Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Izbori 2003

Potpisan sporazum o zajedničkom izlasku na izbore SDP-a i HNS-a

        19.01.2013.         4583 pogleda
Potpisan sporazum o zajedničkom izlasku na izbore SDP-a i HNS-a

U Slatini je potpisan prvi sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Potpisali su ga predsjednik SDP-a Srećko Bosak i predsjednica HNS-a Đurđica Delić, te  zajednički SDP-ov  i HNS-ov kandidat za gradonačelnika Slobodan Perić, u nazočnosti stranačkih dužnosnika tih dviju stranaka.

„Pred nama je puno posla. Moramo spasiti ono malo radnih mjesta što je preostalo u gradu i stvoriti uvjete za otvaranje novih", rekao je predsjednik SDP-a Srećko Bosak, dok je predsjednica HNS-a

Đurđica Delić istaknula kako je cilj ovih dviju stranaka da zajedničkim snagama u suradnji s državnim institucijama već u prvoj godini mandata počnu s realizacijom projekata koji će dati rezultate kroz otvaranje novih radnih mjesta. „Izrada nekih već je u tijeku i s punom odgovornošću zatražit ćemo povjerenje građana na predstojećim lokalnim izborima za njihovu provedbu", istaknula je predsjednica HNS-a Đurđica Delić.

SDP-ov i HNS-ov kandidat za gradonačelnika Slobodan Perić rekao je kako zbog vrlo teškog gospodarskog stanja i teške ekonomske situacije u kojoj se nalazi ogromna većina stanovnika grada Slatine, šalju poruku biračima da ih podrže, jer, kako je naglasio, ovom gradu promjene su više nego nužne. Problemi u kojima se nalazi ovaj Grad odavno su već prerasli stranačku opredijeljenost.

„Neće nam biti lako. Davati lažna obećanja, bilo bi neodgovorno i krajnje neprimjereno. Kroz sve segmente zajedničkog izbornog programa, građanima ćemo ponuditi pošten i odgovoran odnos prema radu, otvorenost Gradske uprave kao javnog servisa za rješavanje svih problema naših sugrađana, prvenstveno egzistencijalnih. Budite sigurni da ćemo u tom cilju koristiti sve raspoložive resurse, kao i našu centralnu vlast u Zagrebu", rekao je Perić.

Na novinarsko pitanje predstoji li suradnja s još nekim strankama u Gradu, Perić je odgovorio da su u tijeku pregovori s HSS-om, ali da su otvoreni za suradnju i sa svim ostalim strankama, osim s HDZ-om kojeg smatraju najodgovornijim za teško stanje u Gradu.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Templarius
26.1.2013. 21:51
sretno im bilo
slavonac11
26.1.2013. 21:35
za Perića nemam ni jednu lošu, vjerojatno bi bio malo bolji nego sadasnji gradonacelnik, ali zbog Djurdje nebih dao glas ovoj koaliciji. Ne zato sto ju se povezuje sa svercom cigareta vec zbog toga sto sigurno nema kvalitetu da na ikakav nacin pomogne gradu sto dokazuje i njeno slabije obrazovanje a i nacin i metode odgoja koje primjenjuje u skoli u kojoj radi, a na privatnom planu da ne pricamo o kakvoj se obitelji radi
run-dmc
22.1.2013. 22:22
Gospodine Periću, ne poznam Vas osobno, ali slatinski roditelji čija su djeca išla u OŠ Eugena Kumičića poznaju jako dobro rad, politiku i metode gđe. Delić.

Ne želim o Vama donositi sud bez samo na osnovu Vaše koalicije. Međutim, većina slatinčana se dobro zabavlja na račun toga - svakodnevno slušam komentare. Jedan od najčešćih je ona narodna - "s kim si, takav si!".
SLOBODAN PERIĆ
22.1.2013. 21:20
fitilj!
Problem Slatine pored političkog, sve više postaje i socijalno pitanje.Ako vam je Slatina na srcu a mislim da je, ako imate nekih prijedloga, otvoren sam sam za razgovor s vama,
kao i s mnogima koji mi se već javljaju (slobodanperic57@gmail.com).Ne moramo se slagati oko mnogo toga, ali cilj nam mora biti isti,a to je konačno pokrenuti ovaj grad s mrtve točke.Mi to možemo.Pozdrav!
fitilj
22.1.2013. 9:32
Štovane kolegice i kolege! Očigledno miješamo kruške i jabuke.

Zato ne miješamo osobu kao što je gospodin Perić, čije se poštenje ne dovodi u sumnju, s ostatkom hrčaka koji će nači mjesto iza njega na izbornoj listi.

Namojmo zaboraviti da je slatinska politička garnituru SDP-a i HNS-a do sada dokazala samo da je sama sebi svrha, a ne opcija kojoj je opće dobro i interes misao vodilja!

Naravno ni ostatak slatinskih političkih mutikaša iz redova HDZ-a, HSS-a, HSLS-a, HSP-a nije nimalo bolja, jer je svih ovih godina dokazala nesposobnost da vode Slatinu u prosperitet i bolju budućnost.

Otvorimo oči i pogledajmo koju su korist do sada imali pripadnici stranačkih klanova, Pogledajmo tko je tko u Slatini, kako prolazi politička vrhuška i njihovi poltroni, obični pošteni, radišni i stručni građan i građanke Slatine. Sjetimo se i pobrojimo tko su ti direktori, upravitelji, ravnatelji i ostale "buđe" koje su zahvaljujući političkoj pripadnosti omastili brke. A po tom pitanju političkog kadroviranje ni Perić neće moći ništa učiniti i spriječiti političko kadroviranje, tako da će i dalje stranačka podobnost, a ne znanje, moral i stručnost imati prednost kod zapošljavanja.

Fakt je da jedna lasta ne čini proljeće, pogotovo ne ako predvodi jato čvoraka željnih slatkih plodova političke podobnosti i direktorovanja, Nadzornih odbora, povjerenstava, komisija i uhljebljavanja po političkoj a ne stručnoj i moralnoj sposobnosti.

Tu nam je kukulele koalicija dokazala da nema razlike između bivše i kukulele vlasti, a jabuka ne pada daleko od stabla, a stabla su trula i crvljiva.

Zato molim nemojmo gledati pojedine koje stranke stavljaju kao ures i mamac za birače, već sagledajmo stvar u cjelini.
općinaSlatina
21.1.2013. 23:18
Mislim da je prošlim komentarom o Periću dovoljno rečeno, kad čovjek zastupa neku drugu političku opciju određena doza političkog uvažavanja a onda i ljudskog nam je potrebna kako u političkom tako i u društvenom životu.
siniša prpić
21.1.2013. 21:40
Gospodinu Periću želim puno uspjeha na svibanjskim izborima. Kamo sreće da takvih razboritih ljudi ima na vrhu virovitičkog Sdp-a.
fitilj
21.1.2013. 19:25
SDP je u ovih godinu dana dokazao da je jedino u stanju novim porezima i nametima čerupati građane i građanke i izvlačiti im iz džepa i zadnju lipu! Naravno sve to nije lokalna, već državna politika, ali punjenje proračuna se osigurava kroz lokalnu upravu i samoupravu i tu bi trebalo biti nevažno je gradonačelnik, župan ili vijećnik. Politika bi morala biti u službi naroda, a ne osobnih interesa i lobija koji financiraju političke stranke.

Prema tome što se tiče našeg grada i naše Županije bili smo unatoč što su Banski dvori i Markov trg bili utvrda HDZ-a slijepo crijevo i najzapostavljenija Županija u Hrvatskoj, a to se unatoč promjeni vlasti nije. niti će se promijeniti.

Unatoč svim obečanjima i planu 21 koji se je pokazao kao čista "tropa" od opljačkanog i pokradenog nije vraćena ni jedna lipa, a pad životnog standarda, porast siromaštva i bijede, je u stalnom porastu, a devastacija poljoprivrede i gospodarstva nastavljena je punom parom.

I nakon pada HDZ-a i više od godinu dana kukulele Muenchausena nema pomaka na bolje, a jedini dobitnici su pripadnici klana 21 i pripadnici uvoznog lobija, koji zarađuju milijarde na uvozu loše i nekvalitetne hrane, a kukulele vlada nema recepta, ili bolje rečeno nema "muda" i snage da bilo što promijeni na bolje. Dapače povečala je PDV i stalno uvodi nove namete i besčutno gleda na svakodnevna pokupljenja. A ulaskom u EU situacija će se još više pogoršati!.

Zahvaljujući HDZ-u odvjetnički lobi već godinama bezočno pljačka građane visokim tarifama, a unatoč svim prijedlozima i naporima da se to promjeni kukulele koalicije nije učinila ništa da odvjetničke tarife svede na zapadnoevropski nivi.

Naprotiv donoseći zakon o legalizaciji kukulelekavci su stvorili novu povlaštenu elitu, te je kroz Zakon o legalizacije omugućila geometrima i arhitektima sramotnu pljačku građana.

Lokalne će vlasti bez obzira koje ih marionete i luzeri budu obnašali provoditi politiku po diktatu iz metropole, po diktatu trenutačne kukulele vlasti, a to znači poskupljenja, poskupljenja i samo poskupljenja, jer oni koji su pokrali i opljačkali obiteljsko srebro već su si odavno osigurali miran i bezbrižan život, a sve to unatoč činjenici da je donijet zakon o nezastarjevanju ratnog profiterstva metro-portal.hr/donesen-zakon-o-nezastarjevanju-kaznenih-djela/58806 dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/sabor-donio-zakon-o-nezastarjevanju-ratnog-profiterstva.html

A koliko je samo pripadnika griješne strukture i mangupa koji su opljačkali i pokrali obiteljsko srebro u našem gradu i Županije, koji bi se da su predstavnici vlasti u Banskim dvorima, donositelji zakona i klimavci s Markovog trga, policija, Državno odvjetništvo i pravosuđe moralne vertikale, čestiti, sposobni i odgovorni stručnjaci i obnašatelji svojih funkcija i dužnosti po tom zakonu morali već odavno napuniti ne samo državni proračun, već i hrvatske zatvore pripadnicima griješne strukture i mangupima koji su opljačkali i pokrali obiteljsko srebro.

I sada nam se soli pamet kako je koalicija Sdp-e i Hns stvorila solidnu platformu suradnje na državnoj razini, a isti model žele preslikati i na lokalnu razinu.

Svašta, ali svako ima pravo na svoje mišljenje, pa bilo ono popločano crnom statistikom naše svakodnevnice!
istina2
21.1.2013. 16:38
Vidim digla se dobra prašina ja samo mogu dodati da se za dobrim konjem dobro praši i da neke nije strah od gubitka povlastica i da im nije žao što još dugo neće moći sijati strah među građane Slatine nebi se ni ova nazovi rasprava razvila sa toliko zanimanja.Siguran sam u jedno više po starom neće moći neće se grad zaduživati da dođe do bankrota kao što je sad slučaj.Mafijaški način vođenja grada gdje se radna mjesta u prizvodnji gase ,a u isto vrijeme grade se šetnice ,nogostupi ,uređuju Trgovi kao da živimo u procvatu blagostanja.A prava istina je da su se namještali natječaji raspisivali pa poništavali ,a sve da bi se napunili džepovi ZNA se čiji.Sdp-e i Hns su stvorili solidnu platformu suradnje na državnoj razini ,a isti model žele preslikati i na lokalnoj razini.Ova koalicija je rođena za bolje sutra svih nas koji živimo u Slatini i s nostalgijom se sjećamo vremena kada je Slatina bila čuvena po gigantima i radnim mjestima od kojih danas nema ni temelja.Došlo je vrijeme za poštene i sposobne ,a poltronstvo i nestručnost više nisu in ,al izgleda to još nekima nije jasno .Nadam se da će progledati ubrzo kad građanke i građani Slatine okrenu novu stranicu ,stranicu za svoj grad svoju Slatinu...
nož
21.1.2013. 15:18
Ma šta će oni molim spasiti uništavaju ono malo vrijednoga što je ostalo od HDZ-a.Boriti će se protiv Crkve,protiv interesa Mrvatske to oni rade što se vidi oni vladau.Dolazi samo u opciju treća opcija koja mladih ljudi koji nisu korumpirani,i koji će znati jako dobro i odlućno štititi Jnterese Hrvatske države.
nick
21.1.2013. 13:42
Da nebi mislili da sam pristaša SDP-a ili bilo koje druge stranke. Pristaša sam naroda i ljude dijelim na dobre i loše.
@fitilj
Slažem se s tobom. Ljudi koji su na takvom položaju su ili marijonete jer im je lakše raditi kako drugi kažu ili rade onako kako misle da je dobro. Neki rade dobro a neki loše. Neki za dobrobit naroda a neki za dobrobit sebe. Ne znam kakvim ljudima se okružio ali nadam se da če imati tolike jursdikcije da ne dopusti da radi ko šta hoće. Mislim da je ovom odlukom da na izbore izađu sa HNS-om sigurnosti radi da bi pokupili koji glas više. Da li je to dobra odluka znat će kad se budu brojali listići.
tikica
21.1.2013. 13:01
Pošto je sama Slatina u tako teškoj situaciji, za oporavak će biti potrebno puno truda i mnogo vremena, a poznavajući Perića sigurna sam kako će uspjeti u tome. Nikada o njemu nisam čula ništa negativno od strane naših sugrađana i moj glas ide definitivno Periću kao čovjeku a ne kao SDP-ovcu!
fitilj
21.1.2013. 11:05
Kolega nick vjeruj mi da nemam ništa protiv Perića, dapače i moja saznanja govore da se radi o pozitivnoj osobi. Osim toga ne gledam i ne ocijenjujem nikoga kroz prizmu pripadnosti stranačkom, imovinskom, vjerskom, ili nekom drugom svjetonazorskom gledištu.


Prema tome kamen spoticanja nije Perić, već je problem u ostataku kadra koji se skriva iza njega i izboru koalicijskog partnera koji kladim se bez koalicije sa SDP-om nebi prošao izborni prag. Problem su oni što narod kaže vukovi u janjećoj koži koji vuku konce u pozadini, a znamo tko su i što su ti ljudi do sada učinili za Slatinu, a što za sebe. Problem je u tome da će nam nakon izbora sudbinu krojiti neke druge osobe, a ne Perić koji će biti samo ures izborne liste.

Citiram iz današnjeg Novog lista: "Hrvatska je zemlja u kojoj su najzazivanije i u isto vrijeme, od istih ljudi, najneželjenije – promjene. Za nužnost potrebe izmjene društvenih odnosa, primjenu pravila i poštenje u društvu će svi dići obje ruke. Kad, međutim, bilo koja vrsta promjene okorjele društvene prakse pokuca makar i blizu njihovih vrata – ruke će se spustiti u boksački gard, a kroz škrgut zuba će se čuti tek rečenice o tome kako je takva promjena – nemoguća. "

PS: @micamaca0 nije li i Ksenija Plantak poštena sposobna osoba, dobara gradonačielnica i nositeljica liste koalicije koja je do nogu potukla HDZ u Slatini i nadmoćno pobijedila na izborima!?

Nije li se Ksenija Plantak dokazala kao poštena sposobna osoba, dobara gradonačielnica i osoba koja je mogla izvući nas i naš grad od potpune propasti, ali su je izdali na samo koalicijski partneri, već i vlastita baza stranke na gradskoj, županijskoj i naravno onoj stranačkoj koja nam kroji sudbinu u metropoli.

Prema tome nije samo HDZ pokopao slatinsku budućnost, iako je u tome imao lavovski udio. Pokopali su ga SDP, HSS, HNS i HSLS i svi oni kojima je Slatina bila zadnja rupa na svirali.

Nebi otvarao nove teme i skidao kraste sa starih rana, ali sjetimo se samo tko su ti ljudi iz Slatine koji su dizali ruke u Županiji donosili odluke i glasovali o ukidanju radnih mjesta i njihovom preseljenju u Viroviticu. I te će nam osobe biti na listi iz Perića i tvrditi da nije istina da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada!

istina2
21.1.2013. 10:21
istina da u svakom žitu ima kukolja, ali kojem žitu? Onom koji je i bez kukolja uništio naš grad? Istina je da će građani prepoznati one koji će ih osloboditi i takvog "žita i kukolja"

sreća je da još ima istine u ovom gradu, pravih i čestitih ljudi koji će vrlo brzo biti u situaciji pomoći svojim sugrađanima, biti socijalno osjetljivi za sve, a ne samo za neke!
nick
21.1.2013. 9:46
@fitilj
Ne možeš očekivati od nekoga da nešto promjeni ako nema večinu tj. ovlast da bi nešto napravili. Napredak u Slatini je nemoguće vidjeti kroz kratki rok, ali je moguće zaustaviti da potone do kraja.
Poslušaj malo prijenos gradskih sjednica.

U hrvatskoj je stvoren krivi imiđ. Onim crvenima, svi plavi su lopovi, a plavima su crveni lopovi. Istina, u svakom žitu ima kukolja, nekome više kukolja nego žita ali ima i dobrih ljudi.
Perića znam jer sam na žalost iz Slatine, bivši zaposlenik Gaja (30god. radnog staža) kao i Perić. U ime svih bivših radnika ne stidim se reći da je čovijek na mjestu da se za njegovo ime ne veže ni jedna afera, kriminalna radnja... Da je u HDZ-u glasao bi za njega.
NE glasajte za boje!!!
micamaca0
21.1.2013. 6:00
Slobodan Perić je pošten i sposoban čovjek,dobar kandidat za gradonačelnika. Jedino bi ova koalicija mogla izvući nas i naš grad od potpune propasti.
stole123
20.1.2013. 23:00
dr.evil, jednom davno sam razgovarao skoro pa cijelu noć sa pokojnim dragutinom vukušićem,kod mene na terasi , pokušao me ubediti kako je sdp bolji i da bi trebao preći u tu stranku. kad sam mu počeo nabrajati greške sdpea,za vrijeme dok je bio na vlasti tada se počeo izgovarati da su takve stvari i ti ljudi bili u hnsu, ovom narodu nije bitno dali si u sdpeu ili stranci koja je u koaliciji sa sdpeom ,sdp, će platiti greške koje počine i iz hnsa, nebi sad o imenima koji su to bili ljudi ali jednom prilikom ću ispričati nekom novinaru takve stvari da objavi javno, tako da se netreba iznenaditi ako sdp i izgubi izbore, nakon 2000 godine sdp moj glas nemože dobiti to mora biti neka stranka puno poštenija. bez uvrede čast poštenim ljudima ali u svakom žitu ima i kukolja,koji se pritaji dok nedobije vlast. a tad ispliva na površinu.
stole123
20.1.2013. 22:52
dr evil, živi bili pa vidili stara narodna nemojte se začuditi i iznenaditi ,ali dali bi mogli zamisliti da bi sdp mogao da nepređe ni izborni prag. što ćete tada reći.
u slatini je uništeno skoro sve od poduzeća tko je odgovarao za to,
dali je možda sdp otpustio nekog koga je hdz zaposlio.
dali je sdp smanjio državnu upravu.
da ne nabrajam dalje , na osnovo čega mislite da će narod dati glas sdpeu, zato što je podigao pdv,kad je hdz podigao jedan posto tad su to nazvali harač,a što je sad dva posto, dali mislite da je narod slijep i tako brzo zaboravio ,dali mislite da je jovanović pametniji i od svećenika,profesora, i ostalih koji su protiv uvođenja zdravstvenog odgoja, nemojte se iznenaditi rezultatima na izborima.
fitilj
20.1.2013. 22:51
dr. evil mi u berdu, a ti u šuplje .....
dr. evil
20.1.2013. 22:21
I "fitilj" i "slavuj" al ga tupite ko u berdu. Daj okanite se jadikovki. Jedva čekam da krajem svibnja (bez drugog kruga) čujem "Slatino dome moj!
fitilj
20.1.2013. 20:27
@općinaSlatina slažem se s tobom da ne mora biti svaka koalicija nužno loša, već su loše osobe koje koji su predvodnici i nositelj svih dosadašnjih koalicija.

Slažem se s tobom da su krivi građani koju god boju zastupali svojom šutnjom i kukavičlukom i čekanjem da netko drugi rješava takve i ine probleme.

No ne slažem se s tobom da su SDP i Perić ti koji će Slatini vratiti sve ono što su joj skupa s ostalom političkom bratijom uništili.

S tim prije ne vjerujem SDP-u i Periću, jer sklapaju predizbornu koaliciju sa HNS-om koji bez njihove pomoći nebi prešao ni izborni prag!

Ne vjerujem SDP-u i Periću, jer su izgubili vlast koju su mu birači dali upravo zbog izdaje koalicijskih partnera HSS, HSLS i konvertita iz HNS-a.

Ne vjerujem SDP-u i Periću, jer da misle dobro Slatini onda bi svoju izbornu listu umjesto HNS-u otvorili poštenim i moralnim neovisnim kandidatima, a ne partnerima koju su ih već jednom izdali!
općinaSlatina
20.1.2013. 17:56
"Ili mi ti općinaSlatina, ili bilo tko može navesti primjer da je neki od bivših kolovođa slatinske političke scene završio na ulici, a ne u fotelji koja mu garantira lagodan život."
Tko je tome kriv nego građani koju god boju zastupali svojom šutnjom i kukavičlukom i čekanjem da netko drugi rješava takve i ine probleme.
Svatko nešto zna i svatko je nečemu bio svjedok i šuti, možda skriveno komentira po kojekakvim forumima komentarima samo ne tamo gdje treba. A pred zakonom su svi isti, bar bi trebali biti.
Btw da znam prijavio bi.

A ne mora biti svaka koalicija nužno loša. Rano je vidjet će se još tko tu koga, jednom su se opekli sad bi trebali bit pametniji.
A da ne mislim da SDP i Perić mogu bolje ne bi tu ni komentirao!

slavujj
20.1.2013. 17:09
dr.evil,
drug i ostali koji "mislite" tuđom glavom, od vas kao moralnih, pametnih i poštenih ljudi kad pročitate ovu izjavu g.Perića-

! Budite sigurni da ćemo u tom cilju koristiti sve raspoložive resurse, kao i našu centralnu vlast u Zagrebu", rekao je Perić.!

da ga upozorite da na "našem malom vtnet.u
ne brusi državnu politiku"

to je minimum ako se želite pokazati kao moralni,pošteni i vjerodostojni,
jer kakav je to način jednima prigovarati a drugima ne,gdje je tu pamet?
narod od vas puno očekuje,nažalost!

opravdano se nada da ćete svojim primjerom pokazati što je "proces demokracije",nažalost!
fitilj
20.1.2013. 13:28
Kolega općinaSlatina pišeš: "A koalicija i prodane duše su uvijek problem ako ih zaboraviš a nekako sumnjam da su u sdp na to zaboravili."

Očigledno jesu, jer da nisu nebi se kuplerisali sa HNS-om, ili bilo kojom drugom strankom.

Nije Slatina propala samo zbog HDZ-a, već je Slatina propala zbog slatinskih političkih muljatora i muktađija svih boja.

Slatina je propala zbog luzera i luftbremzera koji su svih ovih godina gledali svoje vlastite interese, pri čemu nema razlike između HDZ-a, SDP-a i njihovih satelita.

Naravno da u SDP-u nisu zaboravili koje probleme donosi koalicija i prodane duše, ali im je sve to svejedno, jer ceh plaćaju građanke i građani Slatine, a ne politička oligarhija.

Ili mi ti općinaSlatina, ili bilo tko može navesti primjer da je neki od bivših kolovođa slatinske političke scene završio na ulici, a ne u fotelji koja mu garantira lagodan život.

Ne govorim o onim rijetkim stranačkim vojnicima koji su uhvaćeni s prstima u pekmezu.
općinaSlatina
20.1.2013. 10:43
Slatina nije ništa drugo nego zaslužila da propadne skupa s hadezeom, tražili ste i dobili ste što zaslužujete ili što ste birali.
A oni koji nemaju ništa osim te Slatine će ovaj put bolje razmislit.
I zato biram ovaj sdp je ne vidim nikoga da može zaustavit ovo propadanje osim njih i Perića.
A koalicija i prodane duše su uvijek problem ako ih zaboraviš a nekako sumnjam da su u sdp na to zaboravili.
Za Perića i Slatinu! Za bolje sutra jer danas ste već zahebali.
fitilj
20.1.2013. 10:14
Svi znamo što je bilo sa koalicijom koju su sklopili SDP HNS. HSS-a, i HSSL i kakve su rezultate postigli.

Dobili su izbore i okoristili se funkcijama i položajima, a onda je izborni gubitnik HDZ u Repićevoj klijeti prekroji volju birača u svoju korist i kupio prodane duše za preuzimanje vlasti.

Samo oni koji su se okoristili, ili su zatupljen i nesposobni da uče na vlastitim greškama mogu ponovno glasati pa ovih 5 grobara Slatine!

Da ne bude zabune evo imena stranaka koje mišljenja sam uništile i opljačkale slatinsko gospodarstvo i privredu: HDZ i njegov privjesak HSP, te SDP, HSS, HSLS i HNS.

A o imena pojedinca i ratnih, poratnih profitera, tajkuna i tajkunčići koji su se okoristili pripadnošću tim strankama da ni ne govorimo!
drug
20.1.2013. 9:27
Ako ćemo realno, najveće mutikaše su selaki. Oni ti od 2000 godine, radi fotelja koaliraju sa ljevima i desnima. Zato je dobro da se okupila nova seljačka inicijativa ali gle njih u koaliciju sa hsp-om. Izem ti pamet...
fitilj
20.1.2013. 8:55
Slatina ovu novu/staru katastrofu može izbjeći jedino formiranjem nezavisne liste za spas Slatine!

Ljubo R. Weiss
20.1.2013. 3:49
@drug
Isto sam pomislio - Virovitica?? Stvarno, otkako Čačića nema u medijima, lakše se diše, ali to neće pomoći HNS-u...Prekasno je sklonjen, zapravo, sklonio ga mađarski sud! I već se trebao javiti u zatvor, ali bit će još povuci-potegni! Gazimir je žilav, nema što! To što je uništio, zajedno s desetak pripuza, HNS, jedva da njegovi članovi primjećuju!
drug
20.1.2013. 0:10
UH, "izem ti naslov". Već sam mislio da su se u Virovitici sporazumjeli... HNS je gladan fotelja i sigurno će ta šaka jada ucjenjivati sdp zbrinjavajući svoje kadrove...


Još iz kategorije Izbori 2003