Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Lokalni izbori 2009.

Potpisan koalicijsku ugovor SDP/HNS/HSU

        16.04.2009.         2968 pogleda
Potpisan koalicijsku ugovor SDP/HNS/HSU

VIROVITICA -  U prostorijama Gradske organizacije SDP-a potpisan govor o koaliciji stranaka SDP-HNS-HSU koja će zajedno izaći na lokalne izbore za Gradsko vijeće grada Virovitice. U ime gradskih organizacija sporazum su potpisali Andreja Horvat Carevski  (SDP), Mirko Kovačević (HNS) te Vlado Župan u ime Hrvatske stranke umirovljenika.

Ujedno je i predstavljena  zajednička kandidatkinja triju stranaka za funkciju gradonačelnika Nada Čavlović  Smiljanec, saborska zastupnica i predsjednica ŽO SDP-Virovitica.  Nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma čelnici Gradskih organizacija i buduća gradonačelnica Virovitice dali su kratke  izjave za javnost. Nada Čavlović Smiljanec pozdravila je potpisivanje koalicijskog sporazuma te je naglasila da je u gradu Virovitici stvorena nova politička opcija koja je sposobna rješavati nagomilane probleme grada i građana Virovitice. Stranke potpisnice ovog koalicijskog sporazuma polaze od odrednice svojih političkih programa te načela i vrijednosti za koje se zalažu te su izradile zajednički izborni program u interesu građana Virovitice.

- Ljudi koji će uz našu  kandidatkinju za gradonačelnicu Nadu Čavlović Smiljanec sačinjavati zajedničku listu za Gradsko vijeće, jamče političku svježinu , ali stručnost i nadasve poštenje kojim će se staviti u službu građanima. Uvjerena sam da je građanima i građankama Virovitice dosta neispunjenih obećanja i neprioritetnih prioriteta, a  dovoljno je spomenuti brzu cestu te otužne poduzetničke zone koje zjape prazne dok građani vape za radnim mjestima, te da će 17.svibnja dati glas upravo koalicijskoj listi SDP-HNS-HSU i našoj kandidatkinji Nadi Čavlović Smiljanec - istakla je predsjednica gradske organizacije SDP-a Andreja Horvat Carevski.

Mirko Kovačević i Vlado Župan istaknuli su važnost zajedničkog izbornog programa koji obuhvaća sve segmente našeg društva a posebno je istaknuta briga za ljude treće životne dobi.Pitanje prevarenih štediša, revizija podjele poljoprivrednih zemljišta samo su od nekih prioriteta buduće gradske vlasti u gradu Virovitici. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

tomislav
18.4.2009. 20:55
I ja sam se pitao kako osoba u nekim najboljim godinama moze biti nazvana fosil osim ako ne trazimo najbolje kandidate u kindergardenima.
Pero
18.4.2009. 11:35
Nije mi jasno, u SDPu sam jako dugo i za Nadu nisam nikad čuo dok nije postala predsjednica županijskog SDPa pa od kad je ona fosil pa to je bilo prije nekoliko godina, istina je da nije više cura ali opet nije ni baba od 100 godina. Isto tako ta gospođa uopće nije bila problem dok nije postala predsjednica a tad kao postaje rak rana ovog društva i glavni krivac za sve što ne valja u ovoj županije, dajte pogledajte malo sebe pa onda pričajte o drugima
crna guja
17.4.2009. 19:24
Zanima me kad će se ti politički fosili poput Mirka Kovačevića , Nade Čavlović i ostalih po zanimanju političara maknuti i otvoriti put mladim snagama.


Još iz kategorije Lokalni izbori 2009.