Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Virovitica

Podnijeto izvješće o radu prometne jedinice mladeži

  Virovitica.hr           16.11.2010.         2744 pogleda
Podnijeto izvješće o radu prometne jedinice mladeži

Na današnjoj sjednici Kolegija gradonačelnika razmotreno je završno izvješće o radu pripadnika prometne jedinice mladeži. Izvješće je podnio policijski službenik Nikola Kečkiš koji je između ostalog uz zahvalu Gradu Virovitici na financiranju posebno istaknuo da su pripadnici prometne jedinice mladeži od strane Postaje prometne policije tijekom 2010. godine bili angažirani od 21. lipnja do 30 rujna.

Ove godine odabrano je sedam novih pripadnika koji su zajedno s još tri pripadnika od prošle godine činila okosnicu ovogodišnje jedinice. Od ukupno deset pripadnika tokom godine dvoje je odustalo, te su preostalih 8 pripadnika bili angažirani tijekom cijelog vremena angažiranja. U tom periodu pripadnici su između ostalog u užem centru grada uočavali nepravilno parkirana vozila, pješake koji su mimo obilježenog pješačkog prijelaza prelazili kolnik ili ako su to činili iako im to svjetlo na semaforu nije dopuštalo, bicikliste koji se nepropisno voze, vozače mopeda-motocikala koji se voze bez kacige...

Posebno su se angažirali prilikom posebne regulacije prometa i zatvaranja prometa prilikom velikih manifestacija u gradu, a ono po čemu su ih građani grada Virovitice najviše zapažali je kontrola i upravljanje prometom na gradskim križanjima, te pružanje pomoći đacima prvacima prilikom prelaska preko ceste na početku nove školske godine kada su upućivani u neposredne blizine centralnih osnovnih škola u Virovitici.

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin pohvalio je rad svih koji su sudjelovali u ovom projektu posebno istaknuvši zahvalu za odlično obavljen posao prilikom organizacije gradskih manifestacija, te pružanje pomoći đacima prvacima prilikom prelaska preko ceste na početku nove školske godine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica