Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Virovitica

Počelo rušenje stabala na Trgu kralja Tomislava

        15.04.2009.         3692 pogleda
Počelo rušenje stabala na Trgu kralja Tomislava

VIROVITICA - Jučer je počelo rušenje stabala na Trgu kralja Tomislava u središtu Virovitice. Bit će srušena sva stabla jasena, javora, jablana i lipe, a ostat će samo drvored uz rub koji dijeli zelenu površinu i nogostup. Riječ je o starim ili bolesnim stablima čiji vijek ističe, a rušenje se obavlja uz konzultaciju stručnjaka i ekoloških udruga. Prema zamislima hortikulturista  na tom će mjestu biti posađeno cvijeće, a cijelo područje bit pretvoreno u cvjetni trg. Činilo bi ga značajno orezana postojeća stabla, cvjetne rundele, meteorološli stup, cvjetni sat, sedam novih rasvjetnih tijela i cvjetnjaci na cestovnim otocima.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

peha
19.12.2009. 11:34
na plodnoj slavonskoj zemli ,raste sve :osim sata, koji niti ide niti raste. Kako če biti sa stupom? Pa isto tako, Stupovi su samo trunuli.Čini mi se da o sudbini i izgledu grada ne odlučuju Virovitičani.Tz. gradski oci: rijetko je koji Virovitičan-sve nekakvi dotepenci,koji nisu srastali sa gradom,pa sad misle da je lijepo to što prave od grada!
CRNAC
17.4.2009. 10:14
već po stoti put moram reći jednu narodnu
" kad dijeca imaju novaca onda su licitari sretni" tako i taj kićasti trg " šareno pisano budali drago"
sunčana
16.4.2009. 22:31
Meni osobno je taj cvjetni sat sasvim nepotreban, kičast i totalno na neprikladnom mjestu. Naravno, nikakav stručnjak nisam, ali na tako mali prostor toliko toga natrpati, to može izgledati samo nakaradno. Zelena površina s ponekom cvjetnom lijehom je nešto što je uvijek elegantno i ugodno oku, ovo na slikama izgleda užasno, nadam se da će stvarnost biti barem malo ugodnija!
kriknaglas
16.4.2009. 22:18
....bio jednom jedan kralj, kojemu su se svi klanjali, i ulizivali, a onda u kraljevstvo dođu dva čovjeka koja obečaše kralju istkati naj lijepše platno za njegovo odjelo, .kralj to skupo plati...,..i tako radiše , radiše,.. kralj nestrpljiv, nadgleda, njihov posao,ali ništa nevidi. Uvjere oni njega da je to tako fino platno da ga oni vide , stadoše ga hvaliti, uvjere i ostale,kao je kralj zadovoljan i svi se diviše carevom novom rohu. Kralj prošeše na paradi tako odjeven i svi se klanjaše, kad odnekud dva dječaka kroz masu povikaše...car ide gol...
Građani Virovitice zar ste slijepi, ili nerazumijete..tko su tkalci po našem gradu,...pa već smo i goli i bosi a oni još tkaju...joj.., joj..,kad ćemo k pameti.

tomislav
16.4.2009. 19:16
Pa covjece sva umjetnost je djelo amatera jer da nema amare ne bi ni umjetnosti bilo. ti mislis da se bas mora u skole i akademije da bi se bilo podravski naivac.
tomislav
16.4.2009. 19:13
I tog cudnog covjeculjka da maknete da mu koja grana kod rusenja ne skine glavu.
avar
16.4.2009. 7:41
Ma sve je to u redu, ali dajte, molim vas maknite te ruzne skulpture iz centra grada...Tome stvarno nije mjesto tu, vec negdje na selu...Te skulpture se uopce ne uklapaju u taj prostor i osim toga djela su amatera i ni po cemu ne zasluzuju da stoje na tom mjestu....Molim vas maknite to...
miha
15.4.2009. 15:40
ma koji to stručnjak donosi bolesne odluke o vijeku koji istiće. Bolesnici.


Još iz kategorije Virovitica