Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Aktualnosti

Početak kraja stranačkog maltretiranja građana

  Ivan Žada           14.03.2015.         6790 pogleda
Početak kraja stranačkog maltretiranja građana

Četvrtak na HTV-u. Emisija Labirint. Sve nezakonite radnje orahovačkog gradonačelnika Josipa Nemeca ugledale su svjetlo dana. Priča uvaženog gradonačelnika pokazala je stvarno društveno stanje, kako u Županiji, tako i u Hrvatskoj. Silnici uz zaštitu HDZ-a odlučuju o životu i smrti, kako god to grubo zvučalo, u maloj zajednici  na istoku Virovitičko-podravske županije.

Bravo za građansku hrabrost. Bravo za bivšeg gradonačelnika Milana Šimića koji je skupio dovoljno hrabrosti i kolegama iz Labirinta ispričao što se posljednje desetljeće događa u Orahovici i kako funkcionira politika u ovoj najzapadnijoj slavonskoj županiji. Bravo za ostale sugovornike koji su skupili dovoljno građanske hrabrosti i mojim kolegama ispričali priču.

Poštovani čitatelji, pogledajte prilog u pratećem linku ovoga teksta. Ohrabrite se, reagirajte, zaista treba reći DOSTA strahu  i vlasti lokalnih šerifa u ovoj Županiji, u ovoj našoj Hrvatskoj. Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan  obećeo je obračun s lokanim šerifima. Virovitica net očekuje da će svoje obećanje i izvršiti i obračunati se s ekipom koja nam je uzela Grad, Županiju. Sa saborskim zastupnicima koji se mlate u lokalnim birtijama, s gradonačelnicima i načelnicima općina i gradova koji su glavni akteri kaznenih postupaka u RH.

S korupcijom i pogodovanjem koje je zadnje desetljeće postalo normalnim načinom poslovanja u Virovitici, no i ostalim gradovima i općinama Županije.  Građani i građanke, pogledajte priloženi video, razmislite o svemu što se događa u vašim zajednicama i odučite prema svojoj savjesti. Jer dosta je. Organizirajte se bez straha jer istina je jača od straha. Progovorite i Vi. Progovorite novinarima, progovorite policiji, DORH-u ili USKOK-u. Za bolje sutra svih nas i naših nasljednika.

Gradonačelnik Orahovice pretukao tajnika LAG-a

Đurđici Kecman grad neda raditi po zakonu

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Drago25
16.3.2015. 15:53
@siniša, u potpunosti se slažem. Rijetki su oni koji progovaraju.
zigi7darko
16.3.2015. 10:18
Rado ću pri putovanju napraviti i koji kilometar više, da nekako zaobiđem ovo strašno mjesto, da mi dijete ne vidi gradić u kojem se takve stvari događaju!

A ljudi šute, crkva šuti, no siguran sam da Bog gorko plače!
siniša prpić
15.3.2015. 19:39
@drago, moglo bi se reći da samo strah ne gubi sjaj.
Fabijan
15.3.2015. 14:49
Zanimljivo, nema uobičajenih komentatora i komentara vezanih za ovu temu. Hm... Hladan tuš pa se i jajca stisla ili je sve jasno!
Drago25
15.3.2015. 10:19
@siniša što da se može reći na ovo i sam znaš kakva je situacija na našoj županiji :(
siniša prpić
15.3.2015. 10:07
Bolesno.
josip
15.3.2015. 6:38
Nažalost ni oporba ne nudi nešto. Istina da je možda uljudnije, poštenije i simpatičnije ali nekog pravog pomaka neće biti. Tako je i na državnom nivou. Hdz, nadam se nikada više ali i ovo, iako bolje, nije ni blizu onoga što bi trebalo da nam bude bolje. Kriminal, korupcija, nepotizam, kriza morala na svim nivoima društva je preduboko ukorjenjena da bi stvari profunkcionirale za našeg života. Mi smo polagali nade u jedno uljudno, evropsko društvo u kojem ćemo moći raditi i biti ljudi. A šta smo dobili, zemlju umreženu korupcijom i lopovlukom, uništenu i popljačkanu privatizacijom i pljačkom za koju nalogodavac nikad nije odgovarao. A sami smo birali!!!?????


Još iz kategorije Aktualnosti