Banner
Večernji list: Hrvati po gorivo opet u BiH
Saborska oporba: Hrvatska nema jasnu strategiju protiv covida
Plenković: Cijena benzina ograničava se na 11,10, a dizela na 11 kuna
Bačić: HDZ nije ni zločinačka niti kriminalna organizacija
Plenković: Sanadera meni prišit neće nitko !
Jandroković: Nosim politički teret, ali ne i odgovornost za ono što nisam kriv
Raspudić: Koruptivni vuk HDZ-a ne mijenja ni ćud, ni dlaku

  Turizam

Povjerenstvo Zelenog cvijeta Hrvatske turističke zajednice obišlo županijske kandidata

  vpž           28.07.2010.         1742 pogleda
Povjerenstvo Zelenog cvijeta Hrvatske turističke zajednice obišlo županijske kandidata

Nacionalno Povjerenstvo akcije „Zeleni cvijet", obišlo je lokacije na području Virovitičko-podravske županije, koje kandidiraju za ovu prestižnu nagradu Hrvatske turističke zajednice. Povjerenstvo je tako, obišlo: Grad Orahovicu; Cvjetni park sa šetalištem Edithe Schubert na Trgu kralja Tomislava u Virovitici, Okućnicu privatne kuće Obitelji Fučkar u Ulici Pavla Radića u Virovitici, Turistički informativni centar i Turističku zajednicu općine Pitomača, Voćinsku poučnu stazu u Općini Voćin, a vidjeli su i seriju suvenira s etno motivima „Podravina i Slavonija", autorice suvenira, Jasne Gojević iz Virovitica.

Navedene kandidate, za Zeleni cvijet HTZ-a, nominirala je Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Podsjetimo, prošle godine, u kategoriji Djelatnik godine - hortikulturni djelatnik priznanje je od Hrvatske turističke zajednice dobila Nedjeljka Županić (Flora VTC d.o.o. Virovitica), dok je istodobno, Trgu kralja Tomislava u Virovitici, na kojem se nalazi „Cvjetni trg" za 0,1 bod izmaknulo prvo mjesto koje je pripalo zagrebačkom Zrinjevcu.

Podsjetimo, u posljednje četiri godine, s područja Virovitičko-podravske županije, „Zeleni cvijet" još su osvojili: „Poučna staza grofa Jankovića na Jankovcu" Parka prirode Papuk, „Okućnica obitelji Romić u Virovitici" i „Poštanski ured Središta pošta Virovitica".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Turizam