Ministarstvo omogućuje školama terensku nastavu u Jasenovcu
Sinčić: Staviti moritorij na uvođenje 5G tehnologije
Predstavnici SPC-a bojkotirali ekumensku molitvu za jedinstvo kršćana
Atifašistička liga: 75 karanfila za žrtve holokausta na Trgu žrtava fašizma
Ministar Kujundžić nema izbora, ili će sam odstupiti ili će ga smijeniti
Bunjac napušta Pernarovu stranku
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Humanitarna akcija

Podržite simbolično pješačenje za prava životinja

        16.04.2014.         705 pogleda
Podržite simbolično pješačenje za prava životinja

Put dug 270 kilometara, vegan i borac za prava životinja, Vedran Romac iz udruge "Prijatelja životinja" započeo je 14. travnja 2014. u 11 sati iz Skloništa za napuštene životinje u Nemetinu kako bi na sam Uskrs 20. travnja u 19 sati dopješačio na Trg bana Jelačića u Zagrebu te sutradan održao predavanje pod nazivom „Ljuska jajeta“.

 Vedran nije sportaš niti planinar već predavač koji želi, za njega vrlo napornim hodanjem i dugim putem, potaknuti građane da čuju njegovu poruku mira i suosjećanja.

 Iako ni sam ne zna hoće li uspjeti propješačiti tih 270 kilometara u tjedan dana i što ga sve čeka na putu od Osijeka do Zagreba, spreman je hodati za svinje, krave, kokoši i sve ostale životinje koje ne mogu govoriti za sebe, ali i za sve ljude koji žele čuti poruku koja im može promijeniti pogled na svijet pa i smisao postojanja.

 U Viroviticu planira dolazak 17.04. oko 14/15h kada će mu se pridružiti članovi i članice Udruge za zaštitu životinja Laki, ali dobrodošli su i svi građani našeg grada da se pridruže u simboličnom hodanju dijela puta. Također, svi koji Vedranu žele dati potporu mogu to učiniti u obliku telefonskog poziva i/ili sms poruke na broj 091/225 3373.

Pogledajte kako su Vedrana ispratili u Osijeku i kako je trenutno na putu.

Komentari

Za korisnike Facebooka



Za korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.



Još iz kategorije Humanitarna akcija



Virovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.