Banner
Ministar Marić: Vjerujem da neće doći do nestašice lijekova
Ured Predsjednika RH objavio kompletnu korespondenciju s Povjerenstvom
MUP: Svakoga dana jedna osoba pogine na hrvatskim prometnicama
Grmoja: Novac za pomoć gospodarstvu naći ukidanjem županija
Božinović: Koncentrirat ćemo se na kažnjavanje zbog kršenja mjera
Udruge traže stimulaciju za sestre koje skrbe o Covid-19 pacijentima
Izbori u HDZ-u nastavljaju se u studenome

  Obavijesti

Pomoć u odjeći za sve koji su potrebiti

        23.10.2013.         1297 pogleda
Pomoć u odjeći za sve koji su potrebiti

Obavještavamo sve članove Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Ogranka Virovitica da smo preko Odjela za humanitarnu djelatnost UDVDR RH i Caritasa Zagrebačke nadbiskupije osigurali značajnu pomoć u odjeći za sve koji su potrebiti. Svi članovi Udruge, branitelji koji nisu članovi udruge kao i građani koji su potrebiti mogu doći u Dom OS RH u Virovitici te slobodno od izloženoga uzeti sve što odgovara njima ili članovima njihovih obitelji.

Predmetnu odjeću možete uzeti od četvrtka, 24. listopada. do četvrtka 30.listopada ili do konačne podjele predmetne donacije, i to u vremenu od 8 do 14 sati.

Napominjemo da niti ovu akciju nećemo medijski pratiti, te da nećemo voditi evidenciju o tome tko je i što odabrao za sebe ili člana svoje obitelji.

Molimo da dođete, uputite svoje suborce ili poznanike koji nisu branitelji ali su u potrebi, a sve sa ciljem da i ova donacija bude od pomoći našim suborcima i sugrađanima.

 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
25.10.2013. 7:45
Poštovani kolega @kišni ni da bi rekao riječi protiv, a ovo da se oni koji ne spadaju u ugroženu socijalnu kategoriju za 400 kuna idu jesti u Crveni križ je uistinu strašno.
kišni
25.10.2013. 5:53
poštovani gospodine fitilj, složio bih se sa Vama da je u pitanju zemlja koja nema resursa za normalan život(nedovoljno obradivh površina, suša, rat, potresi i druge elementarne nepogode), naravno onda se ne pita nego se daje, ali u jednoj zemlji bogom danom nema što nemamo, od obradivih površina do rijeka, jezera, planina mora, šuma gdje se god okreneš raj na zemlji, pa zato smatram da dobivanje robe spada u domenu nipodoštavanja ljudskosti, smanjivanje ljudskih vrijednosti, doticanja dna, ljudi otupe pa prihvaćaju svakakva poniženja, naravno da tu ima svega evo znam osobe koje imaju vojne mirovine pa idu jesti u crveni križ u virovitici to me zgrozilo da pored mirovina od 5-6 tisuća kuna još idu jesti u crveni križ ponukan time postavio sam upit nadležnima za gore navedeno i dobio odgovor da svi koji uplate 400 kuna mogu bez proble jesti u centru strašno.
fitilj
24.10.2013. 20:00
Poštovani kolega @kišni osobno sam sticajem nesretnih okolnosti došao u priliku da u ormarima imam veliki broj odjevnih premeta koje sam u potpunoj anonimosti odnio u Crveni križ.

Zato mi nemoj zamjeriti i dozvoli mi da ovu akciju vidim izrazito i jedino kao humanitarnu gestu onih koje Bogu hvala ne pogađaju marifetluci i lupeška politika kako bivše pljačkaške tako i ove današnje janjičarsko haračlijske nesposobne vlasti.

Nažalost moram primjetiti da se pri podjeli baš ne vodi računa da tu pomoć dobiju oni kojima je ona nasušno potrebna, ali to je već poznati problem da ni Crveni križ ni Caritas nisu imuni na ljudske slabosti.
kišni
24.10.2013. 19:44
u ovako lijepoj državi ali na žalost pokradenoj do kosti, toliko smo nisko pali da nam i robu daju jel smo mi retardirani što se to događa sa našim narodom dno od dna, što je slijedeće šaka riže dnevo, a za pokradene milijarde dolara ne kuna neka državne institucije rade svoj posao eto vidite kak nam se smiju u lice i prave bedake od nas samo nam još trebaju staviti jarmove oko vrata i to je to.
freeman
23.10.2013. 16:51
hvale vrijedna akcija, nažalost i dobro posjećena


Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.