Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Poljoprivreda

Poljoprivrednici s područja Virovitice do 7. lipnja mogu prijaviti štetu nastalu zbog poplave

  virovitica.hr           02.06.2023.         2413 pogleda
Poljoprivrednici s područja Virovitice do 7. lipnja mogu prijaviti štetu nastalu zbog poplave

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović je na prijedlog Grada Virovitice za područje grada Virovitice proglasio prirodnu nepogodu – poplavu. Prirodna nepogoda je proglašena zbog prekomjernih oborina u svibnju, uslijed čega je nastala velika materijalna šteta na svim poljoprivrednim kulturama, trajnim nasadima i plastenicima. Gradsko povjerenstvo treba u roku od 15 dana izraditi prvo priopćenje o štetama i dostaviti ga županijskom i državnom povjerenstvu.

Grad Virovitica zatražio je proglašenje prirodne nepogode – poplave za područje grada Virovitice. Slijedom toga, obavještavaju se svi poljoprivrednici, fizičke i pravne osobe da prijave štete od prirodne nepogode – poplave nastale zbog prekomjernih oborina u svibnju, a koja je zahvatila područje grada Virovitice i uzrokovala materijalnu štetu na poljoprivrednim kulturama, trajnim nasadima i plastenicima.

Prijave se mogu podnijeti pismeno putem pošte ili elektroničkim putem na e-mail: e-pisarnica@virovitica.hr s naznakom: “Za prijavu šteta od prirodne nepogode“ te osobno u pisarnici Grada Virovitice. Prijave se mogu podnijeti zaključno do 7. lipnja 2023. godine na propisanom obrascu PN (obrasci se mogu naći na web stranici Grada Virovitice, u pisarnici Grada Virovitice i u Upravnom odjelu za financije i gospodarstvo Grada Virovitice). Uz prijavu je potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice, podatak o OIB-u, kopiju Lista A Zahtjeva za potporu i Lista B Prijave površina za 2023. godinu, kopiju računa prijavitelja ako posjeduje zaštićeni račun.

OBRAZAC PN

Odluka o proglašenju prirodne nepogode – poplave za područje grada Virovitice

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Poljoprivreda