Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Sport

Plesni centar Virovitica: U demanti gospodina Mamule nema neistina, ali nije pisan u dobroj namjeri

        23.10.2009.         1538 pogleda
Plesni centar Virovitica: U demanti gospodina Mamule nema neistina, ali nije pisan u dobroj namjeri

Poštovani uredniče Virovitica.net-a, poštovani tajniče HŠPS-a,

Nakon reakcije na članak „Četiri srebra Plesnom centru Virovitica", dopustite mi da obrazložim sporne navode.

Osvajači medalja na plesnom natjecanju u Daruvaru su prije svega članovi Plesnog centra „Virovitica" koji do primanja istog u Hrvatski športski plesni savez nastupaju za Plesni klub „Bolero" Zagreb, to nije nikakva tajna, tako se prezentiramo već skoro dvije godine, a zahtjev za članstvo smo poslali Hrvatskom športskom plesnom savezu prije otprilike godinu dana, i to što do sada nismo primljeni definitivno nije naš izbor i vjerujem da će u narednom periodu i taj detalj biti pozitivno riješen.

Navedeno plesno natjecanje 21.11.2009. godine odlukom Upravnog odbora HŠPS-a od 10. rujna dodijeljeno je Plesnom klubu „Bolero" Zagreb uz sponzorstvo Plesnog centra „Virovitica" i trebalo je biti održano u Virovitici ili Špišić Bukovici, te u trenutku stanja našeg izvještajnog članka bili smo uvjereni da će isto natjecanje biti i održano.

Odluka o ukidanju prava organizacije spornog natjecanja donesena je nakon objavljivanja članka te samim time smatram da u trenutku pisanja i objavljivanja članka nije iznesena niti jedna neistina.

U demanti gospodina Mamule također nema neistina ali ipak mislim da je sadržaj malo preoštar i da nije napisan u dobroj namjeri, prije svega jer je autor članka bio upoznat sa činjeničnim stanjem, a čitatelji mogu steći dojam da Plesni centar iznosi neistine čime se direktno nanosi šteta našem radu i ugledu.

Ovaj dopis nije nužno objavljivati da čitatelje bespotrebno ne opterećujemo, iako se nažalost činjenica što još uvijek nismo član HŠPS-a na području grada Virovitice redovito zloupotrebljava i prezentira u negativnom kontekstu što u najmanju ruku nije korektno.

Ponosni smo na svoj rad i rezultate, vrijeme će pokazati našu ozbiljnost, a za sve nesporazume oko plesa i dva kluba u Virovitici, molimo Vas da nas uvijek slobodno kontaktirate prije nego stvorite moguće nerealnu sliku.   

Lijepi pozdrav,
Damir Marenić
damir.marenic@vt.t-com.hr

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport