Banner
DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Danas besplatan ulaz u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović
Večernji list: Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
Petero članova Znanstvenog savjeta ogradilo se od istupa Gordana Lauca
Centar i GLAS: Zakon o obnovi je neprovediv, a njegove izmjene još jedna obmana
Marić (SDP): Želi se potezom pera bolnice oteti županijama
MORH poručio Milanoviću da poštuje zakone koje je donijela njegova Vlada

  Gospodarstvo

Poslovni susret s predstavnicima banaka i razvojnim agencijama Vidra i VTA

  hgk           26.02.2019.         1941 pogleda
Poslovni susret s predstavnicima banaka i razvojnim agencijama Vidra i VTA

U HGK - Županijskoj komori Virovitica, 26. veljače, pod predsjedanjem predsjednice Vlatke Strusa, direktorice tvrtke Strusa d.o.o. iz Virovitice, održana je treća sjednica Strukovne grupe računovođa, na kojoj je održan poslovni susret s predstavnicima banaka.

Na sjednici su prisustvovali članovi Vijeća Strukovne grupe računovođa, predstavnici sedam poslovnih banaka u Virovitičko-podravskoj županiji, te predstavnici razvojnih agencija: županijske agencije Vidra i gradske VTA.

Tema poslovnog susreta je bila dokumentacija za kredite koju banke traže od klijenata i ostale specifičnosti poslovnih odnosa banaka i poduzetnika.

U cilju optimalizacije odobravanja i realizacije kredita od strane banaka prema postojećim i budućim klijentima, predstavnici Vijeća Strukovne grupe računovođa, iznijeli su niz primjera u cilju poboljšanja dobre prakse.

U tom cilju, dio prijedloga računovođa od pojedinih banaka je odmah akceptiran, a dio će se razmotriti i pokušati riješiti na trilateralno zadovoljstvo: klijenata, banaka i računovođa.

Konstatirano je da bi dokumentacija koju traže banke trebala biti što sažetija i ujednačenija, a sve u cilju zadovoljstva klijenata.

Svi sudionici susreta su izrazili zadovoljstvo poslovnim susretom, te su konstatirali da će izneseni primjeri iz prakse doprinijeti razumijevanju i poboljšanju međusobne komunikacije, te efikasnijem i optimalnijem odobrenju i realizaciji kredita, sadašnjim i budućim poduzetnicima.

Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica upoznao je nazočne s 24. Viroexpom 2019, koji će se održati 15. – 17. ožujka 2019. godine, a na kojem će Republika Slovenija biti zemlja partner sajma, te pozvao sve prisutne da posjete ovaj sajam, koji je među najznačajnijim u Hrvatskoj.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo