Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Politika

Predsjednik MO Novi Senkovac iz HDZ-a prešao u HDSSB

        30.11.2012.         3067 pogleda
Predsjednik MO Novi Senkovac iz HDZ-a  prešao u HDSSB

Ivica Srednoselac  predsjednik MO Novi Senkovac  sa djelom članova HDZ-a pristupio je HDSSB-u. Na redovnoj Izbornoj skupštini HDSSB-a  grada Slatine za  MO Senkovac  koja je održana 29.studenog 2012. godine novoizabrani predsjednik Ivica Srednoselac posebno je istaknuo nekoliko činjenica i razloga pristupanju HDSSB-u.

Između ostaloga iskazao je  nezadovoljstvo sa trenutno vladajućim HDZ-om kako u Slatini tako i u Virovitičko-podravskoj županiji, a posebice o problemima u Mjesnom odboru Novi  Senkovac. Prepoznao je rad HDSSB-a i način na koji se HDSSB zalaže za ravnomjeran razvoj svih mjesta na području Slavonije i Baranje što u slučaju HDZ-a tome nije tako a poseban dokaz se očituje u dvadesetogodišnjoj vladavini HDZ-a koji jedino što zna je obećavati, a napravljeno na dobrobit svih građana nije ništa. Napomenuo je da je žalosna činjenica što Novi Senkovac nema niti mjesni dom gdje bi se okupljali mještani Novoga Senkovca.

Na Izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik HDSSB-a za Grad Slatinu Zvonimir Košćak, dopredsjednik HDSSB-a Virovtičko-podravske županije Ivica Bosak, mr.sc.Mato Dunković glavni tajnik ZU HDSSB-a te predsjednik HDSSB-a Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Igor Češek.

Gosti su pozdravili nazočne te upozorili kako Novi Senkovac od trenutne vlasti i njihovog proračuna nije ostvario nikakva ulaganja,što je vrlo poražavajuća činjenica. Saborski zastupnik Igor Češek je na kraju svog obraćanja pozvao je sve ljude koji imaju iskrene namjere i voljni su se zalagati za dobrobit svoga mjesta da se uključe u rad HDSSB-a bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali. Na skupštini za predsjednika  izbran je Ivica Srednoselac za tajnika Antun Matić a za dopredsjednika Andrija Njegač , u Izvršni odbor izabrani su Sanja Srednoselac, Stevica Barbir, Stjepan Srednoselac, Ivana Lončar,Antun Matić, Ivica Srednoselac,Šarko Darko i Andrija Njegač.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika