Banner
Uvodi se specijalizacija sudaca za slučajeve nasilja nad ženama
Saborska oporba: Banožić treba vratiti stan i odgovarati
Možemo predlaže usklađivanje mirovina s rastom plaća
Jutarnji list: Nedjeljama 20 posto manje računa nego lani
Večernji list: Rata stambenog kredita ista kao i mjesečni najam
Kampanja Budi mRAK roditelj: Raste broje cijepljenih protiv HPV-a
Situacija s covidom u Hrvatskoj stabilna

  Aktualnosti

Počele rekonstrukcije nerazvrstanih cesta i izgradnja šestog kružnog toka

        04.07.2012.         2300 pogleda
Počele rekonstrukcije nerazvrstanih cesta i izgradnja šestog kružnog toka

Djelatnici bjelovarskih Cesta  započeli s izgradnjom šestog kružnog toka u Virovitici.  Prva faza izgradnje kružnog toka trebala bi biti završena do blagdana Rokova, a druga sljedeće godine.

Zbog rekonstrukcije nerazvrstanih cesta - područje ˝Kraševog˝ naselja (ulica V. Belobrka, Hrvatskih žrtava, I. Meštrovića, A. Augustinčića) dio ulica T. Masaryka, F. Rusana, dio Trga fra B. Gerbera i Ulica V. Lisinskog od 2. srpnja do 10. kolovoza 2012. godine zatvorit će se dio javnih cesta ulica Vinka Belobrka, Hrvatskih žrtava, Ivana Meštrovića, Antuna Augustinčića, Ulica Tomaša Masaryka od Trga kralja Zvonimira do ulice Pavla Radića, Ulica Ferde Rusana od Trga kralja Tomislava do Bečke ulice, Trga fra B. Gerbera od postojećeg parkirališta do kraja zgrada i Ulica Vatroslava Lisinskog od Ulice Zbora narodne garde do Ulice Ivana Zajca u Virovitici.

U navedenom intervalu cestovni promet obavljat će se obilaznim pravcima na koje će sudionici u prometu biti usmjeravani putem postavljene privremene prometne signalizacije.

Pozivaju se svi građani i ostali sudionici u cestovnom prometu za poštivanje postavljene privremene prometne regulacije u svrhu zatvaranja navedenog cestovnog prometa. (www.virovitica.hr)

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

siniša prpić
6.7.2012. 19:43
@Nano-59, puno tražiš....., budimo realni, tražiš nerealno....
Nano-59
6.7.2012. 18:46
Gradilište u centru, koje nepostoji. Nigdje nema oznake da je to gradilište, nema informacije tko su sudionici : investitor, projektant, nadzor i izvođač, nema ograde, nema upozorenja da nezaposleni nemaju prava pristupa u djelokrug rada strojeva i lopata. Na stranici HAK nema obavijesti o prekidu prometa na dijelu državnoj cesti Osijek-Varaždin. Volio bih da znam koliko ovo košta jer znam da ćemo mi to platiti. Ne želim da se misli da sam protiv gradnje, ja sam samo za gradnju spram zakona i propisa. Zar treba da se dogodi da neko strada pa da se pitamo što to bi.


Još iz kategorije Aktualnosti