Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Crna kronika

Poznanik obitelji pokušao silovati 12-godišnju kćer

  Podravski list           30.07.2009.         3262 pogleda
Poznanik obitelji pokušao silovati 12-godišnju kćer
PITOMAČA - Šokantno seksualno zlostavljanje, prema prijavi koju je majka podnijela Policijskoj postaji Pitomača, dogodilo se na livadi uz pitomački aerodrom protekli tjedan u poslijepodnevnim satima kada je 48-godišnjak pokušao silovati 12-godišnju djevojčicu.
Prilikom posjeta obitelji curice, mušakarac je predložio djevojčici da je provoza u svom automobilu i nauči voziti na što je ona pristala jer je on poznanik njene obitelji.
- Moj suprug i on skupa rade pa smo se tako i upoznali. Kada je došao u nedjelju bio je uporan u nakani da moju kćer nauči voziti i nisam je uspjela odgovoriti od vožnje, no nisam ni slutila što bi mogao učiniti pa tome nisam pridavala veliku važnost - rekla je majka te dodala kako je njenu kćer u auto posjeo susjed koji je zajedno s njima i otišao.
- Vrlo brzo se susjed vratio te rekao kako ga je on istjerao iz automobila kod skretanja za aerodrom i da sumnja kako će pokušati silovati moju kći. U panici sam otišla do aerodroma, no nigdje nisam vidjela automobil, kao ni svoju kćer - rekla je majka.
Ubrzo nakon njene potrage dovezao je djevojčicu kući, a ona je odmah otrčala u kupaonicu te počela plakati.
- Kada sam pitala kćer što se dogodilo rekla mi je kako je na livadi zaustavio automobil te ju preko odjeće počeo dirati po grudima i spolovilu. Kada je pokušao zavući svoje ruke ispod njene odjeće, srećom na vrijeme je shvatila što namjerava učiniti te je uspjela pobjeći iz automobila. On ju je vrlo brzo dostigao te joj rekao kako će je odvesti kući, ali ne smije nikomu ništa reći. Iako nije silovao moju kćer, za nju će ovaj događaj predstavljati traumu koje će se teško moći riješiti - ispričala je potresena majka.
Susjed potvrdio nam je kako je posjeo djevojčicu u automobil te otišao s njima, a kada su došli do skretanja za aerodrom vozač ga je istjerao iz automobila te je on odmah otrčao majci reći što se dogodilo. Unatoč tim optužbama, osumnjičeni mušakarac nam je rekao kako ni u jednom trenutku nije napastovao djevojčicu te tvrdi da su navodi o seksualnom zlostavljanju i pokušaju silovanja lažni.
- Istina je da sam djevojčicu provozao u svom automobilu i htio naučiti voziti, no nisam ju napastovao. Cijela priča je izmišljena od njene majke koja je sklona alkoholu i očito joj sulude primisli padaju na pamet - rekao je on.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
12.8.2009. 9:05
Zadnje silovanje zabilježeno u medijima i na sudu zagrebačkom donijelo je nekom golubaru uvjetni zatvor. nacija se smije na to, on direktor firme sačekao čistaćicu u drugoj smjeni i navalio. već sam pomislio kako su naši zagorci potentni i nakon pedesete ali k vragu, on se služio ličkom metodom (slučaj američke košarkašice u gospiću) pa je umjesto svog pana koristio prste svoje ruke. a narod se smije, ta žena je vjerojatno propatila svoje i silnik umjesto da gleda rešetke prolazi kao gospon heroj u rvackome društvu.
nika
10.8.2009. 22:01
Dakle, ovog bi trebalo za primjer dobro nalupati, da mu nikad više ne padne na pamet takvo što.
đuro strašni
31.7.2009. 21:48
pa ljudi stavite ime tog "frajera" ili barem inicijale pa da ga možemo "pozdraviti".....


Još iz kategorije Crna kronika