Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Politika

Predsjednik virovitičkog ogranka Hrvatskih laburista Josip Hudi dao ostavku

        19.07.2013.         3685 pogleda
Predsjednik virovitičkog ogranka Hrvatskih laburista Josip Hudi dao ostavku

Predsjednik virovitičkog ogranka Hrvatskih laburista i predsjednik podružnice Hrvatskih laburista - Stranke rada Virovitičko - podravske županije te član Nacionalnog vijeća Josip Hudi danas je podnio ostavku na sve funkcije. Donosimo obrazloženje gospodina Josipa Hudija u cjelosti.

Ostavku na sve funkcije u stranci, unatoč dobroj volji i želji za promicanje osobne i stranačke politike, podnosim iz privatnih razloga (posao, privatne obaveze,...), a sve zbog nedostatka vremena za kvalitetnije obnašanje dosadašnjih funkcija u stranci.

Kao jedan od osnivača ogranaka i podružnice na području Virovitičko-podravske županije svoje funkcije u Laburistima obavljao sam odgovorno, korektno, pošteno, savjesno i u želji i nadi da građani Virovitice i stanovništvo Virovitičko-podravske županije žive dostojnim životom kakvoga zaslužuju. Moj tim i kolege u podružnici a posebno ogranku Virovitica pokazali su da je „biti čovjek" ispred privatnih interesa i političkim djelovanjem pokušali smo pridonijeti boljitku lokalne zajednice i zato im se od srca zahvaljujem na podršci i nesebičnom radu za dobrobit svih građana. Zahvaljujem se i mojim kolegama i kolegicama u središnjici stranke te predsjednicima podružnica i ogranaka diljem Hrvatske (posebice Osječko-baranjska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Brodsko-posavska, Vukovarsko srijemska, Zagrebačka i Primorsko-goranska podružnica,...)  s kojima sam ostvario uspješnu uzajamnu suradnju, razmjenu iskustava, savjeta i sugestija i koji su velikim dijelom pridonijeli i utjecali na kvalitetniji rad naše podružnice i ogranaka.

Nadam se da će moj dosadašnji rad i obaveze preuzeti kompetentna i u prvom redu moralna osoba koja će nastaviti političko djelovanje u smjeru za koje se zalažu Laburisti kao i ja osobno, a to su borba protiv nezaposlenosti, borba protiv korupcije, borba za prava radnika, za malog čovjeka, za ravnopravnost, za poštenje i društvenu pravednost. Također se nadam da će predsjedništvo stranke na čelu s predsjednikom Lesarom, zbog dobrobiti ove zemlje, nastaviti istim smjerom kojim smo krenuli te da će nastaviti borbu koju smo započeli protiv krupnog kapitala, bankarskog sistema, političkog, gospodarskog i inog kriminala te korupcije,  a koja se uvukla u svakodnevne živote našeg društva.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

kišni
20.7.2013. 11:43
pošten čovjek nema što tražiti u ovakvoj hrvatskoj u kojoj su kriminal, pljačka nekultura, prijetnje i sve ono što ne valja društveno prihvaćene norme, narod kao da je omađijan leti desno pa lijevo pa opet desno iako ih svi čerupaju kradu i osiromašuju opet će glasati na svoju štetu, žalosno nisam član niti jedne stranke ali razumijem gospodina Josipa Hudija čovjek je vjerojatno imao najbolju volju ali je na kraju shvatio da samo troši svoje živce i vrijeme ali uzalud kao don kihot.


Još iz kategorije Politika