Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Sponzorirano

Počeo natječaj za "Miss sela" portala Seljaci.org

        25.10.2009.         6581 pogleda
Počeo natječaj za "Miss sela" portala Seljaci.org

Seljaci.org objavljuju javni poziv za izbor djevojke za 2010. Molimo sve punoljetne djevojke koje imaju želju ukrasiti kalendar našeg portala Seljaci.org za 2010. da nam se slobodno jave. Ona koja bude izabrana stat će pred objektiv Saše Novkovića i u narodnoj nošnji u pozi runjenja kukuruza uljepšati domove seljaka širom Hrvatske. Honorar za fotografiranje iznosi 3000 kuna. Zainteresirane djevojke trebaju poslati najmanje 5 fotografija dobre rezolucije i svoj kontakt na mail seljaci@gmail.com. Natječaj za prijave je otvoren do 19.11.2009. nakon čega slijedi izbor djevojke za kalendar.

PRAVILA NATJEČAJA:
1. Seljaci.org objavljuju prispjele fotografije odabranih djevojaka koje su se javile na Natječaj (najviše 15 fotografija od pojedine djevojke) i objavljuju internet anketu u kojoj sudjeluju posjetitelji sajta.

Pobjednica je ona djevojka koja skupi najviše glasova.

2. Pobjednica internet ankete postaje "Djevojka za 2010." portala Seljaci.org i slika se za naš kalendar u narodnoj nošnji u aktu runjenja kukuruza. Honorar za slikanje iznosi 3 000 kuna netto.
Vlasnik fotografija je urednik portal Seljaci.org, a honorar se isplaćuje najkasnije mjesec dana od dana potpisivanja ugovora - izjave.

3. Ukoliko izabrana djevojka odustane od snimanja, Seljaci.org pozivaju slijedeću djevojku po broju dobivenih glasova i proglašavaju je Djevojkom za 2010.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sponzorirano