Banner
MORH: Upis u vojnu evidenciju nema obavezu služenja vojnog roka
Influenceri sve traženiji, postaju atraktivno zanimanje
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Aktualnosti

Policijsku upravu Virovitičko-podravsku posjetio glavni ravnatelj policije Marko Srdarević

  viroviticko-podravska.policija.hr           24.03.2017.         3255 pogleda
Policijsku upravu Virovitičko-podravsku posjetio glavni ravnatelj policije Marko Srdarević

Policijsku upravu Virovitičko-podravsku jučer je, 23. ožujka, posjetio glavni ravnatelj policije Marko Srdarević sa svojim suradnicima te je u prostorijama PU održao radne sastanke s rukovoditeljima i najistaknutijim policijskim službenicima.

Odmah po dolasku, glavni ravnatelj policije odao je počast poginulim policijskim službenicima u Domovinskom ratu i zapalio svijeću kod Spomen obilježja ispred zgrade PU.

Na radnom sastanku s rukovoditeljima policijske uprave, predvođenih načelnikom Mirkom Kostelcem, glavni ravnatelj policije upoznao je prisutne s prioritetima, novim projektima i smjernicama u daljnjem radu, a rukovoditelji su istaknuli probleme s kojima se susreću, kao i svoje prijedloge kojima bi u budućnosti mogli poboljšati rad. „Želim promijeniti sustav vrijednosti rada u policiji te podići povjerenje građana prema policiji, koje se stječe osobnim kontaktom“. 

Također, u svom izlaganju glavni ravnatelj policije naglasio je kako je od izuzetnog značaja ojačati policijske postaje, što predstojeći preustroj i predviđa. Isto tako napomenuo je kako je trenutno  jedan od glavnih prioriteta policije suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta na svim razinama te da namjerava podići kvalitetu rada i tehničku opremljenost policije. Naglasio je važnost koncepta Policije u zajednici: „Građanima ćemo biti potpora i na usluzi u rješavanju njihovih problema“.

Poslije završenog sastanka s rukovoditeljima, glavni ravnatelj se susreo s najistaknutijim policijskim službenicima Policijske uprave virovitičko-podravske, a svojim profesionalnim i odgovornim radom istaknuli su se: Ivan Mihaljević, policijski službenik za graničnu kontrolu iz PGP Terezino Polje, Danijel Sesvečan, policijski službenik – vođa ophodnje iz PP Pitomača, Antun Lukac, vođa sektora u PP Slatina, Miroslav Lalić, voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa u PU VTC, Vladimir Barčan, policijski službenik za obradu kriminaliteta, Zoran Bogati, vođa ophodnje iz PP Virovitica, Mario Ripli, vođa sektora za sigurnost cestovnog prometa u PPRP VTC, Leo Gjogj, policijski službenik za gospodarski kriminalitet, Spomenko Relić, kriminalistički analitičar i Dražen Okolić, policijski službenik za obradu kriminaliteta u PP Orahovica.

Na kraju sastanka glavni ravnatelj policije pohvalio je njihove rezultate rada i nastojanje da što kvalitetnije i učinkovitije obavljaju policijske poslove te naglasio kako se nada da će u tome i dalje biti uspješni. Kroz razgovor s glavnim ravnateljem policijski službenici su, uz razna pitanja vezana za policijske poslove, iznosili i konkretne prijedloge za unaprjeđenje rada. Glavni ravnatelj policije im je zaželio uspjeh u privatnom i profesionalnom životu i zahvalio na njihovom angažmanu i iznošenju prijedloga za unaprjeđenje rada.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti