Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Predsjednički izbori

Predsjednički izbori

  Gordana Jajčanin/Radio Orahovica           10.11.2009.         1350 pogleda
Predsjednički izbori

ORAHOVICA - „Ivo Josipović kandidat SDP-a za predsjednika RH, profesor je prava na Zagrebačkom sveučilištu i predavač na glazbenoj akademiji. Svestrana je osoba koja izuzetno dobro prepoznaje sve probleme s kojima žive građani Hrvatske, posebno u ovo vrijeme krize, koja nije uvjetovana Svjetskom krizom, nego je građane Hrvatske u ovako tešku poziciju dovela aktualna vlast koja nema strategiju razvoja  Hrvatske". Kazao je to  na konferenciji za novinare Vlatko Podnar, saborski zastupnik SDP-a i potpredsjednik GO SDP-a Orahovice, predstavljajući stranačkog kandidata za predsjedničke izbore.

Josipović će, ustvrdio je Podnar, kao predsjednik, uvesti novu pravednost u Hrvatskoj i inzistirati da građani ne budu obespravljeni te da kroz institucije pravne države reguliraju svoj status, koji im je sada ugrožen jer ostaju bez radnih mjesta, jer se otkrivaju različite malverzacije državnim novcem.

Podnar je na konferenciji govorio i o ulozi aktualnog predsjednika Mesića, u otvaranju Hrvatske prema svijetu, te izrazio mišljenje da  garniture vlasti u Orahovici,  koje su se promijenile u deset Mesićevih godina na čelu države, nisu iskoristile njegova promišljanja u razvoju gospodarstva. Komentirajući kandidaturu Milana Bandića, kazao je,  da Bandić,  kao i svaki drugi  član SDP-a, neovisno o istaknutom kandidatu, ima na to pravo ali, po Statutu stranke, sam se tim činom, isključuje  iz članstva SDP-a. 

Kandidat SDP-a Ivo Josipović, u vrijeme kampanje, posjetit će Virovitičko-podravsku županiju, sasvim sigurno i Orahovicu, kako bi sam predstavio svoj program, a GO SDP-a Orahovica, pomoći će u prikupljanju potpisa za Josipovićevu  kandidaturu, svakog radnog dana u prostorijama stranke u Orahovici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Predsjednički izbori