Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Virovitica

Potpisan Ugovor o izradi glavnog projekta za zgradu POS-a

  virovitica.hr           01.02.2024.         1106 pogleda
Potpisan Ugovor o izradi glavnog projekta za zgradu POS-a

Grad Virovitica nastavlja s aktivnostima u pogledu izgradnje zgrade POS-a. Nakon što je krajem prošle godine s predstavnicima APN-a potpisan Predugovor o međusobnim pravima i obvezama, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin danas (srijeda) je potpisao Ugovor o izradi glavnog projekta za stambenu građevinu (zgrada POS-a). Vrijednost Ugovora je 33.112,50 eura.

Grad je preuzeo izradu glavnog projekta i ishođenje građevinske dozvole, a nakon toga će s APN-om potpisati ugovor o predaji zemljišta u vlasništvo APN-a koji će dalje voditi kompletan proces, od objave javnog natječaja za izvođenje radova, za nadzor i sve ostalo. "Grad je organizator i naručitelj poslova vezanih uz pripremne radnje za realizaciju izgradnje zgrade POS-a te se uz plaćanje troškova pripremnih radnji obvezao platiti i troškove uređenja građevinskog zemljišta, izrade projektne dokumentacije komunalne infrastrukture, priključaka na komunalnu infrastrukturu, uređenja pristupnih cesta, javnih površina i javne rasvjete potrebne za korištenje građevine. Također, Grad će osloboditi i od plaćanja komunalnog doprinosa, a sve kako bi cijena kvadrata bila što povoljnija", rekao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Zgrada s POS stanovima gradit će se na parceli u Južnom bloku, u Ulici Hrvatskih branitelja te bi, uz prizemlje, imala četiri etaže i potkrovlje.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica