Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Virkas

Predstava Gola u kavezu dobila ocjenu 4,87! Pitali smo gledatelje kako im je dojmila

  Ivana Horvat           18.02.2018.         3372 pogleda
Predstava Gola u kavezu dobila ocjenu 4,87! Pitali smo gledatelje kako im je dojmila

Predstava Gola u kavezu, napravljena po predlošku melodrame Olje Runjić, Tripice u izvedbi kazališta Moruzgva režiji i Ivana Lea Lema, osvojila je vrlo visoku ocjenu publike Virkasa 2018.– čak 4,87. Tako visoka ocjena virovitičke publike zapravo i nije iznenađenje – iako premijerno izvedena prije 9 godina, ona je još uvijek puni dvorane jer je aktualna i beskrajno duhovita.

Tri glumice Ana Begić, Ecija Ojdanić i Barbara Nola svaka posebna na svoj način, gledatelje su nasmijale do suza. Scenografija je bila odlično postavljena sve do zadnjeg detalja, svaki lonac smeđe, bež ili plave boje imao je svoju ulogu i nije ostao neiskorišten. Za kostimografiju pobrinula se Mirjana Zagorec i svakoj ulozi dala jedan novi poseban identitet. Wiliem Miličević posvetio se glazbi što je dodatno natjeralo publiku u smijeh. Svu tu priču zaokružila je Larisa Lipovac sa svojom koreografijom.

Nakon izvedbe razgovarali smo s glumicom Anom Begić.

„Predstava je aktualna i uvijek će biti. Rekla sam Eciji da bi bilo jako dobro da ju izvodimo dok ne ostarimo, a kasnije da prenesemo na mlađu generaciju. Fenomenalno je povući usporedbu naših stvarnih života s našim ulogama. U našim ulogama likovi ili ne mogu biti trudni ili su bili, a u stvarnome životu za vrijeme izvođenja ove predstave rodilo se čak troje djece. Ecija Ojdanić je već imala jedno dijete, a Barbara Nola ima dvoje odraslih. Kada smo radili predstavu Ecija je ostala trudna, pa ju je zamijenila Barbara Vicković, zatim je Barbara Vicković ostala trudna, pa na kraju i ja. Režiser Ivan Leo Lema je ovu predstavu doista radio po nama.Tako su naše uloge karakterno podijeljene jedna kao zmaj, pa jedna blaža, a zadnja skroz ranjiva. Za ovaj komad volim reći da je predstava za izbacivanje, ne igramo ju često kao prije, ali kada dođe jednom ili dva puta mjesečno to je predstava koja me jednostavno izravna. Izbacim sve iz sebe van, budem sa svojim kolegicama s kojima mi je uvijek prekrasno i nekako sve izravnam; izbacim sve iz sebe i krećem iz nule“, izjavila nam Ana Begić.

Publika je gromoglasnim pljeskom pozdravila ovu predstavu, pokazujući da im se uistinu svidjela. Pitali smo ih kakvi su dojmovi. Evo što su nam rekli:

Ivan Tot, Virovitica
Večerašnja predstava me se jako dojmila. Posebno mi se sviđao koncept priče. Poznate su glumice perfektno odradile svoj posao.

Ivana Vlaisavljević, Virovitca
Predstava je odlična, tekst malo vulgaran ali životan i stvaran. Gluma perfektna osobito Ane Begić. Toliko je dinamična da je prenijela energiju na publiku. Obzirom na svoj raspored nadam se da ću uspjeti pogledati sve predstave.

Darinka Buk,Virovitica
Drago mi je što sam večeras došla na ovu predstavu, jako mi se svidjela i ima jako puno pouka. Inspirirala me i potaknula na razmišljanje.

Dragica Kiralj, Virovitica
Glumice odlično izgledaju, odlično glume, i cijela predstava je odlična. Osobno ne volim predstave u kojima se vulgarno izražava, ali cjelokupno gledano predstava je odlična.

Ljubica Pecih, Stari Gradac
Predstava je za 5! Poznate glumice s televizije koje uvijek prepoznam i gledam vrlo su zabavne, a posebno Ana Begić.

Zlatko Erjavec, Virovitica
Jako živa predstava, tempo je dinamičan i glumice su svoj posao odradile odlično.

Mario Kovačević, Gradina
Na predstavi mi je bilo lijepo i zabavno. Glumice su profesionalno odradile svoj posao i cijela predstava mi se svidjela.“

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virkas