Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Politika

Podrška HNS-ovim politikama preduvjet suradnje s političkim partnerima

        25.02.2016.         1563 pogleda
Podrška HNS-ovim politikama preduvjet suradnje s političkim partnerima

Na prijedlog predsjednika Stjepana Čuraja, potpredsjednica Ženske inicijative HNS-a Hrvatske Ankica Mandić iz osječko-baranjske podružnice Đakovo imenovana je koordinatoricom za žene Slavonsko-baranjskog regionalnog saveza HNS-a. Tajnica Interesnog odbora Mladih HNS-a, Martina Šega iz županijske organizacije Virovitičko-podravske koordinirat će rad Mladih na području Regije dok će za suradnju s medijima biti zadužena Tihana Papac. Odlučilo je to Predsjedništvo Slavonsko-baranjskog Regionalnog saveza HNS-a na prvoj sjednici održanoj u Đakovu i tako kompletiralo svoj sastav.

Usvojen je Plan radai aktivnosti za predstojeće razdoblje koji ima za cilj oblikovati jedinstvene politike HNS-a koje će stranku regionalno profilirati u pet slavonskih županija obuhvaćenih Regionalnim savezom.

Operativnost, unutarnja organizacija, stranačka infrastruktura, koordinacija aktivnosti i priprema za unutarstranačke i lokalne izbore smjernice su provedbe plana, najavio je predsjednik Slavonsko-baranjskog Regionalnog saveza HNS-a, ujedno i čelni čovjek Županijske organizacije Osječko-baranjske Stjepan Čuraj.

„Nakon unutarstranačkih izbora, za koje se odvijaju pripreme na najvišoj razini demokratičnosti, dijaloga i međusobnog uvažavanja, krećemo po nove pobjede u izazovu zvanom lokalni izbori 2017. Stabilnost, pouzdanost i vjerodostojnost HNS-a potvrđena preferencijalnim izborom birača na posljednjim izborima naš su vjetar u leđa u pripremama za lokalne izbore. Ništa nećemo prepustiti slučaju. Imamo svoj plan i odlučni smo u nastojanjima ostvariti ga“, rekao je predsjednik Stjepan Čuraj dodajući kako će HNS biti otvoren za suradnju sa svim političkim opcijama koje podržavaju HNS-ove politike razvoja slavonsko-baranjske regije.

Afirmacija ideja i argumentiranih rješenja uz najkvalitetnije ljude iz lokalnih sredina i jaka stranačka organizacija put su kojim nastavljamo graditi i razvijati Slavonsko-baranjski HNS kao jedinu postojanu opciju građanskog centra, zaključak je s prve sjednice Predsjedništva Slavonsko-baranjskog Regionalnog saveza HNS-a.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika