Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Dossier Palm

Policija: Netočne su informacije koje je na svom blogu objavila Slobodarska stranka da Ivica Kirin nije prijavio Sinišu Palma

  Goran Gazdek           29.07.2019.         8841 pogleda
Policija: Netočne su informacije koje je na svom blogu objavila Slobodarska stranka da Ivica Kirin nije prijavio Sinišu Palma

Policija je jutros (ponedjeljak, 29. srpnja) u 7:43 sati odgovorila na naš upit od petka, 26. srpnja vezan za navode Slobodarske stranke, odnosno Policijske uprave Virovitičko-podravske, da gradonačelnik Ivica Kirin nije 31. svibnja prijavio Sinišu Palma.

Naš upit je glasio ovako:

Na blogu Slobodarske stranke i gospodina Mire Matijevića objavljena je informaicja koju je dostavila PU Virovitičko-podravska, a to je da gospodin Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice 31. svibnja nije podnije kaznenu prijavu protiv pročelnika za financije u gradskoj upravi Siniše Palma.

Uz pitanje priložili smo i link na blog Slobodarske stranke te zamolili da nam odgovor dostave tijekom dana.

https://slobodarskastranka.blogspot.com/2019/07/nakon-sto-su-slobodaripodnijeli-kaznenu.html

Evo što kaže policija:

Poštovani, netočne su informacije koje je na svom blogu objavila stranka koju spominjete, kaznena prijava od gosp. Ivice Kirina je zaprimljena 31. svibnja o čemu je javnost već više puta bila informirana. Vezano za upit i odgovor koji je kolega uputio spomenutoj stranci i predsjedniku, odnosio se na kaznenu prijavu koju je ta stranka podnijela protiv gosp. Kirina.

U 18:41 u našu je redakciju stigao i "demanti" iz gradske uprave. Oni nam u prilogu šalju potvrdu kojom Služba kriminalističke policije potvrđuje da je Ivica Kirin podnio kaznenu prijavu.

I što da sada mi radimo?

Iz dokumenata Slobodarske stranke jasno se vidi pitanje: Je li istina da je Ivica Kirin 31. svibnja prijavio policiji Sinišu Palma za krađu 17 milijuna kuna?

I odgovor je jasan: „Obavještavamo vas da ova PU nije zaprimila kaznenu prijavu koju spominjete u Vašem dopisu pa se ne možemo ni referirati na pitanje iz Vašeg e-maila".

Doduše, policija sada tvrdi da se odgovor odnosi na kaznenu prijavu koju je Slobodarska stranka podnijela protiv Kirina.

U Slobodarskoj stranci su malo zbunjeni: "Kako sad na našu prijavu? Pa mi Kirina nismo prijavili policiji nego DORH-u", kaže predsjednik stranke Miro Matijević.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Lovrenko Lola Ličanin
30.7.2019. 13:24
ZBOG ČEGA POLICIJA ODMAH SUTRA NIJE ODGOVORILA SLOBODARSKOJ STRANCI?
TREBALO IM JE 3 DANA DA SE DOGOVORE I SMISLE LAŽ O KIRINU.
Slobodarska Stranka
30.7.2019. 9:31
Bravo Gordana, sve najvažnije si rekla. Najvažnije je da smo policiju izvukli na čistinu s obzirom da su oni bili dužni odmah reagirati, a ne čekati da idu kupiti mrtve. Ovo je jedini način da se riješi misterija ubojstva Diniše Palma, a već činjenica da policija službenim dokumentom negira Kirinove kaznene prijave da bi zatim tek nakon nekoliko dana demantirali sami sebe dokazuje kakva je panika zavladala kada su shvatili da je razotkrivena njihova sramna uloga u ubojstvu Siniše Šalma. U ponedjeljak šaljemo novi tekst i direktno optužujemo Policiju za sudjelovanje u tom ubojstvu.
rodjo orban
30.7.2019. 7:30
Policija uvek govori isztinu !!
Evo dokazs isz Vukovara ..
Daje sze na zsnanje " Vas Jubito "
https://www.youtube.com/watch?v=5SVJ7N00K9E


Još iz kategorije Dossier Palm