svijesti, oslobađanje stvaralačkih snaga, jedinstvo Hrvatskih branitelja, kao i unošenje optimizma kod Hrvatskog naroda. Skup i sve okupljene je također pozdravio predsjednik podružnice Zavjeta za Hrvatsku Virovitičko-podravske županije gospodin Dalibor Marić, koji je naglasio da Zavjet za Hrvatsku nije klasična politička priča, nego da je Zavjet za Hrvatsku pokret koji je rekao dosta!

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

nadakon
19.3.2013. 16:22
Lynx jako dobro rečeno..nadam se da je konačno i stole shvatio nešto..meni osobno niti jedan čovjek nije neprijatelj a generali imaju neprijatelja na svakom uglu..tragikomično..
Lynx
19.3.2013. 14:21
Da su aktivni to bi bio problem ( kao što je i bilo jednom - ako se tko sjeća, a predsjednik je onda izvrsno reagirao, bez obzira tko ga volio ili ne ).
Ovako, sve oke, imaju stranku, imaju plan, imaju vojnu terminologiju...
E, vidite to me podsjeća na neka prošla doba. Uvijek su prijetili agresori izvana, uvijek je pozorno motrio i prisluškivao neki unutarnji neprijatelj. Strahovi nam nisu dali da normalno živimo - uvijek si morao biti na oprezu.
Sad kad to sve sagledam, smijem se sam sebi jer nikada nisam vidio tog usranog unutarnjeg neprijatelja, diverzanta, petokolonaša, ubačenog elementa...
Treba li to ponovo meni, ili mojoj djeci? Jok naravno.
Ili recite otvoreno što vam znači to novo oslobođenje i od koga i kako nas želite osloboditi i zašto ste to baš vi i kako da vam prevareni narod vjeruje da ste baš vi oni kvalificirani i najbolji koji će nas osloboditi ili nas poštedite demagogije i ne gnjavite jer dovoljno problema imamo ovako.
Uživajte u mirovini.
Templarius
19.3.2013. 11:03
ovi gore nebi opstali da nemaju neprijatelja pa ih na silu zele stvorit
nadakon
19.3.2013. 10:29
Stole naravno da znam odakle je ante i sve mi je jasno kakvo je tamo okruženje..ali mislim da je on te sve velike domoljube razočarao pošto su oni mislili da će im on biti vođa i da će propagirati njihov nacionalizam..ali on je pokazao veličinu pruživši ruku pomirenja svim ljudima na ovim prostorima šta je vjerujem šokiralo desničare a pomalo neke i u crkvenim krugovima..razočarao je i lošu i ovu kompaniju bogatih generala koji tragaju za neprijateljima i opet pozivaju na nove oluje..to je stole samo odlika velikih ljudi kao šta je general Ante Gotovina..
stole123
18.3.2013. 23:19
nadakon na osnovu čega tvrdiš da ante gotovina nije ni u jednoj političkoj opciji. dali znaš odakle je i kakva je tamo klima odakle je ante gotovina
nadakon
18.3.2013. 22:50
Evo zašto još više cijenim gen.GOTOVINU..pravog vojnika,čovjeka,domoljuba koji je prošao kalvariju i kojega su ovi šta su na tim skupovima žrtvovali i poslali u haag..skrivali su se iza njega i kao podržavali ga iako su držali fige u đepu..sve je on to skužio boraveći u zatvoru nevin šta su mu napravili i kad je izašao okrenio im leđa a ne da je poticao na daljnje mržnje i zazivanje nekakvih novih neprijatelja nego je propagirao mir i pomirenje..a svima ovim generalima šta sada zazivaju oluju2 poruka da se okane ćorava posla,da uživaju u svojim velikim mirovinama i da se ugledaju na našeg heroja ANTU GOTOVINU..
fitilj
18.3.2013. 22:44
stole123, pa to je najjednostavnija stvar na svijetu. Treba samo smjeniti onog krivokletnika Mladena Bajić i njegove zaštitnike u Banskim dvorima i Markovom trgu.

Dakle umjesto rotacije Kurte i Murte i lijevog i desnog krila bivše komunističke partije omogućiti da vlast u državi preuzme vlast bez putra na glavi i evo nam vladavine prava i povrata opljačkanog.

Treba samo birati vlast koja je u službi naroda, a ne lupeža, i to je to!
stole123
18.3.2013. 22:30
lynx pa ja pretpostavljam da su mislili da je unutarnji neprijatelj političari koji su opljačkali ovu lijepu našu. samo je pitanje kako im stati na kraj. i da vrate ono opljačkano
Lynx
18.3.2013. 18:18
Oho, grješka - " ...koji jest tamo nazočio,".
Lynx
18.3.2013. 18:07
Žao mi je što sam to propustio, pa bih volio kad bi si komentator koji jest dao truda i objasnio nam tko je ustvari taj famozni unutarnji agresor? Kome su oni zapravo rekli dosta? Zašto?
čistač
18.3.2013. 17:33
O "Oluji 2" već smo čuli iz crkvenih krugova, tako da LOŠO samo ponavlja tuđe zamisli. Ja bi pitao gospodina Domazeta gdje bio od rata do sada sa idejama o uništenju unutrašnjeg neprijatelja, jer valjda je jasno tko je uništio RH. U svojim raspravama, teorijama zavjera nikad se nije suprotstavio vlasti Ive Sanadera, a kao vrsni kontraobavještavac trebao je sve znati prije obavještajca Karamarka
nož
18.3.2013. 13:28
Sve što je rećeno treba ozbiljno shvatiti ne mogu abolirani ćetnici da vladaju i da budu u naj višim institucijama ove države jer oni su se proziv takve tržave borili ne davne 1990 pa na dalje.Politika ova dosadašnja je kriva za to i to se mora gospodo promjeniti ako ne ćemo po kozna koji put biti izdani.Jasno je General kazao da se treba oduprijeti prodaji ovoga malo što je ostalo Voda Šume Zemljište .
gvardijan
18.3.2013. 12:37
Je li ovo na pomolu hrvatski Režim pukovnika? Je li ovo neka suvremena verzija Trumanove doktrine. Ma šalim se... ipak ovo nije ozbiljna stvar. Mislim da je ovdje riječ o kanaliziranju opravdanog nezadovoljstva prema beznačajnim i nevažnim aktivnostima. Strah me da se Lukiću i Domazetu ne obistini ona rečenica iz Evanđelja po Ivanu „K svojima dođe i njegovi ga ne primiše.“ (Iv 1,11)

Inače pozdravljam svaku ideju koja se protivi sadašnjem stanju u državi i vlasti koja upravlja istom.
nadakon
18.3.2013. 9:49
Lako se ovim generalima tu zajebavat i zazivat nekakve oluje2 sa tako velikim mirovinama dok pola stanovništva virovitice živi ispod ljudskog dostojanstva..
fitilj
18.3.2013. 8:52
Ma sve pet, ali mi nedostaje ona temeljna misao i ideja vodilja bez koje nema oslobođenje Hrvatske od bilo kakve agresije, pogotovo ne one političke agresije koja je kriva za pljačku i sve nedaće naroda.

Bez donošenja Zakona o lustraciji Hrvatska će još godinama biti talac političkih profitera i muktađija, a o tome nitko ne spominje ni jedne jedine riječi!


Još iz kategorije Politika