Banner
Benčić: Bitka u Stubici zagrijavanje je za prosvjed protiv Vladinog vođenja države
Puljak izboru GDO Turudića: Najniža razina demokracije
Grbin: Na prosvjedu ćemo tražiti da se odmah raspišu izbori
Večernji list: Europa ima 500 spalionica otpada, Hrvatska nijednu
U Hrvatskoj porast konzumacije kemijskih droga i ovisnosti
Nagli rast broja agencija za dovođenje stranih radnik
Benčić: Da su ljudi iz krim-podzemlja birali, odabrali bi Ivana Turudića

  Viroexpo

Počele stizati prve prijave za 27. Viroexpo

  vpž           25.11.2023.         1725 pogleda
Počele stizati prve prijave za 27. Viroexpo

Počele su stizati prve prijave za 27. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024., koji će se u Virovitici održavati od 16. do 18. veljače. Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj. S obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima, nosi dodatak ”sajam s dušom”.

Sajam se kroz godine pozicionirao kao jedan od najvažnijih u Hrvatskoj zbog čega je sudjelovanje na njemu znak prestiža. Prošle je godine imao rekordnu posjećenost, gdje ga je u tri dana obišlo više od 33 tisuće ljudi.

Prema rezultatima ankete na prošlom sajmu, 96 posto izlagača naglasilo kako će nastupiti i na sljedećem. Ocjenu vrlo dobar i odličan dalo je njih 93 posto, a isti postotak bilježe i pozitivne impresije vezane za posjećenost.

Sajam je punu afirmaciju doživio 2019. godine, kada je kroz Razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem, sredstvima, Ministarstva poljoprivrede, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice izgrađena multifunkcionalna hala.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Županija partner 27. Viroexpa bit će Osječko-baranjska županija.

 

Prijavnica (PDF) za 27. izdanje Viroexpa, može se preuzeti OVDJE ili OVDJE

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo